![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam cieni clinique i 5dior....
z Twojego wątku interesuja mnie sypkie pryzmy i kulki 03
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Z pryzm ostało się już tylko używane pudło (zotało ok 2/3, musiałabym dokładnie sprawdzić) i nie wiem czy je wydać, bo się jeszcze wacham, a kulki to oddałabym raczej w części, bo trochę sobie chcę zostawić, a z kolei całego pudła w życiu nie zużyję. Więc nie wiem jak Ty się na to zapatrujesz....? Innych rzeczy z Twojej wish póki co nie mam, a te co mam to nie chcę oddać... Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2010-03-11 o 09:28 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Asia, ja bym oddałą Aliena za pryzmy i część bezyków, ale z pudełkiem
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
to raczej matowe paletki (tylko jeden cien w kazdej paletce jest delikatnie połyskujący)
http://www.polyvore.com/clinique_col...ng?id=13934413 http://www.makeupandbeautyblog.com/w...uffle-quad.jpg ubytek kazdej paletki to ok 5% Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-03-11 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Asia, wlasnie kupilam paczke meteorytow pearly white, jakbys byla zainteresowana (pol opakowania) wymiana na pol opakowania beige chic to super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() Ale może coś innego za połowę beige chic byś dała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
mam jedne prasowance z zielona kropeczka ale uzywam ich codziennie bo akurat sie u mnie sprawdzily...
natomiast jestem jak najbardziej za baige chic tylko co by sobie duszyczka zyczyla? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
01 prasowane zużycie tak jakoś mniu\ej niż 10% chętnie oddam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
A za te trójeczki to co bym mogła Ci oddać ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
to edycja limitowana i ciężko dorwać już ta paletke
![]() bardzo przydałby mi sie puder clarins, ale nijak by Ci sie to nie opłacało ![]() podoba mi sie jeszcze maczek- może ew za maczka byłoby ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
ten różowy po prawej stronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I coś mi sie kojarzy, że widziałam, że szukasz miss dior, tylko które dokładnie, mam dwie flaszki i już dawno do nich nie wracałam, może którąś bym wydała.... Tak z wątku to za tę połowę kulek nic nie widzę, chyba, że by coś z większą wymianką pomyśleć, bo ja jeszcze nie wiem, ale może 5 elegante bym capnęła. Na dniach będę w perfumerii to się im przyjrzę z bliska ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Ty masz za dużo z tego co ja chcę, a ja za mało z Twojej wish ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
A jakie jest ich zużycie? ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Ja mogę do soboty zarezerwować Ci podklądzik i w sobotę dam znać. Czy wogóle nie będziesz miała dosępu w sobotę ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
pisałam wyżej że ok 5% ale na moje oko nawet mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
asia ja ciągle to samo
![]() mam też 5 elegante zdjęcie w watku - to jest limitówka więc ich nie pooglądasz weź sie kobieto zdecyduj wreszcie ![]() napisz mi co chcesz i w jakim układzie mozesz mi dać to co ja chce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
ok dziekuje, no wlasnie nie wiem czy bede miec czy nie:/ mam pomysł podam ci na prova nr kom i jak sie zdeycdujesz to podasz mi adres oki? poza tematem nic wiecej cie odemnie nie interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Asia, fajnie, tylko raczej w douglasie czy sephorze to nie znajdziesz elegante bo to wiosna 2009 byla zdaje sie.
A jesli chodzi o miss dior, to szukam tych rozowych ![]() Wieksza wymianke z toba moja droga, bardzo chetnie zorganizuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja aliena gdybym brała to i tak na zapas, bo póki co mam jeszcze całą flaszkę, więc on nie jest priorytetem, natomiast o1 za pół kulek raczej nie będzie dla Ciebie dobrym biznezem, chyba, że za 01 wybierzesz coś innego u mnie.....Sama widzisz sprawa nie jest prosta ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy poza wątkiem masz cusik jeszcze, a może dokładeczki jakieś szykujesz ? I ostatnimi czasy jeszcze cieni chanelka mi się zachciało? Może masz coś ? ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Może inny razem będzie łatwiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
no tak!!! ja chce Printemps bo mam te dwa inne rodzaje
![]() wolalabym dior Printemps niz chance tendre.... mam rzeczy poza watkiem ale napisz prosze czego szukasz i co chcialabym za Printemps, jaka to pojemosci Ci zostala ksiezniczko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pojemność to tylko 50ml, bo innej z tego co kojarzę to nie było, ale może źle pamiętam. Ubytek u mnie znikomy, użyłam raz albo i wcale ( może tylko sprawdzałam ), nawet nie pamiętam ![]() Ja obecnie szukam: chanel GOLDEN EYES, chanel VANITES, chanel MYSTIC EYES, i którąś z tych paletek dior 5 (ale dokładnie to jeszcze muszę je obejrzeć): 705, 809, 004, 169. KERASTASE Nektar Termiczny , ALFAPARF semi di lino PLYNNE KRYSZTALKI, no i meteorki 01,ale to już wiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
daj znać czy ew byłabys zainteresowana wyminka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
z rzeczy ktore wymienilas to mam kilka rzeczy poza watkiem ale raczej sa mi potrzebne i ich uzywam wiec na diorka perfumki to raczej bym nie wymieniala....
natomiast gdybys byla chetna na cos co mam w watku to super. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.