|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: MATURZYSTKI! Odchudzamy się!
tez sie zastanawiam czy wszystkie sie ucza czy co
![]() ja ostatnio mam troche wiekszego powera do zycia, tzn do cwiczen, diety i do nauki choc to nie zawsze :P dziewczyny jakiego przedmiotu na maturze najbardziej sie obawiacie? |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
ja matmy podstawowej :P
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Matematykiiii.. jak będzie 30% to robię taką bibę na chacie, że rozniesie mi pół ulicy, powaga
![]() Jak tam dziewczyny dietka? U mnie kiepsko.. znaczy, przechodzę na stopniowe U, ale.. ja prawie w ogóle nie ćwiczę! pomijając 3h wfu tygodniowo to nie robię nic.. no, może czasami spacer z psem na godzinkę, nic poza tym, obawiam się, że kg szybko wrócą jak będę siedziała na dupie a posiłki te same.. nie potrafię się zmotywować, zresztą, nawet miejsca nie mam, w domu remont czyli 2 pokoje out - bo w jednym remont, w drugim dodatkowa kanapa dla rodziców, no katastrofa po prostu, mój pokój zbyt mały żeby ćwiczyć, to co - zostaje mi kuchnia i łazienka, ale tam hula hopem nie pokręcę ;/ nie mam zamiaru co sekundę go dźwigać bo przypadkiem zahaczył o pralkę . Jedyne co mogę zrobić to czekać na cud, że nie będę tyła, w poniedziałek się zważę, już sie boję... ;(A teraz muszę ruszyć moje szanowne 4 litery i sprzątać dalej + planuję uczyć się z maty (dostałam kapę za spr.. muszę poprawić) i zacząć prezentacje z polskiego.. nie, to nie jest żart, jeszcze jej nawet nie zczęłam i nie wiem z której strony mam ją ugryźć.. no nic, 3majcie się! *;
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
najbardziej boję maty podstawowej :P i ustnych bo stres będzie :P
a moja dieta opiera sie teraz na piciu zielonej herbaty :P |
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Ja się boję biologii. I trochę matmy. I za nic w świecie nie mogę sie zmobilizować do porządnej nauki i ćwiczeń.
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Ja się najbardziej boje wosu rozszerzonego bo chociaz to najlatwiejszy przedmiot to zupelnie nie jestem przygotowana. No i rozszerzonego angielskiego ustnego
![]() Z dietą katastrofa nawet nie będę się wdawać w szczegóły bo wsyd
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
a ja zdaje matme rozszerzona i troche sie jej obawiam.. bo probna byla masakrycznie trudna :/
a co do prezentacji to spoko tez jeszcze nie mam, ale mam juz bibliografie wiec bede pisac w przerwie swiatecznej ![]() a dzis sie wazylam i 1 kg w dol huhuhu
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
gratuluję pozbycia się kg
![]() Ja tez nie mam jeszcze prezentacji:P w świeta ją mam zamiar napisac:P Znacie moze jakas stronę dobra do powtorzenia liczb rzeczywistych chodzi mi ogolne potegi itp ;p |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję każdej matury. No chyba poza podstawową majcą i pisemnymi angielskimi
. Reszta mnie przeraża absolutnie! Nie odzywałam się odnośnie odchudzania, bo dopadło mnie lenistwo i obżarstwo spowodowane @. Ale juz w najlbiższych dniach ogłaszam wielki powrót . Zrobiło się już całkiem ciepło to i więcej okazji/ochoty do ruchu będzie, mniej chęci/potrzeby jedzenia, więcej owoców itd. Czy któraś z Was, tak jak ja, jeszcze praktycznie nic nie zrobiła do matury? Aaaa został praktycznie miesiąc, a ja nic nie umiem!!
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() jak tam? ![]() Korzysta z Was może któraś z tych książek ?
|
|
|
|
|
#101 |
|
Mamusia Luty 2016
|
witaj Heooo
Dawno mnie tu nie bylo! I Was! uczycie sie, co? Jak wam idzie? ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- cao, ja nie korzystalam z nich nigdy
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.