![]() |
#91 | ||||
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XIV
Cytat:
![]() Ale właściwie co w tym odkrywczego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też nie. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też ![]() ![]() Cytat:
Bo 30 lat, to jeszcze nie suchary ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ale ja bym nie przeżyła, jakby ktoś z mojego otoczenia zmęczył 30-tkę
![]() Cytat:
![]() ![]() Yyy... Jakby to powiedzieć... No nie... ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam od grudnia nowy komp, z Windowsem 7, z niczym nie chce współpracować, "za nowoczesny". Dziś powiedziałam informatykowi, że żałuję, że mam tego Windowsa, a on mi na to "Nieee, dobrze, przynajmniej mam się na czym uczyć" - facet jest u nas jakieś dwa razy w tygodniu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z sucharów to od dawna kocham Stinga ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-03-18 o 18:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ja natomiast nie kapuję kultu Depp'a
![]() ![]() Aga - też mam fajnego informatyka w pracy. Normalnie chodząca oaza spokoju ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-03-18 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() to idę dalej studiować przepisy,może SERNICZEK zrobię ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym, że mi się wcale nie podoba... To samo Clooney, skoro była o nim mowa. I Bloom też. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Szykuje się popijawa, tak coś czuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Depp był ciachem w Sleepy Hollow ![]() ![]()
![]() |
#100 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi też!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() a z którego jesteś? ![]() coś świta? ![]() http://www.babble.com/CS/blogs/famec...verine-sex.jpg mniam, mniam... (oczywiście im bardziej "zezwierzęcony" tym fajniejszy ![]() Cytat:
![]() filmy Burtona lubi? ![]() ![]() A jako Edward Nożycoręki... słodki i wzruszający ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-18 o 18:46 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dobrze czujesz
![]() Agnieszko - mnie Deep odpowiadał wizualnie podobał się w 'Żonie astronauty" - krótkie włosy, białe koszule, krawaty, wymuskany look. W takiej wersji to on nawet może być ![]() Ale gdzie mu tam do Bale'a.... Matko, Bloom to już w ogóle depresja, nizina czy co tam jeszcze...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Buty komunijne ładne
![]() Czuje sie jednak zawiedziona ![]() ![]() ![]() Ja tysz! Cytat:
![]() Bleh! Kolejny blady wymoczek do anty męskiej kolekcji. No ale ja to ogólnie jestem jakoś nie wrażliwa na te męskie "piękności". Mnie się podobają raczej specyficzni i niszowi faceci. Ale Mick Jagger to dla mnie jednak zbyt duży hardcore.
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Maja, Eenax
![]() Mi on skrzyżowanie mopsa z chichuahua przypomina ![]() A Jagger za młodu niczego sobie był ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() No heloooł ![]() ![]() Cytat:
![]() Na Wielkanoc trza będzie coś wypiec ![]() No zdejm tum torbe ze łba, żem ino żartowoł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale preferuję mniej wiekowe sucharki... jestem ves, mam 33 lata i idealnie przystojnym facetem jest dla mnie Jason Statham ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przerabiałam to już nie raz i nie dwa ![]() ![]() Moim ulubionym zeschłym sucharem jest James Woods ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#108 | |
gamma Orionis
|
Ja po Intensive również się dramatycznie błyszczę. Cheer też mi kiedyś narzekała, więc coś w tym jest ;]
Cytat:
Za każdym razem zastanawiam się, za co mnie tak los pokarał: czy tak staro [o, przepraszam, retro] wyglądam czy jestem tak wyraźnie "niedzisiejsza"? Ki diabeł, no? O guście własnym też wolę się na czarno nie wypowiadać. Christopher Walken, Rutger Hauer, Kevin Bacon, Gary Oldman i Alan Rickman. Średniej wieku nawet nie chcę znać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Bellatrix - gust masz fantastyczny
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-03-18 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Justyno, dawaj więcej historii romantyczno-erotycznych, są nieziemsko śmieszne.. Cytat:
![]() Tak mi się po prostu ta wysunięta warga skojarzyła z "keep a stiff upper lip" ![]() To takie wyrażenie określające stereotyp Brytyjczyka, znaczące mniej więcej: okazywać stoicki spokój w razie trudności, nie okazywać nadmiernie uczuć, itp. Samo wyrażenie zaś jest pochodzenia amerykańskiego, nie brytyjskiego. Cytat:
![]() A fason mój ulubiony, jakby były czarne to sama bym kupiła. Cytat:
U mnie było podobnie odkąd przestałam używać kremów do cery mieszanej a zaczęłam nakładać lepiącego się tłuściocha, czyli filterek Klorane, i od czasu do czasu się kwasić. Cytat:
A propos facetów, ja nie mogłam znieść Hugh Granta, dopóki parę lat temu nie zobaczyłam go w Top Gear, gdzie okazał się facetem z dużym dystansem do siebie i niezłym poczuciem humoru. Po tym programie miło mi się robi jak go widzę, poza tym na starość staje się coraz fajniejszy, jakby się nieco bardziej pomarszczył i zagrał gdzieś czarny charakter to nie wiem czy by kiedyś na miano sucharka nie zasłużył ![]() A Hugh Laurie najbardziej lubię w TYM wcieleniu ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
gamma Orionis
|
Madzik, żeby tak mój tż podzielał Twoje zdanie...
![]() To nie, co jakiś film oglądamy, to łypie na mnie podejrzliwie spode łba. Deppa mi tym zobrzydził, brzydal jeden ;]
![]() |
#113 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() O, przypomniało mi się kto mnie kręci, to dopiero na biało trzeba by napisać, ale co tam: Jeff Conaway w roli Kenickie'go Wklejam fotę, to ten po prawej ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-03-18 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --------------------------------- Znów złamałam postanowienia o nie jedzeniu pieczywa i wciągnęłam 2 kanapki z miodem i główka czosnku ![]() Wampyry nie maja ze mną dzis żadnych szans jestem toksyczna i radioaktywna ![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kichania mam ciąg dalszy - na 99% to alergia. Ale co u licha pyli w marcu? ![]() Chyba, że to uczulenia na koty, kurz. Ale czy to możliwe że nagle tak, po kilkunastu latach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() edit: ja mam słabość do tego ujęcia (aż je sama wycinałam z jednego z najbardziej wzruszajacych odcinków ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-18 o 19:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On mnie traktowal jak powietrze przez kupe czasu, moze raczej z ogromnym dystansem. Pozniej jakos tak - normalnie, bez szalu. Ale od pewnego juz czasu traktuje mnie inaczej... heh. Mile to strasznie i lechce moje prozne ego. Normalnie sobie flirtujemy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba jestem brzydka, gruba, wredna i nieatrakcyjan ![]() I idę spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-18 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
bo są same brzydkie wszędzie ![]() http://www.alebuciki.pl/index.php?pr..._id=44&&page=0 ...miałam upatrzone inne,(przedostatnie na ostatniej stronie) ale nie było rozmiaru-to tez częsty problem ![]() ja z sucharów preferuje Willisa ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-03-18 o 20:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Nindżopesz
|
Ej, dziewczyny nie narzekajcie! Ze mną wszystkie stare oblechy (niestety nie suchary) zaraz chcą flirtować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.