![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
mam na wymianę blv notte ok. 25ml (tester bez korka)
poszukuję odlewek Organzy Givenchy/ Casmir Chopard / Samsara, Shalimar Guerlain. proszę o PW w przyp. zainteresowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Się zaktualizuję.
Mój dobytek próbkowy na wymianę: (a szukam... głównie różnych niszowców, zwłaszcza Parfumerie Generale, ELdO, Eau de Italie i L'Artisanów których nie znam.... oraz różnych drewienek, przypraw, herbat... Poza tym przygarnę po odlewce Prady Infusion d’Iris, PG L’eau Rare Matale, PdE Osmanthus Interdite, L’Artisan Navegar, He Wood, oraz po próbce Jaisalmera i Zagorska, migdałowej i zielonej kupy Niny Ricci, Dark Extacy, niektórych Etro oprócz Etry, Guerlain Meteorites, Nature Millenaire, Desnudy, Casmir Chopard - ale rozważę wszystko, czego nie znam, a po nutach wyda mi się ciekawe ![]() Na niebiesko dokładka od ostatniego razu (Co niektórych nie mogę już znieść i dojrzewam do wystawienia na allegro, lub wręcz wywalenia w cholerę ![]() Voluspa, Santiago Huckleberry Voluspa, Capri Fig Frangipani Aquolina, Chocolovers, Aquolina, Pink Sugar (firmowa, bez atomizera)(do Princeski87) Sephora, Vanille Chocolat Lolita Lempicka, Fleur de Corail (firmowa z atomizerem) (do Princeski87) Lolita Lempicka, Fleur Defendue (firmowa z atomizerem) (do Princeski87) MAC, MV2, ok. 0,6ml MAC, MV3 Satellite, Padparadscha (próbka z lucky, ok. 0,6ml) Hors La Monde, Shiloh (firmowa bez atomizera, ok. 1,8 ml) VW. Anglomania (ok. 0,5ml) Cartier, Delices de Cartier (ok. 0,6ml) Escada, Signature ( ?) – zielona, z różową kropką, dostałam do zakupów, nie znam się na Escadach (firmowa, bez atomizera, ok. 1.7ml) Lanvin, Rumeur Torrente, L'Or de Torrente Kenzo, Amour Indian Holi Max Mara, Gold touch Demeter, Creme Brulee ok. 0,4 ml Hermes, Eau des Merveilles (firmowa z atomizerem) Burberry, Brit Red (firmowa z atomizerem) Kenzo, Amour edp (firmowa z atomizerem) Cacharel, Amor Amor Sunshine (firmowa z atomizerem) (do Princeski87) L’Artisan, Dzing, malutka kapka 0,1 ml L'Artisan, Patchouli Patch (firmowa, bez atomizera) L’Artisan, Mure et Musc Extreme (firmowa, bez atomizera) L'Artisan, Ambre Extreme, ok, 0,5ml L'Artisan, Fou d'Absinthe, ok. 0,5ml L'Occitane, Roses des 4 Reines L'Occitane, Almond Blossom Yves Rocher, Fleur de Noel ok. 0,2 ml Yves Rocher, Marron de Noel Yves Rocher, Iris Noir Odlewki (w atomkach): Le Feu d'Issey ok. 2ml CSP, Sultan Safran, ok. 4ml Donna Karan, Cashmere Mist, ok. 3,5ml Christian Lacroix, Tumulte PF, ok. 4,5ml Fendi, Theorema Esprit d'Ete, ok. 4ml Guerlain, Aqua Allegoria, Figue Iris, ok. 4ml Lolita Lempicka, L'eau de Minuit 2007, 5ml bez dwóch psików(do Princeski87) Bulgari, Jasmin Noir, ok. 3ml Demeter, Creme Brulee, ok. 4ml CB IHP, Gingerbread, ok. 4ml Tokyo Milk, Lapsang su Chong, ok. 4ml Demeter, Snow, 5ml bez dwóch psików Miniaturki: Kenzo, Amour edp, (biała), testowana Burberry, The Beat edp, testowana Kenzo, Amor Amor, ok.4ml z 5 Mogę też zrobić próbki (mam fiolki 1, 2, 4 ml) oraz odlewki 5ml i 10ml z nast. flakonów: Guerlain Aqua Allegoria, Herba Fresca YSL, Cinema EDT Armani Code Summer EDC Kenzo, Amour Florale
Edytowane przez lux perpetua Czas edycji: 2010-04-28 o 08:33 Powód: na szaro nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wprawdze niszowców nie mam, ale zajrzyj proszę do mojego wątku wymiankowego - tam są próbki i odlewki ![]() ![]()
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przygarnęłabym za to te demeterki: ![]() 26. Demeter Angel Food 2 próbki po około 1 i 1,5 ml (tę mniejszą poproszę, mi dużo nie trzeba ![]() 34. Demeter Wiśnie w czekoladzie 2ml 35. Demeter Vanilla Ice Cream 1,2 ml 36. Demeter Brownie 2ml A, i zapomniałam dopisać, że u mnie te próbki na szaro są już nieaktualne ![]() Hm... to może za odlewkę Lolitki i ze dwie próbki? ![]() Czy wolałabyś wymienić jakieś większe ilości albo po prostu same próbki za próbki?
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi zależy na tej miniaturce
![]() - Micallef Wiosna i Jesień - K de Krizia - Roy Soleil SD - Statkus - NU EDT - Habanita - Goutal Vanille Exquise - Opium EdP - Hermes Ogródek Nilowy - AA Rosa Magnifica - Maroussia (zielona i czerwona) - Niki de Saint Phalle - CdG Avignon - Larendogra - J del Pozo In Black - Pure Poison - Bvlgari Blv |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
skoro bardzo, to coś zaradzimy
![]() Jutro przejrzę co to za zapachy (znaczy się ich nuty), bo jest co najmniej kilka, których nie znam ![]()
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lolita Lempicka, Fleur de Corail (firmowa z atomizerem) Lolita Lempicka, Fleur Defendue (firmowa z atomizerem) Lolita Lempicka, L'eau de Minuit 2007, 5ml bez dwóch psików Chętnie oddam Ci wszystkie Demeterki i Angel Food podrzucę Ci 2,bo chcę się tego pozbyć, tak samo jak Ty, przerosło mnie to już ![]() ale także (jakbyś coś jeszcze wynalazła u mnie): Armani Code Summer EDC Cacharel, Amor Amor Sunshine (firmowa z atomizerem) Aquolina, Pink Sugar (firmowa, bez atomizera) oj i jeszcze chętnie: YSL, Cinema EDT (bo właśnie poznaję Cinemę.. ![]() W razie czego, w sumie możesz pisać na PW, bo ja się zgadzam na wszystko ![]() ![]()
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-04-07 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Princesko, to może zróbmy tak:
Ode mnie odlewka i dwie próbki Lolit (te próbki są nieprzeźroczyste, a były używane i mam wrażenie, że już niewiele tam jest, jak patrzę pod światło, to tak chyba nieco mniej niż połowa), próbka Pink Sugar i Amora Sunshine, a Cinemy i Codu Summer zrobię Ci jakieś niewielkie próbeczki (ok. 1ml) Za: Te cztery wymienione wcześniej Demeterki oraz 25. Cacharel Amor Amor Sunrise chyba około 2 ml 22. Guerlain Samsara edp około 0,7 ml Czy tak mogłoby być?
#99 |
Zadomowienie
|
Chętnie poznałabym - licząc na Dobre Duszki
![]() Hypnotic Poison Elixir Jimmy Choo - Jimmy Choo T. Mugler - Angel Liqueur de Perfum Ormonde Jayne - Ta'if edp Eau d'Italie - Paestum Rose N.Ricci - L'Air du Temps edp D. Caran - Cashmere Mist, L'Artisan Parfumeur, Dzongkha, Poivre Piquant EDT, S.LUTENS - Rose de Nuit, Bois et Musc, Borneo, Clair De Musc Tauer - Une Rose Chypree Guerlain -L'Heure Bleue, Jicky, Insolence edp Chanel - Bois des Iles - PG Fellanilla CdG - Hinoki Rance, Joséphine EDP, Lavender Creed - Bois du Portugal, Love in black Lavandula Penhaligon's Annick Goutal - La Violette, Mandragore, Duel Keiko Mecheri - Genie de Bois, Ume The Different Un Parfum de Sens et Bois Chaumet - L'eau Chaumet L. Biagiotti - Aqua Di Roma CK be B. Clean Relax Marc Jacobs Cotton De la Rente - Intrusion edt, edp Armani - Emporio White Zapachy Fragonarda - (ekstrakty) Męskie: Tumulte Na wymianę mam: Probki fabryczne: Organza edp - Givenchy Próbki robione - do oddania Tauer Perfumes - L'Air du desert marocain Padparadscha Jean Paul Gaultier - Gaultier 2, EDP Etro - Etra L'Artisan - T4T Donna Karan – Gold Sparkling Annayake - Miyako M.Jacobs - Daisy Chloe edp (różane) Winter Delice Dazziling Gold - E.Lauder Sicily Pure Turquoise - R.Lauren Diesel - Green Feminine EDT Infiniment, Liberte, Anais anais - Cacharel Flowerbomb edt - Viktor & Rolfe Euphoria Bloosom - C.K. Guci II, Mystery ODE L'AMOURE (miniaturka) - YR Happy to be - Cliniqu (miniaturka) Edytowane przez passero Czas edycji: 2011-06-25 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny poszukuję Aliena ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Celine Oriental Summer - odlewka 5 ml. M.Williamson Incense - odlewka 5 ml. CDG Kyoto - odlewka 5 ml. Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune- odlewka 5 ml. Byblos Sandalo - odlewka 5 ml. próbki: L'Artisan Dzing (firmowa) Parfum d'Empire Ambre Russe (firmowa) CdG Kyoto (robiona) Nina Rici Les Belles zielone (robiona) Nina Rici Belle de minuit (firmowa) Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune (robiona) NU EDP (robiona) CdG Avignion (robiona) Idole de Lubin (robiona) S.Lutens Fleur's d'Oranger (firmowa) Kenzo Jungle Elephant (robiona) Kenneth Cole New York (firmowa) M.Williamson Incense (robiona) CDG Kyoto (robiona) Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune (robiona) ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() zerknij czy u mnie coś byś za to znalazła? Celine Oriental Summer - odlewka 5 ml. M.Williamson Incense - odlewka 5 ml. CDG Kyoto - odlewka 5 ml. Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune- odlewka 5 ml. Byblos Sandalo - odlewka 5 ml. próbki: L'Artisan Dzing (firmowa) Parfum d'Empire Ambre Russe (firmowa) CdG Kyoto (robiona) Nina Rici Les Belles zielone (robiona) Nina Rici Belle de minuit (firmowa) Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune (robiona) NU EDP (robiona) CdG Avignion (robiona) Idole de Lubin (robiona) S.Lutens Fleur's d'Oranger (firmowa) Kenzo Jungle Elephant (robiona) Kenneth Cole New York (firmowa) M.Williamson Incense (robiona) CDG Kyoto (robiona) Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune (robiona) Edytowane przez Maggie-79 Czas edycji: 2010-04-08 o 09:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Więc w chwili obecnej mamy po 1 próbce do ewentualnej wymniany ![]()
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
MAC, MV2, ok. 0,6ml MAC, MV3 Hors La Monde, Shiloh (firmowa bez atomizera, ok. 1,8 ml) Odlewka Kenzo Amour Florale 10 ml za: odlewka Prada Infusion d'Iris 10 ml próbka Dark Extacy ok. 1 ml próbka Desnudy ok. 1 ml próbka Eau d'Italie Eau d'Italie ok. 1 ml
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
szukam:
DKNY Be delicious, zielone jabłuszko DKNY Picnic Hugo Boss, Deep Red Armani Diamonds Scarlett, Cacharel In Black, Jesus del Pozo In White, Jesus del Pozo mogę odpsikać: Escada Incredible me (do 10ml) Hugo Boss Pure Purple (do 10ml) L de Lolita, Lolita Lempicka (do 10ml) Halloween Freesia (do 10ml) Amber Elixir (do 10ml) Leonard Orchidee (do 5ml) Oscar Citrus, Oscar de la Renta (do 5ml) Replay your Fragrance - max 15ml Avon In Bloom - herbatka brzoskwiniowa + trawa ![]() Lolita Lempicka edp - max 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Maggie-79, znalazłabym
![]() - Parfum d'Empire Ambre Russe (firmowa) - Nina Rici Belle de minuit (firmowa) - CDG Kyoto Cytat:
znalazłabyś coś u mnie za te powyżej? Głównie za próbki, ew. jeśli coś by Ci się u mnie spodobało to Palisander też. TUTAJ: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=88 moje próbki na wymianę (i możesz zajrzeć też do wątku, a nuż Ci się coś spodoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj znajdziesz coś za któreś z powyższych ? Z każdego flakonu z wątku mogę zrobic odlewki ![]() oraz próbki z Red Delicious DKNY, Ange ou Demon, EA Green tea, Tendre poison (tu mała próbeczka) pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() mettemarit, akurat Eau de Italie znam, szukam innych zapachów tej marki... A Shiloh, przyznam, że wolałabym wymienić za coś super-superowego ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Szukam odlewki Verte Violette L'Artisan (przynajmniej ok 5 ml),ewentualnie Violetty di Parma Borsari .Chwilowo poza tymi dwiema nic innego nie szukam.
