Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 12:36   #91
KaasiaaK
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Nie kłamię. Wcześniej było lekkie obijanko, dopiero teraz zaczynam poważną naukę i nie ma zmiłuj. Już nie.

Piona, to samo dziś robię z chemii.
jeśli Ty się wcześniej obijałaś.. nie dobijaj ^^

no, ja jeszcze powtórzę szybko ogniwa, bo jutro mam spr. z ogniw i elektrolizy

i tak sobie myślę, że w końcu trzeba się za organiczną wziąć... ;] ale to najwcześniej od wtorku, bo jutro będę romansować ze stereometrią
Stary 2010-02-28, 12:38   #92
star15
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:

No to klyknęłam 2 razy. Podskoczył Ci ranking?
Podskoczył o 2, dziemkuję. ;**

---

Jestem z siebie zadowolona, w ten weekend zrobiłam bibliografię, ogarnęłam słówka z ang. (około 200 ), porobiłam kilka ćwiczeń na Newsweeku, przeczytałam 102 str. Granicy (), z 50str. Mistrza i Małgorzaty, napisałam na fakultety przewidywany klucz odp. do pracy (tak nam zadała, stwierdziła, że jak będziemy to robić to się nauczymy, co najczęściej jest punktowane i lepiej napiszemy pracę - ma rację. ) i interpretację wiersza na podstawę. Amen.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:43   #93
BeaS
Zakorzenienie

Marta, mój plan na następny tydzień.

Chemia:
poniedziałek, wtorek - budowa atomu.
środa - pierwiastki bloku s
czwartek - pierwiastki bloku p
piątek - pierwsiatki bloku d
sobota, niedziela - związki nieorganiczne

wszystkie zadania z Pazdro wg tego planu robię.
Za mną już:
rozdziały 4.7 - 4.12
dział roztwory
elektrochemia [jeszcze nie do końca, ale dziś dokończę]

I Pazdro zrobię w 2 tygodnie. Potem resztę zbiorów, a trochę ich mam. xD

Biologia:
dziś - ewolucjonizm [przez powtórki olałam bieżący materiał, więc teraz muszę nadrobić xD]
poniedziałek, wtorek - anatomia [spr. w środę ]
środa, czwartek, piątek - genetyka.
sobota, niedziela - wszystkiego po trochu, bo próbną maturę mam.

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
jeśli Ty się wcześniej obijałaś.. nie dobijaj ^^

i tak sobie myślę, że w końcu trzeba się za organiczną wziąć... ;] ale to najwcześniej od wtorku, bo jutro będę romansować ze stereometrią
To obczaj mój plan, zobaczysz, że wcześniej było obijanko. xD
Chyba w tygodniu nie wejdę na wizaż, bo tyyyle nauki, trochę sprawdzianów mam w tym tygodniu i 3 zaległe za chorobę, więc wszystko muszę napisać w tym tygodniu.

Organiczną już 3 razy powtarzałam.
Do stereometrii.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:43   #94
star15
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17517355]

już jesteś na 36 ;*

[/QUOTE]

Mhm Dzięki Wam. ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:44   #95
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Jestem
Dobrze wiedzieć, że Karolina przeżyła
Cytat:
Ta, przez całowanie. Mnie kiedyś zastanawiało czy przy ekhm... oralnym seksie można zajść w ciążę. To się dowiedziałam, z internetu oczywiście. W ciąży nie jestem.
Jaka Beata czego to się można dowiedzieć w niedzielny słoneczny poranek
Cytat:
Napisane przez tynas Pokaż wiadomość
Dolączam się do maturzystek 2010... pisze z Mat podst i rozsz,pl podst,ang podst i rozsz... i w sumie najbardziej to się boję matmy rozszerzonej... na żadne kursy nie chodzę,staram się sama uczyć...
jak tam wasze przygotowania do matury? kiedy macie zamiar SERIO zacząć się uczyć... bo ja planuje od marca(cholera to już jutro?:PP)
Pozdrawiam
Hej, wreszcie jakaś Justyna na wątku
i do drugiego postu:z matmy Kiełbasa jak najbardziej, jeśli ją przerobisz, to matura powinna pójść Ci świetnie a Oxford ma fajne TYLKO słownictwo tzn mi się jeszcze Writing Bank podoba.
Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
A ja dalej nie wymyśliłam jak zacząć moją prezentacje Od jakich słów, bo potem to się już wymyśli dalej
Od tezy Wg mnie właśnie coś takiego, co Ci Martyna napisałą
Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Już wysyłam PW.
Można chyba 2 razy pod rząd.

