![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy w Toku - Grube jest sexy
"Jem ten chleb i jakbym Krzysia jadła" ta wypowiedź mnie zaskoczyła i ta PAni..;/ wszystko porównałaby z jedzeniem... o choroba.... a nie jakiś styl życia... że im się nie zapala jakaś lampka... i nie chcą schudnąć to dziwi mnie.... ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
BAN stały
|
Oj, Rabid, o czym Ty piszesz chłopaku.
![]() ![]() Zrób badania, przejdź się po salonach fryzjerskich i spytaj pracujące tam dziewczyny, ile z nich by chciało robić to samo co robią tylko paradując w samej bieliźnie. Popytaj koleżanek, ile z nich marzy by śmigać po swoich firmach w samych tylko majtkach i stanikach. ![]() Cytat:
![]() ![]() Aha, z mojej strony eot. pzdr. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-03-02 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Był taki odcinek Housa, gdzie facet bardzo otyły trafił w łapki doktora i jego ekipy. I oczywiście oni od razu powiązali chorobę z jego otyłością i w tym tylko szukali przyczyny choroby. I nie słuchali pacjenta, który twierdził, że wszytskie badania ma w normie
![]() Jakby poczytac ten wątek, to tez wynika z niego, że wszyscy ludzie chorzy, to maja po prostu problem z wagą, a szczupli zdrowi jak rydze po prostu. Szczupli nie chorują i juz. I jeszcze ta troska o zdrowie wszędzie, każdy gada, że przecież to niezdrowe i jak tak mozna, trzeba tylko chciec i się za siebie brac, bo to choroby itd. Bo nikt nie chce wyjść na buraka, któremu ten otyły się zwyczajnie nie podoba a kazdy zgrywa troske o zdrowie. A przecież ma prawo się gruby nie podobać, tak jak komus innemu ma prawo się nie podobać facet z wąsem. Tylko niekoniecznie musimy obgadywać tych grubszych i pod maską troski o ich zdrowie ich obrażać i wciskac w kompleksy. Niech się nie podobają ale zachowajmy to dla siebie, przecież za każdym facetem z wąsami, który nam sie nie podoba też sie na ulicy nie obracamy, na forum nie wypisujemy, że taki wąs to przeciez niehigieniczny jest itd. Ma prawo się nam nie podobać jakiś ktoś ale po prostu zamknijmy gęby i niech faktycznie robi sobie co chce. Co to, nam tę wuzetke do gardła wpycha, czy sobie?
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
A mnie rozczuliła ta pani, co w kółko mówiła, że faceci lubią puszyste dziewczyny
![]() ![]() Oglądałam ostatnie pół godziny programu, ale jeśli chodzi o moje stanowisko w tej sprawie, to NIE WIERZĘ, że one są takie szczęśliwe jak mówiły. IMO, jest to takie wołanie o akceptację. Owszem, one mogą być szczęśliwe jedząc pączka z bitą śmietaną i lody, widząc, jak inne kobiety o wadze w normie muszą obejść się smakiem. Ale potem te puszyste widzą siebie w odbiciu sklepowej witryny, na zakupach nie mogą znaleźć nic w swoim rozmiarze, ze swoich ubrań też już zaczęły się "wylewać", latem mają obtarcia między nogami i rękami, pocą się, wszystkie buty są niewygodne, kolana bolą a jeszcze usłyszą za sobą niemiły epitet rzucony w ich stronę... Kto ich je w takim momencie zapyta czy są szczęśliwe? Czy odpowiedzą z takim samym entuzjazmem, że im nie przeszkadza ich waga i siebie w pełni akceptują? NIE WIERZĘ. Sama od zawsze walczę z wagą (z małymi i wielkimi sukcesami) i prawdopodobnie już zawsze będę walczyć. Nawet jeśli próbowałam tysięczny raz to jestem za siebie pewna, że spróbuję tysiąc pierwszy... Więc wiem jak to jest (trochę w mniejszym stopniu niż te panie) i tym bardziej nie rozumiem jak można tym się w ogóle nie przejmować, uważać to za swoją zaletę i NIE WIERZĘ, że są w 100% szczęśliwe.
