![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesteśmy inne :) Sex, drugs and rock and roll !!!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Macie może konto na blip.pl ? Chętnie bym sobie którąś z was poobserwowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak chcesz popodglądać to podziele sie informacją, że właśnie umieram, od wczoraj mam około 35 st . i wachania temperatury zimno-gorąco.. a mój mężczyzna spalił drugi komputer. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Kurczę... nie dobrze. Ale przeziębiona jesteś czy to tak po prostu?
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z ciuchow preferuje klasyczny ,elegacnki gotyk,koronki,cos troszke glamour,kiedys mialam fazy na koszulki metalowe ale wiadomo,wyrasta sie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 | |
Konto usunięte
|
mi już 4 osoby proponowały dołączenie do bractwa rycerskiego, w tym w poprzednim tygodniu kolega z klasy
![]() ![]() ale to nie dla mnie ![]() Cytat:
śmigaj szybko po herbatkę zieloną, wcinaj cytrusy lub paprykę i pomidory! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- [1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;1910145 6]mi już 4 osoby proponowały dołączenie do bractwa rycerskiego, w tym w poprzednim tygodniu kolega z klasy ![]() ![]() ale to nie dla mnie ![]() [/QUOTE] jak bylam w Polsce to bylam czynna w bratcwie,ale za granica to niebardzo sie da ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
męczące to okrutnie
![]() za to dzisiaj połowę lekcji nam odpuścili, i zahaczyłam o park, poznałam ciekawego faceta no i wracając nie mogłam się oprzeć, aby nie zajrzeć do out-letu... mieli przecenę i za 59zł kupiłam 2 bluzki i sukienkę. czyli nie było tak źle dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
no tak średnio... spalił się dysk z całym życiowym dorobkiem graficznym.. a mówiłam mu: nie zrzucaj wszystkiego na jeden dysk...
swoja droga poczytajcie sobie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=427155 dla mnie ciemnogród...
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
wiesz niektórzy mają frajde z jechania po kimś, może chcą się dowartościować. Dla mnie cała instytucja szafy to durny pomysł, ja np. ubieram się dla siebie a nie dla ludzi na internecie.
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, że cokolwiek tam pokaże to wszyscy wiedza lepiej jak powinnam sie ubierać... ze krótka sukienke mi kupił facet bo miał dosyć tych moich workowatych spódnic (akurat! nie wiedziałam.... myslałam ze to ja mu kazałam kupić dla mnie krotka sukienke) teksty typu :"dziewczyna chce byc oryginalna.." też mnie rozbrajaja.. uwielbiam tych internetowych psychologów który na odległość po avatarze widza czego ja chce... dla mnie wątek okropny.. kilka tych samych osób jadących sobie po tym, ze w fioletowych spodniach to sie matury nie zda... ja na studiach bylam galowo na egzaminie tylko raz... (ustny z "kultury materialnej słowian", bo profesof starszej daty i nie wiedzielismy jak zareaguje... oczywiscie im wyzej na studiach tym bardziej w ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaż ja się odzywać nie powinnam, jak u mnie coś szwankuje ze sprzętem to mam upatrzonych dwóch kolegów w klasie i do nich w trymiga lecę. za to w klasie nikt mnie nie pobije w programowaniu ![]() właśnie wróciłam od lekarki i nie wiem, kto kogo bardziej zjechał, ja lekarkę czy ona mnie ![]() ale co za babsko... na moich oczach próbowała stworzyć nowe podwaliny medycyny opierając się na gadkach prababek. "zostań dłużej wegetarianką, nawet się nie obejrzysz, a za 2 miesiące przyjdziesz do mnie z połową włosów i wypadającymi zębami". "wróżę Ci, że bez mięsa nie pociągniesz więcej jak rok" (a to mi wróżka się znalazła, kuźwa, jakbym już nie była wegetarianką od kilku lat). wnerwiona jestem, taki zabobonny babsztyl wyprowadził mnie z równowagi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;1911780 2]widzę problemów ciąg dalszy... i kto tu powie, że faceci znają się lepiej na sprzęcie?
(...) za to w klasie nikt mnie nie pobije w programowaniu ![]() tyle że on dobrze ten dysk podłączył do mojego komputera... i mój komputer by to uciągnął bo to nie pierwszy raz jak podłączaliśmy nadprogramowe dyski do niego... tylko ten dysk chyba juz był uszkodzony prze problemysprzetowe z tamtym kompem... ostatnio na przykład podłączam wszystko przez monitor... tablet, dysk zewnetrzny, karty pamieci.. czuję sie wtedy tak.. tak makowo ![]() programistka tez w końcu zostane przez tego mojego bloga.. sporo rzeczy trzeba recznie robic jak np. ustawianie zdjęć obok siebie... [1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;1911780 2]właśnie wróciłam od lekarki i nie wiem, kto kogo bardziej zjechał, ja lekarkę czy ona mnie ![]() ale co za babsko... na moich oczach próbowała stworzyć nowe podwaliny medycyny opierając się na gadkach prababek. "zostań dłużej wegetarianką, nawet się nie obejrzysz, a za 2 miesiące przyjdziesz do mnie z połową włosów i wypadającymi zębami". "wróżę Ci, że bez mięsa nie pociągniesz więcej jak rok" (a to mi wróżka się znalazła, kuźwa, jakbym już nie była wegetarianką od kilku lat). wnerwiona jestem, taki zabobonny babsztyl wyprowadził mnie z równowagi ![]() dlatego nie chodze tutaj do lekarki.. mojego faceta jak był mały psychotropami karmiła... a psycholog powiedziała jego rodzicom, ze nie może grać w gry komputerowe bo to mu szkodzi na psychike... hmmm.. pewnie dlatego jego rodzice uważają, że my w ogóle nie pracujemy.. bo siedzenie przed komputerem, ruszanie myszka i robienie co jakis czas klik, klik, lub wpisywanie czegoś na klawiaturze to przeciez nie jest zadna praca, tylko gry.. ![]()
Edytowane przez dirt Czas edycji: 2010-05-07 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To ja pamiętam jak kierownik naszego wydziału który miał z nami zajęcia z propedeutyki turystyki na zaliczenie wpuścił z naszej grupy tylko dwie dziewczyny. Nie był to egzamin tylko kolokwium z którego ocena była końcową oceną w indeksie z tych ćwiczeń. Zawsze na kolokwia przychodziło się normalnie ubranym ale ten sobie coś ubzdurał i powiedział że jak nie będziemy mieć stroju galowego to nas nie wpuści. Wszyscy spanikowali. Część osób wracała do domu się przebrać a reszta która mieszkała poza miastem pożyczała ubrania od ludzi z innych grup ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;1911337 8] za to dzisiaj połowę lekcji nam odpuścili, i zahaczyłam o park, poznałam ciekawego faceta no i wracając nie mogłam się oprzeć, aby nie zajrzeć do out-letu... mieli przecenę i za 59zł kupiłam 2 bluzki i sukienkę. czyli nie było tak źle dzisiaj ![]() To ciekawy dzionek miałaś ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() lekarka, do której chodzę jest bardziej tolerancyjna. nawet do niej się zapisałam na wizytę, ale okazało się, że zamieniła się z inną na dyżury... w życiu nie wstąpię do niej ponownie, myślałam że to przebieraniec siedzi na fotelu a nie lekarz z prawdziwego zdarzenia. i można powiedzieć, że moja poprzednia praca polegała wyłącznie na graniu - siedziałam na kompie, robiłam arkusze kalkulacyjne dla poczty i wpisywałam listy polecone... ekscytująca gra, nie ma co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Pozdrawiam nietuzinkwe panie,nie dajacych sie wlozyc do zadnej szuflady!!!
![]() Wierzcie mi,pomimo swojego wlasnego" slusznego" (ponad 40) wieku,nadal pozostalam ta sama,chodzaca swoimi drogami indywidualistka. Czego sie w zyciu nasluchalam i do dzisiaj slysze-to material na gruba ksiazke,ale-nauczylam sie brac to wszystko jako komplement. Gdyby drobnomieszczanka czesc spoleczenstwa kiedys mnie pochwalila,przerazilabym sie smiertelnie,co ze mna zrobilo sie nie tak... Mam dorosle dzieci,ktore bardzo sobie cenia taka matke,a moj facet kocha mnie za moje spleeny. Badzmy i zostanmy soba-juz tak do konca!!!! Usciski dla wszystkic-to piekny i sympatyczny watek!!!! ![]()
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bądźmy sobą - o tak... ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
Jak wam mija weekend drogie wizażanki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
ja studiuje sztukę więc u mnie na egzaminy przychodzi się normalnie, raczej nikt sobie nic nie robi z galowego ubrania. Ale uważam, że też nie należy przeginać w druga stronę - np, na demotywatorach zdjęcie synka z kolszulką JP na egzaminie gimnazjalnym -no ludzi, albo krótka miniówa i dekold na egzamin są pewnie granice dobrego smaku .
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Mi tak sobie...
![]()
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
na leniuchowaniu i robieniu zdjec na bloga
![]() pewnie jeszcze bede walczyc z komputerem... kolejny re-instal systemu... byłam dzisiaj na zakupach... miałam zawiązany turban bo nie chciało mi się wymyć włosów... wiecie pod chustka to nie widać czy tłuste czy nie... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 | |
Konto usunięte
|
bardzo aktywnie
![]() wczoraj przez bite 4 godziny nie schodziłam z roweru, dzisiaj będzie powtórka. nogi mi odpadają, bo wzięłam stary rower a lepszy dla brata pożyczyłam... takie chuchro z niego, że po pół godziny by nie wyrobił na staruszku. pocieszam się jedynie tym, że dzisiaj wezmę ten normalny ![]() Cytat:
pojechałam na rowerze do sklepu w spódnicy do kolan w indyjskie wzorki, bluzce z dekoltem w łódkę, kamizelce pseudo-skórzanej i pstrokatej chustce na szyi... dla mnie to najnormalniejszy strój na świecie na przejażdżkę, ale otoczenie dziwnie reagowało ![]() jeden rowerzysta, który jechał na przeciwko, tak się zagapił, że biedaczek odwrócił się za mną, nie zapanował nad rowerem i runął na ścieżkę. inny mnie z kolei wyprzedzał, odwrócił się i na zakręcie wleciał na ulicę. w sumie to nawet mi schlebia, że wzbudzam zainteresowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
A ja sie niedawno ubralam w dlugie turkusowe giezlo-goroco bylo-i zlote sandaly do tego,przechodzily takie nijakie pancie i skomentowyla "O,Arielle"ale jakim tonem!!!
Usmiechnelam sie od ucha do ucha,pancie skwaszone odplynely w sina dal... Dziwni sa ludzie,ze az tak ich innosc razi... Ostatnio widze coraz wiecej mlodziezy w japonskim stylu "Cosplay",strasznie mi sie to podoba!!!! oczywiscie ludziska sobie glowy za nimi wykrecaja i zlosliwym komenatrzom nie ma konca-ale ja uwazam,ze jest cudowne,ze mlodzimaja ochote i odwage urzeczywistniac swoje fantazje!!!! Zalaczam linka. http://www.cosplay.com/
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
nie bo młoda była.. i jeszcze krążenie w normie miała, ale stała jak wryta kilkanaście sekund, także nawet nie mogłam spokojnie mleka wybrać, bo cała półke soba zastawiła...
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;1915828 5]bardzo aktywnie ![]() wczoraj przez bite 4 godziny nie schodziłam z roweru, dzisiaj będzie powtórka. nogi mi odpadają, bo wzięłam stary rower a lepszy dla brata pożyczyłam... takie chuchro z niego, że po pół godziny by nie wyrobił na staruszku. pocieszam się jedynie tym, że dzisiaj wezmę ten normalny ![]() pojechałam na rowerze do sklepu w spódnicy do kolan w indyjskie wzorki, bluzce z dekoltem w łódkę, kamizelce pseudo-skórzanej i pstrokatej chustce na szyi... dla mnie to najnormalniejszy strój na świecie na przejażdżkę, ale otoczenie dziwnie reagowało ![]() jeden rowerzysta, który jechał na przeciwko, tak się zagapił, że biedaczek odwrócił się za mną, nie zapanował nad rowerem i runął na ścieżkę. inny mnie z kolei wyprzedzał, odwrócił się i na zakręcie wleciał na ulicę. w sumie to nawet mi schlebia, że wzbudzam zainteresowanie ![]() no dla mnie to nie jest strój typowo rowerowy.. ale ja jeżdzę szybko i na wyczynowym rowerku. jazda w spódniczce raczej by nie przeszła... Cytat:
mam porównanie z niedawnej pracy... inni pracownicy nie mogli ani niczego zrozumieć co robię an chociaz tego zaakceptować, bo przzecież moje wybory zyciowe to moja sprawa. tak ich wszystko drażniło i tak mnie nienawidzili, pomimo że nic im nie zrobiłam...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
co zrobić, życie. nie zawracaj już sobie tym głowy, ich problem że mają coś nie tak z głową
![]() a co do spódniczki to tylko do sklepu tak wyleciałam. później byłam zmuszona wyciągnąć spodnie, bo na dłuższe jazdy jednak się nie nadaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.