![]() |
#91 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: Cukrowy peeling skóry głowy...
Cytat:
Cytat:
Jedyny plus, to to, że po tym peelingu przez jakiś czas prawie wcale nie wypadały mi włosy - jest szansa, że podziałał ten peeling jednak pozytywnie, czy po prostu robiąc peeling wyrwałam sobie wszystkie słabsze osobniki? :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Podejrzewam, że to drugie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Wypróbowałam i polecam. Dzięki peelingowi pozbyłam się suchego łupieżu, którego nabawiłam się od Balsamu dla matek z Rossmanna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
czytam, czytam i zaciekawiłyście mnie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
gdzies na watku o szamponach ktos wspomnial, ze robil peeling cukrowy, to ja szybko w
![]() ![]() do miseczki nasypalam 6 łzyzeczek cukru trzcinowego, troche szamponu, wyszla przyjemna papka, zwilzylam skore glowy, bo wlosy ma za pas, to nie chcialam na razie calych by mi nie kapalo i masowalam tą papka, potem mycie i rzeczywiscie nie ma nic za paznokciami, juz mi sie nic nie sypie, tak co drugi tydzien bede to robic ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Mam problem z łojotokiem i tłustym łupieżem, przeczytałam gdzieś o peelingu cukrowym, wygooglowałam i trafiłam na ten wątek
![]() Pierwszy raz mam już za sobą (użyłam cukru trzcinowego) i wrażenia bardzo dobre - skóra głowy wydawała się dobrze oczyszczona i praktycznie nic się ze mnie nie sypało, nareszcie ![]() Na pewno będę to powtarzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
[1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;30336339]Ja zamierzam użyć go jutro
![]() ![]() probowalam z BD i rewelacja ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- takiego peelingu nie mozna tez czesto robic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze jest to uczucie oczyszczonej skóry głowy
![]() A tu zachęcają do soli morskiej: http://kobieta.wp.pl/kat,26369,title...wiadomosc.html Może też warto spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Podbijam wątek, bo całkiem fajny
![]() Z jakim szamponem stosowałyście ten peeling oczyszczającym czy zwykłym bez sls? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mieszam cukier z odżywką bo jest gęsta i łatwiej mi się masuje, a później myję szamponem i nie przykładam dużej wagi do jego rodzaju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj przeczytałam o tym na pewnym blogu. Zainspirował mnie on by zacząć dbać o moje wypadające i mało lśniące włosy. Peeling cukrowy na pewno wypróbuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny!
Ja polecam cukrowy peeling z dodatkiem kilku kropel olejku z drzewa herbacianego ![]() To coś dla tych z przetłuszczającymi i oklapniętymi włosami! Po prostu efekt wow! W dotyku włosy jak jedwabny materiał - tafla, uniesione, bardzo błyszczące i sypkie. ![]() Użyłam szapmonu Pokrzywowego z Barwy, cukru ok. 3 łyżki i tylko kilka kropel olejku - na codzień używam go rozcieńczonego z wodą jako tonik do twarzy. Trzeba z nim uważać z ilością (do 10 kropel) bo może podrażnić, ale też pomoże na łupież - ma działanie przeciwbakteryjne, przeciwgrzybicze a poza tym antywirusowe oraz oczyszcza skórę i normalizuje pracę gruczołów łojowych. Ktoś się skusi? ![]() Zastanawiam się tylko jak często robić taki zabieg żeby nie przedobrzyć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Super pomysł!
Mam olejek z drzewa herbacianego w domu, muszę wypróbować, dzięki ![]() A co do częstotliwości, to pewnie najlepiej w zależności od potrzeb i rozsądnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
O soli wcieranej w skórę głowy, to czytałam, ale cukier?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
wypróbowałam peelingu z cukru i mi się bardzo podobało
![]() muszę wyprobować teraz z solą morską kurcze tylko boję się przesuszenia |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.