|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OSTATNIE CHWILE NA ODCHUDZANIE !/ razem raźniej :) - 5 kg i więcej ! zapraszam
Cytat:
niestety, słaba wola ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- a tak w ogóle, to Ela jestem
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: OSTATNIE CHWILE NA ODCHUDZANIE !/ razem raźniej :) - 5 kg i więcej ! zapraszam
będzie lepiej
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
hej
na wizażu jestem nowa ![]() moim problemem są(jak u większości dziewczyn) nogi ;/ XD ćwiczyłam kiedyś sporo , ale przestałam, bo były to ćwiczenia na mięśnie a ja chce tylko spalić ten tłuszczyk . nie zdołam tego zrobić sama więc licze tez na was. od jutro wraz z koleżanką czyt. klaudiaaa bd biegać i codziennie się wspierać . myśli, że to dobry sposób. wspólne wspieranie się itp. dobra na razie to na tyle
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
tak tak, ja i komicznaa96 bierzemy sie za siebie wspolnie, wiadomo,forever together ;*
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 170 ale waze wiecej
chcialabym z 8 kg zrzucic a 2 poszly wiec jeszcze 6 ![]() a co to za spolka z komiczyna? ![]() komiczna witaj
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
tak sie składa , że komicznaa96 , to moja przyjaciółka , która też chce trochę zrzucić, wiec odchudzamy sie razem, i namówiłam ją żeby dołączyła do wątku
![]() te 168 cm, to niby sporo, ale ja jestem dosc niska i szeroka....
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szeroka to nie wiem, ale wagę masz w porządku ![]() a w ogóle to solange421 witaj
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
mm.. witam ;*
chcialabym do Was dołączyć, bo ost czas przytyłam, a lato się zbliża duzymi krokami. ;< mianowicie chce zaczac od jutra i pomyslalam ze jak bd wiedziec ze ktos siedzi w tym samym to bd latwiej. wiele razy probowalam ale szybko rezygnowalam :< mam nadzieje, ze teraz bd inaczej ;p
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Chciałabym do Was dołączyć bo widzę, że sama z odchudzaniem nie dam rady. Widzę, że wątek jest prawie nowy więc łatwiej będzie się wdrożyć. Jestem 2,5 miesiąca po porodzie. Po ciąży zostało mi jeszcze 7 kg. Ale moja docelowa waga to 60 kg. Czyli razem 12kg , ambitny plan, nie ma co ![]() Mam nadzieję, że z wami jakoś łatwiej pójdzie bo już tyle razy poległam w tej walce sama... |
|
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od jutra jest zlym doradca przy odchudaniu ![]() Cytat:
fakt że do kawy nie pasuje...
|
|
|
#101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja póki co jestem pozytywnie nastawiona, muszę zrzucić te kg tym razem. We wrześniu mam wesele brata i to jest dodatkowa motywacja, nawet mąż mi obiecał sukienkę jaką tylko chcę jeśli dotrwam do tych 60kg... Oj ciężko będzie...
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
ja niestety mam dobre kilka miesięcy. `od jutra`
czasem wytrzymam kilka dni, ale zapominam tłumacząc `jeden batonik nie zaszkodzi` ;/ ZACZYNAM OD DZIŚ! i damy rade wszystkie!
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
hmm ja dzisiaj sie najadłam czekolady, ale nie załuje, pyyszna była
zaraz poćwicze, ale od jutro koniec z czekoladą bo chce zobaczyc efekt na wadze w niedziele za tydzien, bo sie waże, ja juz nauczyłam sie kontrolowac i trzymam sie diety, oczywiscie jem zdrowe produkty bo juz mam jakąś manie na tym punkciea Wy w jakie dni sie wazycie, moze bedziemy wszystkie w tym samym dniu? |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1917355 9]a Wy w jakie dni sie wazycie, moze bedziemy wszystkie w tym samym dniu?[/QUOTE]
ja się zważę za tydzień w niedzielę, ale to dobry pomysł żebyśmy się wszystkie ważyły w jednym dniu
|
|
#105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i chciałabym 4 kg mniej mieć... mission impossible... ale nawet z 2 się ucieszę ![]() [1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1917355 9]hmm ja dzisiaj sie najadłam czekolady, ale nie załuje, pyyszna była zaraz poćwicze, ale od jutro koniec z czekoladą bo chce zobaczyc efekt na wadze w niedziele za tydzien, bo sie waże, ja juz nauczyłam sie kontrolowac i trzymam sie diety, oczywiscie jem zdrowe produkty bo juz mam jakąś manie na tym punkciea Wy w jakie dni sie wazycie, moze bedziemy wszystkie w tym samym dniu?[/QUOTE]ja proponuje piątek
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę się przyłączyć? Weekendowo będę Was odwiedzać, ale będę
3kg do końca maja.
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Ja jeszcze przed śniadaniem, muszę do sklepu skoczyć jakiś ciemny chleb kupić albo musli bo niby zaczęłam od wczoraj to odchudzanie a nic w domu do zjedzenia nie mam takiego lekkiego. No i dziś zamierzam coś poćwiczyć, chociaż kilka brzuszków bo przy tak małym dziecku raczej trudno o czas wolny. Oby przetrwać ten dzień bez podjadania... ![]() agniesikk 3kg do końca maja? Dasz radę napewno
Edytowane przez Nuku Czas edycji: 2010-05-10 o 09:40 |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam podobny cel więc damy radę
|
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
przez weekend miałam miliard spraw na głowie więc nie miałam kiedy pisac, no i dieta też poszła w las Od dziś zaczynam znów i wiem ze teraz się uda. Mam zamiar się ograniczyć do 1000kcal dziennie, cwiczyc narazie nie będę bo mam takie zakwasy ze nie mogę sie ruszać :P grałam z bratem w badmingtona (czy jak to sie pisze) i pomagałam babci w ogródku.... zważę się w niedziele, mam jadzieje na - 1 kg
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj jak leżałam w łóżku to sobie myślałam że mi się uda na pewno... nawet jeśli trochę dłużej to i tak wiem że tym razem dotrwam... nie wiem skąd taka mobilizacja u mnie ale czuję się z tym świetnie
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-05-10 o 12:07 |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
no dobra to niech bedzie to wazenie w sobote, zgadzacie sie??
![]() ja musze chocierz 5 kg do konca czerwca schudnąc, bo jade nad jezioro i jak nie schudne to nie załoze stroju, wiec mam motywacje a Was co najbardziej motywuje, dlaczego chcecie schudnąć?? |
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1918781 3]no dobra to niech bedzie to wazenie w sobote, zgadzacie sie??
![]() ja musze chocierz 5 kg do konca czerwca schudnąc, bo jade nad jezioro i jak nie schudne to nie załoze stroju, wiec mam motywacje a Was co najbardziej motywuje, dlaczego chcecie schudnąć??[/QUOTE] mi pasuje sobota ![]() Co do motywacji to wiem, że zbliżają się wakacje i człowiek coraz bardziej się rozbiera. Ostatnio byłam w sklepie przymierzałam bluzkę i spodnie typowo letnie i masakra, nie mogłam na siebie patrzeć w lustrze. Wtedy stwierdziłam, że trzeba coś zrobić, a że sama nie potrafię to dlatego jestem tu z Wami
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1918781 3]no dobra to niech bedzie to wazenie w sobote, zgadzacie sie??
![]() ja musze chocierz 5 kg do konca czerwca schudnąc, bo jade nad jezioro i jak nie schudne to nie załoze stroju, wiec mam motywacje a Was co najbardziej motywuje, dlaczego chcecie schudnąć??[/QUOTE] mi pasuje sobota ![]() motywacje: 1. ide na slub w czerwcu ![]() 2. wakacje ![]() 3. slub we wrzesniu ![]() 4. dołuje mnie szukanie ciuchów które i tak źle na mnie leżą 5. sugestie ze powinnam schudnąć to najbardziej 6. własny ślub w przyszłym roku i podróż poślubna
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
o to fajnie ze wam pasuje dzień ważenia
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1919352 8]o to fajnie ze wam pasuje dzień ważenia
[/QUOTE]pasuje tak mało tu osób że za chwilę będziemy same tutaj
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
czyli podajemy swoje wagi w sobote.
ja właśnie po ćwiczeniach brzuszki, ramiona, na steperku zasuwam ;d
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
mniej osób to mniej zamieszania na wątku
ja zaraz ćwicze hip hop abs |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze w sobote bo mi się @ skonczy to będzie wiarygodnie
jezeli pozwolicie to bede podawac ile mam na minusie a nie ile waze
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-05-10 o 20:30 |
|
|
|
|
#119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaz i tak jest lepiej, bo kiedys jadlam cala tabliczke naraz, teraz tylko troszke nie potrafie wogole zrezygnowac ze slodyczy, chociaz staram sie jak moge je ograniczac. teraz jestem chora wiec zrobilam przerwe w dietowaniu, ale po chorobie wracam pelna para, bo te 5 kg mnie dobija :/ niby nic bo nie mam nadwagi, ale brzuch.....ach szkoda mowic
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
dziwczyny to moze zamiast normalnych slodyczy gorzka czeklada
mi przechodzi napad po 1 kosteczce
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

- 61,3
- 60
- 56
na wizażu jestem nowa 
chcialabym z 8 kg zrzucic a 2 poszly wiec jeszcze 6 
szeroka to nie wiem, ale wagę masz w porządku 

, ambitny plan, nie ma co
Ja póki co jestem pozytywnie nastawiona, muszę zrzucić te kg tym razem. We wrześniu mam wesele brata i to jest dodatkowa motywacja, nawet mąż mi obiecał sukienkę jaką tylko chcę jeśli dotrwam do tych 60kg... Oj ciężko będzie...

zaraz poćwicze, ale od jutro koniec z czekoladą bo chce zobaczyc efekt na wadze w niedziele za tydzien, bo sie waże, ja juz nauczyłam sie kontrolowac i trzymam sie diety, oczywiscie jem zdrowe produkty bo juz mam jakąś manie na tym punkcie

mi przechodzi napad po 1 kosteczce