Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-15, 18:28   #91
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

To w moje urodziny.Oby ta data przyniosła Ci szczęście
mam nadzieję, że przyniesie ale nie zmienia to faktu, że zapamiętam datę Twoich urodzin na zawsze
Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Jesteeeeem! Dziewczyny przeszłyście same siebie w produkcji

Czy Ins opisała ten tusz który testuje? Jakoś mi umknęło..
pisała jaki, ale nie pamiętam
i że jej zrobił firanki z rzęs
Cytat:
Napisane przez tusiulka Pokaż wiadomość
Wiem co czujesz... Mnie też dobija jak widzę moje koleżanki wychodzące za mąż... A ja nie mogę nawet pochwalić się pierścionkiem.. :/
nie jest tak źle wprowadziłam trochę dramaturgii po prostu mnie to zdziwiło i trochę ubodło. ale już mi lepiej, bo rozpakowałam milkę

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-02-15 o 18:29
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:29   #92
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
witam w nowej czesci nooooooo chyba was ponosi z ta produkcja;P
Wydaje Ci się, to takie złudzenie optyczne

Madziu
to, że z nim się da w taki sposób rozmawiać wynika z jego standardowego zachowania

Justynka - to powodzenia na zaliczeniu

Tusiulka Mój też taki idealny w tym względzie nie jest (też tak czasami marudzi, chociaż zdarza mu się samemu zażartować) - ale wydaje mi się, że go to stresuje i chyba ma do tego prawo.
Więc chyba nimi nie ma się co stresować pod tym względem, kochana nie przejmuj się - może jak się tu wygadasz tak lepiej to Ci przejdzie troszkę? W sumie to taka wzajemna grupa wsparcia

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:31   #93
OlkaR
Zakorzenienie

No dziewczyny.... KONIEC
Definitywny koniec z TŻem ale uwaga... będę pisac, będzie to długie... I jeśli któraś ma słabe nerwy to nie czytajcie....

Zaczęło się od tego, że dzwoniłam wczoraj i dzisiaj do TŻa. Bo jednak wolę mieć sprawę jasną. Nie odbierał, dzisiaj napisał mi smsa z internetu, że nie może odebrać bo mu się klawiatura zepsuła... Ok... Poprosiłam żeby wszedł na gg, napisał że "za chwilę"... Więc... skoro mógł przeczytać smsa to klawiatura jest jak najbardziej w porządku.
Zadzwoniłam do Tomka- jego kumpla i taka rozmowa:

ja: cześć Tomek, tu Olka, jest może z Tobą Marcin?
T: nie nie ma, byliśmy na basenie ale teraz do ZUSu poszedł coś załatwiać, a Ty nie masz jego numeru?
ja: mam ale ode mnie nie odbiera a chciałam z nim porozmawiać
T: aha, no nic, przekażę mu że dzwoniłaś. Co tam Oleńka słychać?
ja: nic... źle się dzieje i tyle, nie możemy się dogadać, nie układa się nam
T: no ale z tego co wiem to już od dawna
ja: tzn?
T: no z tego co wiem to 3 czy 4 miesiące temu finisz był
ja: ......................... ...tak Ci Marcin powiedział?
T: no tak, mówił że się Wam nie układa i że zerwał z Tobą
ja: aha.... bo on ze mna do tej pory nie zerwał
T: jak to nie?

Tutaj się rozpłakałam i powiedziałam, że muszę kończyć.
Za chwilę zadzwonił on
T: Ola, ja tego nie rozumiem, jak to... jesteście razem?
ja: no tak
I tutaj powiedziałam o jego wahaniu że ma się zastanowić itd.
T: kiedy się ostatnio widzieliście?
ja: no przez ostatni miesiąc wcale, bo do mnie nie przyjeżdżał wiec w sylwestra no i potem po nowym roku
T: ja pier****, serio?
ja: no a co?
T: no bo on był z nami umówiony do knajpy i powiedział że nie idzie tylko będzie siedział w domu... A co robiliście? byliście gdzieś?
ja: nie no, przyszedł po mnie i poszliśmy do niego, wiesz pogadaliśmy z rodzinką, wypiliśmy szampana
T: ale przecież on mówił że z Tobą zerwał
ja: Tomek... nie kochałabym się z kims z kim nie jeste
T: czyli co...seks też był?
ja: był
T: K****
ja: Tomek... czy on kogoś ma?
T: wiesz co Ola... ja nie wiem, nie gadamy ostatnio za dużo

Przypominam, że ja za kazdym razem słyszałam "jestem u Tomka".

