Majówkowa wymianka! Poczujmy wiosnę.. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-04, 16:39   #91
ak_pinki
Wtajemniczenie

Dot.: Majówkowa wymianka! Poczujmy wiosnę..

Cytat:
Napisane przez Letike Pokaż wiadomość
Dobra, wezmę udział, ale nie jestem przekonana do tego że komuś spodobała się moja biżu...
sie zobaczy sie zobaczy

zapraszam
ak_pinki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 18:05   #92
ravenart
Zadomowienie

GG do ravenart

Cytat:
Dobra, wezmę udział, ale nie jestem przekonana do tego że komuś spodobała się moja biżu...
Letike więcej wiary w siebie, spodoba się na pewno. Masa serducha, pasja przy tworzeniu i co najważniejsze! posiadanie czegoś co jest stworzone własnoręcznie przez drugą osóbkę, tylko i wyłącznie dla mnie! jest po prostu BEZCENNE
ravenart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 18:19   #93
Letike
Rozeznanie

GG do Letike

Cytat:
Napisane przez ravenart Pokaż wiadomość
Letike więcej wiary w siebie, spodoba się na pewno. Masa serducha, pasja przy tworzeniu i co najważniejsze! posiadanie czegoś co jest stworzone własnoręcznie przez drugą osóbkę, tylko i wyłącznie dla mnie! jest po prostu BEZCENNE
Oby moja praca trafiła na Ciebie;p
Oj jak ja nie mam wiary w siebie, a resztki jej utraciłam po dzisiejszym egzaminie... ehhh ale coś stworzę, obiecuje że będę się bardzo starać
Stary 2010-03-04, 18:37   #94
kocuria
Rozeznanie

GG do kocuria

Letike, czemu się użalasz? ja bym połowę twoich biżutków przygarnęła od razu
PS: Olgi wszystkich województw łączmy się

kto będzie 20?

Edytowane przez kocuria
Czas edycji: 2010-03-04 o 18:42
kocuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 19:18   #95
ollccia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kocuria Pokaż wiadomość
Się zgłaszam posłusznie Poszła PW
ollccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 19:57   #96
Yaollinka
Zadomowienie

Cytat:
Ravenart, jesteś taką optymistką, że chętnie bym Cię przygarnęła pod swój dach jako całodobowego psychologa.
Yaollinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 20:41   #97
ravenart
Zadomowienie

GG do ravenart

Cytat:
Oby moja praca trafiła na Ciebie;p
Oj jak ja nie mam wiary w siebie, a resztki jej utraciłam po dzisiejszym egzaminie... ehhh ale coś stworzę, obiecuje że będę się bardzo starać
Ja bym się bardzo ucieszyła, gdybym miała tą przyjemność, że właśnie mnie byś wylosowała. A co do egzaminu, nie przejmuj się, pewnie nawet wyników jeszcze nie znasz, a ty już na zapas się zamartwiasz. Nie ma sensu. Nie ten termin to kolejny, sesja poprawkowa też istnieje i też jest dla ludzi. A wykładowca obojętnie jak straszny by się wydawał to tylko człowiek i też da się z nim wszystko załatwić Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Yaollinka Pokaż wiadomość
Ravenart, jesteś taką optymistką, że chętnie bym Cię przygarnęła pod swój dach jako całodobowego psychologa.
optymistka to nie wiem ktoś kiedyś powiedział, że optymista to taki nieuświadomiony pesymista, który jest szczęśliwy tylko dzięki swojej ignorancji. A ignorancja jest zła. Za to na pewno jestem realistką. Jako psychologa to raczej ciężko będzie, jestem socjologiem. Ale, jeśli dalej tak bardzo chcesz mnie przygarnąć to zapraszam na PW ze swoimi mniejszymi i większymi smuteczkami, a postaram się jak będę umiała najlepiej.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-04, 21:05   #98
kocuria
Rozeznanie

GG do kocuria

przytulcie mnie i powiedzcie, że dam radę? bo właśnie wróciłam z psychoterapii, gryzę się z rodzicielką i bardzo ostro myślę nad założeniem w końcu DG?

