![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
`Miłość..pff..Jakbym chciała pocierpieć przycięłabym sobie rękę drzwiami.`
`Zatrzymaj mnie nie daj mi odejść..` `miłość zabija, miłość rani, miłość odchodzi i życie chrzani..` ;// `z wiarą na lepsze jutro..` ;] `Bo Kubuś Puchatek był ćpunem, a Śpiąca Królewna udawała..` ;]] ;************************ ** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
PONAWIAMY.!;D
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Witam Panienki w III już części. Życzę weny, weny i jeszcze raz pomysłowości
![]() Wiem, ostatnio coraz rzadziej się udzielam, ale widzę, że nie jest to problemem, bo wszyscy sobie radzą ( w końcu nie ma ludzi niezastąpionych) ![]() Dziękuję za pomoc, jakiej mi udzieliłyście jeszcze w poprzedniej części. ![]() O egzaminach: - Tona czekolady nie pomoże, kiedy pustka w mojej głowie. - Trzymać kciuki - łamiemy długopisy na egzaminie. - To już dziś dzień, który poświadczy o naszej wiedzy. - Nauka, nauka, nauka... Szkoda, że dzisiejszego egzaminu nie można przełożyć na późniejszy termin. - Sprawdzam swoją wiedzę - oby mnie nie zawiodła.
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Prosiłabym o jakieś naprawde fajne opisy, które zawierają pytania, chyba będziecie wiedziały o co mi chodzi (; np.
I ty masz czelność nazywać siebie prawdziwym facetem?! uciekam, gdy boję się, że nie chcesz mnie zatrzymać. zatrzymaj mnie, dobrze?jakieś takie przypadkowe ^^ z wizażu ![]() Mam nadzieję , że pomożecie ![]() Chciałabym dodać właśnie taki opis do zdjęcia na nk i może na gg jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |||||
Raczkowanie
|
ooo.. już III część. Powodzenia dziewczynki moje ;*
![]() Cytat:
2. potrzebny jak powietrze mi <3 ;* 3. jesteś wszystkim co mam, wszystkim o czym marzę i całym moim światem. 4. wyspa nadziei w oceanie bezradności. 5. miłość pozwala nam unieść się ponad innych. 6. kilkanaście cm ponad chodnikami . 7. chodź ze mną, by sens nadać życia krokom. Cytat:
2. zacznij szybciej myśleć, zanim ja zacznę szybciej od Ciebie uciekać. 3. nie jestem jakąś baletnicą, żeby tańczyć jak mi zagrasz. 4. kobieta niecierpliwą jest. [QUOTE=ZawszeJestemSoba;18 533020]vicky_ może macie coś jeszcze? o tym, że jest źle, dołująco, samotnie i smutno ? ![]() QUOTE] * źle, smutno - w takich chwilkach nie cieszy nic. * bywa tak, że najlepszym przyjacielem staję się łza. * siadam na oknie, patrzę w niebo, szukam nadziei.. nie znajduję jej. Cytat:
* skate dziewczyna, która widzi tylko deskę. * by jazdę na descę opanować do perfekcji. * ah Ci skate chłopcy... * deska dodaje uroku ![]() Cytat:
* za mało odwagi by czasem wprost coś powiedzieć. * dla Ciebie to tylko przyjaźń, dla mnie wielka miłość. * chciałabym wierzyć, że my to coś więcej...że ja i Ty to coś więcej... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
dziewczyny. < 33 potrzebuję opisu . Sytuacja ?
Spotkałam się dziś z kolegą i od tamtej pory cały czas o tym myslę choć widzieliśmy się tylko chwilę.. jakies 15-2O minut bo wracał ze szkoły i się spotkaliśmy. nie mogę przestać o tym mysleć.<3 o tym spotkaniu i o nim . Strasznie go lubię. on mówił , że mnie kochaa. :zakochany: Proszę , ważne ! i Dziękuje wam z góry :róża: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasuwa mi się tyyyyyylko: `tych kilka chwil sprawiło, że jest szczęśliwa . `szczęście przychodzi tak szybko. `lubię gdy patrzysz jak patrzę. `lubię to, że lubię lubić ![]() wiem, nie pomogłam ... ;/ ;(
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
` Jedna chwila z Tobą taka miła odmieniła moje życie... Tylko tyle..;/
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
ponawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się przypominają tylko te 2 : - nie wiem po co nam te testy. i tak nie będziemy mądrzejsi od google. ![]() - zaniżam średnią klasową. egzamin. ;o. [z wizazu, oczywiście ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Matura to bzdura połamcie (połammy) sobie pióra
