Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-16, 22:17   #91
myszka2508
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Dziwne podejście no ale trudno skoro akurat wam pasuje wydawać określoną kwotę przez kilka lat bez chociażby złotówki rabatu czy prezentu wzamian za zarobek, a z tego co się orientuję to "moja" konsultantka żyje z tego więc to nie są grosze. Nie chodzi tu o wyróżnienie czy nagradzanie za kupowanie lecz o sam fakt. I pisząc pierwszy post chciałam zapytać czy tak jest wszędzie. Dziękuję za tego typu współpracę. Poprostu nie mam na to czasu. Znacie może jakieś inne sposoby na zakup kosmetyków tej firmy taniej, bez wychodzenia z domu poza allegro? Są jakieś sprawdzone sklepy internetowe z tymi kosmetykiami?
myszka2508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:17   #92
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Dzięki
Wazne, że nie pachnie jak różowa seria Teraz to napewno biorę. I jeszcze siostry namówię :p
Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Ewlyn, masz tak samo jak ja, niecierpię zapachu różowej serii, fioletową lubię. Fajnie ,że zadałaś pytanie to wiem,że wezmę 2 -dla siebie i dla Mamy, bo się opłaca nawet z 10% opustem.( Potem kosztuje cos ok 16,90)
I co ja narobiłam dobrego Naciągaczka ze mniehehe żartuje. Myślę że bedziecie zadowolone
do jutra

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:17   #93
ololufe
Zakorzenienie

@myszka2508
Slowo "wszystkie" uwazam za nieodpowiednie, gdyz nie nalezy generalizowac. Sa rozne konsultantki. Na pewno czesc dziewczyn traktuje AVON jako jedyne (mozliwe, ze dodatkowe w rodzinie) wlasne zrodlo dochodu. Ciezko wtedy wymagac aby ktos kto po czesci "zyje ze sprzedazy", robil dodatkowe rabaty od siebie. Co do innych, nie wiem jakie masz wyobrazenie o wspolpracy z avonem w charakterze konsultantki, ale wbrew pozorom konsultantki nie zbijaja kokosow na sprzedazy kosmetykow. Tym bardziej, ze procent ich zysku przeznaczany jest dla osob nad nimi. Poza tym konsultantka musi pokrywac koszty kupienia katalogow, torebek itp. a czasami nawet i transportu. Moze jest to bledne stwierdzenie, ale patrzac na siebie i na inne konsultantki, ktore znam osobiscie, wydaje mi sie, ze wiekszosc z nas bycie konsultantka traktuje jako mozliwosc tanszego zakupu kosmetykow dla siebie. A to co zarabiam "na innych" traktuje jako srodki pokrywajace czesciowo (badz w calosci) moje wlasne zakupy kosmetykow avonu.
Rozumiem, ze oczekujesz od konsultantki, u ktorej przez dlugi czas dokonujesz zamowien jakis bonusow. Moze powinnas z nia o tym bezposrednio porozmawiac? Moze Ci cos zaproponuje?

Edytowane przez ololufe
Czas edycji: 2010-02-16 o 22:20
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:23   #94
nocandy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszka2508 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie z innej beczki do kupujących kosmetyki Avon. Czy wasze konsultantki też z was zdzierają i nie macie żadnych rabatów od cen katalogowych?
Jakiej są średnio wielkości towjego zamówienia?

nocandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:24   #95
myszka2508
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malbar Pokaż wiadomość
Trochę to źle interpretujesz. To nie jest tak, że konsultantki są nastawione na zysk. Chcesz mieć taniej, to sama zostań konsultantką. Zobaczysz jaki to miód. Ne zawsze jest kolorowo, a klientki chciałyby próbki, każda katalog na własność, a za to wszystko my konsultantki płacimy, zwroty też musimy wysyłać na własny koszt i jeszcze mamy każdej konsultantce dawać rabaty ? Ja rozumiem, ze jak klientka robi duże zamówienie, to można jej dać jakiś rabat, albo podarować jakiś drobiazg (za który też płacimy z zarobionych pieniążków), ale bez przesady. Ja nie wiem, ale niektóre klientki myślą, że my na nich jakiś majątek zbijamy, ale co z konsultantką, której zamówienia wahają się w granicy 150 - 200 zł to jest zarobek rzędu 35 - 50 zł, z tego katalogi, próbki i co nam zostaje ? Na jakiś drobny kosmetyk, a czasem wodę toaletową. Więc nie wiem, to tak dużo ?
Sorry, że się tak rozpisałam, ale mnie trochę poniosło z tym "nastawieniem na zysk"
Wiem, że wszystko kosztuje no ale ile można zapłacić za próbki, tańsze kosmetyki dla konsultantek czy katalogi? 50-100zł? Miesięcznie "zbieram" dla swojej konsultantki zamówienia w granicach 1500-2000zł więc ile ona z tego może mieć? 100zł? Sama zamawiam od 3 lat. Od jakiegoś roku jestem zbyt wygodna i sama zamawiam za ok. 700-900zł. Cenię sobie to, że dostaję te kosmetyki do domu no ale jeszcze nigdy nie dostałam nic taniej czy też jakiegoś prezentu bądź próbki! Może dlatego, że sama kupuję wszystko co ładnie wygląda i jest nowe - taka moja mania.
Stary 2010-02-16, 22:27   #96
malbar
Raczkowanie

Cytat:
Dziwne podejście no ale trudno skoro akurat wam pasuje wydawać określoną kwotę przez kilka lat bez chociażby złotówki rabatu czy prezentu wzamian za zarobek, a z tego co się orientuję to "moja" konsultantka żyje z tego więc to nie są grosze. Nie chodzi tu o wyróżnienie czy nagradzanie za kupowanie lecz o sam fakt. I pisząc pierwszy post chciałam zapytać czy tak jest wszędzie. Dziękuję za tego typu współpracę. Poprostu nie mam na to czasu. Znacie może jakieś inne sposoby na zakup kosmetyków tej firmy taniej, bez wychodzenia z domu poza allegro? Są jakieś sprawdzone sklepy internetowe z tymi kosmetykiami?
Może masz jakąś dziwną konsultantkę, bo ja moim klientkom staram się zawsze jakos "podziękować' za duże zamówienia choćby skromnym prezentem. Może zmień po prostu konsultantkę, skoro ta ci nie pasuje, albo jak tu już dziewczyny i ja ci pisały, sama zostań konsultantką. Skoro masz tak duże zamówienia jak piszesz, to jak najbardziej opłaca ci się nią zostać samej dla siebie. Twój zysk. I nie musisz wychodzić z domu. Zamawiasz przez internet, a paczkę przywozi kurier. Rewelacja, nie ??
Zamówienia na 1500 zł ?? Ja zostanę Twoją konsultantką i dam ci rabat !!!!

P.S. Tak na marginesie, zastanawiam się, czy to nie kolejne wcielenie wiecie kogo ??

Edytowane przez malbar
Czas edycji: 2010-02-16 o 22:29
malbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:30   #97
nocandy
Raczkowanie

Cytat:
Wiem, że wszystko kosztuje no ale ile można zapłacić za próbki, tańsze kosmetyki dla konsultantek czy katalogi? 50-100zł? Miesięcznie "zbieram" dla swojej konsultantki zamówienia w granicach 1500-2000zł więc ile ona z tego może mieć? 100zł? Sama zamawiam od 3 lat. Od jakiegoś roku jestem zbyt wygodna i sama zamawiam za ok. 700-900zł. Cenię sobie to, że dostaję te kosmetyki do domu no ale jeszcze nigdy nie dostałam nic taniej czy też jakiegoś prezentu bądź próbki! Może dlatego, że sama kupuję wszystko co ładnie wygląda i jest nowe - taka moja mania.
Jeśli ZBIERASZ (są to nie tylko twoje) zamównia na taką kwote to dlaczego nie zostaniesz konsultantką?
Wykonujesz już połowę pracy konsultatnki, więc to chyba nie był by duży problem z tą drugą połową...

Oczywiście przy kwocie 1500 zł. większość osób wypowiadających się na tym formu dała by ci jakiś bonus ale to naprawdę zależy od danej konsultantki

Hehe, też mogę zostać twoją konsultantką ;P

Edytowane przez nocandy
Czas edycji: 2010-02-16 o 22:32

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 22:33   #98
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro pisałaś że wydajesz gigantyczne sumy na produkty Avon to możesz sama zostać konsultantką i zamawiać tylko dla siebie...