(i jest nas oczko!)
Stary 2010-03-04, 21:13   #99
ravenart
Zadomowienie

GG do ravenart

Cytat:
przytulcie mnie i powiedzcie, że dam radę? bo właśnie wróciłam z psychoterapii, gryzę się z rodzicielką i bardzo ostro myślę nad założeniem w końcu DG?

(i jest nas oczko!)
<ravenka przytula bardzo mocno kocurka i głaszcze po główce> (niestety na moje potrzeby brakło emotek)
Psychoterapia bardzo dobra sprawa

DASZ RADĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez ravenart
Czas edycji: 2010-03-04 o 21:14
Stary 2010-03-04, 21:24   #100
sunnyskies
Wtajemniczenie

Kocurio, jestem przekonana, że dasz radę i moooocno ściskam!

Letike, choć nie zgadzam się z Tobą to jednak wiem o czym mówisz bo u mnie te same obawy, a jeszcze niepotrzebnie przeglądnęłam wątek wymianki marcowej wysooookoooo zawiesiłyście poprzeczkę

Wymiankowo
sunnyskies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 21:45   #101
ak_pinki
Wtajemniczenie

Cytat:
<
Psychoterapia bardzo dobra sprawa!
ja jestem za tym żebyś została naszym wizażowym psychoterapełtą

zapraszam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-04, 22:01   #102
ravenart
Zadomowienie

GG do ravenart

psychoterapełtą może i tak, bo psychoterapeutą to już raczej nie.
Niestety bez konkretnej wiedzy i przeszkolenia można czasem wyrządzić więcej szkód niż pożytku. A takiej odpowiedzialności, niestety nie mogłabym udźwignąć na swoich barkach. Kto wie, może kiedyś nim zostanę. Na dzień dzisiejszy mogę jedynie służyć dobrym słowem i własnymi przemyśleniami/odczuciami. Jeśli okaże się to dla kogoś potrzebne i przydatne - sprawi mi to olbrzymią radość.
Stary 2010-03-04, 22:05   #103
Yaollinka
Zadomowienie

Ja bym w życiu nie chciała nikogo zadręczać swoimi problemami.
Stary 2010-03-04, 22:06   #104
ak_pinki
Wtajemniczenie

Cytat:
psychoterapełtą.
no to nabełtałam
Cytat:
Na dzień dzisiejszy mogę jedynie służyć dobrym słowem i własnymi przemyśleniami/odczuciami. Jeśli okaże się to dla kogoś potrzebne i przydatne - sprawi mi to olbrzymią radość.

Cytat:
hmmmmmmmmmm mi nie chodzi o zadręcznie tylko o zwykłą rozmowę

zapraszam

Edytowane przez ak_pinki
Czas edycji: 2010-03-04 o 22:08
Stary 2010-03-04, 22:40   #105
ravenart
Zadomowienie

GG do ravenart

Cytat:
Napisane przez ak_pinki Pokaż wiadomość
dziękuję za kwiatuszka

Cytat:
Yoa, tu nie chodzi o zadręczanie kogoś własnymi problemami, ale o coś zupełnie innego. Nie zawsze jest tak, że potrafi się znaleźć rozwiązanie dla swojego problemu samemu. Po prostu ciężko jest czasem spojrzeć np. obiektywnie na daną sytuację szczególnie jeśli np. to mnie ona dotyczy a nie jakiegoś tam pana/pani X.
Czasem nie zwróci się samemu uwagi na jakiś istotny szczegół, a nagle jak sie o tym mówi to jakoś się go dostrzega.
Czasem dobrze się jest po prostu wygadać, wtedy też czesto "wpada się" na genialne rozwiązania własnego problemu.
no i takich sytuacji można by wymieniać bez liku....
Z mniejszymi problemami myśle, że warto się zwrócić do jakiejś zaufanej osoby, natomiast z takimi, których niestety samemu (czy po rozmowie z zaufaną osobą) nie potrafi sie rozwiązać, a które mają głebsze przyczyny - warto udać się do specjalisty (w końcu po to właśnie są ).
A tak na marginesie, człowiek to istota społeczna, żeby być szczęśliwym i dobrze funkcjonowac potrzebuje innych ludzi. Nikt z nas nie jest jakimś superbohaterem żeby wszystko robił sam. Czasem, a nawet często przydaje sie pomoc innych.

