|
|
#91 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Dot.: Dobry fryzjer - w Bia造mstoku?
apropos dobrego fryzjera w Bia造mstoku, to w豉郾ie pad豉m ofiar Pana Jacka z salonu Loczek. bylam pozytywnie nastawiona komentarzami wizazanek, ale niestety, chociaz pokazalam mu zdjecie fryzury jaka chcialabym miec, wyszlam z czyms zupelnie innym na glowie. do tego wlosy nie nadaja sie do ulozenia. ot, tak po porostu sciete, bez wyrazu i polotu. zdradzia豉m swoj pania ewe z la donny i mam za swoje ;(.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Dot.: DobrY FryzjeR W Bia造mstokU ?
Cze嗆! Polecam na Radzymi雟kiej 5 Salon fryzjersko-kosmetyczny PASTELLE.Rewelacyjnie robi dziewczyny koloryzacje i super 軼inaj,pracuj na Kadusie.Ja bylam tam ju kilka razy i moje kole瘸nki te wszystkie jeste鄉y zadowolone.Pozdrawiam.Pa
|
|
|
|
|
#93 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 97
|
AVANGARDA na Kalinowskiego
|
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 28
|
VIVA na Malmeda
![]()
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam tam kiedys i wiecej moja noga tam nie stanie !!! oj nie ...Jakis czas temu postanowilam sobie rozjasnic sama wloski kupilam farbe Saphira i to byl moj blad ;/ malowalam je sama. Kolor wyszedl w zoltym odcieniu, wiec musialam cos z tym zrobic...Postanowilam, ze pojde do fryzjera, zeby powrocic do dawnego koloru. Padlo na EllaFryz...Gdy zaszlam kobieta pokazala mi palete kolorow znalazlam odpowiedni kolor do mojego naturalnego koloru, ale nie wiem czemu ta kobieta uczepila sie do ciemniejszego...Po mimo to, ze nie odpowiadal mi, ale ciezko bylo jej to wypersfadowac. KIedy usiadlam na fotel podeszla do mnie jakas "Mloda fryzjerka" zebym wtedy wiedziala, ze ta laska dopiero sie uczy
. Zapytala mnie o na jaki kolor malujemy oczywiscie powiedzialam kolor ktory sama wybralam. Po chwili podeszla kobieta ktora pokazywala mi game kolorow w bezczelny sposob mowiac jej kolor ciemniejszy, ktory mi nie odpowiadal....NIe dosc, ze zostalam pomalowana kolorem ktorego nie chcialam siedzialam na fotelu owiele dluzej niz powinnam(ta fryzjerka nie wiedziala sama ile mam siedziec z ta farba) przez co z rozjasnienia mojego beznadziejnego blondu wyszla ciemna czekolada....Za co musialam zaplacic 130zl!!! Juz lepiej sama bym sie pomalowala. Wlosy byly ciemne wygladaly jak siano bez polysku . Gdy patrzylam na siebie w lustrze mialam lzy w oczach....Zdecydowanie nie polecam...Mam pytanko jak jest z koloryzacja w Kameleonie ? jestescie zadowolone czy polecily byscie inny salon fryzjerski? Na jakoch tam farbach pracuja....? Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2008-06-06 o 20:30 |
|
|
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Zgadzam si r闚nie chodz do Pastelle i jestem bardzo zadowolona,fajnie dziewczyny robia koloryzacje i 軼inaj,zawsze doradz jak mam ch皻k co zmieni.
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-06 o 01:35 Pow鏚: edycja ulicy |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 827
|
Nied逝go przeprowadzam si do Bia貫go ale 瘸l mi zostawia moj 鈍ietn fryzjerk, chyba b璠e je寮zi豉 軼ina si do niej.
Tak piszecie o tych fryzjerach, raz pozytywnie raz negatywnie to w sumie normalne, bo dla ka盥ego co innego pasuje, ale 軼i璚ie i malowanie 100z to jest abstrakcja u mnie za to bierze od 30z
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 238
|
dawno nikt nie odwiedza tego w徠ku
wiec prosz piszcie gdzie, jaki, za ile 軼i璚ie i najlepiej ofekty pracy fryzjera na waszej g這wy sfotografujcie i wstawcie tu zdj璚ie )
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 43
|
oj dziewczyny, wiele z Was wychwalalo Loczka, wybieram sie w piatek, ale strasznie sie boje ;< nie lubie wyprobowywac niczego nowego, czy to fryzjerow, czy kosmetykow, ale moja dotychczasowa fryzjerka nie dawala mi 100% satysfakcji... wiec sie umowilam, a teraz sie dygam! trymajcie za mnie kciuki...
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 412
|
Kud豉ty Raj..
No c騜, by豉m tam parokrotnie, zawsze zadowolona, do ostatniego razu..Koszmar, to ma這 powiedziane. Mo瞠 jak kto zdob康zie jak捷 renom, przestaje si stara?? Nie polecam. Poza tym zauwa篡豉m, charakterystyczne ci璚ie P.Kasi. Asymetria g鏎!! ale jak kto powiedzia, ka盥a ekstrawagancja powinna mie jaki sens .
|
|
|
Okazje i pomys造 na prezent
|
|
#102 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 827
|
Mam niedaleko do zak豉du Kamelon, ile bior za zwyk貫 podci璚ie? Zapuszczam w這ski do ramion
ale chc troch postopniowa, nada lekko軼i![]() Czy trzeba si koniecznie umawia? Dzisiaj jad do rodzic闚 i chcia豉bym przed 11 jako si um闚i |
|
|
|
|
#104 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 7
|
na jakiej firmie pracuje damian? szukam zakladu gdzie farbuja lorealem
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
Witam nie polecam nikomu zak豉du ELLAFRYZ bo maj nieprofesjonalne podej軼ie do klientek. Szefowa zak豉du jest nies這wna nieodpowiedzialna i zmienia zdanie jak r瘯awiczki. NIE POLECAM!!!!!
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#106 |
|
Przyczajenie
|
Pomocy, poszukuj Pani Justyny Socho, wiem 瞠 trzy lata temu pracowa豉 salonie INNO przy ulicy Nowy 安iat,
jest dobra fryzjerk , czy kto mo瞠 s造sza gdzie teraz pracuje?Pozdrawiam |
|
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
Co do cennika Kameleonu to jest on na ich stronie, wec ciekawych cen polecam tam zajrzec.
Pozdrawiam P.S Ja jestem w trakcie szukania dobrego fryzjera.... |
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
tancerka a ty to mo瞠 fryzjerka ?
![]() Ja chodz do salonu Nicole do Iwony - 鈍ietnie obcina, balejage te super. Polecam - obci璚ie 35 z , balejage ja ostanio zap豉ci豉m 120 z .
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
Absolutnie nie polecam KAMELEONA!!!
NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE! Mojej mamie cala szefowa z wlos闚 blond zrobila rude! Ja jak bylam tam ostatni raz nie potrafila mi sama nic zasugerowac!!! Jedyne co dobre to sauna na wlosy oraz dobre farby ale nic poza tym! pozdrawiam |
|
|
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 78
|
Moze znacie fryzjera,ktory zrobi dobra trwa陰?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 384
|
Witajcie
![]() czy pani Dorota i Eliza ci庵le pracuj w Kameleonie na Malmeda? wybieram si wkr鏒ce i nie mog si zdecydowa do kogo
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Eliza na pewno pracuje w Kameleonie, ale przyjmuje te u siebie w domu prywatnie jakby kto chcia mam numer.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
dziewczyny a ja szczerze polecam salon przy ul.jurowieckiej u pani katarzyny nejfeld
kobieta naprawde zna sie na rzeczy dobiera fryzure do ksztaltu twarzy, jakie masz wlosy w jakim stanie i wogole potrafi zdzialac cuda na glowie a poza tym wlosy sie cudownie ukladaja polecam !!!
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 43
|
byla moze ktoras z Was u Jacka na ulicy mlynowej? jestem ciekawa opinii... pozdrawiam
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 196
|
A co powiecie o atelier urody? na wysockiego. Patrzylam na stronce www i ceny maja calkiem calkiem
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 37
|
hej moze znacie jakis dobry zaklad na starosielcach/zielonych wzgorzach??
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 99
|
Dot.: Fryzjer w Bia造mstoku
Hej , mo瞠 wie kto jak ma na imi szefowa z Trendu na 疾laznej ?
|
|
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 7
|
Dziewczyny, a mo瞠 wiece jakie s ceny u Wojtka Koszykowskiego?? Pono 鈍ietny fryzjer, ciekawi mnie tylko czy ceny s r闚nie "wspania貫".
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
A ja Wam polecam Pani Ew Byck z salonu La Donna na 安.Rocha 6.Jest rewelacyjna!Kilka lat temu przeprowadzi豉m si do Warszawy,ale nadal do niej je盥輳 na strzy瞠nie i malowanie i jest mega zadowolona
Dobrze doradzi,a jak chcesz fryzur ze zdj璚ia to zawsze zrobi tak jak poka瞠sz.
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 410
|
Ja tez zawsze by豉m zadowolona z pani Kasi na Jurowieckiej....Zawsze mi doradzi豉, miala pomys i wychodzi豉m w swietnym humorze, no moze raz niezbyt jak umowiona musia豉m czekac godzine...i siedzialam na jakims sto貫czku przy malowaniu, bo tyle ludzi miala. Ale fryzia i kolor zawsze by ekstra. Choc szkoda , ze Iza juz tam nie pracuje bo tez super dziewucha z dobrym okiem i pomys豉mi.
![]() |
Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

. Zapytala mnie o na jaki kolor malujemy oczywiscie powiedzialam kolor ktory sama wybralam. Po chwili podeszla kobieta ktora pokazywala mi game kolorow w bezczelny sposob mowiac jej kolor ciemniejszy, ktory mi nie odpowiadal....NIe dosc, ze zostalam pomalowana kolorem ktorego nie chcialam siedzialam na fotelu owiele dluzej niz powinnam(ta fryzjerka nie wiedziala sama ile mam siedziec z ta farba) przez co z rozjasnienia mojego beznadziejnego blondu wyszla ciemna czekolada....Za co musialam zaplacic 130zl!!! Juz lepiej sama bym sie pomalowala. Wlosy byly ciemne wygladaly jak siano bez polysku

Tak piszecie o tych fryzjerach, raz pozytywnie raz negatywnie to w sumie normalne, bo dla ka盥ego co innego pasuje, ale 軼i璚ie i malowanie 100z to jest abstrakcja
u mnie za to bierze od 30z

jest dobra fryzjerk , czy kto mo瞠 s造sza gdzie teraz pracuje?