Oddam za te fiołki : -Parfumerie Generale Coze ok 4,5 ml w atomizerku; -pierniczek CB I Hate Gingerbread ok 10 ml w atomizerku; -czekoladowe Parfumerie Generale Musc Maori ok 5 ml w atomizerku -Sonoma Scent Sienna Musk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-33...a-Musk-EDP.htm -Sonoma Scent Opal edp https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-31...o-Opal-EDP.htm -Sonoma Scent Egyptian Musk (wszystkie trzy z małym ubytkiem z 1 ml bodajże); -Addict Dior cała fiolka sephorowa,czyli około 1,5 ml,bez atomizerka. -Lacoste Essential męskie,końcówka w oryginalnej buteleczce,zostało moze ok 1 ml ; Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-04-08 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bulgari, Jasmin Noir, ok. 3m Lolita Lempicka, Fleur de Corail (firmowa z atomizerem) L’Artisan, Mure et Musc Extreme (firmowa, bez atomizera) L'Artisan, Patchouli Patch (firmowa, bez atomizera)
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A za pozostałe - może snow demeter? ![]() Ale chętnie przygarnęłabym też rain i sex on the beach, jeśli coś jeszcze upatrzyłaś... Ach, i tą moją kropelkę Dzinga, też bym Ci dorzuciła, ok?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja Shiloha chcę bardzo ![]() Edit: A może próbas Musc Ravageur by Cię skusił?
Wymiana Edytowane przez mettemarit Czas edycji: 2010-04-08 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bulgari, Jasmin Noir, ok. 3m L’Artisan, Mure et Musc Extreme (firmowa, bez atomizera) L'Artisan, Patchouli Patch (firmowa, bez atomizera) bez Fleur De Corail ( ![]() ![]() ![]() EDIT: Ewentualnie jeszcze mogę się skusić na miniaturkę : Kenzo, Amour edp, (biała), testowana
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-04-08 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kurczka, oba Italie kuszą i ten musc też... Dam Ci znać wieczorkiem, ok? ![]() Spoora ![]() ![]()
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
A te firmowe próbki ile mają ml? 1? I czy Kyoto chciałabyś mi oddać próbkę czy odlewkę?
Może np.: 5ml Kyoto Parfum d'Empire Ambre Russe (firmowa) Nina Rici Belle de minuit (firmowa) za: BC 2ml L'or 1ml Ceremony 1ml Perles 1ml Patchouli 5ml Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Moje perfumy na wymianę:
PRÓBKI i EWENTUALNE ODLEWKI: serge lutens - l'eau serge lutens profumum roma - batitto d'ali kate moss - summer time thierry mugler - miroir des envies miller et bertaux - spiritus/land edp #2 smell bent - elf fulfilling prophecy l'artisan parfumeur - premier figuier extreme salvador dali - dalimania, dalissime frank los angeles - frank no. 2 fifi chachnil edp demeter - pina colada prada - prada edp juliette has a gun - miss charming kilian - pure aoud lalique - lalique le parfum le labo - oud 27 farmacia ss annunziata - isos liz claiborne - curve soul vintage czech & speake - no 88 van cleef & arpels - first love etat libre d'orange - like this donna karan - labdanum dana - toujours moi calypso christiane celle - calypso vanille chanel - coco edp mauboussin - histoire d'eau lubin - idole de lubin pro fvmvm roma - fiore d'ambra shiseido - feminite du bois l'occitane - eau d'iparie Kenzo - Amour le Parfum (do 5ml) cartier - le baiser du dragon edp parfum d'empire - ambre russe, fougere bengale hermes - un jardin la mousson jean paul gaultier - gaultier 2, madame costume national - scent niektóre próbki są oryginalne z kartonikami, inne robione w fiolkach lub atomizerach, proszę pytać o ilość ml i postać odlewki wykropkowane są w atomizerach na szaro oznaczone są rzeczy wymienione Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2011-06-21 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.