Typowy męski problem - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-13, 17:01   #91
Fruchtgeele
Rozeznanie

Dot.: Typowy męski problem

Cytat:
Napisane przez hevana Pokaż wiadomość
Ale nie aż tak jak robiły to wizażanki.
Przepraszam,czyli jak?
Ja się nie dziwię, że dziewczyny miały problem z poważnym potraktowaniem kogoś, kto:
1. po raz sama-nie-wiem-który zadaje TO SAMO pytanie, obudowując je tylko jakąś historyjką o nieskazitelnym romansie, która ma świadczyć o wyjątkowości tego pytania
2. wkleja jakieś dziwaczne tabelki przyporządkowujące długość członka do wieku posiadacza [w ogóle WTF?! ]
3. ma problemy z jasnym wysłowieniem się po polsku
4. na pytania dziewczyn reaguje agresywnie i po chamsku.

I zgadzam się z tym, że jak coś o sobie pisze, to musi liczyć się z tym, że ktoś to skomentuje. Zresztą w tym konkretnym przypadku zaczęło się od pytania Yoony, które było po prostu pytaniem a nie jakimś wrednym komentarzem, a wywołało reakcję jakby Autorowi psa naleśnikiem zatłukła.
Fruchtgeele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 17:12   #92
hevana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fruchtgeele Pokaż wiadomość
Przepraszam,czyli jak?
Ja się nie dziwię, że dziewczyny miały problem z poważnym potraktowaniem kogoś, kto:
1. po raz sama-nie-wiem-który zadaje TO SAMO pytanie, obudowując je tylko jakąś historyjką o nieskazitelnym romansie, która ma świadczyć o wyjątkowości tego pytania
2. wkleja jakieś dziwaczne tabelki przyporządkowujące długość członka do wieku posiadacza [w ogóle WTF?! ]

I zgadzam się z tym, że jak coś o sobie pisze, to musi liczyć się z tym, że ktoś to skomentuje. Zresztą w tym konkretnym przypadku zaczęło się od pytania Yoony, które było po prostu pytaniem a nie jakimś wrednym komentarzem, a wywołało reakcję jakby Autorowi psa naleśnikiem zatłukła.
Ale czy na wszystko trzeba reagować jadem, wystarczy zwrócić uwagę. Jak ktoś się zachowuje chamsko to nie trzeba brać z niego przykładu, trzeba pokazać że jest się poważniejszym.
hevana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 17:22   #93
Fruchtgeele
Rozeznanie

Ale jakim znowu jadem? To, że dla kogoś 7 lat bez większego kontaktu fizycznego to coś dziwnego i wyartykułuje to na forum publicznym to jest jad?

A na "zwracanie uwagi" szanowny Autor stwierdził, że "obrażać to on może dopiero zacząć". O czym my tu w ogóle mówimy. Słaby przykład wybrałaś to udowadniania, że Wizażanki to banda wrednych zgorzkniałych bab patrzących, komu by tu jeszcze dowalić.
Stary 2010-03-13, 17:34   #94
hevana
Raczkowanie

Cytat:
Ale jakim znowu jadem? To, że dla kogoś 7 lat bez większego kontaktu fizycznego to coś dziwnego i wyartykułuje to na forum publicznym to jest jad?

A na "zwracanie uwagi" szanowny Autor stwierdził, że "obrażać to on może dopiero zacząć". O czym my tu w ogóle mówimy. Słaby przykład wybrałaś to udowadniania, że Wizażanki to banda wrednych zgorzkniałych bab patrzących, komu by tu jeszcze dowalić.
Czy ja gdzieś powiedziałam tak? Że chce wszystkich obwinić że są takie złe? Zwróciłam tylko małą uwagę. Mówiłam już że nie bronie Autora tylko mówie ogółem o wszystkich ludziach. No ale cóż nie mam zamiaru się kłócić o takie coś gdyż nie rozumiesz o co mi chodzi. No tak dzisiaj to już także nie można zwrócić nikomu uwagi ponieważ jeszcze ci powiedzą że jak prosisz żeby nie oceniano innych to na ciebie tak naskoczą. Jak w życiu tak oceniasz negatywnie ludzi to życzę Ci powodzenia.

Jeśli można, to proszę o moderatora o zamknięcie wątku.
Stary 2010-03-13, 17:38   #95
Fruchtgeele
Rozeznanie

Ale ja nikogo negatywnie nie oceniam, a już na pewno nie Ciebie, tylko stwierdzam, że tu się nic strasznego nie wydarzyło. Generalnie wydaje mi się, że obrażanie ludzi to żadna frajda.
Chyba rozumiem, o co Ci chodziło i powiem nawet, że ogólnie masz rację - ale z drugiej strony rozumiem też reakcje tych z dziewczyn, które po raz n-ty widzą to samo, a z autorem takiego wątku trudno się dogadać.
Stary 2010-03-13, 17:42   #96
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam,czyli jak?

Cytat:
Ale czy na wszystko trzeba reagować jadem, wystarczy zwrócić uwagę. Jak ktoś się zachowuje chamsko to nie trzeba brać z niego przykładu, trzeba pokazać że jest się poważniejszym.
jesli o mnie chodzi, to na chamski komentarz w moja strone nie zareagowalam jadem. kulturalnie tylko poprosilam autora by wyjasnil mi, skad wysnuwa wnioski na mój temat.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 17:56   #97
hevana
Raczkowanie

Cytat:
Ale ja nikogo negatywnie nie oceniam, a już na pewno nie Ciebie, tylko stwierdzam, że tu się nic strasznego nie wydarzyło. Generalnie wydaje mi się, że obrażanie ludzi to żadna frajda.
Chyba rozumiem, o co Ci chodziło i powiem nawet, że ogólnie masz rację - ale z drugiej strony rozumiem też reakcje tych z dziewczyn, które po raz n-ty widzą to samo, a z autorem takiego wątku trudno się dogadać.
No dobra może momentami przesadziłam i cieszę się że jednak wiesz o co mi chodzi. Autor nie jest tu bez winy ale także wizażanki nie są niewinne. Ale wydaje mi się że już się dogadałyśmy.
Stary 2010-03-13, 18:03   #98
Fruchtgeele
Rozeznanie

Dokładnie tak. Tak na marginesie - właśnie ogarnęłam jego wypowiedzi w wątku o seksie oralnym i TAM jest dopiero zgroza. :O
Stary 2010-03-13, 18:05   #99
hevana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość

jesli o mnie chodzi, to na chamski komentarz w moja strone nie zareagowalam jadem. kulturalnie tylko poprosilam autora by wyjasnil mi, skad wysnuwa wnioski na mój temat.
Nie akurat Ciebie nie oskarżałam tzw. nikogo nie oskarżałam tylko tak powiedziałam, upomniałam wszystkich przeglądających. Po prostu wyraziłam swoje zdanie.
Stary 2010-03-13, 18:28   #100
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie akurat Ciebie nie oskarżałam tzw. nikogo nie oskarżałam tylko tak powiedziałam, upomniałam wszystkich przeglądających. Po prostu wyraziłam swoje zdanie.
Piękny avatar

Poczytałam inne posty tego kolesia i stwierdzam, że on jest jakiś nienormalny :| I przez to co pisał to tym bardziej nie wierze w opisaną w tym wątku sytuację.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.

Edytowane przez Neciak89
Czas edycji: 2010-03-13 o 18:41
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 18:49   #101
hevana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Piękny avatar

Poczytałam inne posty tego kolesia i stwierdzam, że on jest jakiś nienormalny :| I przez to co pisał to tym bardziej nie wierze w opisaną w tym wątku sytuację.
Dziękuje Widzę że chyba bardzo lubisz koty.
A co do niego, no cóż nie wiemy czy to co napisał jest prawdą i czy w ogóle jest on tym kim jest.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-15, 08:13   #102
ania128
Raczkowanie

ponoć europejczyk średnio ma 15- 20 cm... na baczność oczywiście.
ania128 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-15, 12:59   #103
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania128 Pokaż wiadomość
ponoć europejczyk średnio ma 15- 20 cm... na baczność oczywiście.

To raczej nie europejczyk

Wg. tego co ja gdzieś tam w kilku źródłach czytałam to najmniejsze penisy mają azjaci około 8-12cm. Potem są europejczycy średnio między 13-17, no i afrykanie to wiadomo.

A takie wyliczenia i tak są psu na budę, bo znajdziesz i azjatę z 15 cm, i europejczyka z 8 i murzyna, który ma "średnią europejską" czyli jakieś 13/14cm.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-15, 13:13   #104
201803290936
Konto usunięte

A i tak ważniejsza od długości (która - przynajmniej dla mniej - ma jednak znaczenie), liczy się grubość. Bo jak to stwierdził ostatnio mój kumpel: "Jak zobaczyłem jego penisa, to nie wiedziałem, co mam zrobić - długie to może i było, ale strasznie chude - jak jakaś dżdżownica. Od razu wiedziałem, że nic z tego nie będzie".
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 07:41   #105
ania128
Raczkowanie

Racja, jedno i drugie ma jakieś znaczenie. Wiadomo (nie obrażając nikogo!) jaki sens ma sex z facetem który ma penisa wielkości i grubości małego palca u dłoni;-) ?
ania128 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 10:07   #106
jacoco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kuba_On Pokaż wiadomość
Ale w filmach +18 Gościu ma około 25 a whcodzi do końca .

Penisa da się powiększyć , a pochwe?

leje ze smiechu:cojes t: no litosci
Stary 2010-03-16, 21:18   #107
kabunia
Przyczajenie

Ja mogę powiedzieć tylko tyle, nie liczy się długość a tehnika wykonania więc uszy do góry
kabunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-17, 06:58   #108
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kabunia Pokaż wiadomość
Ja mogę powiedzieć tylko tyle, nie liczy się długość a tehnika wykonania więc uszy do góry
Wg mnie połączenie odpowiedniej długości-grubości (dla każdej kobiety będzie to oznaczało co innego) plus oczywiście technika - rytm pchnięć i wszystko to, co się dzieje oprócz tego.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-17, 08:39   #109
pavett
Zadomowienie

GG do pavett

Cytat:
Napisane przez Kuba_On Pokaż wiadomość
po dwudzieste : Bo dajesz szanse zauważyć , że według ciebie nie trzeba kogoś znać żeby to zrobić
pod trzydzieste: NO dobra ale jest szansa na "wpadke" i nie pisz że są tabletki po , bo jak ktoś ma pecha to one tez nie zadziałają.
po 1000500100900 : to czemu kilka zdań wcześniej napisałaś , że "czemu jeszcze tego nie zrobiliście"?

kroooooooooooolewna:
No dzięki może niedługo powiem jak było , bo już jestem raczej przekonany na 99% , tylko się z saprofagami uporam i będzie ok

jak masz pecha to możesz też nogę złamać itp.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości