|
|
#91 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziecinny facet..
Tak, rynsztokowy. Jak ktoś lubi takie klimaty to spoko.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam rynsztokowe klimaty!! i jak facet mówi świństewka i słowa na "k" A jak mi mówi, że niezła d. idzie, i r*** by ją, to mu odpowiem czasem "ooo, ja też " To, że ktoś coś mówi, nie znaczy, że tak postępuje a to, że żartuje przy znajomych, to nie znaczy, że mówi tak DO matki -a przy niej owszem i jakos nikt się nie oburza. Dziwne, nie? ![]()
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niedaleko pada jabłko od jabłoni....
|
|
|
#94 |
|
stary jednooki dachowiec
|
Nie, raczej smutne.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze co do luźnego nastawienia do wulgaryzmów i poczucia humoru, to jeszcze na upartego zrozumiałabym jakby facet głośno mówił o "ru**aniu" swojej partnerki i jej by to nie przeszkadzało. Ale obcych??? Mam wrażenie, że niektóre kobiety maja różowe okularki na noskach... |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- a dzieci - wychowują rodzice, bo jak rodzic nauczy szcunku to dziecko samo będzie miało takie wartości i żadne otoczenie tego nie zmieni... Edytowane przez agusiajnw Czas edycji: 2010-04-16 o 17:04 |
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taa.. powinnam drżeć ze strachu, że ktoregoś pięknego dnia wyru*** tę amerykańską aktorkę, tak jak zapowiadał Pomyśl, o czym Ty mówisz a o inne laski z ulicy się nie boje. BO MU UFAM.Ah, o mnie też mówi w towarzystwie i nie wykrzykuje!
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
a myslalam,ze ci ulomni faceci, ktorzy pisza tego typu komenty na chocby demotach -cudowny styl "wy**chalbym"
to jacys patologiczni malolaci, ktorzy nigdy jeszcze dziewczynie reke pod stanik nie wlozyli i pewnie nie szybko wloza![]() A to dorosli faceci tacy tez sa, ech, no naiwna bylam zem myslala,ze niektorym z wiekiem glupota mija.. Lilka- zacznij to samo mowic do jasnie panicza. Idzie jakis facet na ulicy -opusc szczeke do podlogi i zacznij nawijac jakie gorace ciacho (jak zatrzymasz sie idac efekt podwojny) no i ogladnij sie ze 3 razy. No i zawolaj jakis disco tekst do niego, a jak potem spojrzysz na Twjego faceta obok wzrusz ramionami i powiedz "no co k**wa?? Zaj*** towar widzialam! Ale bym go wy...** -plus rozmarzona minaI napisz tu nam ,jak to skomentowal i czy docenil poczucie humoru
Maybe you don't need whole world to love you, you know Maybe you just need one person Edytowane przez Ivi 1988 Czas edycji: 2010-04-16 o 17:12 |
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
My jesteśmy tu właśnie teraz Twoim otoczeniem i jakoś wychować nam Ciebie nie sposób. Więc zdefiniuj swój pogląd o wychowaniu przez otoczenie i napisz jeszcze raz o co Ci chodzi.
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie opowiedziałam TŻtowi, o zaistaniałym tu "sporze" i kazał napisać, że "wszystkie by was r*****"
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile on ma lat?? skonczyl gimnazjum? |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wizaz uczy
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może to gej jakiś skubany...
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze juz niedlugo? Przeciez to swiadczy, jak twierdza niektorzy- o poczuciu humoru....
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Obydwoje jesteście żałośni.
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
siebie warci jestescie lilka
dobrze ze kazda potwora znajdzie swego amatora dzieki temu gdzies na pewno czeka na mnie jakis facet ktory taki nie bedzie:P
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie skończył...
![]() a to Ciebie nie, sorry, wypadasz z listy ![]() Cytat:
Mam wrażenie, że wasi mężczyźni to jakieś cioty bez jaj...bo który facet nie lubi ru****?? a skoro nie mówi o tym głośno, to pewnie marzy, a przynajmniej o tym myśli - wiecie, ja tego bałabym się bardziej. A na Ciebie pewnie czeka taki, co nie będzie tak mówił, tylko będzie zdradzał
|
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skad u Ciebie taka dedukcja? To znaczy,ze jak mowi mi na glos,ze chce kogos wy***ac, to jest mi wierny?edit: nie to,ze jestem jakas cnotka i wszystko mnie oburza-sama lubie kiedy moj Tz czasem przeklnie w sypialni,bo to mnie kreci i nawzajem. Ale ogolnie tak,na co dzien? Na "dzien dobry, k**"? Nieee
Maybe you don't need whole world to love you, you know Maybe you just need one person Edytowane przez Ivi 1988 Czas edycji: 2010-04-16 o 17:47 |
|
|
|
|
|
#112 | ||
|
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda komentować. Perseusz - mój mężczyzna też woli seks od r*chania. I ja też. Widać coś z nami nie tak... ![]() A swoją drogą, wnioskowanie: skoro Wasi faceci nie informują reszty świata (wliczając w to swoje matki, tak na marginesie) dosadnie, kogo by wy****ali, to na pewno Was zdradzają jest moim hitem dzisiejszego dnia.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
Edytowane przez srebrnykot Czas edycji: 2010-04-16 o 18:32 |
||
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
gadajcie sobie beze mnie, ja idę się .. kochac
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
No i slusznie. A co wy sie tej Lilki tak czepiacie? Jakies to swietoszkowate. Mnie tez by wkurzalo, jakby moj facet cos wykrzykiwal o ruchaniu, ale jej to pasuje ito chyba nie powod, zeby ja nazywac zalosna, czy cos w tym stylu. Grunt to zgranie, w poczuciu humoru tez, nie sadzicie?
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, mnie to nie smieszy. Bardziej z niego bym sie smiala tak z politowaniem niz z tego,co mowi... |
|
|
|
|
|
#116 |
|
BAN stały
|
Ale sie ubawiłem.Ale o co chodzi?Koleżanka lubi być wyru...na a inne lubia jak ich chłopak składa podanie o pozwolenie na dotkniecie ci.ki.Po za tym mówic o dobrym wychowaniu a być dobrze wychowanym to dwie rózne sprawy.Cos mi sie wydaje,że za czesto dzieci udzialaja sie na tym forum. |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Jak zwykle wywiązał sie wielki spór o pogląd jednej z wizażanek. Temat wątku jest inny, więc proponuje do niego wrócić...?
A tym samy, to, że lilka_vanilka akceptuje faceta, pasuje jej to, to chyba juz nie Wam oceniać? Więc zatrzymajcie swoje komentarze dla siebie bo te zarzuty już się żałosne robią. |
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakucja, ap1, kate b - dzięki, juz myślałam, że nie ma tu nikogo normalnego
![]() Cytat:
i po raz ostatni: odczepcie się wszyscy ode mnie, bo ja nie zakładałam tematu o problemie! i nie prosiłam o pomoc, gdyż jej NIE POTRZEBUJĘ.
|
|
|
#119 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe pojęcie normalności ;] Tak mój facet to "ciota bez jaj" bo nie krzyczy na ulicy "aleeeee bym ją wyru****", nie traktuje dziewczyn przedmiotowo i ma kulturalny język. I to ja jestem nienormalna-.- Cytat:
Jak ja śmiałam olać facet o którym usłyszałam, że stwierdził, że chętnie by mnie przeleciał ;/ W końcu to takie zabawne jest. A jaki komplement dla mnie no i ogólnie był przesympatyczny A że takim gadaniem dowodził że jest chamem i prostakiem to co tam
"It's a fun show if you haven't seen it. I can't understand what the devil he's saying, but you know, there's a lot of movement, and it's bright and colorful, it keeps my attention." ![]() Edytowane przez watashi Czas edycji: 2010-04-16 o 23:53 |
||
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze świecą takich szukac.wielkie szczęście Cię spotkało, że nie jesteś z chamem Moje pojęcie nienormalności ( co mogło byc obraźliwe, fakt) odnosiło się do tego, że ludzie się przyczepili tam gdzie nie powinni, oceniając i obrażając człowieka, którego nie znają. o czym Ty piszesz?? co Ty porównujesz? ja nigdy nie napisałam, że on kogoś podrywa w mojej obecności!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

Uwielbiam rynsztokowe klimaty!!
"
a to, że żartuje przy znajomych, to nie znaczy, że mówi tak DO matki -a przy niej owszem
myslę, że chłopak (eks) autorki gdyby mu się chciało, to wpisał by to samo w księdze kondolencyjnej. Tylko po co??

ze świecą takich szukac.