Edytowane przez ravenart
Czas edycji: 2010-03-04 o 22:42
Stary 2010-03-05, 00:13   #106
kocuria
Rozeznanie

GG do kocuria

ta, a potem idziesz do psychoterapeuty z zamiłowania systemowego i ci wyjaśnia, jak wszystkie twoje nerwice, lęki, ataki i depresje są spowodowane przez twoją rodzinę na ludzikach lego

wygadanie wygadaniem - i yaolli, to nie jest zamęczanie, to jest po prostu wygadanie się, porozmawianie, na zasadzie wymiany - wy pomagacie mi dzisiaj, ja wam pomogę jutro. poza tym, pokazanie że też jest się człowiekiem, nieźle robi na wizerunek, psychologicznie łatwiej przywiązać się do osoby, która tak jak my nie jest ideałem

ta, zeszły się dwie socjolożki na jednym wątku i robią psychoanalizę

a ja robię z siebie manifest - krzyczę na forum głośno, że mam nerwicę, że biorę psychotropy, chodzę do psychologa, psychoterapeuty, psychiatry, przy okazji opiekuje się mną neurolog - bo wkurza mnie, że pójście do psychiatry jest takim cholernym tabu w polsce. mam wystarczający tupet, żeby się tym tabu nie przejmować - i a nuż widelec chociaż jednej osobie pomogę, uświadomię, że może to nie wstyd, bądź że normalni (relatywnie ) ludzie też czasem potrzebują pomocy psychiatrycznej i nie czyni to z nich upośledzonych czy bóg-wie-jakich.

yyy, rozgadałam się

raven - mrrrrrrau <ugniata >

Edytowane przez kocuria
Czas edycji: 2010-03-05 o 00:14
Stary 2010-03-05, 07:33   #107
Killa Ree
Wtajemniczenie

Cytat:
ta, a potem idziesz do psychoterapeuty z zamiłowania systemowego i ci wyjaśnia, jak wszystkie twoje nerwice, lęki, ataki i depresje są spowodowane przez twoją rodzinę na ludzikach lego
Kocie, bo tak to już jest, że rodzice zawsze wiedzą gdzie walnąć (fizycznie, czy psychicznie), żeby najbardziej dziecko to odczuło, bo (szczególnie psychologicznie) sami te słabe punkty stworzyli.
Taka jest kolej rzeczy i już.

Cytat:
wygadanie wygadaniem - i yaolli, to nie jest zamęczanie, to jest po prostu wygadanie się, porozmawianie, na zasadzie wymiany - wy pomagacie mi dzisiaj, ja wam pomogę jutro. poza tym, pokazanie że też jest się człowiekiem, nieźle robi na wizerunek, psychologicznie łatwiej przywiązać się do osoby, która tak jak my nie jest ideałem
wygadać się zawsze jest dobrze - przerobiłam to już kilka razy , do psychologa trafiłam raz, na polecenie wychowawczyni, gdy się dowiedziała, że gryzę (dosłownie) kolegów. I wiem, że taki ktoś jest merytorycznie przygotowany, żeby pomóc nam rozwiązać nasze problemy, w najgorszym razie uda nam się wygadać, w najlepszym rozwiążemy je.
Cytat:
dwie - chyba z wykształcenia, bo wiele z nas - mając swój zdrowy rozsądek - jest całkiem niezłymi domorosłymi psychologami

Cytat:
a ja robię z siebie manifest - krzyczę na forum głośno, że mam nerwicę, że biorę psychotropy, chodzę do psychologa, psychoterapeuty, psychiatry, przy okazji opiekuje się mną neurolog - bo wkurza mnie, że pójście do psychiatry jest takim cholernym tabu w polsce. mam wystarczający tupet, żeby się tym tabu nie przejmować - i a nuż widelec chociaż jednej osobie pomogę, uświadomię, że może to nie wstyd, bądź że normalni (relatywnie ) ludzie też czasem potrzebują pomocy psychiatrycznej i nie czyni to z nich upośledzonych czy bóg-wie-jakich.

