![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Terracotta Pearly Sun Powder w kolorze Orient Sun
Cytat:
![]() ![]() Tylko ten cellulit ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie jestem wybredna ![]() ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie chcialabys guerlain voyage prasowanych w pieknej puderniczce (cena w perfumerii to jakies 550 pln) za te chanelki z kwiatkami i moze jeszcze cos bys mi dorzucila? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale masz fote
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-04-02 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
wow, nie wiedzialam ze masz az tak silne ramiona ![]() a pokaz dol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
nie pokazę, i kraty na brzuchu też nie
![]() teraz jest lepiej, bo się ładnie odtłuściłam, tu jest świeżo po masie ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
az boje sie zapytac czym sie zajmujesz, bo chyba musisz cwiczyc na silce codziennie i to jeszcze byc na specjalistycznej diecie aby zachowac taki wyglad i zeby babeczka miala uwydatnione miesnie to rzeczywiscie trzeba trzymac rygor - nawet czasami mniej plynow itp?
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- i juz przestalam sie dziwic ze nie masz cellulitu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
siłownia to hobby z zawodu jestem psychologiem i dietetykiem, ale obecnie to studentów męczę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
fajnie, a ile razy w tygodniu chodzisz na silke?
ja to tak srednio 1 na 5 dni ide do klubu sportowego ![]() to pewnie sie zdrowo odzywiasz? i nie jesz slodyczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
6x na tydzień
słodyczy nie jem, bo nie lubię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego nikt mnie nie poinformował, że tu taaaaaaka dyskusja się toczy
![]() Ale czad ![]() ![]() A ja dzieci nie mam i mi nie nudno ![]() ![]() I dowiedziałąm się ,ze z pingwinem cos nie tak, bo słodyczy nie lubi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-04-02 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
pingwin, a czekolady nie lubisz?
![]() 6 razy na tydzien, ale czy to wskazane? ponoc trzeba sobie robic jakies 24-48 h odpoczynku od kazdego treningu na silowni....i zmieniac rutyne bo miesnia sie przyzwyczajaja.... vilandro, a ja kota tez mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
fuj czekolada, nie nawidzę, lubię tylko lody i czasem jakieś ciasto, ale bez kremu i śmietany
zalezy jaki masz trening ja teraz mam trening na przezwyciężenie stagnacji i ćwiczy sie 6 razy, zazwyczaj 3-4 razy siłowo+ jakieś interwały z 5 razy i tyle poza tym odpoczynek to się tyczy treningu siłowego ( jesli ćwiczysz całe ciało na 1 sesji), aeroby i hiit to można machać codziennie vilandra, bo tu się plotkowy na targowsiku zrobił ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i sam limitowanki wytwarza, albo klonuje ![]() A koty są SUPER!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dzieci tez brak... koty za to dwa ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam dzieci, kota też, ale mam motocykl
![]() Desti jak chcesz to zapraszam ![]() Opik jest cudny, sobie popatrzyłam ![]() ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-04-02 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
bardzo chetnie... tylko zebys byla troche blizej
![]() ![]() a czemu nie chcialas patrzec ![]() ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
ale pingwin, my chcemy sie przeciez z Toba wymieniac, tylko Ty nic nie chcesz...nawet teraz sie okazalo ze nie chcesz swojej wish listy (motyli)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ale czad, tyle kociar
![]() Pingwin, kup sobie kota fajnie będzie ![]() ![]() Pingwin, to chyba te cuda wystawia, żeby sie pochwalić.Coś na zasadzie "patrzcie a ja mam..... ale nie dam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
ok, nic sie nie dzieje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Desti przez net tez sie da
![]() Viki, bo motyle zapychają, a mnie zmasakrowały BL i leczyłam twarz 3 dni, to ja już nie chce prasowanych meteorków, to znaczy chcę, ale sie boję vilandra maż jest uczulony na sierść ![]() Ja też mam 3 rzeczy z wish listy Małpeczki i się nam nie udało wymienić ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-04-03 o 03:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Kici kici miau miau
|
etam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
pingwinku to wypadaloby wykreslic prasowane motyle ze swojej wish jak Ci kuku robia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Ja tam uwielbiam i dzieci, i psy i koty
![]() Cytat:
![]() A czemu 3 ? terracotkę, holy i... co jeszcze ? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Indianina mam i Kaskę
![]() Desti na PW ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
lece
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.