|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Druga wymiana z DDiana:)
nie chce sypkich no i tylko Dior,guerlain,EL,HR mnie interesuja,masz coś,Muciu
?
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za
LANCOME Photogenic lumessence 03-kartonik,raz testowany,paragon zakupiony w Sephorze |
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za loreal collagene- tusz do rzes nowy i loreal visible lift serum inside?? lub za *LOREAL GLAM SHINE 6H-200mauve-błyszczyk do ust,nowy*LOREAL GLAM SHINE 6H-206-fuchsia obsession-błyszczyk do ust nowy
Edytowane przez dzagulka69 Czas edycji: 2010-03-11 o 20:26 |
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie, oto one:
ramiona 31 cm biust 36 cm od biustu tuniczka się rozszerza, w najszerszym miejscu, czyli na samym dole na 45 cm
|
|
#98 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj. Widzialam ze poszukujesz ubranek dla dziewczynki, ja posiadam takie poza watkiem po mojeje corci, niektore ubrane jeden raz a niektore z metka, na 18-23 miesiaca i 2-3 lata. Czy bylabys chetna wymienic sie (jesli by ci sie ciszki spodobaly) na błyszczyk lub podklad Loreala?. Jesli tak to ja wstawie zdjecia do swojego watku, i napisz co Cie głownie interesuje (spodnie, bluzki, sukienki)
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podaj link do swojego wątku
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
jedeen ma 0701 drugi 0401-chyba bo wydrukowany jest na zgięciui troche nieczytelny
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Płasczyka niestety nie mam, ale moze Cie cos zainteresuje, to moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post16819447 Jest napisane ze nieaktualne ale to dlatego ze juz wymienilam wszystko co w nim było, ale w poscie 7 wkleilam zdjecia i opisy tych ciuszkow
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
tak,oddam Ci podkład
tylko ciuszki są w BDB stanie?
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
nio właśnie podoba mi się ten podkład w pędzlu i odlewka miss dior cherie. Ew. tusz z 'maczugą'
![]() Idę strzelić fotkę kredkom A pasty mam sielone i omarańczowe zwykłe. Też ich poszukam i sprawdzę ile mam
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
perfumki nie wchodzą w grę za kredki i próbki,pomarańczowa tylko dla maluszków 0-6lat mnie interesuje oraz zielona,ta druga nie.
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
a do czego prównasz ten zapach?ja lubię V&R bombkę,Gucci by Gucci,Dolce&Vita,Adicta,M iss Dior Cherie,Noa klasyczna,....
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest dosyć wyrazisty, kobiecy, wyrafinowany. taki tajemniczy i zmysłowy. moja mama używała kiedyś właśnie tego JOOPa, dlatego pamiętam taki troszkę orientalny zapach. i intrygujący ![]() aha, moja mama też uwielbia miss dior cherie, także te dwa zapachy mogą być w podobnym guście
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2010-03-12 o 16:16 |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż propozycja jest kusząca.może jednak wybiorę się w poniedziałek do perfumerii i powącham
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz może coś u mnie? Podoba mi się kilka rzeczy.
Odp. u mnie ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Tak na pierwszy rzut oka to chyba tylko takie b. fajne kredki- farbki. Może być jakoś zwykła kredka, a można rozetrzeć i jest efekt malowania farbami. 36 kolorów. Ale nie wiem, czy Cie interesują? ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Nie doczytałam wieku ![]() Najbardziej BaByliss PRO Air Styler Magic, szczotko-lokówka 18mm *LIERAC-peeling do ciała zostało 15%/200ml ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- A peeling? ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- A znajdziesz coś za niego? Czy tylko z wish?
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie za
*LOREAL Lash architect NUIT-tusz do rzęs NOWY *LOREAL TELESCOPIC EXPLOSION-tusz do rzęs nowy ?
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
płyn do demakijażu i wałki,a dorzucę Ci np.próbkę perfum Gucciego oryginalna,lub jakąś inną?krem czy podkład?w próbce oczywiście
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Jednak?
To ja Ci może wypiszę, czym bym ewentualnie była zainteresowana ![]() Peeling *SEE YOU-cukier puder do kąpieli-zapach tutti frutti-użyte ok10% CLINIQUE redness solutions-zielona baza maskująca naczynka-z wymianki zostało ok 50% Szczotka do układania włosów *CHRISTIAN DIOR-603 lakier do paznokci w kolorze ciemnego fioletu czy coś takiego ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- To były ewentualne propozycje, nie napisałam że chce wszystkie ![]() Kredki były drogie jak na kredki, ale bez przesady. Chociaż szczerze mówiąc to bym ich dla dwulatki nie polecała, faktycznie pewnie niszczy i lepsze byłyby zwykłe? Jak nic z tego nie wyjdzie- to trudno. Może innym razem ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Jak dla mnie ok ![]() Ale jeszcze prosiłabym o skład bazy, jeśli to nie problem. Alergik
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

?

i jak tam Twoje przemyślenia?