No i zakończyliśmy rozmowę. Ale po 5 min Tomek dzwoni
T: jesteś w domku?
ja: nie, jestem w Lublinie
T: szkoda... kurde...
ja: a co?
T: Ola... bo mnie c**j strzelił... Słuchaj, Ty jesteś fajna dziewczyna i zakładam, że mówisz prawdę więc też będę szczery. Hosek w c**ja zaleciał no ale niestety dwóch srok za ogon się nie da złapać i jednej mówić jedno a drugiej drugie
ja: czy to ta o której myslę?
T: tak, ale Ola... uwierz mi... ona nie wiedziała że Wy jesteście razem. Marcin nalegał, ale ona nie chciała bo wiedziała że on ma Ciebie, no i zaczęli się spotykac dopiero jak Marcin z Tobą zerwał
ja.... no cóż... prawie zemdlałam

No i tak się dogadaliśmy że uwaga uwaga JUDI zadzwoni do mnie... Zadzwoniła, pogadałyśmy, okazało się że ona nic nie wiedziała o tym, że jestem z Marcinem bo....
Wtedy, kiedy spotkalismy się tak na krótko bo "musiał jechać z Tomkiem jakaś robotę robić".... On mnie prosił o szansę i powiedziałam, że mu ją dam.
A Judi i Tomek byli poinformowani, że ze mną zerwał... I to że mnie namiętnie całował na pożegnanie, to nie było dlatego że się rozstawaliśmy na kilka godzin, tylko on stwierdził że ja chciałam ostatniego buziaka pożegnalnego... Mało tego. Nie miał jechac z Tomkiem nigdzie tylko... Był umówiony z Judi, powiedział jej że idzie ze mną skończyć i Tomka poprosił żeby do niego zadzwonił i go wyciagnął ode mnie.
I jak ja sobie poszłam na piwo to Marcin poszedł do Judi uradowany, że właśnie ze mną zerwał i już mogą być razem.

Ona mi powiedziała, że M ma u niej być i umówiłyśmy się na rozmowę telefoniczną niestety. On przyszedł, ja zadzwoniłam i taka rozmowa:
M: halo
ja: cześć kochanie
M: cześć
ja: co tam?
on: nic
ja: nie dziwi Cię że dzwonię na telefon Judi?
on: nie
ja: ok... no to jak, zastanowiłeś się czy chcesz ze mną być czy jednak nie chccesz?
on: wiesz że nie
ja: no nie wiem
on: co ty pier***** przecież my ze sobą kontaktu nie mamy od dwóch miesiecy
ja: czekaj czekaj... daj mi Judi
No i poprosiłam ją żeby dała na głośnomówiący i słycham go
on: przecież juz w październiku się posypało, od tamtej pory nawet ze sobą nie gadamy
ja: tak? to przepraszam bardzo kto w sylwestra spytał moich rodziców czy może mnie porwać? kto mówił że kocha i tak namiętnie się ze mną wtedy kochał?
J: ja pier**** masakra jakaś
on (do niej): ona pieprzy głupoty, nie widzieliśmy się w sylwestra
ja: to może Judi powinna spytac twojego brata albo ojca?

On coś tam się bronił, Judi się zaczęła z nim kłócić i ja pytam
ja: dlaczego ze mną nie zerwałeś?
on: już ci mówiłem ze nie umiem
ja: jasne, tak możesz głupiemu powiedzieć, a dwie laski jednocześnie umiesz ruchać? powiedz mi czy jesteś taki głupi czy wyrachowany?
J: Ola... ja myślę że wyrachowany... jedna tu druga tam
ja: ok, ale po co tak kłamać, mowiłam że jak kogoś pozna to niech mi powie, niech ze mną zerwie a nie sobie cyrki urządza
J: nie no ja nie mogę... nie wytrzymam.
I tu ona mu powiedziała, że nie ma na co liczyć że ma się wynosić z jej domu. On (z tego co mi potem powiedziała) pieprznął telefonem i wyszedł z domu.

Ja oddzwoniłam, bo nie wiedziałam, ze to on rozłączył. I ona mówi, że własnie wyszedł, że nie może sobie z tym poradzić, bo była święcie przekonana że my już nie jesteśmy razem. No i tak sobie pogadałyśmy i okazało się że to on nalegał na związek z nią. Że ona nie chciała nam nic psuć, ale jak on powiedział że ze mną zerwał no to poszła na to...
I co... Mi jakoś przeszło. Przeryczałam sobie swoje. Marcina wyzwałam od najgorszych. Z Judi pogadałam normalnie i stwierdziłyśmy że to nie do pomyślenia że my teraz się nawzajem pocieszamy i że jakbym była w Leżajsku to byśmy poszły gdzieś się napić.
Okazało się że w Sylwestra ja już dla niego nie istniałam. Że znajomi poszli na impreze (mi powiedział ze wszyscy zostają w domu) a Judi nie mogła iść, Marcin jej powiedział że on bez niej nie idzie i... z braku laku przyszedł do mnie...
Że telefon z którego korzysta teraz to nie telefon jego brata tylko jego numer, bo zmienił sieć na Erę bo Judi ma w Erze (ja też mam w erze a mimo to nie zmienił dla mnie sieci)...

Powiem Wam, że jestem:
1. wściekła
2. ulżyło mi

Zadzwoniłam do mamy, powiedziałam, że mogą się przestać martwić bo już nie jestem z Marcinem, powiedziałam że mnie zdradzał. Przeprosiłam, że nie słuchałam ich jak mówili że on nie jest dla mnie...
Mama wiadomo- przykro jej jest że płaczę, ale powiedziała że się cieszy że tak szybko się to skończyło, bo jakbym np. była z nim w ciąży to by była tragedia.

Jest mi lepiej. Cieszę się że to wszystko się skończyło. Szkoda że w taki sposób, no ale... Ważne że to koniec.

M ustawił sobie na gg opis "przepraszam wszystkich"... no trochę za późno na przeprosiny. Ja mu, korzystając z okazji że jeszcze mam jego numer, napisałam co o nim myślę.
Podziękowałam za te kilka miesięcy niesamowitego szczęścia jakie mi dał, za to, że pokazał mi jakie piekne jest życie, kiedy ma się przy boku drugą osobę, za wszystkie cudowne weekendy... No za wszystko co mi dał.
Na koniec napisałam, że niestety teraz zabrał mi wszystko, bo wolałabym wszystkie te dni szcześcia oddać żeby nie czuć bólu który teraz czuję...
I tyle. Do mnie się nie odezwał ani słowem. Do Judi wciąż klepie SMSy że ją kocha...
Stary 2010-02-15, 18:32   #94
justyna_dt
Zakorzenienie

Zwiesu, nie dziękuję
arrakis, a olej dziada, co za łom

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:32   #95
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
witam w nowej czesci nooooooo chyba was ponosi z ta produkcja;P
co tam słychać? Jak z Tż?

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
wiecie co? lenia mam
uuu niedobrze dziecino,niedobrze:brzy dal: pogoń dziada !!!

Cytat:
Napisane przez tusiulka Pokaż wiadomość

arrakis jeśli chodzi o to, czemu smutno... Żebym ja to wiedziała... Chyba taki to ten dzień jest... I ciągle tak tęsknie z moim TŻtem, chociać dziś się widzieliśmy, to nawet jak przy nim byłam, było mi smutno na samą myśl, że znów będziemy musieli się rozstać...
też tak dzisiaj miałamTż mnie przytulał a ja na samą myśl już tęskniłam,że zaraz pójdzie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Naj, Justynka, ja też się obżarłam, ale średnio zdrowo - zjadłam kanapkę z łososiem i pierogi ruskir ze skwarkami. Mam okres, wolno mi :P
pewnie ,że Ci wolno

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

chce mi się płakać... cieszę się jej szczęściem, ale dobija mnie, że ja tak ponad 3 lata i on się zdecydować nie może.

idę zjeść tabliczkę czekolady, o!
ojjjj..niektórzy tak mają..inni są szybciej gotowi ,inni nie..Nam akurat się trafili sami tacy wolniejsi

a jaką czekoladę szamasz?

