![]() |
#91 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Buty Venezia roz.38, oraz markowe ubrania XS/S/M, torebki, paski i biżu!!!
Hej,podoba mi się ta bluzka Mango,ale się obawiam,że bym w takiej (wydekoltowanej
![]() ![]() Jeszcze pomyślę (właśnie jestem na etapie rozważań,czy nie jestem za stara na krótkie spodenki (dżinsowe ![]() I zaznaczam,że to spodenki nieodsłaniające pośladków,tylko takie z 7cm nogawką ![]() Jakby Ci się chciało wrzucić fotkę tej drugiej eMki,to poproszę ![]() A te legginsy Promod takie grubsze czy cieńsze raczej??? Fajna tez biżuteria i torebka ta różowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Buty Venezia roz.38, oraz markowe ubrania XS/S/M, torebki, paski i biżu!!!
Cytat:
![]() ![]() Znalazłam za to kilka innych rzeczy, które może Cię zainteresują ![]() Porobiłam zdjęcia: - bluzeczka H&M na żywo jeszcze ładniejsza ![]() ![]() - kolejna bluzeczka tym razem Mango także za duża na mnie choć niby S-ka (jak chcesz pomierzę ale wydaje mi się, że powinna być dobra na M-kę ![]() ![]() - jeansy rybaczki Mango z metki 34 ale na bank będą dobre na 36, bo takowy rozmiar noszę. Mam jednak sporo jeansowych rybaczek dlatego mogę oddać ![]() - balerinki Tommy Hilfiger rozm. 36 naprawdę super ![]() - peep toe lakierowane kupione w zwykłym butiku. Są śliczne co dobrze widać na zdjęciach, ale za perfumki mogę je wymienić ![]() - torebeczka na długim pasku H&M, NOWA z metką, - naszyjnik H&M Stan idealny, - śliczne etui na okulary przeciwsłoneczne Kylie Minogue for H&M NOWE z metką. A co do legginsów to mają grubość bawełnianej podkoszulki (czyli taką jak standardowo mają legginsy, tylko te mają lepszy gatunkowo materiał niż tzw. bezfirmówki) Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-06-07 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dzięki za fotki
![]() Już się nie stresuj i nic nie szukaj,coś się powinno sklecić z tego ![]() Powiem Ci tylko,żebyś sobie zerknęła do mego profilu,tam stoi napisane,ile je mam lat ![]() ![]() ![]() ![]() (Choć przyznam się szczerze,że długo przemyśliwane przeze mnie cudne dżinsowe spodenki za nieprzyzwiotą cenę zakupił mi mąż ![]() ![]() Ta pierwsza bluzeczka śliczna,tylko czy kolor jest tak intensywny,jak na foto??? Ja jestem blondynka typu chłodne lato i muszę rozmyte pastele,nic konkretnego ![]() A najgorsze,że nie było mojej pani w S. i nie sprawdziłam kodu. Jutro jeszcze raz spróbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że z tą pierwszą bluzeczką naprawdę mogłabyś spróbować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze jedna sprawa a propos koloru. Na zdjęciu wyszedł przekłamany. W rzeczywistości jest ciemniejszy, bardziej głęboki, stonowany i naprawdę piękny tylko ciężko go uchwycić (pewnie to wina aparatu). Będę czekać na wieści w sprawie kodu ![]() ![]() Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-06-07 o 22:22 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Muszę jechać do seph. na drugi koniec miasta (prawie) bez gwarancji,że mi tam rozkodują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.