yyy, rozgadałam się

i nie bójmy się - mojej mamie psycholog i psychiatra bardzo pomogli - chociaż właściwie jest normalna

no cóż w jakimś teście psychologicznym (500 czy 700 pytań rekurencyjnych) jest takie pytanie:
Czy uważasz, że wszyscy ludzie mają lekkiego hysia?
i co? ja twierdzę, że absolutnie tak!!!

no bo przecież co to znaczy być normalnym? Ano podstawową definicją jest: osoba normalna, to taka, która mieści się w określeniu - taka jak inni.
HEHE jeśli tak, to ja nie chcę być normalna

Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam

Killa Ree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 08:33   #108
Amambada
Wtajemniczenie

o mamooo... ja tu zaglądam, a tu lekcja psychologii xD mam w poniedziałek sprawdzian do napisania... :/

...i tak się głośno zastanawiam czy do majówkowej wymianki się zgłosić, bo sporo mam w szkole zamieszania.
Amambada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 08:55   #109
Killa Ree
Wtajemniczenie

ty się nie zastanawiaj - tylko się zgłaszaj

Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam

Killa Ree jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-05, 08:57   #110
Letike
Rozeznanie

GG do Letike

Cytat:
Letike, czemu się użalasz? ja bym połowę twoich biżutków przygarnęła od razu

kto będzie 20?
Od razu użalasz... Narzekam sobie zwyczajnie
Uprzedziłaś mnie z tą Olgą bo też to chciałam napisać!

I za to, że ten psychologiczny off top zaczął się ode mnie, chyba powinnam przeprosić
Stary 2010-03-05, 09:01   #111
Yaollinka
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję za kwiatuszka

Yoa, tu nie chodzi o zadręczanie kogoś własnymi problemami, ale o coś zupełnie innego. Nie zawsze jest tak, że potrafi się znaleźć rozwiązanie dla swojego problemu samemu. Po prostu ciężko jest czasem spojrzeć np. obiektywnie na daną sytuację szczególnie jeśli np. to mnie ona dotyczy a nie jakiegoś tam pana/pani X.
Czasem nie zwróci się samemu uwagi na jakiś istotny szczegół, a nagle jak sie o tym mówi to jakoś się go dostrzega.
Czasem dobrze się jest po prostu wygadać, wtedy też czesto "wpada się" na genialne rozwiązania własnego problemu.
no i takich sytuacji można by wymieniać bez liku....
Z mniejszymi problemami myśle, że warto się zwrócić do jakiejś zaufanej osoby, natomiast z takimi, których niestety samemu (czy po rozmowie z zaufaną osobą) nie potrafi sie rozwiązać, a które mają głebsze przyczyny - warto udać się do specjalisty (w końcu po to właśnie są ).
A tak na marginesie, człowiek to istota społeczna, żeby być szczęśliwym i dobrze funkcjonowac potrzebuje innych ludzi. Nikt z nas nie jest jakimś superbohaterem żeby wszystko robił sam. Czasem, a nawet często przydaje sie pomoc innych.
No ja już mam po prostu takie dziwne myślenie. Nawet nie wiem jak to dobrze wytłumaczyć.
A z pójściem do specjalisty, nie jest tak łatwo. Ciężko sie przełamać i zebrać tyłek.
Stary 2010-03-05, 09:01   #112
kocuria
Rozeznanie

GG do kocuria

amambada: wymianka zajmuje max 1 dzień, do wysyłki są praktycznie 2 miesiące - dasz radę

letike: a gdzie tam, wszyscy się jak na razie dobrze bawią
Stary 2010-03-05, 09:35   #113
Amambada
Wtajemniczenie

przekonałyście mnie xD haha... zgłaszam się xD
Stary 2010-03-05, 09:56   #114
kocuria
Rozeznanie