A, to mama ma z Tobą dobrze, rozpieszczasz ją. Moja wczoraj upiekła szarlotkę.
Mi też I też wyklikałam, Oli też.
Moja też chce, bo mam pełno jabłek

-----
Świetnie, żyć nie umierać, właśnie się dowidziałam, że mam na pisać na wtorek wypracowanie "Człowiek z czasach zagłady" z Borowskiego. Ja chcę moją polonistkę poprzednią za tydzień przychodzi... Ale do tego czasu muszę zaliczyć dwie kartkówki z Ferdydurki i Borowskiego
Jeszcze pasowałoby wyzdrowieć, zanim do szkoły pójdę, ale coś mi nie idzie

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:46   #96
BeaS
Zakorzenienie

Idę, objadałam się zapiekanką, aż mi bokiem wyjdzie.
2 duże porcje.
Spadowywam do książek, bo jestem kujonem i będę zakuwać.
Miłego dnia.
Wieczorem wpadnę.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Jaka Beata czego to się można dowiedzieć w niedzielny słoneczny poranek
No co.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-02-28, 12:47   #97
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
O tęczy opowiadała na wywiadówce wychowawczyni córki koleżanki mojego wujka z Warszawy. Więc dziewczynki malują usta różnymi kolorami szminek, muszą być intensywne, no i jest chłopiec no i one mu biorą do buzi i dzięki tej szmince widać która głębiej, no i ta co głębiej to wygrywa
ja myślałam, ze to słoneczko opisane na demotywatorach to jakaś prowokacja, ale teraz zaczynam się obawiać, że może to być prawda
ciekawe co wygrywa ta koleżanka? :d
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 12:47   #98
BeaS
Zakorzenienie

Jak chcecie zobaczyć moje przypałowe zdjęcie z dzieciństwa to zapraszam na nk.
D. wstawiła.
Oczywiście bez podpisu, że to ja. xD Założyłyśmy się o czekoladę, że inni zgadną, że ja to ja. xD
Więc nie komentujcie.

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2010-02-28 o 12:48
Stary 2010-02-28, 13:06   #99
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Jestem z siebie zadowolona, w ten weekend zrobiłam bibliografię, ogarnęłam słówka z ang. (około 200 ), porobiłam kilka ćwiczeń na Newsweeku, przeczytałam 102 str. Granicy (), z 50str. Mistrza i Małgorzaty, napisałam na fakultety przewidywany klucz odp. do pracy (tak nam zadała, stwierdziła, że jak będziemy to robić to się nauczymy, co najczęściej jest punktowane i lepiej napiszemy pracę - ma rację. ) i interpretację wiersza na podstawę. Amen.

Cytat:
Jak chcecie zobaczyć moje przypałowe zdjęcie z dzieciństwa to zapraszam na nk.
D. wstawiła.
Oczywiście bez podpisu, że to ja. xD Założyłyśmy się o czekoladę, że inni zgadną, że ja to ja. xD
Więc nie komentujcie.
zaraz luknę

http://www.youtube.com/watch?v=6ZPpIRPX5Ec
uwielbiam tego komentatora
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 13:21   #100
anniaa

ktoś pytał o plany hm sama nie wiem : medycyna, dietetyka dietetyka to mega hobby , uwielbiam te sprawy + siłownie

beas wczoraj zrobiłam dużą ilość zadań z organiki jutro mam korki wiec muszę oddać zadania i kolejny zestaw będzie pewnie . bum

ja też sobie muszę rozpisać jakiś plan chociaż i tak muszę się daną rzecz uczyć bo które głupio na korkach nie oddać zadań czy nic nie umieć.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 13:46   #101
Karmenka
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17517355]

jak było?
[/QUOTE]
Fajnie było, tzn. mało piłam i dziwnie się czułam przez to
Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć, że Karolina przeżyła
Specjalnie się Wam zameldowałam, żebyście się nie martwiły
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ja myślałam, ze to słoneczko opisane na demotywatorach to jakaś prowokacja, ale teraz zaczynam się obawiać, że może to być prawda
ciekawe co wygrywa ta koleżanka? :d
Dziewczyny, pobawimy się w takie słoneczko
Najlepiej jak się spotkamy i będziemy grały w tego alkochińczyka.

