|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
nie
moj tz ma![]() Cytat:
ja zrobilam sobie w wieku 20 lat na krzyzu i załuje teraz
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
mniej a wiecej cos takiego
mam bardzo podobny naszyjnik na lancuszku przywieziony z egiptu chce go na karku ma ok 3 cm srednicy ;] bedzie mial biale cienie, ale jescze nie wiem, czy bede miec oczy i usmiech, zobacze jednym slowem symbolizuje moja pogode ducha i osobowosc ![]() ![]() no kurde ja sie boje, ze jak bede starsza bede miala z 50 lat i bede starsza pania ze sloneczkiem na karku;/ Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2010-03-15 o 22:38 |
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boski jest! ![]() Cytat:
STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM ![]() NO I SPELNIENIA TEGO MARZENIA, O KTORYM WYZEJ ![]() p.s. bylismy wczoraj u doktorka i nasza dzidzia mierzy juz cale 46 mm i wazy 60 gram ma dwie raczki-ktore podnosilo do gory, dwie nozki i duzy brzuszek (obwod 58 mm) -duzy brzuszek to po tatausiu oczywiscie no i termin nam sie przesunal na 27.09.10 ale i tak narazie trzymamy sie pierwszej daty, bo to sie bedzie teraz zmieniac! Normalnie jestem spokojniejsza na kolejne 2 tygodnie, a tydzien przed kolejna wizyta znowu bede schizowac no i tatus oczywiscie stwierdzil ze on to juz widzi jajeczka..... wariat
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2010-03-16 o 08:05 |
||
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
agus jak bedziesz starsza, to bedziesz nosic postawione kolnieze i do tego megaeleganckie sweterki
i nikt nie bedzie wiedzial ze masz tatu na karku ![]() hormony w odstawke yeaahhhh falowe staranka o dzidzie yeahhhh A mi dzis moj maz uprzykrzyl poczatek dnia, wchodzac do sypialni gdzie sie malowalam, szturchnal mnie i wypadl mi z reki moj nowy rozwietlajacy puder prasowana mozaika, i sie wszytsko rozwalilo na dywan. Myslalam ze go wykastruje ![]() Ale za to poszlam do przedszkola zaprowadzic mojej szwagierki corcie, A ile napalonych tatuskow widzialam ![]() ![]() jeden z samochodu az sie za mna ogladal
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Się dobrze zastanów, żebys potem czegoś nie żałowała Tez kiedys miałam sobie strzelić jakiś fajny symbol albo tribala, ale nie mogę się zdecydowac na jeden wzór A przede wszystkim, szybko by mi się znudził
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-16 o 09:47 |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja po pierwszym dniu pracy. czas szybko leci, bo co 2 godzinki widzę się z TZ na stołówce biegne tam zawsze jak szalona hehe. Męzul się wczoraj tak mną opiekował, ze nie dał mi sie stresowac. Co przyszłam na przer to juz miałam herbatkę przez niego zrobioną, na dużej przerwie poszedł dla mnie po zupkę. Tak wiec czas do tej 24 szybko zleciał ![]() Teraz ja się obudziłam jak zwykle o 8, męzul jeszcze spał, ale juz sie obudził i krzyczy abym na chwilkę przyszła to mnie poprzytula wiec lece ![]() witam w nowej częśc wątku
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Anula i wszystkie te co maja urodziny, imieniny albo rocznice
Wszystkiego najlepszego Mi się zawsze marzył tatuaż ale najpierw mama się nie zgadzała a teraz tż mówi że jak ja sobie zrobię (a chciałam malutki w takim miejscu gdzie nie był by widoczny dla wszystkich) to on sobie walnie smoka na połowę pleców Aguś pamiętaj o tym że tatuaże blekną więc jak będziesz staruszką to pewnie będzie ledwo widoczny.
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
Ania wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin ![]() Ja też chciałam mieć tatuaż, ale taki jak robię w Miami inc, piękne, kolorowe itd. Moj ma dwa tatuaże domowej roboty, jescze w technikum sobie zrobił, jeden jest nawet fajny, ale ten drugi, chciałabym, zeby go zmienił (nie pamiętam jak to się po fachowemu nazywa)
|
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, cześć...kiedy ta zima wreszcie sobie pójdzie...brrrrr. Masakroza. Wogóle, to muszę się do fryzjera wybrać i skrócić moje włoski, bo zarosłam strasznie. Nie pamiętam już kiedy miałam takie długie włosy, czas się odświeżyc
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
coś tak czuję, że przez najbliższe kilka tygodni cięzko będzie mi sie wbić w waszą rozmowę
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Anula, wszystkiego naj, duzo zdrówka, pogody ducha, i stażu
![]() Madzialenka, to co teraz konkretnie robisz, coś przy warzywach? My sie ciągle zastanawiamy czy wyjechać, ja bym bardzo chciała bo tu nie mam szans na prace, tz nie chce jechac i mnie nie chce samej puścić
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogłam Was znaleźć
![]() Hejo
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to nie moglas? link byl podany w poprzedniej czesci
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gasze lapmkę i na tasme podlatuje kolejna skrzynka. sie czuje jak w dyskotece przez te lampki normalnie. jak jest jeden produkt to spoko, a jak np. 50 to latam jak szalona : wrzucam i gasze lampkę norma na 8 godz. to 3000 takich zamówien, ja wczoraj przez 6,5 godz ( bo 1,5 godz czekałam az mnie ktos zaprowadzi an stanowisko) zrobiłam 2336 wiec luz. Kobietka, która mnie tego uczyła, powiedziała, ze swietnie, szczególnie, ze to pierwszy mój dzien. No niestety TZ jest na innym dziale, ale od czego są przerwy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie przez brak ruchu... Ale i tak miałam tylko 5 kg do zrzucenia także nie jest źle ostatecznie ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Ale Was szukałam w zasubskrybowanych. I myślę sobie - co one takie milczące? ![]()
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
justyna my milczace? niewykonalne
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
no no no... pięknie, tyle strona na nowym wątku
. Nie ma mnie kilkanaście godzin, a juz mam takie zaległości .Szkoda, ze nie mogłam wczoraj z Wami wypić - przydałoby mi się na rozluźnienie i nie myślenie o zmartwieniach. Konkretnie bym się z Wami "spiła" Anula- wszytskiego naj... Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-03-16 o 10:11 |
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
wpadlam sie przywitać i zmykam, jade do lekarza z tymi moimi korzonkami bo już dlużej nie wytrzymam tak mnie bolą a żadne tabletki i maści nie pomagają
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-16 o 10:04 |
||
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia, dlatego też się zdziwiłam
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Cioci Kliwii, ujrzyjcie na piekne oczeta moje Szczescie
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Mam mrówki faraonki. Co z nimi zrobić?
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
jakie sliczne zdjęcie
klask i: uwielbiam ogladac fotki usg
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-03-16 o 10:14 |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
justyna raidem i wyrzucac smieci. czesto zmywaj blaty i podlogi. i zabijaj mrowki mechanicznie
Sasiedzi musza tez miec, bo skads musialy przyjsc. A jak pozbyć się mrówek Faraona ? Podstawową sprawą jest utrzymywanie absolutnej czystości i porządku. Żadnych okruchów, żadnych resztek jedzenia, żadnych odpadków; żywność schowana w lodówce, a produkty - które tam się nie zmieszczą lub być tam nie powinny - przechowywane w naczyniach ustawionych w miskach z wodą. Nóżki dziecięcego łóżeczka czy kuchennego stołu należy posmarować od dołu wazeliną, co uniemożliwia przemarsz szkodników. Wszystkie rury co. w miejscach styku ze stropem i podłogą oraz szpary przy futrynach okien i drzwi balkonowych starannie zalepić gipsem. Mrówki chodzą po rurach i przewodach, a nie wewnątrz nich, dlatego tak ważną sprawą jest dokładne zalepienie szpar. Wtedy dopiero można zastosować jeden z istniejących na rynku preparatów, np. "ABC" czy "Alfasep SC", przestrzegając dokładnie przepisów podanych na opakowaniu. Jednym z przysmaków mrówek Faraona jest gotowane żółtko. Przynęta zrobiona z jajka z dodatkiem odrobiny boraksu (boraks stanowi 1/10 ilości żółtka), wykładana co 2-3 dni, już po paru tygodniach może doprowadzić do zatrucia całego gniazda. Ale i tutaj należy uważać, aby domowy pies czy kot nie dobrał się do trutki. Inna metoda na pozbycie się mrówek faraona polega na posmarowaniu szlaków, którymi poruszają się mrówki, sokiem z cytryny. Skórki z cytryny z kolei wkładamy w szczeliny i szpary, w których mrówki zrobiły sobie kryjówki. maggie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Jak wyrażnie widać kruszynkę
. hmmm ciekawe jak tam TŻ wypatrzył jajeczka . Przy nastepnej wizycie pewnie bedzie widział "ogonek" .
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-03-16 o 10:19 |
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia, dzięki
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie...super zdjęcie portretowe potomka
![]() Anula...NAJLEPSZEGO !!!
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
a nie tylko mniejsze lub wieksze kropki Cytat:
"ogonek"? on pewnie zobaczy ogonisko
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
polecam z czystym sumieniem http://www.allegro.pl/item896625140_...uchy_w_wa.html babcia miała wylęgarnię przewlekła je ciotka w cukrze i sie tak zaplenily ze latami nei umielismy wybić w koncu kupiłam ta płytkę tylko musisz patrzec zeby była na mrówki!!! na muszki owocówki tez działa w lato mąz mial całe okno czarne od tego kure....... a i kupiła wybiło ponoc tez pomaga przecinanie ich sciezek proszkiem do pieczenia bo te france maja swoje ściezki i najbardzie sie legną w koątach ieszkania to kąty trza solą posypywać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

moj tz ma

?
STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM 

klask i:
uwielbiam ogladac fotki usg 
Sasiedzi musza tez miec, bo skads musialy przyjsc.