GG do kocuria

Cytat:
No ja już mam po prostu takie dziwne myślenie. Nawet nie wiem jak to dobrze wytłumaczyć.
A z pójściem do specjalisty, nie jest tak łatwo. Ciężko sie przełamać i zebrać tyłek.
heh, że ciężko, to wiem - zwłaszcza, jak spojrzysz na stronę finansową przedsięwzięcia, dla mnie 300 z budżetu na samego terapeutę co miesiąc (dochodzą jeszcze leki kilkadziesiąt zł + czasem prywatnie neurolog) to lekka masakra... ale jestem dobrej myśli. nie mogę się wiecznie chować pod kocykiem

a-mamba-da: witamy w gronie, i panienki wahające się, proszę z mamby przykład brać, decyzja, PW, jest na liście i dostanie prezencik!
Stary 2010-03-05, 10:00   #115
Yaollinka
Zadomowienie

Cytat:

yyy, rozgadałam się

Widzę, że jesteśmy podobne

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
heh, że ciężko, to wiem - zwłaszcza, jak spojrzysz na stronę finansową przedsięwzięcia, dla mnie 300 z budżetu na samego terapeutę co miesiąc (dochodzą jeszcze leki kilkadziesiąt zł + czasem prywatnie neurolog) to lekka masakra... ale jestem dobrej myśli. nie mogę się wiecznie chować pod kocykiem

a-mamba-da: witamy w gronie, i panienki wahające się, proszę z mamby przykład brać, decyzja, PW, jest na liście i dostanie prezencik!
O, zapomniałam napisać o tej stronie. Kasa też ogranicza, a raczej jej brak. I niepewnośc czy trafi się na dobrego specjalistę.
Stary 2010-03-05, 10:04   #116
101Milka
Zadomowienie

GG do 101Milka

Cytat:
Zachęcona popularnością Killowej wymianki DnioKobiecej, oraz naprawdę serdeczną atmosferą, jaka wytworzyła się wśród uczestniczących w niej wizażanek, ogłaszam:

Wymiankę wiosenno-majówkową!

Zasady (autorstwa Killi, wzorowane na Achnes):

TEMAT:
MAJÓWKA! Czyli wiosna, słońce, kwiaty, miłość w powietrzu i plusowe temperatury
Oznaczenie kopertowe - słoneczko

Przebieg zabawy:
a) zgłaszacie się w komentarzach do tematu, jednocześnie wysyłając odpowiednie informacje do mnie na PW
b) po zamknięciu listy (21-03-2010) dajecie mi dwa dni na losowanie, pod czujnym okiem komisji złożonej z moich kilku osobowości oraz leniwej syjamki
c) rozsyłam Wam na PW (24-03-2010) dane wylosowanej dla Was wizażanki
d) macie czas do 21-04-2010 żeby wykonać, zapakować i wysłać prezencik dla swojej ofiary
e) paczki otwieramy 27-04-2010 (w sobotę) i pokazujemy wszystkim forumowiczkom jakie to cuda dostałyśmy jako niespodzianki (żebyśmy mogły się wystroić na wyjazdy i pikniki!)

Wobec tego... Zapraszam, zachęcam i obiecuję być grzeczna

UCZESTNICZKI:
kocuria
agnieszkamundra
magdaka13
sasilla
ak_pinki
loquacee
Pupil
Yaollinka
dagus_gd
ravenart
gwiazdeczka_211
angellek89
Killa Ree
monka1123
nemala
sunnyskies
kasia_kati
Sol89
konza
Letike
maqda
ollccia
Amambada

To ja, jeśli mnie przyjmiecie, też się zgłaszam do wyminki majiowej, tylko nie jestem pewna czy się nadaję. {mam przypływ zwatpienia

moje drobiazgi z września
101Milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 10:06   #117
kocuria
Rozeznanie

GG do kocuria

Cytat:
Widzę, że jesteśmy podobne

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

O, zapomniałam napisać o tej stronie. Kasa też ogranicza, a raczej jej brak. I niepewnośc czy trafi się na dobrego specjalistę.

no.. ja się za pierwszym razem sparzyłam, i ostro się bałam wczoraj przed pierwszą wizytą u nowego gostka. ale przyjaciółkę siostrzycy mojej wyciągnął z poważnych problemów ze sobą, jej mamę też, i podoba mi się podejście, które stosuje, o czym pisał na stronie - a co tam, zaryzykować można.

kasa przyhamowuje, ale jak się już zdecydujesz, to to nie ona jest czynnikiem powstrzymującym - mam taką se sytuację finansową ostatnio, ale po prostu stwierdziłam - pójdę, kasa rzecz nabyta, a jak się zbiorę z zapłakanego kłębka i zacznę zachowywać jak na kocicę przystało, to i z kasą będzie lepiej.
no i chyba będzie, właśnie przeglądam wnioski o dotację z PUP i UE na biżutkowe DG. że niby ja nie dam rady?

... jeśli ty sobie nie pomożesz, to nikt tego nie zrobi... przyjaciel może cię wysłuchać czy popchnąć do lekarza (mnie i do terapeuty, i do psychiatry wypchnęli przyjaciele i rodzina, sama za chiny bym się nie zdecydowała) - ale pomóc musisz sobie sama, zebrać dupkę w troki i stwierdzić, że kurczę szkoda życia na stany lękowe czy doły. bo szkoda! i nikt twojej główki za ciebie nie poustawia.
Stary 2010-03-05, 10:06   #118
ravenart
Zadomowienie

GG do ravenart

Cytat:
łatwiej przywiązać się do osoby, która tak jak my nie jest ideałem
na szczęście nikt nie jest ideałem, każdy jest zarówno dobry jak i zły, ma swoje słabe i mocne strony... a te wszystkie chodzące ideały, no cóż... tak nam sie tylko wydaje

Cytat:
Popieram taki manifest, mam problem mogę spróbować rozwiązać go sama, ale już przy nerwicy i depresji i innych poważnych problemach/skorzeniach potrzebna jest pomoc specjalisty i tyle na szczęście u mnie w domu nigdy nie był to temat tabu... zawsze było, że jak ma się problem to się idzie do specjalisty... uffff

Cytat:
Napisane przez Killa Ree Pokaż wiadomość
Kocie, bo tak to już jest, że rodzice zawsze wiedzą gdzie walnąć (fizycznie, czy psychicznie), żeby najbardziej dziecko to odczuło, bo (szczególnie psychologicznie) sami te słabe punkty stworzyli.
Taka jest kolej rzeczy i już.
prawda zawsze najbardziej boli, jeśli to rodzina/ktoś bliski uderzy w nasz słaby punkt, a spłynie po nas jeśli to samo powie przykładowo pani ekspedientka ze sklepu.

Cytat:
dwie - chyba z wykształcenia, bo wiele z nas - mając swój zdrowy rozsądek - jest całkiem niezłymi domorosłymi psychologami
hehe też przyznam rację, czasem wystarczy sam zdrowy rozsądek,swoje własne życiowe doświadczenie i zmysł obserwacji

Cytat:
i nie bójmy się - mojej mamie psycholog i psychiatra bardzo pomogli - chociaż właściwie jest normalna
nie właściwie.... ale po prostu jest normalna, a każdemu z nas zdarzają się słabsze momenty w życiu, kiedy nadmiar stresu, problemów, nerwica czy depresja zaczynają już przeszkadzać i tylko przy specjalistycznej pomocy potrafimy sobie z tym poradzić

Cytat:
I za to, że ten psychologiczny off top zaczął się ode mnie, chyba powinnam przeprosić
Za co przepraszać? zrobiłaś coś złego czy niewłaściwego? wydaje mi się, że nie

Cytat:
czasem ciężko jest się przełamać, ale stając przed wyborem - tkwić w czymś co mnie unieszczęśliwia i z czym czuje się źle, a to przerasta niestety moje umiejętności pomocy samej sobie lub pójść z moimi problemami do specjalisty i je rozwiązać, a dzięki temu znów stać się szczęśliwą istotką. Stanowczo wybiorę tą drugą opcję.

Edytowane przez ravenart
Czas edycji: 2010-03-05 o 10:09
Stary 2010-03-05, 10:09   #119
kocuria
Rozeznanie

GG do kocuria

milka, ty nie marudź, tylko pisz PW, śliczne rzeczy splatasz
już, już, biegusiem!

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Raven: +1. podpisuję się 4 łapkami, ogonkiem i wibrysami pod całym twoim postem, kochana
Stary 2010-03-05, 10:11   #120
Amambada
Wtajemniczenie

Cytat:
mamba... podoba mi się
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości