![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Ja miałąm ostatnią @ 3 kwietnia i mam termin na 6 stycznia to ty pewnie na 11 stycznia bedziesz miec termin
![]()
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Buziunia dziewczyny
![]() Ale ten czas leci, ja jestem na listopad-grudzień, a raczej na grudzień ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dobry wieczorek... jest mi zle i smutno....ide spac..buzka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.aby wyskakiwał suwaczek 2.czy aby taki suwaczek wyskakiwał??? 1.wchodzisz w podpis ![]() kopiujesz sobie link do strony która ma wyskakiwać (ze słowa) piszesz słowo tak jak ja np. 'nowe życie' zaznaczasz to słowo naduszasz tam gdzie masz czcionki itd. masz taki a'la globus wyskoczy kwadracik gdzie możesz wpisać ADRES URL: http:........ to wklejasz ten link co sobie skopiowałaś dajesz OK gotowe 2. skopiowałam to z jakiegoś forum typu babyboom czy bocian czy jakoś tak możesz skopiowac mój tylko wpisać swoje dane i powinno Ci liczyć jak mnie liczy U LEKARZA "ooo okres się spóźnia" ![]() O BO JA W CIĄŻY JESTEM ![]() no i miła gadka szmatka jak robił mi usg to miał taką minę dziwną, że ja już myślałam, że ja chyba umieram a nie w ciąży jestem ![]() a potem mówi do mnie "na dzień dzisiejszy powiem Pani że to jest ciąża, ale czy się rozwinie to powiem pani za tydzień najszybciej! narazie jest 0,5 cm co jak na ten wiek ciąży jest zupełnie normalne, ale nie moge pani dać nawet długiego L4" tym sposobem muszę między 14 a 18 iść znowu ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- właśnie wdusiłam w swoim podpisie suwaczek do mojej Kajki i wyskoczyło, że dziś ma 1 rok 1 miesiąc 11 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oj ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak narazie nawet nieźle z moim samopoczuciem...ale ciagle czuję GŁÓD ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Trudno uwierzyć, że są już nowe mamuśki! Dopiero co zakładałam wątek wrześniowo -październikowy, a tu już druga część ciąży leci...
Życzę wam spokojnej, radosnej ciąży, życzliwości ze strony otoczenia i wspaniałych maluszków! ![]() Mama wrześniowa 2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Witam kolejne nowe mamusie
![]() te zmienne humory wykończą mnie ![]() ![]() ![]() od kilku dni nie bardzo dam rady cokolwiek jeść - nie wymiotuje ale mam straszne mdłości ![]() ![]() brzydką mam dziś pogodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no ale zobaczymy hehe ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() ja jak narazie humorek mam dobry, tylko czasem włącza mi się chwilowe niezadowolenie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana co ten dureń miał na myśli ?? Dlaczego nasze lekarze to takie dauny, tylko straszą. Mi to się aż płakać zachciało jak mi powiedział że może to być pozamaciczna ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Strasznie u nas dzisiaj cicho, gdzie się podziewacie... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byłam w ciązy z Kają i poszłam do gina w 4 tyg. powiedział mi dokładnie to samo "jest pęcherzyk ciążowy ale narazie pusty co dalej to się okaże". Myślę, że wolą tak mówić niż powiedzieć jest dzidzia a potem ma się okazać, że ciąża jest pusta bo pęcherzyk ciążowy nie oznacza, że się "zaludni". no ale ja nigdzie nie wyczytałam, byłas już u gina??? wiadomo co i jak??? oficjalnie jestem na L4 do 18tego, byłam zanieść w pracy i spotkałam tzw. podwładną a ona do mnie "no i coś Ty mi zrobiła co??? jak mogłaś mnie w tym syfie samą zostawić?" miło, że ktoś mnie tam jednak docenia i to ktoś podległy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana niestety u Mnie takiej nazwy użył ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Kochana byłam u gina i teraz jadę na następną wizyte w czwartek i mam nadziejeże wrócę z samymi superlatywami. ![]() A co do podwładną to widzisz jesteś im bardzo potzreba , ale jak masz możliwośc to siedz i dbaj o siebie bo dzieci dają dużo popalic zreszta sama wiesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja spac nie moge coss ![]() ![]() a moj TZ juz lulua.... dzis czuje sie zle nie wymiotuje ale caly dzien spalam ehhh ![]() ![]() ![]() rozkreci ci sie nasz watek Napewno z czasem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
szczere gratulacje ![]() Mama lipcowa 2010 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
BAN stały
|
Halooo kochane...
co z wami gdzie was wcieloo?? U mnie dobrze...w pracy siedzie |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
ja sie właśnie zbieram na pierwszą wizytę do ginekologa
![]() trzymajcię za mnie kciuki , żeby było wszystko ok ![]() pozdrawiam wszystkie mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Oj jak ja wam zazdroszcze ze juz wiecie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Nikotynkaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje pierwsze objawy - zanim się dowiedziałam - bardzo zmienne nastroje-strasznie łatwo płakałam - zostało mi do dziś ![]() ![]() ![]() ![]() strasznie tkliwe piersi - ale to już chyba po teście tak mi się porobiło ![]() ![]() ![]() Jutro rano robię pełną morfologie i te wszystkie badania ![]() No i mam coraz gorsze mdłości - próbuje patent z herbatą z imbirem -z watku mam listopadowo-grudniowych, ale słabo mi wchodzi ![]() właśnie robię sobie rybkę na obiad z surówą - straszna ochota mnie naszła ![]() buziaki ![]() edit: właśnie przyszedł zestaw ubrań, które kupiłam w zeszłym tygodniu na allegro i się rozczarowałam ![]() Edytowane przez mallinka Czas edycji: 2010-05-10 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co tam zakupiłaś ciekawego ?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
dziewczyny
![]() ![]() lekarz kazał sie zjawic za 2 tyg i wtedy podobno juz zobacze coś większego hehe ![]() ale się cieszę ![]() i nie mogę się doczekać ![]() tymczasem idę spać ![]() ( też jesteście takie senne ? normalnie śpie po 12 godzin, a później i tak przez cały dzień ziewam i pewnie jakbym się położyła to spałabym cały czas hehe) dobranoc Wam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ojjj ja to mdlosci....i bol piersi....i jajnikow... Cytat:
![]() ![]() ![]() OJJJ ja tez dlugooo spie.... ide wlasnie... buzka ![]() a co z Gabi sie dzieje??? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje Kochana ![]() Ja idę dziś do ginka zobaczuyc co mi inny powie, ale powiem wam że mi sie brzuszek na dole zaokrągla.
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
witam
i z Kają i teraz moje jedyne objawy ciążowe jakiekolwiek to: 1. mulenie które "zjadam" i mija w 5 minut góra 2. zmęczenie ale nie takie do spania tylko takie ........ takie zmęczenie po prostu jestem umówiona do gina na NFZ na 20 maja i na 14 prywatnie, ale się przerejestruje na 17 lub 19 bo jak z Kajką tak i teraz zamierzam mieć dwóch ginekologów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny. Moge sie przylaczyc?
Bylam wczoraj u ginekologa i mam termin na 9 stycznia ![]() strasznie si eboje bo ma mdopiero 19 lat ,ale mysle ze bedzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- dodam jeszcze ze ginekolog powiedzial mi ze to 5 tydzien a nie ma zarysow polodu...nie wiem czy to normalne straznie sie boje ;/ tym bardziej ze musze w nastepnym tygodniu do Hiszpanii na 2 miechy wyjechac ;( a teraz juz za pozno na odwolanie i musze tam jechac |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Mirabelka ja mialam 17 jak zaszlam w pierwsza ciaze-bylam zalamana na poczatku ale potem bylo wszystko pieknie,urodzila sie mala,potem slub i dzis jest super-nigdy nie bede zalowala ze tak sie wtedy nam ulozylo
![]() Troche to dziwne zeby w 5 tygodniu nic nie bylo widac ![]() ![]() No a ja czeeeeeekam zeby wkoncu sie dowiedziec i co mnie wciagniesz Molalala na te liste ![]() Ja tez jestem zmeczona,piersi cos takie dziwne ale pozatym nic ![]() a u nas dzis piekna pogoda,slonko swieci ma byc 20st zreszta to chyba normalna pogoda jak na maj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Tzn pecherzyk zoltkowy jest i to spory ale powiedzial ze nei widac zadnych zarysow plodu ;/ mam isc za tydzien i sie wyjasni...
Mam tez dylemat co do studiow. Nie wiem czy w ogole oplaca mi sie teraz zaczynac ten pierwszy rok ( tymbardziej ze to Prawo ) czy juz za rok podejsc bo termin na styczen. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
mirabelka
a może lekarz miał jakiś stary sprzęt.. ![]() studiów chyba nie ma co zaczynać- styczeń- sesja, z maluszkiem się wiele nie nauczysz... Trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Wlasnie chyba tak zrobie ze juz ten rok sobie odpuszcze... Aic jeszcze przede mna najgorsze...nie powiedzialam rodzicom...
Kurcze jeszcze sie przejde do innego lekarza moze rzeczywiscie cos sknocil... W dodatku 120zl zawolal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.