|
|
#91 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: wymienię drobiazgi
Pamplona leci do Noli
Niestety nie oddam tez OPI za miniaturke
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Królewno, fakt, jakoś mi się spojrzało źle i sobie w głowie zakodowałam, że ta że próbka ma 15 ml. A to faktycznie maleństwo
Więc może na przykład te rzeczy:- Guerlain, Idylle, miniatura 5 ml, nówka w kartoniku, oddam za coś fajnego ;-) - Mini mascara Exceptionnel de Chanel czarna – 3 g, nieużywana, tusz wydaje sie trochę suchy ale wyczytałam na wizażu ze taka jego konsystencja – „zastygajacej smoły” - Guinot Gommage Biologique Biological Peeling 15 ml, nieużywany, bardzo dobre opinie na KWC za moją EL Perfectly Clean? Co powiesz?
|
|
#93 |
|
Kici kici miau miau
|
hej
mialabym ewentualnie jeszcze jedno OPI All Lacquered up.
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
- L'Occitane Verbena- 3 zestawy żel pod prysznic, szampon i balsam do ciała, buteleczki 30 ml, nowe - na życzenie mogę oddać pojedynczo lub np. 3 buteleczki żelu czy balsamu
- Sephora Green Tea Lemon żel pod prysznic i do kąpieli 200 ml, nowy coś u mnie? |
|
|
|
|
#95 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Wymienię pielęgnację: L'Occitane, Lirene, Farmona, Sephora i inne
jasne
|
|
|
|
|
#96 |
|
JESTEM ONA
|
Mleczko ma faktycznie płynna konsystencję , ale jest w rozpylaczu, więc tego nie czujesz. Dozownik wyciska taka ilośc jaką sie potrzebuje. Oddaję tylko dlatego, że dla mnie zbyt intensywnie pachnie. ( właściwie , to nie trzeba już używac zapachów
)Ale zauważyłam , ze jestes w trakcie wymian, tego co byłoby ew. w kręgu moich zainteresowań, także pewnie spasujemy? ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- A`propos żelu YR -on jest kakaowy, nie kawowy ![]() Wszystko rozumiem- trzeba wybrac, tak , by potem nie załowac, a cieszyc się. ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Ja n ie wąchałam zadnego, mimo iz ten jeden mam w domu
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
A miniturka tuszu + Guinot Gommage Biologique Biological Peeling 15 lub YSL Gommage Action Biologique, peeling enzymatyczny, 15 ml, nowy?
![]() Aha, wczoraj użyłam tej pianki po raz drugi, więc ciutkę jej ubyło. Ale dalej jest w tubeczce dużo, więc nie masz się czym martwić Oceniam ją na 20 z 30 ml.
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Królewno, taka wymianka bardzo by mi się podobała
Ale skoro radzisz sprawdzić ten tusz, to tak zrobię, zanim dogadamy szczegóły, dobrze? Więc sprawdzę i odezwę się
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To co, idziemy na PW wymieniac adresy?
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Estee Lauder serum Advanced Night Repair 15 ml, użyte raz
- Clarins Multi-Active Skin Renewal Serum, miniatura 3 ml - Guerlain, Idylle, miniatura 5 ml, nówka w kartoniku, oddam za coś fajnego ;-) Helena Rubinstein, Collagenist with pro-Xfill, miniatura 5 ml Podobają mi się u Ciebie te rzeczy,czy znajdziesz coś u mnie? poza wątkiem mam miniaturkę 10ml strivectin,ale mogę jeszcze odlać ze swojego 150ml trochę |
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za serum E.L?
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak długo musiałaś czekać na odpowiedz, niestety codziennie pracuję do 22 do końca lipca
Ale do rzeczy, podoba mi się EL Advanced night repair... ale nie mam pojęcia jak wycenić moje miniaturki strivectinowe... sam strivectin jest kurcze drogi jak diabli, ale miniaturki to miniaturki
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
jestem chetne,jednakże wolałabym Estee Lauder i - Helena Rubinstein, Collagenist with pro-Xfill, miniatura 5 ml,mam oryginalną miniaturkę 10 ml i 10 ml odleje ze swojego w pojemniczki sephory
moge tez dorzucić maseczkę oczyszczającą GIVENCHY ok 3-4 ml w pojemniczku Sephory---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- działa,ja mam taką bliznę na udzie od oparzenia i ładnie wygładziło jak dla mnie Stri-vectin jest super
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
to ja podziękuje,najbardziej zależało mi na Estee lauder
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
niee,za niecałe 23 ml nie oddam 30ml,strivectin sporo kosztuje,mogę oddać 20ml i 3 ml maski oczyszczającej GIVENCHY,lub 25ml strivectinu(w tym 10ml miniaturka)
Jesli Ci pasuje to zapraszam z adresem |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() za Lancome Le Crayon Khol i/ lub YSL Gommage Action Biologique i Farmona Tutti Frutti ?
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam niestety... szkoda, że nie masz nic do włosów
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Spiaca krolewna ja też jestem tu nowa, nie wiem czy tak można, ale mam taką propozycję - biorąc pod uwagę, że jesteś z zagranicy to może jest tam "Simply" Clinique (bo u nas podobno wycofane...) w jakimś małym opakowaniu i mogłybyśmy się wymienić?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Ok, rozumiem. (nie orientuję się jak to wygląda cenowo)
W takim razie będę zaglądać do Ciebie czy coś za Padurę znajdę. Przewidujesz jakieś dokłądki książek w najbliższym czasie? |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Za sokowirówkę niestety nic nie znalazłam i jednak chyba zostawię ją dla siebie.Ale czy nic innego nie interesowałoby Cię z wątku za te kolczyki z bursztynkami?
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Sokowirówkę postanowiłam jednak zostawić bo mam w planach przejść na dietę i na pewno mi się przyda.
Ale może za kolczyki skuszę Cię nowym żelem pod prysznic Yves Rocher Ziarna Kawy,zapach jest śliczny,jeden z moich ulubionych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...de.html&next=1 i ok 3/4 z 400 ml ślicznego kokosowego(bardzo realny zapach) Milky Gel ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

Niestety nie oddam tez OPI za miniaturke

Więc może na przykład te rzeczy:
)

Ale do rzeczy, podoba mi się EL Advanced night repair... ale nie mam pojęcia jak wycenić moje miniaturki strivectinowe... sam strivectin jest kurcze drogi jak diabli, ale miniaturki to miniaturki