|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: same markowe ubrania. Sukienki! Zapraszam!
Znajdziesz coś u mnie za sukienkę Atmo?
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ok pasuje mi
Tylko prosiłabym jeszcze o wymiarki i jakbyś mogła zrobić fotkę na sobie ( żebym zobaczyła jak się układa) Rozumiem, że sukienka nie ma widocznych wad.
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
Cześć !
Wymiana? 2.spódniczka diverse. mini bardzo fajna. kolor khaki. motyw czaszki. stan bdb. rozmiar w pasie S/M (ja nosze spodnie 27 i jest ok) 3.Sweterek i koszula w jednym Firma atmosphere stan idealny. rozmiar S/M
|
#97 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm a dasz radę to uchwycić na zdjęciu? Chciałabym to zobaczyć, bo może sama dam radę to zszyć i nie trzeba będzie czekać
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- W takim razie zróbmy tak, że ja zaczekam i zarezerwuje dla Ciebie portfel i nietoperza a Ty napisz do mnie na pw jak sukienka będzie gotowa do wysyłki. No przepraszam, że tak ale nie jestem w stanie w ciemno stwierdzić, czy uda mi się to samodzielnie zaszyć.
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za kamizelkę nietoperza?
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1266514827 |
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1265823940 ?
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Ma kabel usb , pudełko , łądowarke i płytkę.
Do słuchawek trzeba kupić przejściówkę bo wejście jest mniejsze chyba że masz takie z małym wejściem . Na all chodzą po 5 Zł. Poza tym wszystko działa, przynajmniej działało mojej koleżance bo ja odkąd go dostałam to nie używam , leży i powinien mieć nowego właściciela bo szkoda go ja i tak słucham na kom to mi zbedne ![]() to jak ? |
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wysyłam jako 1 nawet przy osobach które mają 50 przekupek a co dopiero 0 czy 1 . Mimo tego że nie jest oryginalny kosztował 190 zł , wiem że teraz już nie ma takiej wartości , alejednak teraz miałam na niego ciekawe propozycje. działa załączam ci zdjęcie na którym widac że wszystko śmiga( komórką robione przy słabym świetle wiec nie widać dokłądnie ). Poprostu nie mam słuchawek , tak już dostałam od koleżanki.
Do ciebie należy decyzja czy piszesz się na tą wymianę czy nie. |
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
moze cos u mnie za : ;>
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1265825088 |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
No ma takie małe ryski bo noszony w torebce , nie przeszkadza to w użytkowaniu .
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- hmm a co do kolorów to są takie same jak fabrycznie , pełna paleta , ale faktycznie granat przeważa tym bardziej w radiu - przy ktorym robiłam zdjęcie. tzn włączyłam radio i tam jest taki kolorek. |
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic : (
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm nic już mi nie wpadło w oko , a nie planujesz może szybkiej dokładki ? Bo w sumie prostownica mi trochę zalega a możnaby faktycznie większą wymiankę zrobić.
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
to mi się podona , ale to troche mało jak za prostownice chyba
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1267362694---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Ok w sumie i tak mi zalega , a masz może jakieś fajne kolczyki ? Albo próbki perfum czy tam odlewki żeby dorzucić do bluzki ? ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Kochana to chociaż je opisz bo ja nosze mało kolczyków , głownie takie kuleczki w pastelowych kolorach , kolczyki z h&m i takie z cyrkoniami duuuże hmm? albo fajny portfel czy cos ;] bo w sumie nie lubie rzeczy w ciemno , chociaz opis bym potrzebowała ;p ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- kurcze troche inne szukam , to może pozostańmy przy pierwotnej wersji , chyba że masz np jakiś pasek na talię , ozdoby do paznokci w wiekszej ilosci albo rajstopy fajne w panterke albo legginsy jakieś ;] |
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
z ubrań też już nic ? może pomyśl jeszcze na spokojnie, jakieś cyrkonie , bokserki czy tam kokardki .
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- ok to jutro czekam na to co tam wykombinujesz i mam nadzieje ze we wtorej juz wyslesz. dobrej nocki ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Może ja ci napisze czego szukam i co lubię bo tak to mozna wieki. I najlepiej wklej parę rzeczy . Lubię róże biel i czern i w takich kolorach nosze biżuterię , wszystko co błyszczące, żadnych platików . Z ubrań szukam bokserek ( najlepiej dłuższych) , bluzek z napisami, żabotów , sukienek , spodni M rurek, spodenek krótkich M, Bluzy dużej z kapturem bez udziwnień , chanelki, rzeczy w panterke, rajstop we wzorki , kArdigany , koszule długie , duże torby,dziainkowe spodnice itp. przejżyj jeszcze raz szafę a ja teraz idę spać. Prostownica jest mi zbędna ale mimo wszystko chciałabym za nią coś fajnego , albo coś co wygrzebiesz , albo ta bluzka i coś tam jeszcze z mniejszych rzeczy. co do mp3 i sweterka jestesmy juz zgadane wiec jak cos nie pojdzie z prostownicą to pozostaniemy przy piewszej wersji ;p |
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
No własnie płaszczyk fajny,tylko jeszcze jakby tych kropeczek nie bylo...
Ale dziekuje bardzo za propozycję ![]() Pozdrawiam
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
w watku nic nie widze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

coś u mnie za: Bluzeczka long. Oldschool Z twarzą, okulary
Piekna Roz S stan bdb

i mam nadzieje ze we wtorej juz wyslesz. dobrej nocki