Ja też miałam taką dziewczynę co mi zamówienia zbierała ale ja jej zawsze odpalałam 5% teraz jest moją kk

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-02-16 o 22:37
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:34   #99
myszka2508
Raczkowanie

Nie mam pojęcia jak wygląda wspołpraca z Avon i szczerze chęci ani czasu na to. Przypuszczam, że umowa zobowiązywałaby mnie do czegoś, a nie mam zwyczaju dokładać sobie obowiązków. Znalazłam to forum przypadkiem szukając alternatywnego źródła, które umożliwiłoby mi kupno kosmetyków i widzę, że jest tu wiele "maniaczek" kosmetyków tej marki. Miło wiedzieć, że brak rabatów dla stałych klientek to powszechne zjawisko. Ponowie pytanie. Czy znacie jakiś sprawdzony sklep internetowy oferujący kosmetyki tej marki bądź inne źródło umożliwające kupno kosmetyków trochę taniej?

Dokładnie chodzi o witrynę, która jest w sieci jakiś czas i wrazie czego nie robi większych problemów. No i oczywiście dzięki niej wiem od kogo i co kupuję!

Edytowane przez myszka2508
Czas edycji: 2010-02-16 o 22:37
Stary 2010-02-16, 22:35   #100
ololufe
Zakorzenienie

No i mam maly problem... tak pieknie sie wypowiadacie o tym nowym kremie sss, a mi wlasnie klientka domowila cos z tych stron i moge sobie wzaisc ten krem dla siebie... a juz mialam ochote na olejek sss z k4 za 8.90... no ale musze sie na cos zdecydowac bo za duzo tego bedzie...
Stary 2010-02-16, 22:37   #101
Juleczka88
Raczkowanie

A ja myślę, że to podpucha. Nie bardzo wierzę w te zamówienia za taką sumę. No dziewczyny, przyznać się - która ma takie klientki jak nasza myszka ?
Ja traktuję zarobek z kosmetyków jako opłacenie sobie swoich zamówień, czy też jako dopłatę do nich, ale nawet moje uzależnienie od kosmetyków nie kosztuje miesięcznie ok. 800 zł (nawet przed opustem)
Juleczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 22:38   #102
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Może masz jakąś dziwną konsultantkę, bo ja moim klientkom staram się zawsze jakos "podziękować' za duże zamówienia choćby skromnym prezentem. Może zmień po prostu konsultantkę, skoro ta ci nie pasuje, albo jak tu już dziewczyny i ja ci pisały, sama zostań konsultantką. Skoro masz tak duże zamówienia jak piszesz, to jak najbardziej opłaca ci się nią zostać samej dla siebie. Twój zysk. I nie musisz wychodzić z domu. Zamawiasz przez internet, a paczkę przywozi kurier. Rewelacja, nie ??
Zamówienia na 1500 zł ?? Ja zostanę Twoją konsultantką i dam ci rabat !!!!

P.S. Tak na marginesie, zastanawiam się, czy to nie kolejne wcielenie wiecie kogo ??
sami wiecie kogo?! Voldemorta

A tak na poważnie, to ja klientki za większe zakupy zawsze nagradzam rabatami, gratisami. Gdyby któraś z nich robiła takie zamówienia jak myszka to z pewnością byłaby rozpieszczana przeze mnie. Nagradzam w jakiś sposób lojalność i staram się żeby klientka była zadowolona bo wtedy nie odejdzie do innej kk. A jest nas duużo.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:39   #103
nocandy
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam pojęcia jak wygląda wspołpraca z Avon i szczerze chęci ani czasu na to. Przypuszczam, że umowa zobowiązywałaby mnie do czegoś, a nie mam zwyczaju dokładać sobie obowiązków. Znalazłam to forum przypadkiem szukając alternatywnego źródła, które umożliwiłoby mi kupno kosmetyków i widzę, że jest tu wiele "maniaczek" kosmetyków tej marki. Miło wiedzieć, że brak rabatów dla stałych klientek to powszechne zjawisko. Ponowie pytanie. Czy znacie jakiś sprawdzony sklep internetowy oferujący kosmetyki tej marki bądź inne źródło umożliwające kupno kosmetyków trochę taniej?