Cytat:
Czy Ins opisała ten tusz który testuje? Jakoś mi umknęło..
Pisała Cieszyła się,że po tym tuszu ma rzęsy jak firanki

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
nie odpisal
to kij mu w oko
Stary 2010-02-15, 18:32   #96
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:

pisała jaki, ale nie pamiętam
i że jej zrobił firanki z rzęs
Ja mam rzęsy długie i potrzebuję pogrubiającego, jak mam jeszcze wydłużający to rzęsy mi się ocierają o powiekę i mam czarne ślady Pisała coś o tym czy wydłuża?

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:33   #97
najfajniejsza
Zakorzenienie

Motyl, taką datę wyznaczyli, to co mieli zrobić
oświadczył się jej w czwartek na chwilę po północy, więc mieli cały czwartek na załatwianie. i w piatek wysłali. zaproszenia mają brzydkie :P ale powiedzieli, że na kościelny się postarają
Stary 2010-02-15, 18:35   #98
butterfly20
Zakorzenienie

Eee Wy to macie...z moich bliskich koleżanek żadna się nie chajta,niektóre w ogóle nie mają facetów. A z klasy...z podstawówki żadna, z gimnazjum jedna, z liceum żadna. Podobno będę pierwsza.A z klas równoległych też niedużo już mężatek.
Za to z klas mojego TŻa już dużo dziewczyn zamężnych i dzieciatych

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:40   #99
tusiulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Wydaje Ci się, to takie złudzenie optyczne

Madziu
to, że z nim się da w taki sposób rozmawiać wynika z jego standardowego zachowania

Justynka - to powodzenia na zaliczeniu

Tusiulka Mój też taki idealny w tym względzie nie jest (też tak czasami marudzi, chociaż zdarza mu się samemu zażartować) - ale wydaje mi się, że go to stresuje i chyba ma do tego prawo.
Więc chyba nimi nie ma się co stresować pod tym względem, kochana nie przejmuj się - może jak się tu wygadasz tak lepiej to Ci przejdzie troszkę? W sumie to taka wzajemna grupa wsparcia
Datego tutaj przyszłam, bo wiedziałam, że zrozumiecie mnie Dziekuje Wam, że jesteście Wcale nie chce go stresowac, ani siebie, ja po prostu go tak bardzo kocham, że chalabym z nim już zostać na zawsze...
Stary 2010-02-15, 18:41   #100
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Olka potwornie mi przykro. Co za cham i prostak...Ale jest pozytywna strona medalu:wiesz na czym stoisz. A to ma duże znaczenie.

Taka dziewczyna jak Ty na pewno nie będzie długo sama

Stary 2010-02-15, 18:41   #101
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
No dziewczyny.... KONIEC
Definitywny koniec z TŻem ale uwaga... będę pisac, będzie to długie... I jeśli któraś ma słabe nerwy to nie czytajcie....

Zaczęło się od tego, że dzwoniłam wczoraj i dzisiaj do TŻa. Bo jednak wolę mieć sprawę jasną. Nie odbierał, dzisiaj napisał mi smsa z internetu, że nie może odebrać bo mu się klawiatura zepsuła... Ok... Poprosiłam żeby wszedł na gg, napisał że "za chwilę"... Więc... skoro mógł przeczytać smsa to klawiatura jest jak najbardziej w porządku.
Zadzwoniłam do Tomka- jego kumpla i taka rozmowa:

ja: cześć Tomek, tu Olka, jest może z Tobą Marcin?
T: nie nie ma, byliśmy na basenie ale teraz do ZUSu poszedł coś załatwiać, a Ty nie masz jego numeru?
ja: mam ale ode mnie nie odbiera a chciałam z nim porozmawiać
T: aha, no nic, przekażę mu że dzwoniłaś. Co tam Oleńka słychać?
ja: nic... źle się dzieje i tyle, nie możemy się dogadać, nie układa się nam
T: no ale z tego co wiem to już od dawna
ja: tzn?
T: no z tego co wiem to 3 czy 4 miesiące temu finisz był
ja: ......................... ...tak Ci Marcin powiedział?
T: no tak, mówił że się Wam nie układa i że zerwał z Tobą
ja: aha.... bo on ze mna do tej pory nie zerwał
T: jak to nie?

Tutaj się rozpłakałam i powiedziałam, że muszę kończyć.
Za chwilę zadzwonił on
T: Ola, ja tego nie rozumiem, jak to... jesteście razem?
ja: no tak
I tutaj powiedziałam o jego wahaniu że ma się zastanowić itd.
T: kiedy się ostatnio widzieliście?
ja: no przez ostatni miesiąc wcale, bo do mnie nie przyjeżdżał wiec w sylwestra no i potem po nowym roku
T: ja pier****, serio?
ja: no a co?
T: no bo on był z nami umówiony do knajpy i powiedział że nie idzie tylko będzie siedział w domu... A co robiliście? byliście gdzieś?
ja: nie no, przyszedł po mnie i poszliśmy do niego, wiesz pogadaliśmy z rodzinką, wypiliśmy szampana
T: ale przecież on mówił że z Tobą zerwał
ja: Tomek... nie kochałabym się z kims z kim nie jeste
T: czyli co...seks też był?
ja: był
T: K****
ja: Tomek... czy on kogoś ma?
T: wiesz co Ola... ja nie wiem, nie gadamy ostatnio za dużo

Przypominam, że ja za kazdym razem słyszałam "jestem u Tomka".

No i zakończyliśmy rozmowę. Ale po 5 min Tomek dzwoni
T: jesteś w domku?
ja: nie, jestem w Lublinie
T: szkoda... kurde...
ja: a co?
T: Ola... bo mnie c**j strzelił... Słuchaj, Ty jesteś fajna dziewczyna i zakładam, że mówisz prawdę więc też będę szczery. Hosek w c**ja zaleciał no ale niestety dwóch srok za ogon się nie da złapać i jednej mówić jedno a drugiej drugie
ja: czy to ta o której myslę?
T: tak, ale Ola... uwierz mi... ona nie wiedziała że Wy jesteście razem. Marcin nalegał, ale ona nie chciała bo wiedziała że on ma Ciebie, no i zaczęli się spotykac dopiero jak Marcin z Tobą zerwał
ja.... no cóż... prawie zemdlałam

No i tak się dogadaliśmy że uwaga uwaga JUDI zadzwoni do mnie... Zadzwoniła, pogadałyśmy, okazało się że ona nic nie wiedziała o tym, że jestem z Marcinem bo....
Wtedy, kiedy spotkalismy się tak na krótko bo "musiał jechać z Tomkiem jakaś robotę robić".... On mnie prosił o szansę i powiedziałam, że mu ją dam.
A Judi i Tomek byli poinformowani, że ze mną zerwał... I to że mnie namiętnie całował na pożegnanie, to nie było dlatego że się rozstawaliśmy na kilka godzin, tylko on stwierdził że ja chciałam ostatniego buziaka pożegnalnego... Mało tego. Nie miał jechac z Tomkiem nigdzie tylko... Był umówiony z Judi, powiedział jej że idzie ze mną skończyć i Tomka poprosił żeby do niego zadzwonił i go wyciagnął ode mnie.
I jak ja sobie poszłam na piwo to Marcin poszedł do Judi uradowany, że właśnie ze mną zerwał i już mogą być razem.

Ona mi powiedziała, że M ma u niej być i umówiłyśmy się na rozmowę telefoniczną niestety. On przyszedł, ja zadzwoniłam i taka rozmowa:
M: halo
ja: cześć kochanie
M: cześć
ja: co tam?
on: nic
ja: nie dziwi Cię że dzwonię na telefon Judi?
on: nie
ja: ok... no to jak, zastanowiłeś się czy chcesz ze mną być czy jednak nie chccesz?
on: wiesz że nie
ja: no nie wiem
on: co ty pier***** przecież my ze sobą kontaktu nie mamy od dwóch miesiecy
ja: czekaj czekaj... daj mi Judi
No i poprosiłam ją żeby dała na głośnomówiący i słycham go
on: przecież juz w październiku się posypało, od tamtej pory nawet ze sobą nie gadamy
ja: tak? to przepraszam bardzo kto w sylwestra spytał moich rodziców czy może mnie porwać? kto mówił że kocha i tak namiętnie się ze mną wtedy kochał?
J: ja pier**** masakra jakaś
on (do niej): ona pieprzy głupoty, nie widzieliśmy się w sylwestra
ja: to może Judi powinna spytac twojego brata albo ojca?

On coś tam się bronił, Judi się zaczęła z nim kłócić i ja pytam
ja: dlaczego ze mną nie zerwałeś?
on: już ci mówiłem ze nie umiem
ja: jasne, tak możesz głupiemu powiedzieć, a dwie laski jednocześnie umiesz ruchać? powiedz mi czy jesteś taki głupi czy wyrachowany?
J: Ola... ja myślę że wyrachowany... jedna tu druga tam
ja: ok, ale po co tak kłamać, mowiłam że jak kogoś pozna to niech mi powie, niech ze mną zerwie a nie sobie cyrki urządza
J: nie no ja nie mogę... nie wytrzymam.
I tu ona mu powiedziała, że nie ma na co liczyć że ma się wynosić z jej domu. On (z tego co mi potem powiedziała) pieprznął telefonem i wyszedł z domu.

Ja oddzwoniłam, bo nie wiedziałam, ze to on rozłączył. I ona mówi, że własnie wyszedł, że nie może sobie z tym poradzić, bo była święcie przekonana że my już nie jesteśmy razem. No i tak sobie pogadałyśmy i okazało się że to on nalegał na związek z nią. Że ona nie chciała nam nic psuć, ale jak on powiedział że ze mną zerwał no to poszła na to...
I co... Mi jakoś przeszło. Przeryczałam sobie swoje. Marcina wyzwałam od najgorszych. Z Judi pogadałam normalnie i stwierdziłyśmy że to nie do pomyślenia że my teraz się nawzajem pocieszamy i że jakbym była w Leżajsku to byśmy poszły gdzieś się napić.
Okazało się że w Sylwestra ja już dla niego nie istniałam. Że znajomi poszli na impreze (mi powiedział ze wszyscy zostają w domu) a Judi nie mogła iść, Marcin jej powiedział że on bez niej nie idzie i... z braku laku przyszedł do mnie...
Że telefon z którego korzysta teraz to nie telefon jego brata tylko jego numer, bo zmienił sieć na Erę bo Judi ma w Erze (ja też mam w erze a mimo to nie zmienił dla mnie sieci)...

Powiem Wam, że jestem:
1. wściekła
2. ulżyło mi

Zadzwoniłam do mamy, powiedziałam, że mogą się przestać martwić bo już nie jestem z Marcinem, powiedziałam że mnie zdradzał. Przeprosiłam, że nie słuchałam ich jak mówili że on nie jest dla mnie...
Mama wiadomo- przykro jej jest że płaczę, ale powiedziała że się cieszy że tak szybko się to skończyło, bo jakbym np. była z nim w ciąży to by była tragedia.

Jest mi lepiej. Cieszę się że to wszystko się skończyło. Szkoda że w taki sposób, no ale... Ważne że to koniec.

M ustawił sobie na gg opis "przepraszam wszystkich"... no trochę za późno na przeprosiny. Ja mu, korzystając z okazji że jeszcze mam jego numer, napisałam co o nim myślę.
Podziękowałam za te kilka miesięcy niesamowitego szczęścia jakie mi dał, za to, że pokazał mi jakie piekne jest życie, kiedy ma się przy boku drugą osobę, za wszystkie cudowne weekendy... No za wszystko co mi dał.
Na koniec napisałam, że niestety teraz zabrał mi wszystko, bo wolałabym wszystkie te dni szcześcia oddać żeby nie czuć bólu który teraz czuję...
I tyle. Do mnie się nie odezwał ani słowem. Do Judi wciąż klepie SMSy że ją kocha...
......................... ......................... ......................... .................CO ZA PROSTAK,CHAM,ŚWINIA I OSZUST !!!!!!

Dobrze,że przekonałaś się jaki z niego burak !! Nie zasługiwał na Ciebie nawet w najmniejszym stopniu !! wiem,że jesteś silna i sobie poradzisz !! On jeszcze pożałuje,że CIę zostawił !! Dla mnie od początku był podejrzany z tym ,że nie przyjeżdżał

Los postawi na Twojej drodze człowieka ktory Cię doceni i będzie szanował i przede wszystkim KOCHAŁ ! Bądź pewna tule Cię do siebie i bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
arrakis, a olej dziada, co za łom
ja przeczytałam zamiast łom to ZŁOM

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 18:42   #102
Zwies
Zakorzenienie

Olu, aż nie wiem co powiedzieć ...
Najchętniej zaproponowałabym Ci przytulenie ...

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:42   #103
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam rzęsy długie i potrzebuję pogrubiającego, jak mam jeszcze wydłużający to rzęsy mi się ocierają o powiekę i mam czarne ślady Pisała coś o tym czy wydłuża?
CHodzi o tusz Max Factor Lash Extension Effect? Bo miały być wysłane 2 i nie wiem czy Ins dostała ten sam.
Jeśli chodzi o Lash to on tylko wydłuża i idealnie rozdziela rzęsy, przynajmniej na moich.
Stary 2010-02-15, 18:44   #104
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Pisała coś o tym czy wydłuża?
. Tylko to,że ma rzęsy jak firanki
Stary 2010-02-15, 18:44   #105
carmelova
Zakorzenienie

Ola kurde ja czułam że on z tą Judi nie tylko się przyjaźni :/ Teraz mogę się na nim powyżywać? Z chęcią bym to zrobiła, ale wiesz co ? Nie warto... gość jst złamanym ch**** i tyle. A Ty jesteś piękna, inteligentna i wartosciowa. Znajdziesz swojego księcia z bajki. Albo przynajmniej faceta, który będzie Cię szanował. Tylko wiesz co Oluś... może nie opowiadaj szczegółów rodzicom. Mogą to źle odebrać, a nie jest miło słuchać słów "a nie mówiliśmy". Ważne, że teraz masz jasność, że wiesz na czym stoisz. Jeszcze się ułoży, tylko zostań z nami.

PS. ja myślałam, że ta Judi ma męża....
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:45   #106
butterfly20
Zakorzenienie

Olka to jest coś strasznego. Okropnego.Mam nadzieję,że ta Judi też go kopnie w d... matko ale to jest okropne co on Ci zrobił. Co za... brrr aż mam dreszcze z nerwów!!!

Stary 2010-02-15, 18:47   #107
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Eee Wy to macie...z moich bliskich koleżanek żadna się nie chajta,niektóre w ogóle nie mają facetów. A z klasy...z podstawówki żadna, z gimnazjum jedna, z liceum żadna. Podobno będę pierwsza.A z klas równoległych też niedużo już mężatek.
Za to z klas mojego TŻa już dużo dziewczyn zamężnych i dzieciatych
z moich bliskich też nie, więc jakby odczuwam to dość subtelnie.
moje dobre koleżanki to mają podejście: najpierw kariera, potem ślub! koleżanka 6 lat z facetem i nawet nie gadają na ten temat ostatnio mi tylko powiedziała, że jak skończy studia, czyli za 1,5 roku, będą się STARALI razem zamieszkać, ale NAJPIERW chcą się wybudować, myśleć o ślubie zaczną po przeprowadzce...
Także sądzę ,że choćby mi miała stuknąć 40., i tak ohajtam się przed nią

Dzi, chyba nic więcej nie napisała o tym tuszu, ale nie wiem
Madzia, milkę jogurtową

Glenia, tak przejrzałam moje posty wczorajsze i wnioskuję z nich, że albo mnie z kimś pomyliłaś, albo dziękujesz mi za wymyślenie imienia Darmozjad dla Waszego syna

Spadam się uczyć, miłego wieczorku
Stary 2010-02-15, 18:47   #108
justyna_dt
Zakorzenienie

Olka, a ja bym Ci wcale nie proponowała przytulenia! Ja bym przed Tobą postawiła flaszkę! Bardzo dobrze, że się tak stało - doprowadziłaś sprawę do końca, a temu koledze (Tomkowi?) należy się porządna czekolada. Nie przejmuj się i nie ubolewaj, bo nie ma za czym. Nie ma miejsca dla tak beznadziejnych typów jak ten cały M. Trzymaj się, babo!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:48   #109
Gleniusia
Zakorzenienie

Jejku Ola kochana...no po prostu aż mnie coś w gardle ścisnęło jak Twoje słowa czytałam...co za cham! że też potrafił tak w żywe oczy kłamać...
Bądź silna, przynajmniej wiesz na czym stoisz, wypłaczesz się i może będzie lżej
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 18:50   #110
Antii89
Zakorzenienie

Oluś Chyba jednak dobrze, że masz to już za sobą... To tylko on może żałować, że stracił Ciebie. Ty sobie znajdziesz cudownego TŻta i będziesz szczęśliwa, a on wiecznie będzie sam, bo nie umie docenić tego co ma...
Trzymaj się kochana!
Stary 2010-02-15, 18:50   #111
Choji
Zakorzenienie

Oluś, co za ......................... .....................!$!# $@$#$%@%!
normalnie ********, co ten ***** sobie myślał...

<przytul>

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:52   #112
upadly_aniol00
Zakorzenienie

OlkaR Przykro mi , ale z drugiej strony dobrze , że dowiedziałaś się jaka jest prawda . Wiem jak to jest być zdradzona ale głowa do góry będzie dobrze .
Stary 2010-02-15, 18:53   #113
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Olu no co za palant z tego Marcina. Aż mi się ciśnienie podniosło jak to przeczytałam. Czy on jaj nie ma? Ja rozumiem, że czasem związki się kończą ale jak już nie chciał z Tobą być to chyba mógł to załatwić jak cywilizowany człowiek. Olej go. Szkoda nerwów i łez na takiego oszusta. A ta Judy naiwna taka czy głupia? Bo o ile pamiętam to ona ma dziecko więc powinna mądrzej sobie partnerów dobierać.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 18:57   #114
najfajniejsza
Zakorzenienie

Olka, podziwiam Cię, jak to czytałam i próbowałam siępostawić w Twojej sytuacji, to wymiękłabym chyba od razu po gadce z Tomkiem...
Mam nadzieję, że Judi nie da się zbałamucić na te słodkie wyznania.
Chce mi się płakać. Nie wyobrażam sobie, co musiałaś czuć.

dobrze, że się dowiedziałaś.
Stary 2010-02-15, 19:02   #115
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
zMadzia, milkę jogurtową

Spadam się uczyć, miłego wieczorku
a daś jedną kostkę?

Miłej nauki
Stary 2010-02-15, 19:03   #116
butterfly20
Zakorzenienie

Ja chyba tak jak Naj wymiękłabym po tej gadce z Tomkiem. Ale z drugiej strony nie umiałabym tak długo wytrzymać w niepewności jak Olka-żyła przecież bardzo długo w takim zawieszeniu.Zachowanie M.było od początku podejrzane. Że też mógł być tak wyrachowany w stosunku do kogoś,kto go tak kocha/ł.

Stary 2010-02-15, 19:06   #117
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Takich facetów powinno się kastrować, bo takie chamstwo jeszcze z genami może się przenosić..
Przepraszam ale jestem mocno zbulwersowana

Ta sytuacja przypomniała mi moją pierwszą wielką miłość. Traktował mnie jak księżniczkę.Byłam młoda i baaardzo zakochana. Pewnego pięknego dnia dzwonię do niego i odbiera jakaś laska-jego dziewczyna. Trauma została mi do dzisiaj...

Stary 2010-02-15, 19:12   #118
madziamacius8786
Zakorzenienie

I jeszcze głupie twierdzenie,że nie mógł z Olą zerwać bo nie umiał:/ jemu było wygodniej,jedna tu ,druga tam !:/ niedobrze mi się robi jak pomyśle,że chodzą po świecie takie niedobitki...

Ola Ty nawet nie zaprzątaj sobie nim głowy !!
Stary 2010-02-15, 19:18   #119
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Bry

Witam w nowej części oby była szczęśliwa dla wielu z nas

Widzę że u Olki coś niedobrze Biegnę nadrobić...
Stary 2010-02-15, 19:22   #120
madziamacius8786
Zakorzenienie

a Mi Tż napisał,że pamięta nasze pierwsze spotkanie jakby to było wczoraj Kochany

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości