|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki,ubrania,depilat or,dodatki.SZYBKO.ZAPRASZ AM:)
ale czekaj bo się pogubiłam- to teraz chcesz tylko niebieską? a ja denim. Więc muszę coś dobrać za moje spodenki jeansowe - więc czemu mam coś jeszcze dodawać?:P pogubiłam się:P
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- nie zrozumiałyśmy się .Chodziło mi o to, że spodenki oddaje za coś podobnego tj spodenki albo coś z wish ,bo mam ogólnie mało spodenek, a szkoda mi je oddawać za kosmetyki. To ja najwyżej zrezygnuję z tuszu i będzie ok, chyba, że Ty masz coś z mojej wish.
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
noszę 38 na długość 24,5 - 25 cm
bardzo chętnie zobaczę botki
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
bluzeczki stan określam na bdb byłam w niej zaledwie kilka razy,
i sporo kosztowała, cos 70 zł za nią dałam (; ( moge wysłac na emaila foty bo tutaj sie nie udaje ;x ) nastomiast czrana tunika cropp jest w czasie negocjacji ^^. |
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
to nic, coś może innego znajdziemy. a może masz coś w panterkę? marzy mi się sweterek
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wyłaczyłam subskrypcje wątku i nie widzialam ze napisałas. Nie mam narazie zadnych ciuszków, ale za tydzien lece do Irlandii i wracam 23 maja wiec jesli Ci sie strasznie nie spieszy to moge Ci cos przywiezsc i mozemy sie wymienc. Jesli Ci pasuje to napisz co bys chciała
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
a znalazłąbyć coś u mnie za pasek z primarka i krem blubel?
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1272886505
jak ona cenowo stoi ? |
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
zrobię dokładkę w ten weekend, jak będę miała spokój z pierwszymi maturami. ten komplecik będzie za duży na xs/s
a możesz mi napisać ile te marynarki mają szerokości w biuście i w pasie?
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
krem za bluzkę?
![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- ale biorąc pod uwagę, że ten krem kosztuje w sklepie 9 zł to płacąc za przesyłkę koło 4 zł to się to trochę nie opłaca i przyznasz mi napewno rację nie dobrałabyś sobie jeszcze czegos?
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
aaaa no to raczej twoja torebka była droższa niż bluzeczka
![]() nic innego narazie nie widze, może dasz znac jak coś dołożysz? |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
sama spójrz...
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-porzeczka.htm przkro mi, ale chyba dałaś się troszkę naciągnąć oddałabyś pasek za coś ze swojej wish? mam poza wątkiem bokserki, białą koszulę jaki nosisz rozmiar?
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2010-05-04 o 17:30 |
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
oj, będą za duże w pasie
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam dokładkę
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- oczywiście ![]() daj znać jak coś wymyślisz
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
mogę oddać czarne rurki i skórke za
LOREAL VISIBLE LIFT SERUM INSIDE-NOWY podkład z kwasem hialuronowym,nr 230 True Beige Guerlain issima-korektor w pisaku,rozświetlający 00 rose enlumineur-używany,ale myślę,że powinno być ok połowy,ciężko to sprawdzić CLINIQUE redness solutions-zielona baza maskująca naczynka-z wymianki zostało ok 50% BABYLISS-profesjonalny płyn do prostowania włosów,NOWY pasowałoby Ci?
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
reszta wolna, przejrzalam jeszcze raz Twoj wątek i najbardziej mi zależy na effclair'u, bronzerze lancaster i korektor guerlain
niestety ciężko mi jest określić wartość tych rzeczy w porównaniu do ciuszków, więc liczę na Twoja propozycję
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
a jakie masz te rajstopki o których pisałaś? bo jednak tak myślę, że cieszył by mnie ten tusz
tylko jeszcze coś bym chciała do niego drobnego i git
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
niestety nie mam teraz możliwości zrobić zdjecia
![]() a ta dziurka nie jest duża praktycznie jej wogóle nie widać, nie da sie nawet zmierzyc jej wielkości bo jest maleńka
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
tak tak, chodzi mi o te spodenki, że one za tusz i coś drobnego. Tak cały czas o nich piszemy, ale wole się upewnić- chodzi o te spodenki ?? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1272907743
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
ok moge oddac szorty zamiast skórki a dorzuciłabyś jeszcze miniaturki clinique?
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- To ja proponuje tak: -moje czarne rurki (są nowe)ale bez guzika. -nowe szorty stradivarius -czarna eko (miałam ją na sobie raz) za: LOREAL VISIBLE LIFT SERUM INSIDE-NOWY podkład z kwasem hialuronowym,nr 230 True Beige Guerlain issima-korektor w pisaku,rozświetlający 00 rose enlumineur-używany,ale myślę,że powinno być ok połowy,ciężko to sprawdzić CLINIQUE redness solutions-zielona baza maskująca naczynka-z wymianki zostało ok 50% BABYLISS-profesjonalny płyn do prostowania włosów, miniaturka CLARINSANOWY miniaturki clinique czarne rajstopy 100den nowe kupione we Francji,są ładne ![]() nowy komplet bielizny 70c+s oraz NOWY loreal telescopic pasuje Ci? ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- a masz jakiś eyeliner lib kredkę białą/czarną albo róż? ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- to może być płyn do kąpieli
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
nie wymieniam jej w końcu zapomniałam wykreślić
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

i przyznasz mi napewno rację