![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Różne okazje-jaki strój?Połowinki, imprezy w pracy/rodzinne,matury/wyjazdy-ZBIO
Tak jest śliczna, tylko ja nie mam bardzo mały biust i sie boję,że sukienka nie będzie miała się na czym trzymać bo jest bez ramiączek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dot.: Różne okazje-jaki strój?Połowinki, imprezy w pracy/rodzinne,matury/wyjazdy-ZBIO
Sukienka na pewni nie spadnie, jeśli będzie dopasowana, a jeśli masz mały biust to myślę, że jest idealna, bo troszkę go jeszcze uwydatni, gdyż jest marszczona w tym miejscu. Może pochodź po sklepach pomierz wszystko co się da, przymierzaj nawet takie sukienki w których Ci się wydaje, że za żadne skarby byś nie wyszła
![]()
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Hej zostałam zaproszona na połowinki .
Odbędą się w restauracji z tego co mi wiadomo ,więc strój powinien być elegancki zastanawiam się czy mogę nałożyć tę sukienke Edytowane przez blondyna415 Czas edycji: 2010-09-03 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Pomózcie proszę ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Więc tak kupiłam na połowinki sukienke o kolor popielaty róż i jest dopasowana na ramiączkach i bardzo prosta.Chciałabym żeby stylizacja miała zadziorny charakter i nie wiem co do tego dopasować, a i mam czarne buty nie wiem też co z włosami mam długie, brązowe włosy;D.Proszę o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Mam spory problem z wyborem stroju na - jak w tytule- obiad w restauracji, będzie ok 30 osób i oficjalnie ma to być rocznica ślubu babci i dziadka. Nie mam pojęcia co założyć, zimno więc na pewno długie spodnie. Myślałam o czarnych dżinsach, czarne buty do tego, taki krótki sweterek do połowy pleców (nie wiem jak się nazywa
![]() Czy tego typu zestaw jest w porządku? mogą być dżinsy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem jeansy nie bardzo tu pasują.
Jeśli już chcesz spodnie to może materiałowe z wysokim stanem, szersze nogawki. A tu kilka propozycji: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
witam, na połowinki kupiłam I sukienke http://i33.tinypic.com/5mwnlw.jpg, czy pasują do niej takie rajstopy? http://wd2.photoblog.pl/np1/201008/01/74222061.jpg
dodam, ze buty mam czarne na obcasie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się że sukienka jest za jasna do czarnych rajstop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Mam w tym roku testy..kupiłam sobie błękitną bluzkę i granatową spódnicę z wysokim stanem...niestety gdzieś przeczytałam, że mogą mnie przez to nie dopuścić do pisania testu.. To prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
uważam że warto spróbować tutaj http://www.monacofashion.pl/ są ok .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
jestem tu nowa ale od jakiegoś czasu śledzę Wasze podpowiedzi więc postanowiłam tym razem poprosić Was o poradę. Za tydzień czeka mnie impreza firmowa - ma to być uroczysta kolacja a po niej dyskoteka. Całość odbędzie się w dość eksluzywnej restauracji, obecni będą prezesi, pracownicy wszystkich działów i kontrahenci. Nie określono dress code'u, powiedziano jedynie: uroczyściej niż zwykle ale bez przesady - nie suknie wieczorowe. I w związku z tym nie wiem co wybrać? Może klasycznie: eleganckie spodnie, marynarka i jakaś koszula czy bluzka, lub po prostu mała czarna? A może macie pomysł na jakiś inny ciekawy zestaw? Dodam, że jestem niską blondynką, rozmiar 38 o raczej kobiecych kształtach. Z góry dziękuję za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Witam. Proszę o pomoc...w pierwszy weekend lutego jadę z narzeczonym na imprezę z firmy w której pracuje. Ma to być kolacja w restauracji w jednym z hoteli w Krakowie, później możliwe jakieś tańce.... i na tym polega mój problem... nie wiem co ubrać. Na zaproszeniu brak jakichkolwiek instrukcji co do ubioru...Dodam,że przypuszczalnie będę tam najmłodsza(mam 23 lata) i nie chce przesadzić w żadną stronę...błagam poradźcie coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Droga bacharo. Według mnie najlepiej do takiej "imprezy" pasowałaby mała czarna.. mała biała albo jakaś w innym kolorze (oczywiście stonowanym tylu granat, ciemny fiolet). Do tego oczywiście jakieś szpilki, rajstopy i trochę dodatków. Nie zapominaj tylko żeby sukienka nie była zbyt krótka bo z tego co widzę to będzie poważny wieczór. Pamiętaj też o nie przesadzeniu z dekoldem i dodatkami.
Myślę, jeżeli nie lubisz sukienek (bo zadarzają się takie dziewczyny) to nic nie zaszdzkodzi spróbować przecież to jeden wieczór. Jeśli jednak nie przebolejesz.. Proponuje założyć jakieś spodnie z wysokim stanem (koloru np khaki) i do tego jakąś białą bujną koszulę. Pamiętaj, że nie ty tam pracujesz.. więc zbytnio z elegancja też nie musisz przesadzać. Dopasuj się do swojego narzeczonego. Pozdrawiam. Mam nadzieje, że moje wywody coś dały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Melontastic, dziękuje za zainteresowanie moim problemem....już myślałam,że nikt się nie odezwie...lubie sukienki więcz tym nie będzie problemu....problem polega na mojej figurze...ciężko mi dobrać sukienkę w której wyglądam korzystnie..ale to już mój problem..tak czy inaczej dziękuję bardzo za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.