Porażka, skąd te dzieci biorą takie pomysły.
Do szkoły !
Stary 2010-02-28, 13:49   #102
malenstwo5
Wtajemniczenie

Martyna podaj mi linka do tego serwisu edukacyjnego Newsweeka

Dzięki Kochane, że mi klikacie ;**

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 13:54   #103
_groooszek_
Zakorzenienie

Aj dziewczynki

Dzisiaj siadam porządnie do biologii ;] do środy chcę całego człowieczka powtórzyć potem zajrzę do tego co już powtarzałam, bo ma wiedza coś ulotna bywa ostatnio

Konspekt z polskiego mniej więcej ogarnięty, muszę tylko poszukać jeszcze jakiejś sensownej literatury przedmiotu ale to raczej wybiorę się do biblioteki i zapytam jakiejś miłej pani co mi radzi

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:07   #104
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

Do szkoły !

Jestem dumna, że swoją Młodą wychowałam na porządną dziewczynę, która ciągle uważa chłopaków za największych wrogów
Mam nadzieję, że będzie w takim przekonaniu żyła do 18

Wg mnie gimnazjum to porażka, skupisko dzieciaków, które nie wiedzą co z sobą zrobić.
Stary 2010-02-28, 14:12   #105
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Nieźle, a ja nie mam snów o maturze.
To się chyba powinnaś cieszyć, bo to stresujące

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Ależ masz wyobraźnię A ja jestem zdziwiona bo matura w ogóle mi się nie śni może to znak? Jak mi się nie chce nic robić, zaczyna mnie to przerażać Może to choroba jakaś?
Ten sen i tak nie był taki zły.. najlepszy był przedwczorajszy o ślubie z szatanem -.-
My Cię tu zmobilizujemy

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
a w ogóle dowiedziałam się, że piszę angielski w sali, gdzie akustyka jest tak beznadziejna, że boczne rzędy nie słyszą nauczyciela stojącego pod tablicą. FUCK YEAH.
O jaa, ale beznadziejnie.. Oby Ci się nie trafiło jakieś głupie miejsce.

Cytat:
Napisane przez tynas Pokaż wiadomość
effciaa16,Claaire- dzięki za mile powitanie
Na imię mam Justyna
w sumie nie wiem na co chce iść... z jednej strony na filologię ang(ale musialabym jeszcze jeden język zdać,więc to może za 2 lata...) na ekonomię może na jakąś geodezje a może na budownictwo... ogólnie lubię mat,za fizyką nie przepadam :P
no troche przesadzilam mówiąc ,że się nie uczę... bo np. z pl mamy taką jedną dodatkową lekcje i tam sobie robimy jakieś czytania ze zr i takie inne -przygotowanie do matury... z mat we wt skończyliśmy material,więc teraz robimy wszystkie matury od 2001 roku na lekcjach.a z ang od 3 lat mam dodatkowe lekcje w soboty... w szkole babka nie robi z nami nic(zmienili nam ją w 3-ciej klasie)... jest dnem! nie zna w ogóle slówek,jak ktoś się zapyta dlaczego tak,jej odp bo tak jest w kluczu...robimy Oxforda repetytorium i jesteśmy na 5-tym unicie z 12... więc w sumie co muszę zrobić... to powtórzyć lektury z pl i matma rozszerzona(kupilam repetytorium kielbasy... no i niby męcze je:P bo z ang caly czas coś robię

To całkiem podobnie do mnie ale to na razie baaardzo niepewne plany, choć u mnie wystarczy tylko ang., bez drugiego języka. Może na jakiejś innej uczelni byś zobaczyła ?

