|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny 20-25 lat snujące plany na przyszłość :)
Niesmialość to niestety bardzo przykra i utrudniająca życie cecha. Wiem coś o tym, bo przerabiałam to na sobie. Niby wygadana i pyskata, ale gdy przyszło do jakiejś poważnej rozmowy wlaśnie np. o prace to juz zaczynała sie tragedia...
gaddzinka raczej radzić w tym temacie nie umiem, sama sie pozbylam swojej nieśmiałości i bojaźliwości, przynajmniej w większym stopniu, ale nie bardzo wiem, jakim cudem - chyba trochę kopniaków od życia pomogło sie wreszcie przełamać ![]() A Twój związek, wybacz ale trochę to niepokojące, że w tak krótkim stażu pojawiają sie ciągłe kłótnie... niby rozsądek podpowiada mi, zebys sie zastanowiła nad sensem dalszego ciągnięcia tego, ale z drugiej strony pamiętam, że moje początki też były takie. Właśnie - ja nieśmiała w życiu, a tż przegadałby cały świat (i niestety) prawie zawsze ma racje... Teraz jest inaczej. Zmieniło sie dużo, ale to przede wszystkim dlatego, że przeprowadziliśmy wiele długich i w większości przykrych rozmów, o nas, o tym co było, co powinno być i co nie jest...Moze spróbój w ten sposób. Nic lepiej nie oczyszcza atmosfery niz porządne wyladowanie skumulowanych emocji i niewypowiedzianych słów. Powodzenia życzę z całego serducha i witamy na forum!
|
|
|
#92 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no oi nie wiem czemu drugi kierunek wiążesz z samotnością.. ja tak planuje i nie widze w czym by mi to miało przeszkadzac...
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aż mnie to dziwiło ale minęło 1,5 roku i kłócimy się codziennie niektórzy na początku trzymają jakiś dystans, nie mówią wszystkiego co myślą, jeśli coś im nie pasuje to duszą to w sobie i na początku nie ma kłótni. A inni są bardziej bezpośredni i od początku mówią co myślą Ale chyba jakieś tam drobne kłótnie są normalne w związku a jak później fajnie jest się godzić |
|
|
|
|
|
#94 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz już mi trochę "przeszło" ale nadal kibicuję naszym ![]() Cytat:
![]() Miałam na początku wątpliwości czy jest on szczery i czy ma to sens ale z czasem się coraz bardziej do niego przywiązywałam. Czasami dochodziło do nieporozumień właśnie przez ten brak bezpośredniego kontaktu ale nauczyliśmy się z tym żyć. Myślę, że po prostu miałam szczęście i trafiłam na dobrego człowieka poza tym on już nieraz dawał mi przykład tego jak dobrze mnie zna, aż się czasami zastanawiam czy nie ma gdzieś u mnie kamerki zamontowanej i czy mnie nie podgląda
|
||
|
|
|
|
#95 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też kiedyś tak miałam Potrafiłam siedzieć całą noc i oglądać mecze LŚ Strasznie kibicowałam Arkowi Gołasiowi
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
ja z Tż spedzam weekend
stale ni moge uwierzyc co sie stalo nadsluchujemy wiadomosci, nie znalo sie ludzi ale to przybija swoja droga... |
|
|
|
|
#97 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE]
Cytat:
przy takiej pogodzie, przeziebienie to norma raz cieplo, raz zimno.. Cytat:
a Arek?szkoda, ze nie bylo mu dane rozwiajac talentu i chyba sie nie przywitałam witam dziewczynki ide po kawe chyba bo cos niekumata jestem dzis
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() dzolls - masz świetny awatar - przydałby mi się taki słoik Szczególnie dziś: mam maskarycznie dużo roboty w następnym tygodniu, muszę opracować badanie a nie wiem jakAle za to pochwalę sie wam - zrealizowałam dziś jeden z moich planów na przyszłość - jakieś 2 lata temu postanowiłam, że będę dążyć do jasnego koloru włosów i voila - od dziś jestem blondi Nie tak platynowo, bardziej miodowo, ale z takimi ślicznymi jaśniejszymi pasemkami i z refleksami mojego naturalnego ciemnego blondu na górze. No normalnie---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- [QUOTE=olivia86;18505961] Cytat:
Taka pachnąca z ekspresu, czarna z cukrem trzcinowym, mmmm. Narobiłąś mi smaku, też przejdę sie do kuchni |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
ale zimno buuu bylam na spacerku zmarzlamr:
ale za to z Tz bylam |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale przywykłam i nawet polubiłam siebie w blondzie.. teraz myślę nad przefarbowaniem na kolor najbardziej zbliżony do mojego naturalnego, ale oczywiście nie mogę się zdecydować w czwartek byłam u fryzjera (miałam zamiar tylko podciąć końcówki), coś mnie podkusiło i poprosiłam o mocne cieniowanie i skrócenie grzywki, fatalnie się czuję w takiej fryzurze. miałam włosy do połowy pleców, nawet nie musiałam ich zbytnio układać żeby dobrze wyglądały, zachciało mi się zmiany i mam za swoje..
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez laylaaa Czas edycji: 2010-04-11 o 19:47 |
|
|
|
|
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() haha..brat mi przywiozł pizze siedze, mecze sie z przentacja tu bach piozza pachnie, i pomyslał tez o mnie co sie mu czasem zdarzy ![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
U mnie był od wczoraj tż wreszcie przyjechał do mnie po miesiącu. Nudno jest dziewczyny i w związku z ta żałobą tak jakoś smutno trochę, teraz siedzę sama. eh
|
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18509272]U mnie był od wczoraj tż wreszcie przyjechał do mnie po miesiącu. Nudno jest dziewczyny i w związku z ta żałobą tak jakoś smutno trochę, teraz siedzę sama. eh[/QUOTE]
Oj nudno, strasznie nudno Też siedzę sama... Tż w pracy więc nawet nie mam jak pogadać chociażby przez gg czy tel A jutro do szkoły
|
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
a ja tak będę siedziec w domku bo do szkoły już nie chodzę, pracy też jak narazie nie mam, tylko internet daje mi radosc narazie, tż dopiero za tydzień przyjedzie bo pracuje od 7 rano do 22 w dwóch pracach, szkoda mi go bo chce zarobic. ehhhhh. w dodatku ten tydzień będzie taki smutny w Polsce.
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Witam kobietki
![]() jeśli można też chciałabym się przyłączyć ![]() mam 20lat we wrześniu kończę 21, studiuję Towaroznawstwo w Ol. Staram się zdrowo odżywiać i ograniczać moje wydatki. W związku po przejściach jestem 4 lata, i szukam jakiejś konkretnej drogi życiowej bo zawsze byłam jakaś taka bez celu a chciałabym to zmienić, doczytam ten wątek i się odezwę ponownie.
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O czyżby w końcu trafił się ktoś z moich okolic? Bo widzę, że kurpie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale coż takie zycie to za nasze prezentacje w takim razie, moze się same zrobia ![]() wziełm prysznic, nalozyłam maseczki, wypilam duuzo zielonej herbaty (moje ostatnie postanowienie) a przentacja dalej utkneła na 4 slajdzie mialam isc pobiegac, ale przy tej pogodzie to zrezygnuje jednak
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za prezentacje A o czym robisz? Bo ja o historii radia w PRL - nie związane prawie wogóle z moimi studiami, no ale muszę zrobić takiego jakby oguna i to w ramach tego męczę się z prezentacją. Wogóle po studiach to będę mistrzem w obsłudze power pointa![]() A u mnie pogoda nawet spoko - przez większość dnia to nawet słońce trochę świeciło. |
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i po 3 latach studiowania power pointa mam w małym paluszku, podobnie jak worda bo w końcu gdzieś trzeba tworzyć ściągi |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() avatar zrobiłam sama, na potrzeby moich przyjaciół, którzy tym się ratują w chwilach kryzysu obecnie mało optymizmu produkuję, no ale skoro prawie że cały dzień przespałam, to jak ma być inaczej ![]() ja chcę na studia
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym nie moglam sie zalogowac, cos wizaz nie wyrabia nawet ![]() a poza tym to na dzis się żegam zagladne jutro po zajeciach..cos mało stron spisałysmy nie chce myslec o przyszlych 2 tyg..koła, koła, koła, sprawka sprawka, przentacja itp itd ehhh :/ dobrej nocy zycze i do jutra dziewuszki ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- moje tez 5 letnie, ale ja juz blizej konca teraz na 4 jetsem zaczelam 2 kierunek, ale niestety planu za cholere nie pogodziłam
|||
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak patrzę na Was wszystkie robiące prezentacje (aż strach pomyśleć, jak przyjdzie sesja ), to mi strasznie żal, bo serio, nie chciałam brać tego urlopu, dzięki temu mgra zrobię rok później ![]() no ale mimo wszystko to było mniejsze zło - pracować w zawodzie (od razu na głębokiej wodzie i samodzielnie ) albo studiować 2 dni w tygodniu ![]() tęsknię za moją grupą ;( i w ogóle czuję się gorzej, mam emohumor, miałam mieć "randkę" w tym tygodniu, ale że jestem chora to się nie będę w to pakować, co by lubego nie odstraszyć ![]() niech mnie ktoś przytuli (
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2010-04-11 o 22:03 |
|
|
|
|
|
#117 |
|
BAN stały
|
żegnam sie z wami dziewczyny do czwartku - jade na studia a tam nie mam neta wiec nie spamujcie za dużo
|
|
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
abrax ja tez chce juzpo studiach byc
![]()
|
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Olivia - musiałam w google sprawdzić co to te absorbery
Nie, nie zamieniałyśmy się w szkole, chociaż wtedy byłyśmy bardzo podobne (teraz jesteśmy już bardziej różne, ale dalej nie wiemy czy jesteśmy jedno- czy dwujajowe). Wiesz, w szkole są ciągle Ci sami nauczyciele, może przez pierwszy miesiąc by się nie zorientowali, ale potem już większość nas rozpoznawała. Jednak identyczne nie jesteśmy Na szczęście. Ale w sumie cieszę się, że mam bliźniaczkę. chociaż chyba wolałabym starszego brata - ale nie ma co narzekać![]() dzolls - Szczerze mówiąc jakbym była na twoim miejscu zrobiłabym tak samo - dziekanka nie jest niczym strasznym, a doświadczenie jednak jest bardzo cenne. kto wie, może po studiach mogłaby Ci się długo nie trafić możliwość takiej praktyki. Zazdroszczę, też bym chciałą spróbować jak pracuje się w moim przyszłym zawodzie. A wogóle to przytulam, przytulam Ok, wracam do czytania tekstów na następny tydzień. Jeszcze jutro kończę ok. 21.30, więc zajrzę do was późno... jej Edytowane przez abraxas2871 Czas edycji: 2010-04-11 o 22:55 |
|
|
|
|
#120 | ||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko u mnie druga połowa czerwca![]() Ja też! A av naprawdę świetny, gratuluję inwencji twórczej i fantazji u mnie z tym kiepsko![]() Ostatnio juz sie nudziłam jak mops, chociaż domowych obowiązków przybyło. Po prostu nie odczuwam radości z kucharzenia i sprzątania i czulam, że coraz gorzej ze mną. Ale dzisiaj zeszli się sasiedzi - pilni uczniowe, którzy na stare lata zaczęli sie uczyć - przynieśli mi tematy swoich prac semestralnych i muszę teraz w kilka dni to wszystko napisać, no albo przepadnie mi mozliwość zarobku. Eh już 2 prace skończyłam i padam na ryjek... Ale są plusy - nie myślę o głupotach i sie nie zadręczam bezrobociem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

chciałabym, ale jestem zbyt nieśmiała, bojaźliwa :P z Tztem jestem prawie 7 miesięcy i jest bardzo ciężko. Widzimy się codziennie, dobijają mnie ciągłe kłótnie. Kilka razy próbowaliśmy się rozstac, ale nie wytrzymywaliśmy bez siebie. Chciałabym zeby nam się udało dogadac i za rok, dwa jak Tz dostanie prace w wojsku zamieszkac z nim... moze dziecko? A jesli bedzie coraz gorzej to moye drugi kierunek i samotnosc...
a jak później fajnie jest się godzić

Bo widzę, że kurpie

), to mi strasznie żal, bo serio, nie chciałam brać tego urlopu, dzięki temu mgra zrobię rok później
u mnie z tym kiepsko