To dziś jest matura? A ja właśnie zaplanowałam wagary! Rozwiń cytat: "Nam strzelać nie kazano" w oparciu o występ reprezentacji Polski na EURO 2008 r. "Moje refleksje nad fenomenem telefonii komórkowej w literaturze starożytnej i średniowiecznej". Matura. Skazany na szkołę odc. 1214 "Matura" Rozpoczynam poszukiwania motywacji do nauki...Matura. Hiroszima 1945. Czrnobyl 1986. Matura 2009. Matura - proces kujonizacji rozpoczęty No i po Maturze. Zakułam, Zdałam, Zapomniałam. A teraz Zapiję, Zapiję, Zapiję. Matura. Nauka, nauka, nauka...zgłupieć idzie. Zgłaszam nieprzygotowanie - Matura Pokój już czysty, naczynia umyte, kot nakarmiony, ogród skoszony. Co by tu jeszcze zrobić przed nauką...Matura. Doprawdy jak to miło coś umieć! Matura Może coś się spodoba^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Mam Wielka prośbę
Dziewczyny mogła bym prosić o opisy o Tym ze nie jestem nikomu potrzebna , takie smutne bardzo , ze jestem stworzona chyba po to by wkurzać innych .. Bardzo proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie ma za co, cieszę sie że pomogłam. ![]() przepraszam, że dziś nie pomagam, ale nie mam na nic siły, jestem cholernie zmęczona. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
nikt nie pomoże ? ;(
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- nikt nie poomoże ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
ja sprobuje jak podasz tamatyke tych pytan
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Hey panienki
![]() Jestem nowa i od dawan lookam wasze opisy ![]() Więc teraz napisze trochę swoich może sie komuś przydadzą ![]() Na forum będe sie udzielac o ile tylko będe miała czas ![]() A teraz: Z sentymentem, wzruszona wzięła go w ramiona..." na strunach swoich myśli Ej seniorita, tańcz mów do mnie tak. bo lubię słów Twoich smak Będę cudze dusze leczyć i kaleczyć Więc widzisz, będę obok aż do końca. To jest obietnica, którą mogę Ci dać. <3 P.S Nie wszytskie są mego autorstwa ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
jakieś o miłości , życiu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Kochane moje;**
Mam ogromną prośbę...
Otóż chodzi o to, że mam chłopaka ale czasami myślę sobie, ze lepiej mu będzie jeśli mnie zostawi i pójdzie do byłej bo ona jest śliczna a ja nie mam urody...;/ I prosiłabym opisy o tym, że nie wiem dlaczego on ze mną jest jeśli może mieć byłą - lepszą, ładniejszą.. ;((
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
ten swiat jest jakis po***any dzis,nie sadzisz ?
i może mogłoby być tak jak kiedys ? I zawsze będę się zastanawiać czy jeszcze kiedyś nasze drogi się zejdą... czy jeszcze Ty czujesz coś i co czuję ja... i co będzie z nami. Czy będziemy "my"? znów ktoś postawił Cię na mojej drodze... tylko dlaczego? Po co ? i myslisz,ze jestes pepkiem swiata i zawsze bede na Ciebie czekac ? a co jezeli nie bedzie mi po drodze do nieba ? siadam przy oknie,patrze w gwiazdy,a i tak widze tylko Twoja twarz . i zadaje sobie pytanie po co mi to wszystko nie wiem
wizażuje,stylizuje ![]() Edytowane przez Chore Melodie Czas edycji: 2010-04-13 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny da rade coś o tym , że nie chce go stracić . Bo nie żałuje słów ....
![]() |
#112 | |||
BAN stały
|
Cytat:
stracila juz w zyciu tyle ... tyle chwil,ktorych juz nie odzyska...Dzieki Niemu zyla na nowo i strata Jego bylaby zdecydowanie strata NAJWIEKSZA . nie zaluje slow ktore wypowiedzialam . co wiecej . podtrzymuje je ze zdwojona sila . chce wierzyc,ze te slowa cos dla Ciebie znacza,ze nie strace Cie,bo tego ciosu nie zniose. na strate Ciebie nie jestem gotowa ! NIGDY nie bede ! , rozumiesz ! jeszcze nie nalezysz do mnie,a tak bardzo boje sie,ze moglabym Cie stracic. 'i nalezysz do mnie choc to nie kwestia posiadania' i o to by Cie nie stracic bede walczyc do konca . i juz nie szlocha nad tym,ze stracila ulubiona spinke,ktora teraz tkwi na dnie morza ... bo zadna strata nie moze rownac sie z sama obawa,ze moglaby stracic Jego ; ( kochana , nie wiem . weny jak nie bylo tak nie ma ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Kto jak kto ale On moglbyl trafic na 'lepszy model' To Ty mnie wybrales.To Tobie jestem wdzieczna.To Ciebie kocham. Nie jestem idealem.Nie powalam na kolana swoja nieziemska uroda,a mimo to jestes ze mna.- Dziekuje . I teraz mam dowod ze wyglad sie nie liczy gdy serca dwa w tym samym kierunku bija . Usiadla na parapecie,biorac lyk goracej czekolady,jedna mysl zaprzatnela jej glowe 'dlaczego ja' . 'dlaczego on jest ze mna' ... odpowiedzi nie znalazla,ale poczula sie wyjatkowa . wpartujac sie w wspolnej zdjecie zadawala sobie pytania dlaczego wybral akurat ja . dlugo nie znala odpowiedzi . nie domyslila sie,ze powodem jest ta jej milosc w oczach . kochana nie umiem . bo powinnas sie cieszyc a nie zastanawiac nad tym ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
nikomu nie przydatna,zauwazalna tylko gdy zrobie cos zle . nie spelniala oczekiwan innych.nie byla nikomu potrzebna.moze nie powinna w ogole sie urodzic ? ![]() tak czesto czula,ze jest sama na swiecie,siadala wtedy w oknie i liczyla gwiazdy...po co ? nie wiedziala . ale przynajmniej blyszczaly tylko dla niej . dlatego wole zwierzeta od ludzi . zaprogramowana by psuc humor innym . usiade ... poplacze ... pouzalam sie nad soba ... BO MAM POWODY ! ni wim Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-04-13 o 21:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- nikomu nie przydatna,zauwazalna tylko gdy zrobie cos zle . nie spelniala oczekiwan innych.nie byla nikomu potrzebna.moze nie powinna w ogole sie urodzic ? ![]() tak czesto czula,ze jest sama na swiecie,siadala wtedy w oknie i liczyla gwiazdy...po co ? nie wiedziala . ale przynajmniej blyszczaly tylko dla niej . dlatego wole zwierzeta od ludzi . zaprogramowana by psuc humor innym . usiade ... poplacze ... pouzalam sie nad soba ... BO MAM POWODY ! ni wim Dziękuje ;* pogrubione najlepsze ![]() Mogła bym prosić wiecej takich ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Człowiek jest jak szkło - poznasz go, gdy się skaleczysz
Człowiek naraża się na łzy,gdy raz pozwoli sie oswoić Mieliśmy wszystko oprócz tego czego pragnęlismy najbardziej. Dlatego nie mieliśmy nic. Miliony słów między ustami, ten najdłuższy most, most między nami...
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ooo matko, boskie.. KAZDY WZIELAM.! Najbardziej podobają mi się dwa ostatnie ale kazdy cudowny... Dziekuję dziekuję dziękuję dziękuję dziekuje;* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noo powinnam, ale tak nie jest.. ;/ Boje się, że on mnie zostawi niedługo dla jakiejś innej.. Niestety nie znasz sytuacji i dlatego tak piszesz, poznałabyś to od razu zmieniłabyś zdanie.. DZIĘKUJĘ.!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Mam prośbę coś o tym że spotkam się z długo nie widzianą koleżanką (piszemy do siebie maile, mieszkamy ok 100km od siebie) i że będziemy robić wielkie zakupy i szukać sukienki na wesele (dla mnie) Poradzicie coś?
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
`uskuteczniam zakupoholizm z Nią! ![]() wiem wiem, beztalencie ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Kasiaa8
Dziękuję ;*** Anonim12 `Jesli umarłabym teraz..nikt by nie zauwazył.. Chyba ze znalazł by się ktoś ale niee.. od by się ucieszył..;( `Czuję się jak powietrze, którym nawet nikt nie chce oddychać ![]() `W życiu wszystko jest czarno białe,pół na pól..tak jest już od lat.;[ `dziecko-jedyna istota, która potrafi cieszyć się życiem... `Najgorsze jest w tym wszytskim to, że oni pstro a ja wszytsko :-( `Jest mnie coraz mniej ... mniej co dnia... Większośc nie mojego autorstwa.. Raczej się nie przydałam ![]() swir94 `tyle dziewczyn innych znał...a wybrał właśnie mnie.. `Nie pytaj: ‘Dlaczego mnie wybrał? Co jest we mnie takiego szczególnego?’. Nie ma w tobie niczego szczególnego, niczego, co potrafiłbym opisać słowami. A jednak – oto tajemnica życia – odkąd cię zobaczyłem, nie mogę myśleć o niczym innym, tylko o tym, że cię potrzebuję. ;] niee niee niee ;[ Nie mam na nic siły . przepraszam. ![]() Prośba : Opisy -tematyka : Rolkii <3 (uczę się jeździc) Skate park <3 (bardzo go polubiłam) Deskorolka ( początkująco.. niedługo zacznę jezdzic) Dziękuję z góry ; * ![]() _________________________ `. hardcore w duszy, ...w bani meksyk. ![]()
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten drugi jest śliczny...;]Ja niestety Ci nie pomogę, bo nie mam takiego talentu...;// Dziękuję.;**
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Ja tu pierwszy raz ;p
nie mam takiego talentu jak wy... ;( mam nadzieje, że będziecie mi pomagać ![]() ![]() ![]() Liczę na was ![]() macie może coś w stylu: 'zaparzyła herbatę. po chwili poszła z nią i ze słuchawkami w uszach do pokoju. usiadła na parapet, patrzyła w okno... tuląc się do ulubionego misia słyszała tylko własne myśli.' albo: 'bo Kubuś Puchatek okazał się ćpunem, a Śpiąca Królewna udawała' Mam nadzieję, że pomożecie ![]() Z góry dziękuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.