Widzę, że większość ma w szkole to repetytorium z Oxfordu ale my to jakoś dziwnie robimy, w ogóle nie po kolei ani nic.

Beata, jak patrzę na ten Twój plan, to zdaje sobie sprawe z tego, że mimo mojej 4 z chemii to ja nic nie wiem z tego

Ja ide z koleżanką na spacer, choć czuję lekki halny, ale może damy radę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 14:34   #106
MidnightGothique
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Jak Ci na imię ? Co zdajesz na maturze? Skąd jesteś ?
Ja już staram się coś robić, ale jeszcze nie na pełnych obrotach
Łuhuhu ale sie kochane rozpisujecie.. ja myslalam ze tu kilka postow pode mna bedzie a tu 2 strony hihi
A na imie mam Anka i jestem uczennica I lic. ogol. w Starachowicach niestety Na maturze zdaje ang, pol, mat, i biol, wszystko na podstawie jeszcze niedawno biologie i angielski mialam zdawac na rozszerzeniu, ale skoro te uczelnie na ktore chce sie dostac biora pod uwage tak samo poziom podst jak i rozsz, to to sie mija z celem swoja droga troche bez sensu przelicznik, ale coz.. pozniej bede probowala sie dostac na pielegniarstwo co raczej trudne nie bedzie, o ile zostane w ogole dopuszczona do matury bo zaczynam miec watpliwosci, gdyz mojej matematyczce sie w glowie p***, i tak nas gnebi ze to masakra jakas. robi nam pelno sprawdzianow powtorzeniowych, cudow, a zadania sa po prostu z kosmosu.. juz mam 1,1,3.. a do tej pory nie chciala przeposzczac nawet jak ktos mial jedna pale jesli chodzi o matury probne, z polskiego mialam 48%, z matmy podobnie.. z angielskiego 96%, z biologii 92%
MidnightGothique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:40   #107
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MidnightGothique Pokaż wiadomość
Łuhuhu ale sie kochane rozpisujecie.. ja myslalam ze tu kilka postow pode mna bedzie a tu 2 strony hihi
A na imie mam Anka i jestem uczennica I lic. ogol. w Starachowicach niestety Na maturze zdaje ang, pol, mat, i biol, wszystko na podstawie jeszcze niedawno biologie i angielski mialam zdawac na rozszerzeniu, ale skoro te uczelnie na ktore chce sie dostac biora pod uwage tak samo poziom podst jak i rozsz, to to sie mija z celem swoja droga troche bez sensu przelicznik, ale coz.. pozniej bede probowala sie dostac na pielegniarstwo co raczej trudne nie bedzie, o ile zostane w ogole dopuszczona do matury bo zaczynam miec watpliwosci, gdyz mojej matematyczce sie w glowie p***, i tak nas gnebi ze to masakra jakas. robi nam pelno sprawdzianow powtorzeniowych, cudow, a zadania sa po prostu z kosmosu.. juz mam 1,1,3.. a do tej pory nie chciala przeposzczac nawet jak ktos mial jedna pale jesli chodzi o matury probne, z polskiego mialam 48%, z matmy podobnie.. z angielskiego 96%, z biologii 92%

Pielęgniarstwo Fajny kierunek, tylko ja bym później nie mogła w zawodzie pracować, nie dałabym rady robić zastrzyków, myć itd

Stary 2010-02-28, 14:52   #108
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
witaj
jakoś dziwny ten przelicznik no ale lepiej dla Ciebie
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 15:53   #109
MidnightGothique
Zadomowienie

Cytat:
Pielęgniarstwo Fajny kierunek, tylko ja bym później nie mogła w zawodzie pracować, nie dałabym rady robić zastrzyków, myć itd
Hihi sama zastanawiam sie czy dam rade zreszta, teraz to se moge gadac, a prawda jest taka ze jak przyjdzie co do czego to sie dopiero okaze czy to praca dla mnie.. teraz mysle ze bym sie sprawdzila, od dziecka mialam fioła na punkcie szpitali, lubialam przebywac wsrod chorych,pomagac im itd.. takie zboczenie jakies zastrzyki w brzuch juz robilam i mialam z tgo niesamowita frajde z drugiej strony wizja nauki zastrzykow,pobierania krwi na SOBIE mnie troche przeraza, ale trzeba bedzie sie poswiecic pozyjemy, zobaczymy. Narazie trzeba myslec o maturze i ją jakos zdac ehh.