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
A ja tak właściwie to zazdroszcze takimosobom pogody ducha i pewności siebie, bo nie ma chyba nic gorszego niż wiecznie skrzywiona i krytykujaca wszystko i wszystkich maruda- co z tego ,że ładna. Mam kolegę, który mówi, że dla niego waga partnerki nie ma znaczenia , ważne zeby była pewna siebie, bo wtedy jest kocicą w łóżku , nie gasi światła żeby nie było widać cellulitu i potrafi cieszyć sie sexem.
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Obejrzałam tylko zapowiedz
![]() Dla mnie deklaracja takiej dziewczyny "jestem seksi, BO jestem gruba" (mam dużo trzęsącej się galaretki i stosunkowo płaski zadek, ale za to nie mam talii ![]() ![]() Sama nie jestem super laską, ale mam tego świadomość. Ten program goni w piętkę.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Jeszcze parę lat temu lubiłam rozmowy w toku (co prawda zawsze uważałam ten program za gorszą wresję Ricky Lake show-jednak miło mi było go oglądać).
Jednak teraz bardziej programy przypominają wczesnego Jerrego Springera (mam nadzieję,że niedlugo nie zaczną przypominać obecnego). Odnośnie rpcedury programu -jest on reżyserowany (odpowiednia manipulacja fragmentami-czasem nawet "kontrowersyjne"uwagi prowadzącej do publiczności ,które mają wywołać określoną reakcję a potem są wycinane i pokazywana jest tylko "owa"reakcja) Dla mnie porażka na calej linii. Porgram o którym mowa w tym wątku wzbudził we mnie jedynie współczucie do ludzi ,którzy takie pośmiewisko z siebie robią-tylko po to aby zobaczono ich w TV
![]() |
![]() |
#99 | |
BAN stały
|
Cytat:
Och ta troska...z jej nadmiaru to dopiero można kopnąć w kalendarz. Ja tam nie wiem, ale jak mi otyła osoba mówi, że dobrze się czuje w swoim ciele, to ja jej wierzę. W sumie, co mnie to obchodzi. Pilnujcie swoich brzuchów. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- A ten program to faktycznie poracha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
FakeBlondie-Jerry Springer...kiedys obejrzalam film ``Ringmaster``. Springer gral w nim samego siebie (zmieniono mu nazwisko, na Jerry Farrelly). Film zrobil na mnie przygnebiajace wrazenie. Glownymi bohaterami byli ludzie, ktorzy pojechali wystapic w talk show. Komediodramat, ale ja powiedzialabym, ze raczej dramat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Według tej ostatniej pani jestem głęboko nieszczęśliwa, bo jestem szczupła i dlatego jestem ciągle zła i nie mogę jeść tego, czego chcę. A ona jest taka fajna przytulanka i to ją facet będzie wolał na żonę, bo ze szczupłą to tylko mozna się przed kumplami pochwalić...
... może niech każdy zostanie w swoim ogródku, ci nieszczęśliwi chudzi i szczęśliwi otyli oraz szczęśliwi szczupli i nieszczęśliwi otyli. Bo zaczyna się istna przepychanka szczupłe versus otyłe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
BTW, podobno w życiu nie spotkałaś się z promowaniem otyłości. Proszę bardzo: http://www.makbet.pl/artykul/2538/ga...-seksu/1/50577 Plus publikowanie wywiadów z Beth Ditto, która komentując swoją rozbieraną sesję mówi, że chciała pokazać, że to normalne, że tak wygląda normalna kobieta. Podczas gdyby jakaś modelka bez biustu i tyłka powiedziała, że tak wygląda normalna kobieta, od razu byłby skandal i promowanie anoreksji.
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem,czy te panie z TV ,jednak puszyste kobiety mogą być naprawdę szczęśliwe i nie chcieć się zmieniać,a wiesz dlaczego? najczęściej wymieniany przez mężczyzn kanon sexowności to nie szczupła kobieta,ale właśnie ta z krągłościami.inna kwestia to wiek.przychodzi taki czas dla kobiety,że ma wybór ALBO SZCZUPŁA I ŻYLASTA FIGURA ZE ZMARSZCZKAMI,albo pełniejsza budowa z minimalną ilością zmarszczek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy sie nie odchudzałam,jem wszytsko a najlepiej torcik wiedeński ![]() (dodam ze jestem po ciąży) Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Aha.
Cytat:
Co do mężczyzn, to wystarczy otworzyć CKM i Vogue. CKM - kobiety z obfitym biustem, zaokrąglonymi biodrami, wąską talią, jędrną skórą. Vogue - wychudzone modelki, brak biustu, sylwetka zapadnięta na wysokości klatki piersiowej, nogi jak patyczki. Więc myślę, że w tych kwestiach się zgadzamy. Cytat:
Mówię tu o wciskaniu kitu o byciu szcześliwym, przez takie osoby, którym ta tusza przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. Ciekawe, gdyby miały do wyboru stać się szczupłe jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, czy by wybrały dotychczasowy stan rzeczy... ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Myślę ,że my Polacy lubimy oceniać kogoś "po opakowaniu". fajnie jest tak krytykować i wytykać komuś wady. Mnie osobiście zwisa to jak ktoś wyglada, aczkolwiek tak obfite kształty sa dla mnie po prostu mało estetyczne i to wszystko, tak samo zresztą jak zbyt chude osoby ( zarówno mężczyźni jak i kobiety ) mi się po prostu nie podobają, tak samo jak np. spalona solarium twarz i tleniony blond do tego- dla mnie masakra, ale to tylko moje subiektywne zdanie, bo ktos inny może być tym typem zachwycony. Dobrze ,ze ile ludzi tyle gustów bo inaczej byloby nudno ;-)
![]() |
#107 | |||
BAN stały
|
ależ rozmiary 40parę to zaczyna być od xxl wzwyż. nie wiem, rozmiar 48 to 4 xl? 46 to 2xl? żeby nosić rozmiar 46 można ważyć 90 kilo, to nie jest lekka nadwaga. Bez urazy. Nosić 48 można przy 110 czy 120 (nie, nie musi być to rozmiar 50 w górę). Nie wiem, na czym to wszystko polega, w sumie to średnio mnie to ciekawi.
Cytat:
![]() ![]() Poza tym jak dla mnie (ale to dla mnie) zwykła hipokryzja, bo światek modowy światkiem ale ja osobiście jeszcze nie widziałam modelek reklamujących bieliznę, żeby były płaskie z którejś ze stron. ![]() Po mojemu projektanci majtki chętnie pokazują na szczupłych, zgrabnych względnie ''normalnie'' zbudowanych ale jednak szczupłych kobietach, a całe kreacje, cóż. ![]() Natomiast. Ty chyba zwariowałeś nazywając promowaniem otyłości to, że jakaś panna jest duża i wyskakuje z tekstami jak jej świetnie i trafia do filmu. ![]() Wg Ciebie najwyraxniej grubi ludzie powinni zacząć chlipac po katach a z domu nie wychodzić inaczej (jesli już muszą) jak poowijani w grube koce ![]() ![]() Jak byłam dzieckiem to w tv był serial Roseanne. No i? A czy swiat wg Bundych to promowanie nieróbstwa i głupoty? To dlaczego to może lecieć i jeszcze mieć wzięcie? ![]() Dlaczego Nicole Kidman mogłaby sobie opowiedzieć w prasie, że nazwala perukę Beyonce, a gdyby jej się porządnie utyło, no to już nie. ![]() Ile jest w mediach szupłych lasek a ile otyłych, no daj spokój. Swoją drogą, to grube kobiety widywałam u Felliniego już ''wieki'' temu. ![]() ![]() Cytat:
A koniec rozmowy bo gada się, za przeproszeniem jak z dupą, nie obraź się. Ja mowię tylko jakie sobie wnioski wyciągam czytając (Twoje) komenty w stylu: to jest nienormalne, nikomu się nie może podobać, ble ble ble. ![]() I nie wiem, co Ty w ogóle możesz wiedzieć jako męzczyzna o autentyczności powodzenia kobiety ![]() ![]() A kobiety lubią wysokich męzczyzn, tak tak, uwielbiają, a ilu jest w społeczenstwie takich greckich wystrzelonych pod niebo smukłych bóstw? ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze trochę a część społeczeństwa zacznie wysyłac ludzi obowiązkowo na botoks, no bo jak możne nie chcieć się mu poddać i straszyć ludzi zmarchami? ![]() Powiedzmy wprost w takim razie i raz na zawsze, że ''grube jest oblesne'', ''niech siedzi w domu albo wyjedzie na Marsa'' i nie ględźmy jak to nas obchodzi czy jakaś Zosia mając lat 40 wstanie samodzielnie z łóżka czy też kolana jej odmowią posluszeństwa. Bo jeśli się nie udzielasz w wolontariatach w hospicjach, no to jak dla mnie czarno na białym, że cię nie obchodzi. ![]() Sorry za zgryźliwość, ale humor mam dziś taki sobie. ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- widziałam też grube aktorki u Lyncha w zdaje się dzikości serca, chyba grały tam ''kusicielki''/prostytutki (dobrze pamiętam?). ![]() ![]() Podobnie jak oglądając Cukiereczka czy inne filmy z Marianne Sagebrecht, w życiu bym nie wpadła na to, żeby nabierac cialka. ![]() ![]() Pamiętam sprzed lat takie zdjęcie z prasy plotkarskiej, Kirsty Alley, o ile to byla tam ona, szla ulicą ze swoją córką, w papierowej torbie na głowie. To był okres, gdy rzeczona aktorka była dużego rozmiaru. ![]() ![]() ![]() Pamiętam za to na pudelku jak wyraźnie napisali, że kapcie im pospadały (pod artykułem grubego Vala Kilmera). No mnie trochę też ![]() ![]() O, proszę http://www.pudelek.pl/artykul/4225/gruby_val_kilmer/ Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-03-03 o 15:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
"Grube jest sexy"- jak dla mnie nie
![]() ![]() ![]() A dziewczyna,ktora tak sie afiszowala w progrmmie ze swoim tluszczykiem(a konkretnie na zapowiedziach) bo calego programu nie ogladalam,byla po prostu nie smaczna.Kilogramy zwisajacego tluszczu i celulitu. No i same granice przyzwoitości - lapanie sie za cycki i mowienie o tym jakie sa wspaniale przed milionami widzow ![]() Ale to tylko moje skromne zdanie ![]() Od razu na mysl przychodzi mi notka z bloga Weroniki R.; "Boczki... Wybrałam się w ten weekend w miłym towarzystwie na rowerową przejażdżkę po podwarszawskich lasach. Kilkanaście kilometrów wzdłuż trasy jednego ze szlaków. Kilometr po kilometrze od warszawskiej miejskiej dżungli, w coraz bardziej leśną, dziką głuszę. I co po tej całej podróży przywiozłam do domu? Większość ludzi przywozi z takich wypraw jakieś ciekawe zdjęcia, szyszki, albo przynajmniej kleszcze czy inne tego typu leśne wytwory, ale ja przywiozłam takie oto spostrzeżenie... Kilka kilometrów od cywilizacji, wśród leśnych dróżek, szlaków i bezdroży przejechaliśmy obok parkującego w środku lasu samochodu. Kilka spojrzeń w głąb auta wystarczyło, by wiedzieć, że nie jest to krajoznawcza wyprawa gajowych czy leśników, a chcąca się pieprzyć na łonie natury młoda parka. Tzn. pieprząca się w najlepsze, z lekką przerwą na zerknięcie, kto właśnie przejeżdża. OK, nie każdy ma wolną chatę, nie każdego stać na hotel, itp. Kilometr dalej kolejny samochód i kolejna taka parka. Ale ci już przynajmniej udający leśnych „turystów”. Dopiero co się rozłożyli na kocyku – wcale bez pełnego piknikowego kosza, w niekompletnym ubraniu, więc zapewne też nie przyjechali tu konsumować jedzenia, a co najwyżej - siebie. Na całej długości szlaku widzieliśmy jeszcze dwa takie samochody. Co je wszystko łączyło? BOCZKI! Wszystkie te wywiezione do lasu dziewczyny były... DUŻE! Grube, pulchne, wylewające się ze swoich ubrań, zawyżające ogólnopolski współczynnik BMI przynajmniej o kilka punktów. Gdyby to była plaża, to Greenpeace chciałoby te wszystkie wieloryby z powrotem wciągnąć do morza. Ale to na szczęście dla nich był las. To były dziewczyny, które po prostu faceci chcieli trzymać z daleka od cywilizacji, od ludzkich spojrzeń, by nikt ich razem nie widział. Skorzystać z ich łona, piersi czy ust oczywiście można, ale po cichu. Tak, by nikt ich razem nie ujrzał, nie powiązał. Boczek oczywiście ma z tego jakieś tam korzyści – może dobry sex, a może kochanek po wszystkim kupi jej w mięsnym jakąś mielonkę czy mortadelę, a facet dostał to, czego oni zawsze chcą... Tak, tak, wiem... jestem wredna i podła. Śmieję się z tych, którym natura dała więcej (zazwyczaj kilogramów!). Ale prócz kilku wyjątków, które swoją otyłość zawdzięczają chorobom, którym naprawdę szczerze współczuję, to wszystkie te pozostałe boczki same sobie na to zasłużyły! Przeraża mnie to, że jako społeczeństwo, jako najwięksi amerykańscy dupowłazi, jako dawcy mięsa armatniego na wszystkie amerykańskie wojny, dajemy także tuczyć nasze Polki do rozmiarów, które w USA są już normą. A później wszystkie te boczki zamiast czerpać przyjemność od facetów na równych prawach i zasadach, brać z życia to, co jest im należne, zamiast z godnością iść przez świat, muszą przemykać się bokami (jak to na boczki przystało). Bokiem, z opuszczoną głową, by ich grupa gówniarzy nie wyśmiała na szkolnym korytarzu albo na ulicy, by ich nie wytkano palcem. A gdy już znajdą jakiegoś pragnącego ich wątpliwych „wdzięków” faceta, to w większości przypadków jest to po prostu układ smutnych konieczności. Ów facet to zazwyczaj ktoś w wieku starszym od ich ojca, albo jakiś młody totalny desperat, często traktujący je jak zwierzę. BOCZKI, zróbcie coś ze sobą! Piszę to dla Waszego dobra. Idzie lato. Zamiast siedzieć w domu przed TV i płakać, że nikt Was nie chce, że boicie wybrać się na plażę, by w razie wejścia do wody ta nie wystąpiła z brzegów. Musicie coś z sobą zrobić, by nie robić z siebie zwierzyny leśnej, którą do miasta można sprowadzić co najwyżej w celu dostarczenia do zoo! Dziewczyny, gdy natura dała Wam trochę za dużo, to nie dajcie z siebie robić leśnego materaca! Leśnego, garażowego, piwnicznego, czy gdzie to tam prowadzi Was ten, który nie chce pokazywać się z Wami między ludźmi. Wystarczy, że przez kilka tygodni będziecie przebiegały trasę tak odległą, jak daleko od ludzkich spojrzeń wywożą Was ci wszyscy leśni Casanovowie, byście nie musiały być z nimi z ich dla Was wielkiej litości – jedynie na kilka chwil ich leśnej przyjemności. Skoro nawet ja potrafię w 2tygodnie zgubić "zbędne" 2kg (z 52 na 50), to Wy tym bardziej możecie zgubić Wasze zapasy! Nie piszę tu, że jestem za***iście dumna z faktu, że jestem od Was lepsza, że za kilka chwil ze mną w jakimś warszawskim hotelu, faceci byli gotowi płacić kilkaset złotych za sam pokój hotelowy, bo nie liczy się ani miejsce, ani suma, ale fakt, że jest się dla drugiej strony (faceta) podmiotem, a nie przedmiotem. Nie jestem dumna nie z tego powodu, że to wstyd pieprzyć się z obcym facetem w jakimś fajnym miejscu, ale z tego powodu, że każdy powinien mieć takie same szanse i warunki. Chcecie złapać wilka w tych lasach, albo boreliozę od kleszczy wgryzających Wam się w dupska? "
Studentka ![]() Edytowane przez malwinac Czas edycji: 2010-03-03 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
To się po prostu w głowie nie miesci.
Wolałabym mieć boczki niż być głupią Weronką, boczki mają szanse zniknąć, głupota jak się w kogo weżre, to już po ptokach.
![]() |
#110 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym, co Ty możesz wiedzieć o tym, jakich naprawdę mężczyzn lubią kobiety, bo myślisz, że sama masz pochwę i koleżanki. ' ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Malwinac - Jak dla mnie ten felieton jest po prostu chamski...
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A Weronka szlachetna kobita ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pojecie sexy, przypisuje kobiecie zgrabnej, szczupłej, powabnej. Ludzie otyli nie są dla mnie wogóle atrakcyjni- moge powiedziec, ze dana otyła kobieta ma ładną twarz ale w najmniejszym stopniu nie uznam, ze jej 100 kg wagi jest sexy.Bo co w niej sexownego? Wiszące sadło, tłusz wylewajacy sie ze spodni czy moze 4 podbródek? Oczywiscie, są równiez osoby chore i ich sie nie czepiam. Ale w wiekszosci przypadków prawda jest taka, ze dana osoba objada sie niemiłosiernie. I powiem szczerze, że nie raz mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera jak widze 120 kg ciała wychylające sie zza Hamburgera, twierdzace, że u niej to choroba. Jasne, a ten Hamburger to co? Lekarz zalecił?
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
btw, ja kiedyś zbierałam szczękę z podłogi na jednym z for? forów?, jak faceci się użalali, że ich laski po ciąży i dziecku to choć w ciuchach nawet i super, to tak naprawdę ''nie to''.
![]() ![]() No i niech paru osobom dalej robi się niedobrze na widok grubych, za to facetom niektórych pan na widok nie tak jędrnych cycków, jak podobają się Malwinie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Czy płytkie//Nie nazwałabym tego tak. Oceniam ich w odpowiedzi na temat wątku. I mowię tylko iwyłącznie o wyglądzie a do tego wcale nie musze ich znać.Mogą być inteligentami najlepszymi ludźmi na świecie nie obchodzi mnie to wcale.
![]() |
#117 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Znam kilka kobiet starszych a firugry mają takie, ,ze nie jedna 16 mogła by im zazdroscic ![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej by bylo odizolować grubych obywateli od reszty społeczeństwa, co by nie zniesmaczałi, i umieścic w miejscu zamkniętym i zmuszać do wysiłku fizycznego. dla ich dobra. niesubordynowanych odstrzelić.
A nie, to już kiedyś grali..... Tak samo nalezaloby zrobić z tych samych względów z homosesualistami, osobami niepelnosprawnymi czy wszystkimi innymi, którzy z róznych przyczyn nie pasują do idealnego ogółu. A nie, to tez już było. Jak widać Polacy sie niczego nie nauczyli z własnej tragicznej historii. Podstawy tolerancji - brak.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.