![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Aga wiesz co, a ja np.mogłabym podac Twojego linka na to głosowanie na jednym watku na którym sie udzielam? Bo moze bym CI pomogła zebrac głosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a ja nadal mam problem z wejsciem odrzau do 6 czesci....niewiem jak to zrobic.
Mehia przykro mi..... Marcia witaj!!! prosze napiszcie mi jak to znalesc...bo niewiem juz.... ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- caly czas probuje...albo jestem taka malo spostrzegawcza...albo serio..niewiem .... jest ostrowieckie panny mlode czesc 5 a 6 niewidze,,,;/
#93 |
Zadomowienie
|
Michel bardzo mi przykro........
![]() Marcia wszytskiego najlepszego z okazji urodzinek. ![]()
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyś a mogłabyś - jeju super by było ![]() Możesz skopiować tego linka z podpisu nad banerkiem. Jak zobaczyłam ile mi teraz brakuje do I miejsca to się załamałam ![]() Dziewczyny idą jak burza. Moją mamę poprosiłam, żeby oddawała głosy i z pracy i z domu - zawsze to jeden komputer więcej ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- W gorących linkach też są subskrypcje.
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych znajomych to dziewczyna ma 25 lat i 2 rozwody na koncie i 2 dzieci każde z innym, teraz zapowiada się że z tym nowym też zajdzie... ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Aga będziemy codziennie oddawać głos i uda się ![]() A ja jutro jadę do L. Zajęcia się zaczęły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście kochane
![]() Jak ja Wam się odwdzięczę?
#99 |
Rozeznanie
|
Hej. Aga, oddałam głos, ale jestem kompletnie nie w temacie i nawet nie wiem, z jakiej okazji
![]() Michel, trzymaj się. Następnym razem będzie dobrze.
#100 |
Zadomowienie
|
mehja napisz mi na pv o kogo chodzi, nie ma mojego M. i się nie mogę zapytać a ciekawa jestem czy mysle o tej samej osobie
![]()
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest konkurs Vichy w którym biorę udział ale taki dziwny konkurs w którym wygrywa osoba która zdobędzie najwięcej głosów od różnych osób. Nie tylko z wizażu. Ja linka powysyłałam wszystkim znajomym i umieściłam na nk ![]() Jeszcze rano było spoko bo byłam druga ale teraz dużo dziewczyn mnie przegoniło.
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
TO jest ten link Aga https://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=281240 to na pewno na CIebie wtedy beda głosowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
tak - to jest link do mojego konta
![]()
#104 |
Zakorzenienie
|
Kurde wysłałam to gdzie mogłam ale jako posta, niewiem czy dobrze zrobiłam, czy nie lepiej byłoby w podpisie umiescic:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Jak będziesz miała w podpisie to więcej osób to zobaczy ale Justyś i tak masz ode mnie wielkiego buziola
![]()
#106 |
Zakorzenienie
|
No to dodam do podpisu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Tak myślę,że sobie chyba zrobię próbną 6 czerwca bo ide na wesele do siostry mojego chłopaka ![]() ![]() Michel bardzo mi przykro,że takie coś akurat tobie się musiało przydażyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Agusia ja mam na 10 lipca wiec tez poźno, ale niestety nie mam zadnej wczesniej okazji.
Aga dodałam do podpisu, mam nadzieje ze pomoze, na nk tez dodałam i jeszcze znajomym na gg ![]() ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-02-16 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
oddalam głos.
mam nadzieje ze pomoze ![]() co u was kobietki..? widze ze cos marnie idzie dzis to pisanie ![]()
#110 |
Zakorzenienie
|
Justyś chyba podziałało bo już jestem 5 i do następnej dziewczyny brakuje mi tylko 5 głosów
![]()
#111 |
Zakorzenienie
|
Ja to juz kłade sie spac, rano trzeba wstac:/ Ale juz w piatek pospie troche dłuzej
![]() Aga jutro oddam 2 głosy, w pracy i w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Ja się głowię nad kolejnymi zaproszeniami. Dziewczyna mi dała trudny orzech do zgryzienia. Na okładce mają być w jednym rogu gołąbki trzymające obrączki a w drugim kościółek, para młoda i powóz - normalnie porażka - bo jak na razie nie mogę tego sobie jakoś poukładać, żeby to ładnie wyglądało - nie jak nasrane duperelkami. I o ile koncepcję mam na pojedyncze elementy - same gołąbki albo sam powóz to razem tego zebrać do kup nie mogę. No to trochę Wam ponarzekałam. Biorę się za myślenie dalej.
#113 |
Zakorzenienie
|
Aga dasz rade, wierzymy w Twoja pomysłowosc
![]() No nic, ide spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
W takim razie dobranoc. Ja jeszcze posiedzę. A jutro z rana idę na badania
![]()
#115 |
Wtajemniczenie
|
ja dzis bylam w przeszkolu
mam mozliwosc pojscia na staz ale niesetety juz nie maja wolnych miejsc... eh...i jedyne co to do tesco na staz po 12 godz. to wole siedziec narazie w domu. i szukac nadal. chociaz jak bede musiala to do tesco pojde... kucze! dbranoc kobietki ![]()
#116 |
Rozeznanie
|
To daj Aga znać jak wyniki. Wierzymy, że po Twojej myśli. Nie mogę przestać myśleć o Michel. Kurcze a tak na nią wszystkie naskakawałyśmy o to żeby poszła do lekarza. Wkurzyła się wtedy. Smutne to bardzo
#117 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam siostre po ginekologi i powiedzila mi ze ponoc 60% dziewczyn ktore sa w ciazy w pierwszych 3 miesiacach jej nie donosza. Ta statystyka jest przerazajaca jak dla mnie. I tu nie chodzi o zaniedbanie, czy jakies inne aspekty, po prostu tak sie dzieje i to jest najgorsze
![]() Powiedzila mi tez ze w wiekszosci przypadkow organizm sam porania, poniewaz zarodek jest nieprawidlowy np. dzidzius moze byc chory...wiec w ten sposob organizm go odrzuca. Ona jest lekarzem w Anglii i powiedzila ze tam nie daje sie nic dziewczynie do 3 misiaca, bo lepsze wedlug nich jest poronienie niz np jakies wady. U nas niestety mlodym mamom daje sie leki i niekiedy nawet takie podtrzymujace ciaze jak np.luteina w pierwszych miesiacach, co tam jest np. zabronione. |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Aga głosik oddany!
#119 |
Zakorzenienie
|
Witam Was, znów mrozy nadeszły
![]() Aga tez oddałam głos ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-02-17 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki, nie było mnie kilka dni a Wy juz nowy watek załozyłyscie
![]() Michel bardzo mi przykro ![]() Aga pazurki masz przepiękne ![]() ![]() Jak przeczytałam Wasze posty odnośnie fryzjera to migiem tam zadzwoniłam i zapisałam sie na 10, do szefowej, nie wiem czy dobrze zrobiłam. Tez kazały mi zarezerwować 2 godz wiec do kosmetyczki na 12 musze sie zapisać tylko niewiem gdzie ![]() Fajny ten Reksio dla malucha, ja mam chrzesniaka 1,5 rocznego i zawsze mam problem co mu kupic. Mehja Wieczorek jest b. przystojny, ja mówie na niego chipsik ![]() Z suknią nadal nic nie wiem. Jak byłam w Wawie przeszłam sie po salonach, ale zdażyłam tylko w jednym cos poprzymierzać, ale nic mnie nie urzekło, tylko zmieniłam koncepcję co do stylu. Sni mi sie juz po nocach ta suknia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.