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
witaj
jakoś dziwny ten przelicznik no ale lepiej dla Ciebie
no dziwny, ale nie narzekam az nawet wyslalam maila z pytaniem, czy jest jakas roznica czy zdaje mature podst czy rozsz., odpisali ze nie ma. Nie wazne czy np. z biologi bede miala 68% z rozsz czy z podst to bedzie i tak 95,2pkt co smieszniejsze, to jest Akademia Medyczna z prawdziwego zdarzenia
W sumie to sie nawet bardzo ciesze, bo odpadaja mi zwierzatka i przede wszystkim roslinki, na ktore zdecydowanie wole sie patrzec, niz sieo nich uczyc

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

kochane, w ogole przegladam te Wasze wypowiedzi i jestem ZALAMANA w porownaniu do Was to ja nic nie robie.. eh wezcie mnie jakos zmotywujcie, bo ja juz sama nie mam do siebie sił.......
Stary 2010-02-28, 16:01   #110
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Hihi sama zastanawiam sie czy dam rade zreszta, teraz to se moge gadac, a prawda jest taka ze jak przyjdzie co do czego to sie dopiero okaze czy to praca dla mnie.. teraz mysle ze bym sie sprawdzila, od dziecka mialam fioła na punkcie szpitali, lubialam przebywac wsrod chorych,pomagac im itd.. takie zboczenie jakies zastrzyki w brzuch juz robilam i mialam z tgo niesamowita frajde z drugiej strony wizja nauki zastrzykow,pobierania krwi na SOBIE mnie troche przeraza, ale trzeba bedzie sie poswiecic pozyjemy, zobaczymy. Narazie trzeba myslec o maturze i ją jakos zdac ehh.

no dziwny, ale nie narzekam az nawet wyslalam maila z pytaniem, czy jest jakas roznica czy zdaje mature podst czy rozsz., odpisali ze nie ma. Nie wazne czy np. z biologi bede miala 68% z rozsz czy z podst to bedzie i tak 95,2pkt co smieszniejsze, to jest Akademia Medyczna z prawdziwego zdarzenia
W sumie to sie nawet bardzo ciesze, bo odpadaja mi zwierzatka i przede wszystkim roslinki, na ktore zdecydowanie wole sie patrzec, niz sieo nich uczyc

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

kochane, w ogole przegladam te Wasze wypowiedzi i jestem ZALAMANA w porownaniu do Was to ja nic nie robie.. eh wezcie mnie jakos zmotywujcie, bo ja juz sama nie mam do siebie sił.......

Która AM ma taki przelicznik ?

Stary 2010-02-28, 16:26   #111
MidnightGothique
Zadomowienie

np. Warszawska. Liczy sie:
polski podst x1
ang ustny podst x1
dowolny przedmiot podst x1, lubjesli bedzie to biologia, chemia, matematyka lub fizyka (chyba) to liczy sie x1,4
Oczywiscie to na pielęgniarstwie na innych jest inaczej

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

swoja droga podejrzewam ze jest tak dlatego bo jest BARDZO malo chetnych na pielegniarstwo. Zwykle sa drugie nabory, a chetnych naniektorych uczelniach jest nawet 1os/miejsce. Zreszta, co tu sie dziwic jak slychac wszedzie jakpielegniarki malo zarabiaja itd, i jeszcze ta kwestia,ze jeszcze niedawnowcale studiow konczyc nie trzeba bylo zeby byc pielęgniarka
Stary 2010-02-28, 16:40   #112
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Beata, jak patrzę na ten Twój plan, to zdaje sobie sprawe z tego, że mimo mojej 4 z chemii to ja nic nie wiem z tego

Tak samo jak ja z historii. Mam 4, a nie wiem prawie nic. Kwestia wykucia na sprawdzian, a wiedzy tej po tygodniu nie ma.
Strasznie nie lubię historii.

Cytat:
Mówisz - masz.

