![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Butyr.40, ubrania + biżuteria
hop dokładka
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki, ale chodziło mi bardziej o jakaś bluzeczkę. Możesz pokazać tą girlandę?
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję ślicznie za zdjęcia, no nie jestem przekonana, ale jesli chcesz, chetnie wymienie sie za cos z Twojej bizuterii.
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- nie wiem na ile sobie je wyceniasz ![]() 2. kolczyki ze szkłem, (w tym szkłem weneckim) i miedzią bransoletka 2. srebro, kwarc różany, granat, ale jej juz nie masz, a bardzo mi sie podoba, a moze jestes w stanie wykonac podobna? nie wiem, jak Ty to widzisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
bluzka:
biust 39cm x2 dł 58cm bolerko: pod pachami 43cm x2 dł ok 39cm rękawek jest 3/4: od pachy mierzony 33cm ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Ja miałam ją na sobie tylko raz(szara bluzke), no najdluzsza ona nie jest, napewno odslania plecy jak sie pochylisz ![]() A sprawdzalas konsystencje cieni? Jesli jest w porzadku, to tak bym widziala wymiane kolczyki i cienie za bluzke i bolerko, bo w sumie i tak u mnie tylko to lezy ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- nie ma problemu ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się bransoletka z czerwonym spękanym agatem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
tunika morska l
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Moze znajdziesz cos za Koszulka Troll, zielona z sówkami, rozmiar xs albo melanzowy sweter?
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- To moze uda nam sie zorganizowac jakas wymianke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Tzn na czym teraz stoimy bo sie pogubilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
W sam raz
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Marynarka: Dlugosc ok. 58cm Szer pod pachami ok. 45cm Dlugosc rekawa ok. 50cm (mozna podwinac) Wlasnie w lepszym swietle zobaczylam za ona tez ma jakies malenkie plami (przez te paseczki malo co sie rzuca w oczy ![]() Za zdjecia dziurki w sweterku dziekuje - skoro jest mala to nie ma problemu. Daj znac jesli Ci to pasuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
nadal mi się podobają u Ciebie te czerwone bucki może teraz znajdziesz coś u mnie za nie?
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- te buciki trochę mało za torbę może coś dołożysz? ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- tylko nic więcej nie widzę w wątku dla siebie może masz coś poza, spójrz w moja wish listę może coś znajdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
powiem szczerze, że te nazwy niewiele mi mówią
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- najlepiej to bym chciała powąchać może jutro gdzieś się wybiorę to ocenie ich zapach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.