![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przedwiosenne porządki - perfumy Calvin Klein, Kenzo, Lanvin, Etro...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
- Kenzo Amour, edt., ok. 25 ml/30 ml, kod 6L01, z kartonikiem; - tusz do rzęs Clinique- high impact curling mascara - czarny, 8 ml (nówka z kartonikiem, kupiony w marcu br., przetestowany 2 x) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za odlewkę Etro Etra?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nic innego nie znalazłam. A więc może innym razem. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Niestety za Kenzo nic nie znalazłam, ale zastanawiam się nad Halloween. Mogłabym rozważyć oddanie tuszu, jednakże cenowo to się chyba nie kalkuluje, chyba, że może masz jakiś drobiazg na dokładkę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Blueflower, czy Twoja zgoda na wymianę sensi na brit jest aktualna? Bo jeśli tak, to daj znać, wieczorem wyślę Ci zdjęcia, o które prosiłaś
![]() Edytowane przez iona Czas edycji: 2010-04-09 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
zrobiłam dokładeczkę...interesuje mnie sensi...
![]()
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Witaj ponownie
Na razie się wstrzymam. Znam Brit w wersji edt (kiedyś nawet miałam), niestety nie mam gdzie sprawdzić edp. Będę pamiętać, ale jeśli masz lepsze oferty to wymieniaj. Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
kochana jutro dam znac ile dokładnie zostało trucizny...poza wątkiem mam 5ml insolence(z rozbiórki),10 disquered2 she wood,4,5ml aniołka...sporo próbek firmowych...poszperam jeszcze jutro...i dam znać
![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Tak się zastanawiam....może Coco Chanel edp ok.26/50 za Sensi?
Proponuję,chociaz nie jestem pewna czy chce oddać Coco...Czy byłabyś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
hej
![]() proszę odpisz u mnie ![]()
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
cos za roż?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Pure Poison jest wolne
Flowerbomb i BE Delicious wstępnie w negocjacjach ![]() No chyba, że mogłoby by być Pure Poison + Red Delicious DKNY (ok. 28/30ml) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gosiu, ponieważ nie jesteś pewna, a ja musiałabym sobie przypomnieć klasyczną Coco, to mając nadzieję, że na razie będzie u Ciebie, umówmy się, że ja sobie przetestuję i jak będę zdecydowana, to się odezwę do Ciebie. Ok? Pozdrawiam cieplutko ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
Ja oczywiście zarezerwuję tymczasem Sensi. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście - postaram się wyjaśnić sprawę tych dwóch zapachów jak najszybciej - jednak to dwie różne osoby, więc sama rozumiesz może potrwać kilka dni
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Podoba mi się bardzo kosmetyczka i scrub Clarins'a. Nie mam pojęcia na ile je wyceniasz i czy byłabyś skłonna je oddać? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() tak chodzę i chodzę koło tego Sensi (kurcze już go nawet powąchać nie można, ale po nutach podoba mi się) i myślę, myślę ![]() Pure Poison i Be Delicious jest wolne ( choć przyznam szczerze, że trochę mi ciężko BD oddawać za zapach w ciemno ![]() Ewentualnie mam jeszcze CK Euphorię 8/15ml, Cat deluxe 6/15ml + jakieś odlewki do wyrównania pojemności (NINA Nina Ricci, Ange ou Demon, Miss Dior Cherie edt oraz z flaknów) ? Co Ty na to ? Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-04-13 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie jest to zapach bardzo subtelny (nie w sensie słabo wyczuwalny), ale taki miękki. Wyczuwam ciut migdały, wanilię, ale też nutki świeże. Klasyk, powiedziałabym zapach tzw. "bezpieczny" (dla użytkownika jak i otoczenia). Używałam go kiedyś namiętnie i wzbudzał bardzo pozytywne reakcje otoczenia. Trwałość ( tu trudno się wypowiadać, gdyż zależy od skóry) na mnie ok. 7-8 h, na włosach, ubraniach długo dłużej. Trzyma się raczej skóry, pozbawiony tzw. "ogona". Jeśli chodzi o Pure Poison to jestem w 100% na tak (a mogłabyś zamieścić zdjęcie?). Niekoniecznie chcę Cię pozbawiać Be Delicious, który bardzo lubię, ale nie jest to mój "must have". Jednakże Sensi jest prawie 2 x więcej, więc trochę szkoda mi oddawać. Myślałam też o Twojej wczorajszej propozycji. Moja siostra jest fanką Red Delicious (ma co prawda nową buteleczkę, ale może bym ją wzięła dla niej), chyba, że masz coś jeszcze poza wątkiem??? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oto fotki Pure Poison Red Delicious jest teraz w rezerwacji z kolei ![]() ![]() Tak sobie obejrzałam flaszki i stwierdzam ze smutkiem że jednak moje zielonego jabłka jest mniej niz mysłałam załączam foto. Oczywiście zdaje sobie sprawę z różnicy ml hmmm... a może taki układ : Pure Poison + Valentino V Absolu (40/50 ml) mam resztkę wersji zwykłej V, którą wolę, więc tej by mi nie było żal ![]() ![]() ![]() poza wątkiem mam tylko rozne takie avonowe itp na foto Poniżej fotki (ależ ze mnie koszmarna maruda co ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
nowy, zaledwie dotknięty "metaliczny" cień Rimmel;
- podkład Max Factor -AGE RENEW- przetestowany trzy razy, odcień Golden - tusz do rzęs Clinique- high impact curling mascara - czarny, 8 ml (nówka z kartonikiem, kupiony w marcu br., przetestowany 2 x) cos za ![]()
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Droga Madzikon85
To może niech zostanie, tak, jak proponujesz. Za moje Sensi - Twoje Pure Poison i Valentino V. Zapraszam na pv. ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
Agatko661 Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam serdecznie ![]() Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-04-14 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.