|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline, L'oreal, AA, Sephora, GOSH, Lancome, Rimmel, Clinique
Tylko to co w opisach... Amorek już wyleciał w świat
![]() A róże i brązery są wielkości cieni nuby - tych poczwórnych ![]() Brązery mają numerki: 51, 52, 53 Róże: 45, 46, 47, 122 Na opakowaniu jest napisane - 2,4 g Szamponik już jest w rezerwacji.
|
|
#92 |
|
JESTEM ONA
|
Zuziu, a Ty musiałabyś specjalnie kupowac ten korektor?
Jesli tak , to niech będzie ten cień. ( choc nie ukrywam , że korektor bardziej odpowiadałby )edit; A moze masz inny podkład, a moze jakis lakier do paznokci ?
. Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-04-21 o 09:00 |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Noa chętnie oddam
![]() mi się kiedyś bardzo podobała a teraz to mi się masakrycznie gust zmienił
|
|
#94 |
|
JESTEM ONA
|
Zuziu, czytałam o nim i ponoc troszke lipa, szczególnie pod oczy , a mnie na takim zalezy. Ale wypróbuję go , jesli nie masz nic przeciwko
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- A duzo go jest? I kiedy plus minus wysyłalabys przesyłkę ? edit: biorę co dają i już nie marudzę. ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Zuziu, wystarczy rimmel, naprawdę. Już mi przed samą sobą jest głupio, ze tak kapryszę ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Zadnego problemu nie bedzie, może jedynie z malutkim poślizgiem ( ale raczej nie )- synek 2 maja skonczy roczek, a nie wszystkim pasuje dojechac w tym dniu i moga zjezdzac się jak popadnie. Licze na cud, że tak się nie stanie. ![]() Zatem obiecuję jak najszybciej po 3 maja , dobrze? ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Również miłego. A`propos Noa Perle- to przepiękny zapach ( widzę , że wymieniasz ), na pewno będziesz zadowolona. ![]()
. Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-04-21 o 15:36 |
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maybelline, L'oreal, AA, Sephora, GOSH, Lancome, OPI, Inglot, Rimmel, Clinique
*Maybelline, Define-A-Lash Volume Mascara. Użyta 2 razy, kupiona 2 tygodnie temu
*Clinique, Lash Power Mascara, kupiona miesiąc temu, użyta 6-7 razy # Rimmel, Soft Kohl Kajal Eye, kolor 021, denim blue Coś u mnie ?
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maybelline, L'oreal, AA, Sephora, GOSH, Lancome, OPI, Inglot, Rimmel, Clinique
coś za tusz i/lub podkład?
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualne jak najbardziej, ale jak ostrzegam w 1 poście ciągle w pracy lub w rozjazdach po naszym piknym kraju jestem więc czasami ciężko mnie dopaść
![]() No Noa + miniaturki to chyba trochę dużo za kredeczkę... co prawda świetną ![]() Jeszcze raz przegrzebię Twój wątek i zerknę może znajdę jakiś drobiazg
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
OPI, lakier do paznokci Ginger Bells; użyty 2-3 razy
cos u mnie?
|
|
#99 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jestem zainteresowana cieniami L'oreal, czy to jeszcze aktualne? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

( choc nie ukrywam , że korektor bardziej odpowiadałby )