![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
hejka
u nas wicher nie z tej ziemi, dmucha i chucha Wersta tusz poniżej 20 zł ![]() ![]() ![]() pisz który bo to mój przedział cenowy, ps. czy szybko wysycha? bo mam obiekcje do rimelków, żeby mi wachlarza nie zostawiały na powiece ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Werstunia zaraz polecę na All czy już są jakieś wiarygodne aukcje i może na dzień kobiet sobie sprawię
![]() A co do jednorazowego pawika Ola tak miała w lecie... za dużo poziomek ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Werstunia ![]() ![]() ![]()
#93 | ||
Zakorzenienie
|
joł baby
![]() u nas nadal wieje ale wylazłam w końcu przed południem na dwór ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny lubicie czeladki Wawel tiki taki kokosowe, kasztanki, malaga, michałki? teraz pojawiły się takie pełnowymiarowe czekolady nadziewane wyżej wymienionymi, ja uwielbiam te kokosowe. Informuję zgodnie z powyższym że niedługo będzie mnie łatwiej przeskoczyć niż obejść
![]()
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Kasiu czekoladki lubię ale unikam
![]() aaa, dziś pomyślałam o tobie...kiedy wylewałam 1,5 l coli do zlewu ![]() ![]() kawa przyszła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
witam się
Jowiszku powiedz mi jakiego rodzaju kawy można robić w tym ekspresie |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.rajsmakosza.pl/cafe-prima...0g-p-1338.html dobra jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
tzn mi chodzi już gotowe do picia // do podania
nie takie jak się wsypuje //nie wiem czy mnie rozumiesz lejesz tylko ekspres czarny i spieniasz mleko? czy jeszcze coś można pokombinować |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Ja juz sie dawno poddalam i wpadam tylko od czasu do czasu, bo i tak zawsze bylam w tyle
Cytat:
Wersta a jaki konkretnie Rimmel?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
laski, jesteście okropne z tymi ekspresami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Kristi możesz zrobić klasyczne małe espresso.
Możesz zrobić cafe lunge (ilość kawy jak na espresso ale podwójna ilość wody) Możesz zrobić kawy ile chcesz bo ręcznie ustawiasz wielkość kawy - do małego espresso do szklanki. Oczywiście nie znaczy to,ze będziesz pić rozwodnioną kawę bo ilość poboru kawy też możesz zwiększyć, żeby była duża ale mocna. Możesz zrobić cappucino. a pokombinować możesz np. wg załącznika. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Mija ja staram sie jednak nadazac, bo potem okazuje sie, ze ja zawsze nie w temacie
![]() Zdrowka dla Mati!!!!! ![]() U mnie pogoda w deche, ale zimny wiaterek wieje.. Wiadomosci jesczze lepsze, bo okazalo sie, ze dofinansowania te, o ktore sie staram sa bezzwrotne! wiec projekt pewnie zlece komus kto sie na tym zna, zeby dostac kase i wsio. Ja z tuszami do rzes to normlanie juz nei moge. Ostatnio kupilam super zachwalany tutaj tusz EuPhidra.. na poczatku super, ale wysechl po 2 tygodniach! albo byl stary jak swiat albo malutko go zwyczajnie w pojemniku. Teraz znowu sie rpzerzuce na L'Oreala, niezawodny |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha ja tam tz nakłaniać nie musiałam bo jak chcę coś kupić to kupuję ale jego o zdanie też pytam by nie było że sama decyduję o wszystkim a i musi wyrazić swoje zdanie czy mu się podoba czy nie //choć nie zawsze jest to brane pod uwagę a szczególnie jak to jest coś do domu a jeżeli chodzi o ten zapach w domu to też mnie kusi co do samego ekspresu myślę że jeszcze dziś dopniemy wszystko na ostatni guzik zaraz spadam na klachy do bratówki i syna zawieź na lekcję |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
tu masz podobny ekspres. obejrzyj film i ci się rozjaśni wszystko
![]() http://www.youtube.com/watch?v=dybkw0xUyvQ -robienie kawy http://www.youtube.com/watch?v=7h8Tf...eature=related - spienianie mleka właściwie to powinnam była zacząć od tych filmów bo sama je oglądałam przed zakupem.ale zapomniałam o nich zupełnie ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-03-02 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
no taki ekspres to jednak duży wydatek dla nas, nawet używany
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
jasne, teraz zwalasz na inne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dopiero po jakims czasie sie kapnelam, ze jak piszecie o butach piankowych, to macie na mysli crocsy.... ![]() Kocham crocsy ! ![]() ![]() Chcialabym wam napisac tylko, zebyscie uwazaly na podrobki, bo te podrobki nie sa z tego samego tworzywa, co oryginalne buty. W oryginalnych noga sie nie slizga ani nie poci i sa bardzo plastyczne, miekkie i aksamitne w dodtyku, a podroby sa twarde i sztuczne bardzo. Ja wlasnie kupilam tez Ginowi na necie na lato i takie oryginalne kosztuja 20 euro juz w promocji (rozmiary dla dzieci), a 30-40 euro dla doroslych. Jak kosztuja 20 zl w Daichmanie to znaczy ze to podroba.... Nie radze takich kupowac. Tu jest link do crocsow : http://www.crocs.eu/boys-crocs-shoes...,en_ES,sc.html Edytowane przez poulette Czas edycji: 2010-03-02 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
w ubiegłym roku w wakacje było w M1 stoisko z tymi butami, chyba oryginalnymi
![]() ![]() też dziś będę serial oglądać. i Wojewódzkiego bo go lubię ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-03-02 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
mnie się dziś śnił ekspres całą noc nawet jak się przebudziłam i zasnęłam to znów ten chol..erny ekspres
![]() jowiszku fajne te filmy |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maluśna potwierdzam, u nas też jeszcze nie ma czekolady michałki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jeszcze co do crocsow, to ja jak bylam w stanach, to byl szal na te buty i caly czas powtarzalam, ze nigdy takie okropienstwa sobie nie kupie, bo to najbrzydsze buty na siwecie, ale jak bylam w ciazy i polecielismy na hawaje, obtarly mnie moje klapki i wtedy tam obok domu sprzedawali w sklepie te crocsy, Tz mnie namowil, zebym przymierzyla.... i jak przymierzylam, to juz zdjac nie chcaialm.... ![]() ![]() Natomiast plywac sie w tym nie da, bo one nie przylegaja na 100% do stopy, ale do chodzenia po plazy sa the best. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te przeklęte seriale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hotel też widziałam przypadkiem ale kontynuować nie będę. Przypomina Hotel Babylon - widziałam kilka odcinków chyba na tvn style. Dlatego dam się wciągnąć i w KSD i usta usta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę budzić dziecko. przygotowałam już jej rogala z serem bo ledwo wcisnęłam pół talerza pomidorowej przed spaniem. Nie smakowała jaśnie panience ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
W ogole nawet nie slyszalam o tych serialach, o ktorych piszecie, no ale ja na wygnaniu, wiec to normalne. Teraz z moim tv pakietem polskim, bede bardziej na biezaco..... no, az do czasu kiedy James sie urodzi....
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.