Dokładnie chodzi o witrynę, która jest w sieci jakiś czas i wrazie czego nie robi większych problemów. No i oczywiście dzięki niej wiem od kogo i co kupuję!
Avon opiera się na sprzedaży bezpośredniej, czyli (teoretycznie) nie kupisz kosmetyków od innego źródła niż konsultantka.
Jeśli nie chcesz nią zostać to poszukaj nowej...

Stary 2010-02-16, 22:40   #104
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ponowie pytanie. Czy znacie jakiś sprawdzony sklep internetowy oferujący kosmetyki tej marki bądź inne źródło umożliwające kupno kosmetyków trochę taniej?

My nie korzystamy z witryn sklepowych, mamy własną http://www.pl.avon.com
Stary 2010-02-16, 22:43   #105
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie dyskusja trochę nie ma sensu już. Skoro takie zamowienia zbieraz jak pisałaś, to się zapisz i będziesz widziała jak to wygląda.
Osobiście nagradzam swoje klientki... ale nie dlatego że im sie należy. Nie muszę ale chcę. Jeśli Twoja konsultanta tego nie robi, to jej sprawa.

I znowu - ile wydajesz w swoim sklepie spożywczym? Dostajesz tam rabat? Oni tez przeciez z tego zyją - z twoich zakupów. Pewnie większość konsultantek robi to na małą skalę, ale to są jej zarobione pieniądze. Skoro zbierasz dla swojej zmaówienia, to Twoja sprawa i to jak się umówiłyscie.

Jak już pisałam - zapisz się

P.S. Dyskusja wygląda jak typowa prowokacja

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
No i mam maly problem... tak pieknie sie wypowiadacie o tym nowym kremie sss, a mi wlasnie klientka domowila cos z tych stron i moge sobie wzaisc ten krem dla siebie... a juz mialam ochote na olejek sss z k4 za 8.90... no ale musze sie na cos zdecydowac bo za duzo tego bedzie...
Weź krem
Złożyłam własnie zamowienie.... na 3 sztuki. Jeden dla mnie. Reszta mam nadzieję się sprzeda jak będę miała jeden otwarty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 22:45   #106
nocandy
Raczkowanie

Cytat:
Tak poważnie... o kim mowa?
Panie szpiegu poprosimy o darmowe próbki ??

Stary 2010-02-16, 22:46   #107
myszka2508
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Juleczka88 Pokaż wiadomość
A ja myślę, że to podpucha. Nie bardzo wierzę w te zamówienia za taką sumę. No dziewczyny, przyznać się - która ma takie klientki jak nasza myszka ?
Ja traktuję zarobek z kosmetyków jako opłacenie sobie swoich zamówień, czy też jako dopłatę do nich, ale nawet moje uzależnienie od kosmetyków nie kosztuje miesięcznie ok. 800 zł (nawet przed opustem)
Wytłumacz mi co w tym, że wydaję duże pieniądze na kosmetyki jest dziwne bądź śmieszne? No i co znaczy podpucha? Co miałabym zyskać pisząc te posty bo chodzi mi tylko o wiedzę?
Stary 2010-02-16, 22:47   #108
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nocandy Pokaż wiadomość
Dołączam się do prośby
Stary 2010-02-16, 22:48   #109
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:

Zostań konsultantką, będziesz tylko zamawiać, opłacać faktury i dostaniesz kosmetyki do domu. Do NICZEGO się nie zobowiązujesz. To tak samo jakbyś miała zamówić kosmetyki ze sklepu internetowego(a dosyć, że taniej to za przesyłkę nie zapłacisz i będziesz je miała z dobrego źródła).
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 22:50   #110
baniutka
Rozeznanie

Cytat:

zostajesz kosulttantka i do niczego nikt Cię niezmusza, robisz sobie zamówienia w sklepie AVON przez internet lub w COK. I masz kosmetyki już po opuście, wiec nie wiem w czym problem....
Jesli co miesiac masz tak duze zamowienia, to wystarczy ze z kazdego katalogu bedziesz zamawiac tylko dla siebie i to z rabatem...
baniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:53   #111
myszka2508
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Wg mnie dyskusja trochę nie ma sensu już. Skoro takie zamowienia zbieraz jak pisałaś, to się zapisz i będziesz widziała jak to wygląda.
Osobiście nagradzam swoje klientki... ale nie dlatego że im sie należy. Nie muszę ale chcę. Jeśli Twoja konsultanta tego nie robi, to jej sprawa.

I znowu - ile wydajesz w swoim sklepie spożywczym? Dostajesz tam rabat? Oni tez przeciez z tego zyją - z twoich zakupów. Pewnie większość konsultantek robi to na małą skalę, ale to są jej zarobione pieniądze. Skoro zbierasz dla swojej zmaówienia, to Twoja sprawa i to jak się umówiłyscie.

Jak już pisałam - zapisz się

P.S. Dyskusja wygląda jak typowa prowokacja

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Weź krem
Złożyłam własnie zamowienie.... na 3 sztuki. Jeden dla mnie. Reszta mam nadzieję się sprzeda jak będę miała jeden otwarty
Odnoszę wrarzenie, że to kolejne forum nastolatek, które mają jakieś chore paranaoje pisząc, że ktoś nowy prowadzi prowokację czy podpuchę ! W jakim celu? Dzięki dziewczęta za wieści. Postaram się usunąć konto bo nic więcej się już nie dowiem bo albo to ja jestem kosmitką i nie potrafię pisać wprost albo ludzie mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Napisałam dwa pytania :
Czy każda konsultantka nie daje rabatu w posatci chociażby 1zł dla klientki z takimi zamówieniami ----> i nie dostałam 1 rzeczowej odpowiedzi.
Pytałam także czy znacie jakiś sprawdzony adres sklepu internetowego gdzie mogę kupić taniej kosmetyki ----> odpowiedzi brak.
Stary 2010-02-16, 22:53   #112
paulinaizabela
Zakorzenienie

Apropo gratisów to ja daję swoim kk zawsze coś chociażby próbeczkę za zamówienie powyżej 30 euro Zawsze to miło dostać coś za free

Malbar sorki ale nie zrobiłam fotek tych cienie bo aparat mi padł jutro wrzucę
Stary 2010-02-16, 22:53   #113
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś dawno temu za górami za lasami był sobie taki forumowicz co to lubił wymyslać różne historyjki . Tak wymyślał, że sam się w nich gubił/gubiła. Jak już dziewczyny zdemaskowały podpuchę... nagle nick znikał i pojawiało się kolejne wcielenie.

Całkiem zabawne

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 22:55   #114
ololufe
Zakorzenienie

@Ewlyn
Tak, dziekuje, przekonalas mnie Ten ma byc pozniej sporo drozszy, nawet z pojemnoscia mniejsza niz balsamy... a poza tym opakowanie mnie przekonalo bardzo, bo chyba jednak wole w "latwo dostepnym" opakowaniu niz w tubie
Stary 2010-02-16, 22:55   #115
malbar
Raczkowanie

Cytat:
Kolejne wcielenie naszego tajemniczego wielbiciela Lukiego
Pamiętacie ??
malbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:55   #116
Pilkus27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Juleczka88 Pokaż wiadomość
No dokladnie,tez mi tu sciemka zajezdza-ja sama musze sie ostro czasem nalatac zeby miec chocby te 500 zl na 30% i praktycznie do kazdego nawet najmniejszego zamowienia dorzucam jakas probke-a kolezanka twierdzi,ze ot tak sobie uzbierala wczesniej zamowienia w kwotach 1500-2000 a ze jej sie juz nie chce to teraz tylko w granicach 800???!!! to jestem w ogromnym szoku!! Gdzie sa takie klientki,bo chyba nie w mojej okolicy!!Dziewczyny moze utworzymy liste chetnych konsultantek ktore chcialyby miec za klientke MYSZKE?!
Ja dzis tez skladalam zamowienie z 3 i z pewnymi trudami ale udalo sie dobic 500-uff...No ale oczywiscie sobie tez jak zwykle nie zalowalam-haha uwazam,ze jestem swoja najlepsza klientka i chyba dorzuce sobie jakis gratisik za zamowionko-haha.ZARTOWALAM
Pilkus27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:55   #117
krystell
Raczkowanie

Cytat:
Wytłumacz mi co w tym, że wydaję duże pieniądze na kosmetyki jest dziwne bądź śmieszne? No i co znaczy podpucha? Co miałabym zyskać pisząc te posty bo chodzi mi tylko o wiedzę?
Tak jak dziewczyny wcześniej Ci poradziły - przy tak dużych zamówieniach warto zapisać się do Avonu.
W Internecie jeśli nawet znajdziesz jakiś sklep Avonu to jest to też - jak na Allegro - szara strefa, zero pewności, że otrzymasz pełnowartościowy produkt i w dogodnym terminie, nie mówiąc już o kosztach transportu.

Tu na forum są w 99% jak sądzę same Konsultantki / Liderzy Avon, którzy nie polecą Ci ani Allegro ani jakiś sklepów, bo zaopatrują się bezpośrednio w Avon.

Jest taki wynalazek jak Google - wystarczy wpisać Avon i masz całą masę wyników, a czy któryś Ci przypadnie do gustu to już musisz wybrać sama.

Czyli albo zapisz się do Avonu albo zmień Konsultantkę albo poszukaj sama sklepu w Internecie.

Edytowane przez krystell
Czas edycji: 2010-02-16 o 23:00
krystell jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 22:56   #118
Nusia7
Zakorzenienie

Moja przyjaciółka zamówiła sobie ten krem "Dotyk jedwabiu" i pozwoliła mi otworzyć, więc się podzielę z Wami pierwszym wrażeniem. Krem pachnie bardzo ładnie, tak kwiatowo, ale troszkę za słodko jak dla mnie. |Zapachh bynajmniej do najdelikatniejszych nie należy, ale myślę że na skórze będzie ok, no bo nie w takiej ilości, jak w opakowaniu Konsystencja wydaje się w sam raz, nie za gęsta. Ale to tylko delikatnie macnęłam, bo nie chciałam ładować łap w nie swój krem Generalnie jestem na tak i na pewno prędzej czy później zamówię go sobie.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 22:57   #119
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Odnoszę wrarzenie, że to kolejne forum nastolatek, które mają jakieś chore paranaoje pisząc, że ktoś nowy prowadzi prowokację czy podpuchę

Czy każda konsultantka nie daje rabatu w posatci chociażby 1zł dla klientki z takimi zamówieniami ----> i nie dostałam 1 rzeczowej odpowiedzi.
Pytałam także czy znacie jakiś sprawdzony adres sklepu internetowego gdzie mogę kupić taniej kosmetyki ----> odpowiedzi brak.
No to Ci odpowiem:
1. Rabaty zależą tylko od konsultantki. Może dawać - nie musi.
2. Nie. Sklepy sprzedające Avon nie działają w zgodzie z regulaminem sprzedazy bezpośredniej.

I cały czas o tym piszemy
Stary 2010-02-16, 22:59   #120
krystell
Raczkowanie

Cytat:
Odnoszę wrarzenie, że to kolejne forum nastolatek, które mają jakieś chore paranaoje pisząc, że ktoś nowy prowadzi prowokację czy podpuchę ! W jakim celu? Dzięki dziewczęta za wieści. Postaram się usunąć konto bo nic więcej się już nie dowiem bo albo to ja jestem kosmitką i nie potrafię pisać wprost albo ludzie mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Napisałam dwa pytania :

To odnosisz złe wrażenie.

Dzisiaj złożyłaś konto i dzisiaj je zlikwidujesz ? Chyba sama zachowujesz się jak nastolatka, co nie wie, co z czasem robić.

Dziewczyny napisały Ci, że dają próbki, prezenty itd.
Ja znam u siebie w okręgu takie co dają 10% rabatu albo mają swój system wynagrodzenia klientki za zakupy typu: za zakup od kwoty X do kwoty Y - prezent o wartości ... itd.

Co do pytania drugiego - patrz moja wcześniejsza odpowiedź.

Ewentualnie napisz z jakiego jesteś miasta - na pewno znajdzie się ktoś na forum, kto Ci pomoże i zaoferuje korzystną ofertę współpracy.

Edytowane przez krystell
Czas edycji: 2010-02-16 o 23:02
krystell jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości