|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Halle Berry,Chanel,Toni&guy,par afina,dużo cieni i pudrów...
hej! to ja poproszę puder chanel najjaśniejszy i cos małego z kolorówki ( co proponujesz, może jakiś cień-matowy?) za podkład!
p.s. zdjęcie wrzucę wieczorem! |
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że coś u mnie znalazłaś
napisz konkretnie co u mnie wszytsko jest na zbyciu, leży i czeka na nowego właściciela. Pozwoliłam sobie przejrzeć jeszcze raz Twoją liste kosmetyków i znalazłam jeszcze kilka rzeczy, oczywiście wiem, że nie wymienisz wszystkiego jestem pewna że się dogadamy Cytat:
teraz dopiero zauważylam, że juz mi odpisałas co chcesz za to co wypisałaś chciałabym (oczywiście kwestia dogadania) -CHANEL LE BLANC DE CHANEL-baza biała,tester 10/15 ml -MAKE UP STUDIO-2 pudry w naturalnych bezowych kolorach -DIOR -tester palety rozswietlajacej do twarzy,oczu,policzków w kolorach zmrożonych,bieli,błękitu, lilii,brzoskwini-złota.ubytek 10-15%
Wymianka Edytowane przez kasiek1122 Czas edycji: 2010-05-14 o 02:24 |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dobrze, że jesteś bo może uda nam się wymienić jeszcze do południa i od razu wysłałabym paczkę
ja bardzo chetnie oddam wszystkie próbki na raz, bedziesz miała tego caaaaałą siatę a kosmetyki make-up studio znam bo tez zajmuje się wizażem co do brązera make-up studio i bazy, to ja wiem kto je kupił na pewnym portalu :P:P Mam jeszcze jakies próbki, głównie krem exomega z a-dermy, z musteli też cos mam, ale to sa raczej kosmetyki na problemy pieluskzowe zaraz popatrzę Krem gernetica jest Twój ![]() o 3 wkładach do paletki z make-up studio, chetnie wypróbowałabym tez ich cienie ![]() co o tym sadzisz?
Wymianka Edytowane przez kasiek1122 Czas edycji: 2010-05-14 o 09:48 |
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Up.
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie?
podoba mi sie kilka rzeczy paletka z 10 cieniami i z tych na czerwono -CARIBBEAN COLLECTION-BLUE LAGOON-mleczko do ciała o zapachu egzotycznego drinka Blue Lagoon -curacao z cytrynką,trochę guma balonowa jakby,napewno morsko i wakacyjnie i orzeżwiająco,super pachnie,tylko cieżko wytłumaczyc czymNowy 200 ml -STRAWBERRY SOFT MASK POWDER-maska algowa truskawkowa ujędrniająca,poprawiająca owal twarzy. -BIOES-NETLINE CIRE INSTITUT-wosk do depilacji-dzkie owoce,nowy 250 ml
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

napisz konkretnie co
u mnie wszytsko jest na zbyciu, leży i czeka na nowego właściciela. Pozwoliłam sobie przejrzeć jeszcze raz Twoją liste kosmetyków i znalazłam jeszcze kilka rzeczy, oczywiście wiem, że nie wymienisz wszystkiego 
Krem gernetica jest Twój