|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
ciezko bylo ale sie zmuszalam i jakos wytrzymalam, tylko pozniej mialam niedowlad wszystkich miesni :P no i na wynikach sie odbilo - ostatnie kalectwo totalne...
moje wyniki: 1. 90 2. 37 3. 65 4.19 5. 5 6.11 7. .... 5.... ![]() 8. 12
#92 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Po takim szalonym treningu pewnie nie da sie zjesc zbyt duzo ![]() I_hate_you lekki bialkowy posilek mozesz zjesc pol godziny przed spaniem a nie jedzac go zrobisz sobie wiecej szkody niz pozytku ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- A na czym dokladnie polega test? te cwiczenia robi sie w jakims okreslonym czasie czy do oporu czy jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bedziemy sie jeszcze smiac z naszych poczatkow - obiecuje ![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Rzabba, hmm ile sie da w okreslonym czasie...
dobrze wiedziec o tym posilku, tzn ja ogolnie czesto jem i na ogol bialkowo bom miesozerca straszny ![]()
#95 |
Zadomowienie
|
No ja właśnie ściagam
![]() ![]() ![]() Może przez noc się ściagnie to bym jutro zaczęła.
#96 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1899324 9]o jaa zrobiłam kawałek fit testu i polowe 1 filmiku i nie daje juz rady
![]() ![]() ![]() [1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1899324 9] odniosłam wrazenie ze to do mnie ![]() Generalnie nie bierz tego tak dosłownie, przyszła mi na myśl taka refleksja po Twoim poście co prawda, ale nie tylko Ty tak masz ![]() ja też się nie mogę najeść na noc, ale jak pisze Rzabcia: Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ostatnie już na maksymalnym wyczerpaniu są ![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam
![]() ![]() ![]() było cudownie ![]() oto moje wyniki: switch kicks: 102 power jacks: 66 power knees: 72 power jumps: 30 globe jumps: 36 suicide jumps: 17 push-up jacks: 14 low plank oblique: 34 nie było tak źle, ćwiczyłam w bokserkach i krótkiej koszulce- lało się ze mnie jak z prysznica, z butów posypały się tony piachu a moj TZ na sam koniec powiedział : szacun |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Odnośnie posiłków okołotreningowych to polecam ten wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=treningu Generalnie jeśli komuś zalezy na efektach (a skoro się tak morduje z insanity, to na pewno zależy ![]() ![]() Już prawie po @, więc zdecydowalam że zaczynam II miesiąc jutro ![]() Przejrzalam pobieżnie... kurde, festiwal pompek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Kalakiria skoro juz 2 miech zaczynasz to moze pokazalabys nam fotki przed i po?
![]() Wiesz ja podejrzewam ze ciezko mi bedzie to zrobic i pewnie zanim dotrwam tak zbey robic jak na filmiku to z miesiac bym musiala cwiczyc, najgorzej ze mi w sumie zalezy tylko na boczkach i brzuchu...no i nawet jednej pompki nie jestem w stanie zrobic bo rece mam mega slabe,... a co tam za przyzady ci byly potrzebne przez pierwszy miesiac? bo ja musialam pooddawac hantelki porzyczone itd , cos trzeba? nie chce narazie filmu przegladac bo sie zniechece :P
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie spalisz tłuszczu miejscowo tylko tam gdzie Ci pasuje, musisz ćwiczyć całe ciało. Pompki najpierw rób na kolanach, reszta przyjdzie z czasem ![]() Nie potrzeba żadnych przyrządów, tylko to czym Cię obdarzyła matka natura ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
o nas mozesz byc spokojna ale bede offtopowala jak jakas wyskoczy z cudownymi radami np nie jedzenia po 18 albo po cwiczenaich
![]() ![]()
#104 |
Zadomowienie
|
dobra, ściągam ten program i zobaczymy jutro co z tego będzie...
czuję, że nie dam rady, jestem niewysportowana, ale z drugiej strony - ciągnie mnie, żeby się sprawdzić. poza tym, moje niewysportowanie się samo nie zlikwiduje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
No tak wiem ze meijscowo mi sie nei spali, ja pisalam ze glownie chodzi mi o brzuch i boczki
![]() ![]() A to ,,szkoda" ze wczesniej cwiczylas tez bo chcialam zapytac sie kompletnego niewysportowanego czlowieka czy jest to do zrobienia? ![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() -poprawiła mi się kondycja -znacznie ujędrniły mi się nogi -widzę zarys mięśni brzucha -duże zmniejszenie cellulitu -dużo więcej energii ![]() -oczywiście spadające centymetry
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
O kurcze. Nie sądziłam, że ten wątek aż tak się rozwinie. Super, że dołączyłyście, jakoś większa motywacja do ćwiczeń jest. Ja już dzisiaj czwarty dzień Recovery Week. Miało być lżej, wcale nie jest. Przeraża mnie trochę to co będzie za kilka dni. Ale dam radę
![]()
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a kiedy robi się ten 14sty filmik? jego nie ma w planie, więc chyba w takie zwykłe dni treningowe jak ktoś ma jeszcze siłę to np. rano planowy a wieczorem uppera albo odwrotnie? ![]()
BLOG - zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail ![]() Edytowane przez nikki999 Czas edycji: 2010-05-04 o 05:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
no więc dołaczam do was, dzisiaj pierwszy fit test
ogolnie nie wiem czy sobie poradze bo z moja kondycha słabo off day robie sobie w poniedziałek bo wtedy mam najwięcej zajec na uczelni ![]() niestety pompki bede robila na kolanach bo normalnych nie umiem ![]()
#112 |
Zadomowienie
|
Caramella, dzisiaj też robię fit test i na samą myśl przypominają mi się zakwasy (teraz mam, chyba w każdej części ciała
![]() ![]() obejrzałam fragmenty tego fit testu i się zastanawiam - gdzie ja się zmieszczę z tymi skokami? przecież przywalę głową w jakiś mebel, nie ma bata. ![]() Edytowane przez Ainnel Czas edycji: 2010-05-04 o 06:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
dzis w moim domu przy sniadaniu moj TZ komentował wczorajsze zdarzenie, czyli fit test- opowiadal synkowi jaka to mama jest i wogóle ![]() nie mam zakwasów- grunt to dobrze się rozciągnąć jestem po śniadaniu wysokobiałkowym i jak tylko się ułoży rozpoczynam trening- już nie mogę się doczekać będę ćwiczyć w kuchni bo akurat tam pode mną nikogo nie ma a przyznam,ze wczoraj narobilam trochę hałasu ![]() mam jedno pytanko- czy oprocz insanity mogę wykonywać inne ćwiczenia? czy mam sie ograniczyć wyłącznie do tego programu- regularnie korzystam z silowni, basenu i fitnessu i ciężko mi sobie wyobrazić,że to wszystko mogę zostawić milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
może napiszecie ile zrzuciłyście cm i kg dzięki insanity?
czy istnieje możliwość że zrzuce min. 5 kg bez żadnej diety, jedynie ograniczenie słodyczy i ilości i zdrowsze produkty? od 5 czerwca chce przejść na dukana (jak nie bedzie szkoly bo nie wyobrazam sobie wytrzymac w szkole bez chleba) waze ok.60 kg (mam stara wage wiec nie wiem ile dokladnie) przy 161. moje marzenie to 50kg . na koniec 3kl. gimn w bilansie mam wpisane 53.5 kg a jednak mialam wtedy troche zbednego tluszczu
#115 |
Zakorzenienie
|
A ja dalej mam wątpliwości, czy zaczynać ten program.. Bo w sumie jakbym teraz zaczęła to tak akurat do wakacji. Wolę przyjemniejsze sposoby spalania kalorii, ale dzisiaj chyba z ciekawości zrobić fit test
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewam,że lubisz się męczyć- patrze na Twoje spalone kalorie w kwietniu ![]() mi ostatnio tylko takie mocne treningi sprawiają przyjemność, kilka dni temu robilam 8 minut legs i była to dla mnie taka buła z masłem,ze szok- a kiedyś myślalam,ze skicham sie w polowie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Hah no ale to kalorie głównie przez rower, który nie jest bardzo męczący a spala dużo kalorii
![]() Hmm a w sumie zastanawiam się czy nie używać tych filmików jako trening np. 2 razy w tygodniu ? |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.