Cytat:
np. Warszawska. Liczy sie:
polski podst x1
ang ustny podst x1
dowolny przedmiot podst x1, lubjesli bedzie to biologia, chemia, matematyka lub fizyka (chyba) to liczy sie x1,4
Oczywiscie to na pielęgniarstwie na innych jest inaczej
Polski na AM się liczy?
Wiem, że mówisz tylko o pielęgniarstwie, ale muszę przynać, że jestem niesamowicie zaskoczona, że biorą w ogóle ten przedmiot do rekrutacji.

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Jakiś kolo wysłał mi przedwczoraj zapro na nk. Patrzę - nie znam. Kliknęłam w jego profil, okolice mej mieściny. Myślę sobie, że może przelotem kiedyś się spotkaliśmy [tak to bym na początku olała]. Napisałam czy się znamy, bo nie przypominam sobie. Jaką dostałam odpowiedź? "osobiście to nie ale jeśli chcesz to zawsze można się poznać."

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-02-28, 16:58   #113
_groooszek_
Zakorzenienie

Ufff... napisałam konspekt calutki a już myślałam, że nie dam rady. Jeszcze tylko muszę pokazać to komuś kto się na tym zna, żeby mi ocenił, czy nie ma nic do poprawy itp ale generalnie to dumna z siebie jestem

Na UM w Lublinie (mówię tu o wszystkich kierunkach) jest z listy do wyboru który przedmiot chce się zdawać i nie ma narzucone czy pp czy pr, ale wiadomo jak jest, przy pr przelicznik jest 1%=1,5pkt swoją droga mogę Wam polecić bardzo dobrą stronkę, żeby się w tym połapać

A taka ładna miłość...

Stary 2010-02-28, 17:09   #114
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Fajnie było, tzn. mało piłam i dziwnie się czułam przez to

Specjalnie się Wam zameldowałam, żebyście się nie martwiły

Do szkoły !
spoko
w ogóle to mi się dzisiaj sniłaś . ale w moim śnie miałaś proste,ciemne włosy ;p ale to byłaś Ty :d. byłysmy na jakieś imprezie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość

Jestem dumna, że swoją Młodą wychowałam na porządną dziewczynę, która ciągle uważa chłopaków za największych wrogów
Mam nadzieję, że będzie w takim przekonaniu żyła do 18

Wg mnie gimnazjum to porażka, skupisko dzieciaków, które nie wiedzą co z sobą zrobić.

oj tak, stworzenie gimnazjum nie było dobrym pomysłem

Cytat:
do roboty !

Cytat:
Jakiś kolo wysłał mi przedwczoraj zapro na nk. Patrzę - nie znam. Kliknęłam w jego profil, okolice mej mieściny. Myślę sobie, że może przelotem kiedyś się spotkaliśmy [tak to bym na początku olała]. Napisałam czy się znamy, bo nie przypominam sobie. Jaką dostałam odpowiedź? "osobiście to nie ale jeśli chcesz to zawsze można się poznać."
.
mi wczoraj na facebooku jakiś koleś a właściwie 30 letni facet napisał wiadomośc zebym dodala zdjęcia . niech się buja

Kamilka ogarnęła WOS,pocwiczyla,poczytała książkę może iśc na farmę a jeszcze później dokończę arkusz z matmy
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 17:13   #115
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Na UM w Lublinie (mówię tu o wszystkich kierunkach) jest z listy do wyboru który przedmiot chce się zdawać i nie ma narzucone czy pp czy pr, ale wiadomo jak jest, przy pr przelicznik jest 1%=1,5pkt swoją droga mogę Wam polecić bardzo dobrą stronkę, żeby się w tym połapać
Na wszystkich tak nie ma.
Na lekarskim, dentystyczno-lekarskim, farmacji i analityce medycznej trzeba zdawać przedmioty na poziomie rozszerzonym, a przelicznik wynosi 1%=1 pkt. w rekrutacji.

Podaj tę stronę.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

referat robię -.- na czwartek, ale chcę to dziś zrobić.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-02-28, 17:15   #116
MidnightGothique
Zadomowienie

Cytat:

Tak samo jak ja z historii. Mam 4, a nie wiem prawie nic. Kwestia wykucia na sprawdzian, a wiedzy tej po tygodniu nie ma.
Strasznie nie lubię historii.

