![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Lusia przy Twoim wzroście nie powinno to wyglądać na za wiele, ja mam 173 wzrostu i bede miala implaty 450 lub 500 mentor i wcale nie sadze, ze beda wielkie, tylko akurat..
Ale to wszystko zalezy od twojej wyjsciowki, jesli doktor tyle proponuje to moze warto zaufac, on ma dobre oko ![]() Czemu padlo akurat na tego doktora? zalezalo Ci na cieciu pod pacha? Pozdrawiam
#92 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie brałam,choć był moment,że zaczynałam się nad tym zastanawiać.. ale z tego,co wiem,to efekt mizerny,i raczej nietrwały, chyba że by się faszerować bez końca, bo generalnie jakikolwiek efekt,nawet jeśli wystąpi, zwykle zanika wraz z zaprzestaniem suplementacji ![]() chyba szkoda zdrowia.. ![]() Cytat:
![]() no,ja np.nie żałuję ![]() absolutnie.. mogę sobie wyobrazić sytuację,kiedy np.pojawiają się komplikacje, że mogą przychodzić różne myśli do głowy.. ..no ale jeśli wszystko jest o.k.? coś wspaniałego,nareszcie mieć biust ![]() też tak mam,że gdy byłam młodsza (teraz jestem prawdopodobnie mniej więcej w Twoim wieku) to znacznie łatwiej było mi podejmować ryzykowne decyzje,często nieprzemyślane, a teraz zastanawiam się dwa razy zanim coś zrobię,rozważam za i przeciw..bo z wiekiem wzrasta świadomość różnych niebezpieczeństw.. ale weź pod uwagę,że w cyckowej sprawie czas działa na Twoją korzyść.. jest znacznie lepszy dostęp do informacji,technika idzie na przód, lekarza nabywają doświadczeń na powiększającym się gronie pacjentek ![]() wszystko będzie mniej bolesne,bo wymiana to tylko wymiana, kieszeń jest już uformowana, więc nie jest to tak wielki szok dla organizmu jak pierwsza op ![]() nie pękaj,ślicznotko ![]() przed Tobą jeszcze chociaż 5 lat cieszenia się tymi,które masz ![]() byłaś/jesteś mega zadowolona i nie ma powodu,by za następnym razem nie miało też tak być.. a może będzie jeszcze piękniej ![]() ![]() Cytat:
![]() miałam pojedyncze supełki zdejmowane każdy z osobna, i przyznam,że przy każdym podejściu do danego supełka dr ze skalpelikiem-wstrzymywałam oddech ![]() no i bałam się efektu po.. ale po była tylko ulga ![]() że z medycznego punktu widzenia goi się dobrze,że wszystko ok ![]() chyba dzisiaj miałaś to zdjęcie szwów.. mam nadzieję,że wszystko poszło gładko, a Ty na pewno jesteś mega zadowolona, że i ten etap już masz za sobą ![]() Cytat:
![]() ..widzieć Ciebie(=czytać).. jak balsam na ukojenie dusz ![]() wpadasz kiedy wpadasz, ale jeśli już, to zawsze z ciepłym słowem na ustach.. jak tylko widzę te łapki w Twoim avku, to mi się na zapas micha uśmiecha ![]() że zapasik pozytywnej energii na bank Ktoś podesłał.. buźka ![]() ![]() hej ![]() no,chyba u każdego inaczej.. zdarza się,że jest jeden konkretny moment, kiedy się czuje tą zmianę, ale mogą też puszczać powoli i niezauważalnie.. kiedyś się pytałam MyaDiva (mam nadzieję,że się nie obrazi,że się na Nią ![]() i powiedziała,że przy pierwszej op.ok.4-tego tyg.włożyła na jakąś okazję wysokie szpilki,a wiadomo,takie butki zmieniają całe ułożenie ciała.. i w pewnym momencie poczuła,jak piersi tak jakby po prostu zjechały ![]() chciałam wykorzystać patent,próbowałam szpilki zakładać, ale umnie nie działa ![]() także u każdego inaczej ![]() ![]() Cytat:
![]() będzie średni/nieduży cyc, a Ty jak tylko zejdzie opuchlizna zaczniesz myśleć, że w porządku,ale mogły by być ciut większe ![]() gwarantowane ![]() 400 przy Twoim wzroście i,jak rozumiem,średniej budowie ciała, to średniaczki ![]() ja jestem ciut mniejsza(166),też "normalnej"wagi,nie chudzinka, i moje 350cc są baaardzo dyskretnym nabytkiem ![]() myślę,że w moim wypadku,by mieć pełny dorosły cyc, to potrzeba minimum 150cc więcej,czyli było by 500 ![]() mówię to z pełną powagą,więc absolutnie nie masz się czego bać.. a czy będą wyglądać bardziej lub mniej naturalnie, to głównie kwestia umiejętności dr,a nie wielkości impl.. bywa,że malutkie wkładeczki wyglądają bardzo sztucznie,bo np.są małe na szerokiej klacie i się odcinają wzrokowo ze wszystkich stron.. pozdrawiam ![]()
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cyckow lepiej nie przegrzewac przez 3 miesiące po op. wtedy sie wytwarza torebka, blizn przez rok czyba nie mozna opalac. ale nogi mozesz smazyc. ![]() Powodzenia ![]()
18.02.2010 400hp Edytowane przez Duita Czas edycji: 2010-03-30 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
No i jestem już po.
Nie bolało mnie zupełnie, bo zupełnie nic w tych okolicach nie czuję ![]() Trochę też jestem zmartwiona efektem - są jeszcze takie strasznie sztywne, opuchnięte i zupełnie nie kształne. Lekarz tu również mnie zapewnił, że one się jeszcze ułożą, ale wiecie jak to jest, chciałabym mieć efekt zamierzony od razu, a tu jeszcze z miesiąc czekać conajmniej by miały normalny kształt. No i co najgorsze to jedna jest nieco niżej od drugiej - boję się jak jasny gwint, że to się nie wyrówna. Dziewczyny czy Wy też miałyście aż tak niekształtne i nierówne tydzień po? Poza tym to wszystko ładnie się goi, blizny 'ładne'... wszystko oki tylko przez te nierówności nie mogę się z nich w pełni cieszyć - martwię się. ![]()
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i lepiej uzbroić się w cierpliwość,bo to może być dopiero początek tych nierówności ![]() moje po tygodniu były równiutkie,tak do 2 tyg.jako tako, a później zaczęły takie szkarady się robić ![]() szybko sie pokrzywiły,ale proces naprostowywania jest bardzo mozolny ![]() Broma jest specjalistą właśnie w tym cięciu otoczkowym, więc jeśli zrobił to,co potrafi najlepiej,a naprawdę to potrafi, to się nie zamartwiaj ![]() najważniejsze,że się wszystko dobrze goi, a cała reszta długo może potrwać ![]() przygotuj się na wszelki wypadek na to,że to dopiero początek, opuchlizna raczej jeszcze nie zeszła, więc różne widoki,mogą jeszcze być ![]() nie zawsze cieszące oko ![]() trochę się pozłościsz,nie ma rady, przy cycuchach się przechodzi taką szkołę cierpliwości ![]() docelowo będą śliczne ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Aga piersi to na pewno sie ukladaja 3 miesiace a moga sie ukladac do roku czasu, trzeba byc cierpliwym..w sumie po 6 miesiacach powinny byc juz jako takie ale kazdy indywidualnie przechodzi
Monia uzbroj sie w cierpliwosc, dluga droga przed Toba do osiagniecie pelnego efektu ale bedzie dobrze glowa do gory. ja mam op za 2 tyg i obiecalam sobie przez pierwsze 2-3 miesiace wcale nie przygladac sie moim nowym nabytkom zeby nie wkrecac sie w stresy ![]() Aga u kogo w koncu robisz operacje?
#98 | |
Zakorzenienie
|
Olga
![]() tak czytam Twój post..i dopiero po jakimś czasie mi zaświtało, żeś chyba świeżo odblokowana ![]() bardzo się cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() no a z tym nie patrzeniem tyle czasu na nowe nabytki ![]() przyznam,że plan jest bardzo ambitny ![]() no,nie będzie to łatwe ![]() chyba by trzeba taki gorset jak pasy cnoty w dawnych czasach,zamontować, i wyrzucić kluczyk do baaardzo głębokiej studni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
a teraz Olga przypomniała.. 2 konsultacje w Gdańsku, czyli tak jakby generalnie nastawiasz się na Bromę, a na liście rezerwowych jest Skwiercz,bo pisałaś, no i jakby pojawił się ktoś jeszcze? tzn.,dobrze rozumiem,że to są 2 różne konsultacje? można spytać,którego dr bierzesz pod uwagę oprócz B.i S.? tak z ciekawości..bo chyba nie pisałaś? ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Maceratka skarbie tak masz racje, dzis okolo poludnia zostalam odblokowana po tym jak usunelam swojego posta wczesniej...glupia jestem bo nie wiedzialam, ze nie woolno...no i potem tydzien na banicji sie blakalam...
