|
|
#91 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Młode mamusie łączmy sie .........:)
Cytat:
![]() dzisaj kończy 8 dni ![]() przechodzimy już powoli z odżywania przez kroplówke na sonde ![]() o oby tak dalej |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Brvurko to super
pewnie synek jeszcze trochę zostanie w szpitalu, bo żeby go wypuścili musi osiągnąć jakąś wagę ale najważniejsze że silny malutki jest i nie poddaje się zresztą dla tak wspaniałych rodziców warto walczyć
|
|
#93 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a jęsli chodzi o wage to zeby mogli go wypuścić musi mnie coś około 2 kg. Wiece narazie barkuje mu ponad kilo ale myśle że jak już bedzie odzywiany przez sonde to szybko zacznie przybierać na wadze |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie, ani się nie obejrzycie i będziecie brać małego do domu
a to niezły stres heh
|
|
#95 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
troche się boje wiadomo bo on taki malutki że sie w ręce mieści. ale myśle że troche podorśnie jak już bede go zabierać do domu |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Bravurka Ja również 3mam mocno kciukasy za Twoje śliczne maleństwo ,co prawda nie mogę znalezc tego watku o Twoim synusiu ,ale domyślam si ę ,że jest strasznie maleńki
)))Zanka Ja z Gliwic to w sumie jednak kawalek ![]() Agamilimi niedziela mija na kłotniach z tż
|
|
#99 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Bravurka, bardzo się cieszę, że z maleństwem coraz lepiej
Pogoda śliczna, więc wybraliśmy się na wieś na weekend, mała wyszalała się na świeżym powietrzu, tz zaliczył wędkę, a dzisiaj pojechliśmy pojeździć na koniach( to znaczy ja jeździłam, a reszta patrzyła ) więc wszyscy zadowoleni. Mała nam padła po południu i przed chwilą się obudziła, wieć pewnie spać pójdziemy o 3 w nocy |
|
|
|
|
#101 | ||||
|
Zakorzenienie
|
my też mamy psa...tyle, że małego.....takie kudłate cuś
![]() Kubuś jak tylko go zobaczy to od razu wszystko inne przestaje istnieć![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
My to wogóle jak ślub braliśmy tyle, że tylko cywilny to wiele osób się pytało czy ja w ciąży jestem...ślub braliśmy w kwietniu a w ciążę zaszłam koniec maja/początek czerwca....z tym, że my się staraliśmy kilka miesięcy bravurka ja też trzymam kciuki
|
||||
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny!
Mogę sie przyłączyć ????? ? Mam 21lat a mój synuś 13 sierpnia kończy 9 miesiecy...:![]() urodził sie 13 listopada 2008roku Dziecko to wspaniały dar, nie wyobrażam sobie teraz życia bez niego!!! Zawsze chciałam takie maleństwo i już dawno myslałam o tym aby sie postarac o takiego aniołka a po 3,5 miesiaca starań o maleństwo dowiedziałam sie że jestem w ciąży ![]() Myśle o 2 maleństwie ale to troszke pożniej.... niech Kacperek podrośniebravurka - ja tez trzymam kciuki za Patryczka,jestem pewna że bedzie wszystko dobrze.
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-08-09 o 22:31 |
|
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
iwciag -pamietam Cie z pazdziernikowych PM. A ja myślałam po zdjęciu które zamieściłas z synkiem że masz jakieś 19lat, nawet mniej bym Ci dała
Bardzo młodziutko wygladasz
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-08-09 o 22:51 |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, znacie jakąś skuteczną dietę?
kurcze muszę zrzucić 4 kg a już na mnie nie działa MŻ od miesiąca waga stoi, wcześniej przez dwa miesiące spadł zaledwie kg juz wymiękam, czuję się okropnie gruba ehhh
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Łącze się w bólu!!! U mnie waga stoi juz do1.5m-ca, 1kg mi zgubiłam, a jem naprawdę ostrożnie i lekko, w dodatku mały ze mnie wyciąga, bo ciągle daje mu cyca
|
|
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
Witam poniedziałkowo!!!
co tam u Was mamusie? ![]() jeśli chodzi o kilogramy to ja nawet nie zdąrzylam dobrze przytyc przez te 24 tygodnie. mam nadzieje że wam w koncu diety pomogą!! |
|
|
|
|
#109 |
|
BAN stały
|
Czesc,
Bravurko ciesze sie ze z Patryczkiem lepiej A jak ja nie lubie poniedzialkow , 4 nuudne dni. Moze dzis pojade do rodzicow, zostawie niunke i pojde z siostra na silownie i solarium . Tz mowi zebym jechala w srode bo wczoraj z nimi bylismy nad morzem i w sobote tam spalismy i dzis znowu chce jechac, ale co zrobic jak mi sie samej nudzi w domu i Milenci tez A tam jest moj brat ktorego mala uwielbia i kocha bardziej niz wszystkich. Jak jestesmy w domu to chodzi i go szuka, patrzy przez okno i wola "Łuuuka" - Łukasz . A jak tam pojedziemy to rozstawi sie im basen w ogrodzie, maja zjezdzalnie, zabawki i nie ma nudy . Zobacze jeszcze, bo i taK mamy w planach narazie zakupy na caly tydzien, a tz jeszcze spi.Ide jakies sniadanko zrobic. A wam jak mijaja dni? Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-08-10 o 10:24 |
|
|
|
|
#110 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() tz poszedł do pracy pierwszy dzień po urlopie od Patryczka zabardzo nie moge jedzić bo chora jestem i ogolnie strasznie się nudze a na zakupy jakoś to narazie ochoty nie mam ![]() wychodzi na to ze cały dzień spędze włozku przed komputerem . aż tż wróci i wtedy pojedziemy do szpitala i mi się tak będzie dłużyć |
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A my dziś od rana mamy świetny humor-nie wiadomo skąd, jakoś tam pogodnie nam. Już po pierwszym spacerku dziś, kolejny jak tż wróci z pracy..Aż się pochwale moim słodkim maleństwem-foto z dzisiejszego spacerku, który Iwo cały przespał. Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-31 o 15:40 |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam, żebyśmy dzisiaj pojechali pooglądać jakieś mebelki do małej, to znaczy coś do spania. Mała za miesiąc kończy dwa latka i myślę, że już czas zmienić łóżeczko na coś doroślejszego
al e.... oczywiście tż przed chwilą dzwoni i mówi, że musi zostać dłużej w pracy . Przynajmniej obiecał, że jutro pojedziemy.ale za to, jak mała się obudzi, to pójdziemy na spacer na dobre ciacho |
|
|
|
|
#113 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje a twój maluszek przecudowny |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne maleństwo, śpi jak aniołek
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Niunka22 witam Bravurka chyba niezłe przeziębienie Cię dopadło? wracaj szybko do zdrowia i do Patryczka. |
|
|
|
|
#115 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w środe mam kontrole u lekarz to zobaczymy
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny!
Doradzcie mi co dawać 9 miesiecznemu dziecku zamiast mleka??? bo moj szkrab nie chce już jeść zadnych kaszek, kleików, mleka, zupek ze słoiczka je normalne obiady ale najbardziej nie wiem co mu dawac rano jak wstanie a wstaje koło 6.00 i jak idzie spać.A musi być coś porzywnego.To ja tez sie pochwale moim aniołkiem
|
|
#117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Niunka, a próbowałaś oszukać małego mlekiem np z jakimś soczkiem?, kaszką z przewagą owoców?
a obiady pewnie woli Twoje, od słoiczkowych, bo są doprawione, też to przechodziłyśmy tylko że z mlekiem nie mam problemu, bo mała pije do dzisiaj, dwa razy dziennie.---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Ira21, Ty też rodziłaś na lutyckiej? Miałaś tam lekarza prowadzącego ciążę? zadowolona byłaś? |
|
|
|
|
#119 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Bravurka, a jak dzisiaj Patryczek się czuje?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

) więc wszyscy zadowoleni. Mała nam padła po południu i przed chwilą się obudziła, wieć pewnie spać pójdziemy o 3 w nocy

????? ? Mam 21lat a mój synuś 13 sierpnia kończy 9 miesiecy...:
, 4 nuudne dni. Moze dzis pojade do rodzicow, zostawie niunke i pojde z siostra na silownie i solarium
. Zobacze jeszcze, bo i taK mamy w planach narazie zakupy na caly tydzien, a tz jeszcze spi.
. Przynajmniej obiecał, że jutro pojedziemy.