![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Coco Chanel EDP, My Couture, Youth Dew
Cytat:
Wyjęłam te odlewke i kurcze jest problem,bo to jest taki atomizer z obudową i widze ,że kropelka pływa w tej obudowie - wycieka?? Nie wiem. Jeśli się zdecydujesz dam róż + odlewkę. Sory ,że bez ładu i składu piszę ale spiąca jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
BAN stały
|
Cytat:
I ewentualnie co widzisz w zamian ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie edt jest nowoczesniejsza, nie jest tak bardzo kwiatowa, mniej słodka - jest jak....prosta, krótka "mała czarna" ![]() Ale nie jesteś pewna ,co wąchałaś?? ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-05-07 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Aniu, fotka
Róż ma delikatny poblask, dla mnie napigmentowany jest w sam raz ,ale ja tak lubie delikatniej.I jest trwały,bo myłam rece a róż jest nadal. Kolorek lepiej wyszedł na tej fotce po prawej A gdybyś jednak nie chciala tego różu to mam jeszcze mineralny podkład w pudrze maybelline 73 Dune 8g, ubytek 10% + pędzelek i brązowy eyeliner Bourjois - ubytek ok. 20%, mokry Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-05-07 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wąchałam edp. Bardzo mi się podoba . Nie znam edt i niestety nie było testera . Boję się ,ze bedzie tak jak w przypadku Mademoiselle mam edp i edt . Niby to samo a zapachy bardzo różne. W tym przypadku akurat zdecydowanie wolę edp. Moze przez weekend uda mi się gdzieś dorwać Coco edt . Jak nie wymienisz do poniedziałku to jeszcze sie zgłoszę . O ile oczywiście znajdziesz cos na wymianę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
No,tak zapachy się różnią - ja nie wiem,który ładniejszy...
Odpsikałam już z tej butelki 10 ml i zostało 24,5/50 ml - ciut, ciut mniej niż pół .Mam ochotę sobie to zostawić,ale gdybyś się zdecydowała to pisz,zobaczymy ![]() JOSEPHINE RANCE edp 50/100 ml kusi mnie nadal,chociaż nie znam ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-05-07 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Hej
![]() Jak pachnie Coco EDT ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Hej! Zaczne od tego,że Coco edt jest mniej niż na zdjęciu - obecnie jakies 24/50 ml. Jak pachnie....pięknie
![]() ![]() To zapach wg mnie z wielką klasą, elegancki ale mnie pasuje do jeansów i czarnego sweterka w dobrym gatunku ![]() Nie jestem przekonana czy chcę oddać tę Coco bo edp już wymieniłam a pewnie tylko chwilowo na wiosnę szukam czegoś zwiewnego. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Gosiu
![]() poszło PW ania
![]() |
#103 |
BAN stały
|
Gosiu , podoba mi się ta czarna Chanelka edt . Byłam dziś w perfumerii i dogłębnie testowałam obie wersje . I obie mi się podobają ale edt chyba bardziej. Coś wymiślisz w tym temacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A napisz mi proszę coś od siebie o tym zapachu JOSEPHINE RANCE ,bo nie mam szans powąchać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
witaj, znalazłabyś coś za Shiseido The Makeup Blush Duo,Coco Chanel EDT 24/50 ml?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gosiu , ja nie potrafię określić Józefiny . Mam co do niej mieszane uczucia. Raz lubię innym razem mnie drażni . Nie jest to lekki , infantylny zapach . Na jego ostateczne rozwinięcie trzeba poczekać kilka godzin ale wtedy trwa bardzo długo . Jest to zapach z tych jak to ja określam świdrujących w nosie , zapadających w pamięć . nuta głowy: róża majowa, głóg, jaśmin, ylang ylang, hiacynt nuta serca: irys, czarna porzeczka, liście fiołka nuta bazy: heban, drzewo sandałowe, piżmo, wanilia Bourbon, ambra Nuty zapachowe skopiowałam z KWC ale ja jako laik nie rozróżniam żadnej ![]() A jeśli szkoda CI rozstać się z flaszką Coco to może zgodzisz się na odpsikanie dla mnie kilku mililitrów / ja zadowoliłabym się odlewką i mogę też zrobić odlewkę rance dla CIebie / |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy Yazoo - z sympatii do zespołu? Ja uwielbiam....lata mojej młodości ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-05-09 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
BAN stały
|
Cytat:
O ! Super ! Mi w zupełności wystarczy odlewka . Każdą kropelkę Coco będe dozowała z rozwagą I tylko na wyjątkowe okazje bo dla mnie to jest taki ..... jakby to elegancko ując.......bardzo erotyczny zapach ![]() Yazoo - tak z sympatii do zespołu. To też czas moich szalonych, beztroskich młodych lat . Ach ... ![]() Gosiu ja też nie mam atomizerów , podpowiedz na jaką pojemnosć Coco mogę liczyć to poszukam atomka zakupię i podeślę razem z odlewką Jóźki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moją ukochana piosenka jest Midnight ![]() ![]() ![]() Myślę,że możemy wymienić się po 5 ml?? OK? No,tak to sexowny zapach ![]() ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-05-09 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gosiu jak zakupię atomek / jeden już mam /a myślę że do końca tygodnia się uporam to poproszę o Twój adres i postaram się w poniedziałek wysłać Jóźkę i flakonik na Coco . Ok ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bluzeczkę i ew. sukienkę
![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Myślałam tam o 50 max 100ml, bo też nie chcę więcej oddawać bo ją lubię
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.