![]() Co do nie patrzenia to naprawde mam nadzieje, ze wytrwam... nie ze wogole nie bede zagladac, ale tylko wtedy kiedy musze... ![]() Jak Twoje cudowne piersiatka sie miewaja?
#100 |
Przyczajenie
|
No to mnie pocieszyłyście z tym, że one tak bardzo zmienne są, oby tylko efekt końcowy był super to teraz mogę sobie poczekać, przynajmniej już nie cierpię
![]() Co do niepatrzenia przez 2 miesiące to faktycznie ambitny plan, ja w ciągu tego tygodnia zalglądałam z każdej strony, podchodziłam i odchylałam gdzie się dało byleby coś zobaczyć ![]() Ja już bym chciała kupować sobie te piękne staniczki a tu dooopa, nawet nie wiem jaki rozmiar skoro to ma się jeszcze tyle zmieniać... Zresztą na razie to mnie czeka miesiąc w pancerniaku ![]() No dobra, zmykam do łóżeczka. Której z Was mogłaym ew. przesłać fotkę do umieszczenia w tym tajnym albumie - same zobaczycie jakie to potworki ![]() Na razie nie mogę się do nich przyzwyczaić, takie dwie skały przyklejone no i na dodatek krzywe, wygląda to trochę komicznie.
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w związku z zawieruchami,jakie miały miejsce w ostatnim czasie ![]() ale w profilu możesz sobie zrobić albumik ![]() są dwie opcje:album publiczny,który będą widzieli wszyscy,lub prywatny,który zobaczą tylko osoby "zaprzyjażnione" ![]() jeśli zawrzesz przyjażń,to widzicie się nawzajem, tzn.,Ty też zobaczysz albumik tej drugiej osoby,o ile taki ma ![]() ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
![]() miały bardzo ciężki okres,ale że i ja byłam ostatnio bardzo zabiegana, to jakoś żeśmy to przeżyli ![]() nie miałam czasu i głowy,by nad nimi rozpaczać ![]() teraz chyba ma się ku lepszemu, są jeszcze krzywe,ale ciut mniej, szwy znacznie pojaśniały,trochę zblizyły się do fałdu.. piersi trochę "osiadły",przez co są jakby bardziej "naturalne", rozstaw jest stosunkowo szeroki ![]() ale mi to jakoś nie przeszkadza ![]() dziś wyruszam w pielgrzymkę do Gdańska na kons.,pierwszą po op. ![]() więc się pewnie co nieco dowiem,czy wszystko ok., czy coś nabroiłam ![]() a potem do rodziny,ale jak wrócę to obcykam jakieś fotki, bo za tydzień kończą 2 miesiące(no,prawie,8tyg) ![]() (w ostatnich tygodniach były bardzo niefotogeniczne, więc nie chciałam wstydu przysparzać im i sobie.. nawet ostatnia sesyjka(3tyg temu) była bardzo naciągana, trzeba było dobrze dobierać ujęcia,żeby się nadawały do oglądalności.. zobaczymy,czy coś się zmieniło w tej kwestii..) generalnie daleko im jeszcze do doskonałości,ale zżyliśmy się, i choć krzywuski,to spoko są ![]() ![]()
######################### ![]() ![]() ![]() Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-03-31 o 00:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
![]()
18.02.2010 400hp Edytowane przez Duita Czas edycji: 2010-03-31 o 07:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Maceratko
moze sie zdziwisz ale mam konsultacje jeszcze u Muraszko mam kilka znajomych co robiły u niego piersi i widziałam je i bardzo mi sie podobaja.Moze nie jest zbyt rozleklamowany ale zadnej negatywnej opini tez nie ma.Rozmawiajac z nim przez telefon stwierdziłam ze to bardzo mądry i cieply Dr. Wiem ze wiele sie zdziwi ze własnie on ale jakos tak chce Nie reklama na forum swiadczy o tym ze ktos jes dobry a ktos nie tylko jego prace a widziałam naprawde fajne cycki.Tłumaczył mi przez tel chyba z 40 min cierpliwy i to mnie skłoniło zeby do niego isc OLGA a ty bedziesz miała zblizony rozmiar ciekawi mnie czy wyjda nam podobne wielkosci;-)
MURASZKO 450CC ![]() Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-03-31 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Duita ano normalnie sobie wyobrazam, zakladac stanik i w nim smigac
![]() bede sie cieszyc moje oko efektem, ale nie mam zamiaru zagladac non stop po to zeby sie nie denerwowac...dziewczyny wychodza z siebie, ze cos nie tak, ze krzywe, ze zle patrzy, ze wyzej, ze nizej, ze brzydkie, ze rozstaw za duzy, albo, ze cos tam jeszcze...ja nie chce isc tym sladem, suma sumarum biust sie ulozy w koncu i wszystko bedzie ladnie i rowno ( oczekiwany scenariusz). Zatem oszczedze sobie stresu i poczekam ![]() Aga slyszalam o Muraszko, na rozowym sobie dziewczyny zachwalaja. Wydaje mi sie,ze bedziesz miala ciezki wybor ja..majac do wyboru pomiedzy wspaniala dr Skwiercz a swietnym dr Broma to nie wiedzialabym na kogo sie zdecydowac, ale pewnie dr Skwiercz bym wybrala...Ty masz jeszcze innnego lekarza na oku, i wszyscy do Ciebie przemawiaja w jakis czy inny sposob...ciezki wybor. Czy umowiona jestes na operacje z trzema lekarzami i potem sobie wybierzesz ktory Ci najbardziej pasuje i zrezygnujesz z innych czy to tylko konsultacje masz a termin do ustalenia? ah i rozumiem, ze rozmiar 5o0 to Twoj wybor i raczej chcesz taki implant dostac? Zgodzilabys sie na mniejszy lub wiekszy jesli ktorys z lekarzy by ci zaproponowal? Maceratka skarbie, moze jakies podziemie znowu ruszylo tylko my o nim nic nie wiemy ![]() ![]()
#105 |
Raczkowanie
|
olgawro-co do wyboru lekarza kierowałam się opiniami na temat jego operacji no i oczywiście jego samego, więc nie zależało mi na cięciu pod pachą. Pytając się o wielkość wydawały mi się duże przymierzając u doktora. Zapisał mi rozmiary 400 i 450 do wyboru dlatego obawiałam się o niebywałą wielkość;P nie mając tyle lat cycków przymierzając u niego każde wydawały mi się duże duże nie to co moje
![]() Więc mówicie, że lepiej brać większe bo juz drugi raz nie bede chciała mieć operacji;P tą jestem przerażona ale wiem, że to jest dobra decyzja ![]() macerata- mając cięcie pachowe chyba nie bedzie problemu z opalaniem, tak mi się wydaje, ale widzę, że wakacje będę miała pod drzewkiem w cieniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
mi też się zmieniało pod biustem, ale teraz jak już prawie nie widać opuchlizny to mogę zakupić już jakiś staniczek i powinien być dobry.
#107 |
Raczkowanie
|
to ja widze, że bardzo długo schodzi ta opuchlizna aby mieć naprawde już efekt końcowy zabiegu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Lusia ja tez mialam sie wybrac do tego doktora, ale po przemysleniu zdecydowalam sie na innego..glownie ~(lecz nie tylko) z powodu ciecia pod pacha..bo wymieniajac implanty za jakis czas np za 10 lat nie da sie ich wyjac przez pache trzeba bedzie znowu ciac pod piersia tym razem, wiec beda dodatkowe blizny, pomijajac fakt, ze ciecie pod pacha dluzej sie goi i jest bardziej bolesne i uciazliwe po operacji...
ale co kto lubi ![]() Przejrzyj jeszcze raz galerie, bardzo wiele tych piersi jest na roznych poziomach, a to ze wzgledu na trudnosc w precyzyjnym umieszczeniu implantu ![]() Co do wielkosci to Twoj doktor lubi konkretne rozmiary, na pewni jesli zdecydujesz sie na jego propozycje nie bedziesz narzekac ze sa za male. Doktor lubi konkretne biusty i to mu sie chwali ![]() MAsz juz wyznaczony termin operacji?
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
trzeba się uzbroić w cierpliwość ![]() Moniu, a przed op czasem nie miałaś piersi minimalnie na różnym poziomie? ![]() ![]() ![]() cieszę się, że blizny się goją dobrze ![]() ![]() krzywizny piersi też się niedługo wyrównają, od naszego doktora większość dziewczyn które wlepiały w necie zdjęcia omijał problem czekania miesiącami aż piersi się wyrównają itd - daj im chociaż miesiąc na jako takie dojście do siebie! ![]() ![]() ![]() to minie ![]() Lusia - zdecydowanie posłuchaj swojego dr i weź te większe ![]() Olga dobrze pisze, dr robi konkretne biuściki (w sensie dopasowane do sylwetki) - i niekoniecznie przez cięcie pachowe, pod piersią też robi ![]() mi osobiście nie podobają się blizny pod pachami, bo jakoś automatycznie kojarzą mi się one z powiększaniem ![]() ale co komu pasuje ![]() przegrzewać piersi to nie można dłuższy czas po zabiegu, ja gdzieś ze 4 miesiące po op posiedziałam trochę na słonku, słabym słonku i wiaterku dość mocnym, a mimo to wkładkom się to chyba nie spodobało, bo było mi w nie okropnie gorąco, zimne okłady robiłam na cycki.. paskudne uczucie - uważajcie na to ![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-03-31 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Sami doktor kroi pod piersia jak musi wydaje mi sie. Ja go pytalam czy pod piersia sie nie da, to powiedzial ze bedzie pod pacha i wszystko bedzie cacy
![]() ![]()
#111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem ciekawa co u naszej Sweet pewnie juz ma cudenka i jest szczesliwa
MURASZKO 450CC ![]() Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-03-31 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
myślę, że tak czy siak jak się zdecydowałam to ide do doktora
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() trochę też żałuję, że nie powalczyłam o cięcie wokółotoczki, bo te widoczne blizny doprowadzają mnie do szału ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
hehe
![]() troche się zdziwiłam, bo wygląda na to ze ten mój doktor to nie taki dobry?ale trzymam się swojego;P Widzę, że już jakiś czas masz to za sobą, dużo czasu trwała cała Twoja regeneracja? myślisz ze po tygodniu leżenia w łóżku będę mogła wrócić na uczelnie?(to aż tak nie męczy);P |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wnioskuję z nicka Twój wiek, jestem rok starsza ![]() ![]() ja wzięłam od dr zwolnienie na uczelnię na 3 tyg, ale w trzecim tyg już mi się tak nudziło, że zaczęłam chodzić na niektóre zajęcia ![]() ale dwa tyg sobie zarezerwuj, plus minus - lepiej ciut dłużej się ponudzić w domu niż za szybko musieć się wtłoczyć w obowiązki, organizm jest słaby na początku ale też nie leżysz non stop w łóżku, nawet wskazane jest chodzenie, lekkie rozruszanie się, szybciej się wtedy dochodzi do siebie, niż zalegając w łóżku ![]() i moim zdaniem, choć wiem, że są dziewczyny, któe dawały sobie radę same po zabiegu, potrzebna Ci będzie przez parę dni jakaś opieka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
też bym chciała dłużej poleżeć ale zacznie mi się wtedy sesja i muszę wracać w miarę szybko:P na szczęście zajęcia mam 3 razy w tygodniu to aż tak tragicznie nie będzie!
Myślałam o operacji znacznie wcześniej jak już pisałam ale chyba dopiero teraz dojrzałam do tej decyzji;P co do pomocy to na ten czas pójdę do rodziców pomieszkać mama zawsze pomoże bo sama sobie nie wyobrażam ![]() a Powiedz mi przeszkadza Ci teraz troche ten biust? nagle sie on znalazł na swoim miejscu i tak jakoś dziwnie chyba, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() od pierwszej chwili gdy się wybudziłam z narkozy one były takie moje, jakbym je miała od zawsze - zupełnie żadnego przyzwyczajania się etc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
no właśnie ta narkoza, nie wyobrażam sobie tego ze kłade się i wstaje i już mam cycki;P myśle o nie wybudzeniu się, pytałam się lekarza ale zapewnił mnie ze wszystko bedzie dobrze, a Ty się dobrze czułaś?długo miałaś ta narkoze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.