Mówisz - masz.

Polski na AM się liczy?
Wiem, że mówisz tylko o pielęgniarstwie, ale muszę przynać, że jestem niesamowicie zaskoczona, że biorą w ogóle ten przedmiot do rekrutacji.

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

no coz, sa ludzie i ludzie
ehh ja tak mam ze wszystkimi przedmiotami.. i co gorsza tymi maturalnymi tez a co do AM to smiech na sali po prostu co do polskiego to jestem BARDZO niezadowolona bo zdaje sobie sprawe ze jakos super tej matury nie napisze.. cwicze i wypracowania i czytania ze zrozumieniem ale jakos nigdy talentu do tego niemialam i co to ma do kierunkow medycznych tez nie wiem chyba ze bedziemy poetycko do pacjentow mowic ustny angielski tez mi bardzo nie odpowiada, bo tak jak pisac umiem i na 9x% pewnie bym napisala tak z mowieniem mam problem.. choc to jeszcze jestem w stanie zrozumiec.
No nic, mam nadzieje ze biologia nadrobie stracone punkty, w niej moja nadzieja
Sproboje sie chyba jeszcze dostac do krakowa na cmuj ale tam biora pod uwage wos i biol, tylko ze kurcze wosu nie bede miala z drugiej strony srednio mi sie chce wierzyc zeby wszyscy tam wos zdawali.......

ohh tak jeszcze jeszcze! taka motywacja mi sie podoba, mmm
Stary 2010-02-28, 17:35   #117
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Podaj tę stronę.
perspektywy.pl

to ogólnie portal dla uczniów i studentów, chyba posiadają w bazie każdą uczelnię państwową i prywatną
ja tam zaglądam żeby poczytać o kierunkach, wrażeniach studentów, uczelniach i bardzo mi pomaga wszystko w jednym miejscu

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Na wszystkich tak nie ma.
Na lekarskim, dentystyczno-lekarskim, farmacji i analityce medycznej trzeba zdawać przedmioty na poziomie rozszerzonym, a przelicznik wynosi 1%=1 pkt. w rekrutacji.
Oj pomyłka ;]

A taka ładna miłość...

Stary 2010-02-28, 17:36   #118
201604200942
Konto usunięte

Zrobiłam sobie małą przerwę od pisania pracy mat. Tj. od omawiania utworów. Jak tak patrzę to polonistka nawaliła mi tych wierszy, że raczej na pewno będę musiała skracać pracę i wywalać jakieś utwory. tak więc wywalę te najdłuższe wiersze, bo przecież nie ma mocy, żebym uczyła się na pamięć wiersza który ma 21 zwrotek
Stary 2010-02-28, 19:11   #119
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Zastanawiam się czy jest sens robić coś na jutro do szkoły. Właśnie, SZKOŁA, ja nie chcę tam wracać.
Mamy próbne matury cały ten tydzień, jutro polak.
O 12 do 15, a wcześniej niby mamy iść na lekcje. Taa, ciekawe kto pójdzie.
ja mam matury próbne albo w tym tygodniu albo w przyszłym, sama nie wiem i oczywiście od 13, a wcześniej lekcje chyba śnią.
Cytat:
porobiłam kilka ćwiczeń na Newsweeku,
mogłabyś mi wysłać linka ?
Cytat:
Do szkoły !
nie dobijaj
Cytat:

ja też nic nie robię
Cytat:

skąd ja to znam

dzień dobry ;*
niedawno wróciłam od TŻta, wczoraj stałam na barze, głos straciłam
ale zarobiłam sobie
muszę zrobić 3 arkusze z wosu na jutrzejsze fakultety, ja nie chcę do szkoły

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

http://demotywatory.pl/1099210/Mendelejew
http://demotywatory.pl/1094192/Moje-oszczednosci

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:19   #120
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:

Do szkoły !
no pewnie, że się pobawimy.

przerobiłam transformację ustrojową, konstytucję i trochę władzę ustawodawczą.

Mam prośbę dziewczęta, potrzebuję interpretacje wiersza "Po" Czesława Miłosza. ma któraś??

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości