|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kuchenne rewolucje Magdy Gessler
najgorszymi imo 'kucharzami' w tv są ludzie, którzy gotują w DDTVN, takie młode małżeństwo, ona jest znana ze swoich ciąż chyba tylko, i z playboya. ale oni chyba restauracji nie mają. jeszcze.
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do Magdy Gessler, to mnie jakoś nie razi to, że przeklina czy ciągle się wścieka. Sama mam trochę wybuchowy charakter, więc się z nią identyfikuję, poza tym czasem mam wrażenie, że tylko jej zależy na dobru restauracji. No chyba, że to jest wyreżyserowane
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co to jest ddtvn, pokaz ich
|
|
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
Robert Moskwa? teraz jakiś Moskwa jest u Wojewódzkiego, ale nie znam go.
![]() mnie nie razi wybuchowość Magdy Gessler, mówię tylko, że sztucznie wychodzi jej przeklinanie. ddtvn to dzień dobry tvn http://dziendobrytvn.plejada.pl/27,3....html#autoplay to oni |
|
|
|
|
#95 |
|
BAN stały
|
Przecie to Majka z Rodziny zastępczej
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
A ja uwielbiam kuchenne rewolucje magdy gessler
|
|
|
|
|
#97 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A restauracje ma zresztą wystarczy sobie wygooglać, żeby się czegoś dowiedzieć:Cytat:
Cytat:
Co do samego programu - po obejrzeniu kilku odcinków jestem przerażona personelem niektórych restauracji i mam nadzieję, że to są odosobnione, ekstremalne przypadki. Jako najbardziej irytujących zapamiętałam Greka (zero pokory, zbyt wysokie mniemanie o sobie), synową z Restauracji u Zosi (odniosłam wrażenie, że ma pretensje, że ktoś w "jej" restauracji ośmiela się coś zmienić) i 3 kelnerki z odcinka o restauracji w stylu alpejskim (mentalność gimnazjalistek, strojenie fochów i stadne składanie wypowiedzeń, ogólnie zachowanie, jakby komuś robiły łaskę, że "pracują"; w dodatku jedna chuchała do kieliszków - obrzydliwe, do tego lokalu bym na pewno nie weszła). Ale mimo wszystko program lubię i oglądam.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45174983 LUTY wymienię Edytowane przez BrigitteBardot Czas edycji: 2010-08-27 o 12:32 |
|||
|
|
|
|
#98 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
![]() A w tym drugim przypadku troche mi było zal dziewczyny bo Magda potraktowała ją jakby ta celowo chciała doprowadzić do bankructwa (przemieniając bar w pizzerie bodajże?) a przecież wcale tak nie było, chciała dobrze.
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do tej dziewczyny to sprawa trochę śliska - ogólnie jak dla mnie babka nie miała umiaru, ubrana tandetnie, wystrój restauracji tandetny, ale to wszystko można wybaczyć, gdyby się nie odzywała. W ogóle nie umiała przyjąć krytyki (od osoby obiektywnej) i jeszcze siliła się ironię. Ale wiadomo, to są sprawy dyskusyjne, każdy zinterpretuje dane zachowanie inaczej.
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubie ten program, do samej Gessler też nic nie mam. Szczęka mi opadła jak w którymś odcinku ziemniaki podgrzewali w mikrofalówce
![]() Teraz będę polowac na następne odcinki bo ma być bar z mojego miasta to się przynajmniej dowiem czy warto do niego iść
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Grek był niestety fatalny, a szkoda bo greckie knajpki w Poznaniu są w cenie.
Kiedyś spotkałam go w jakimś pubie, jak byłam z koleżankami na imprezie. Nie pamiętałam skąd go kojarzę (teraz już wiem, z programu), ale zachowywał się fatalnie ![]() swoją drogą, jakoś tego programu nie lubię. Wolałam jego zachodnią wersję. Moim zdaniem M.Gessler robi za dużo zamieszania, a i tak efekt jest tylko medialny: zmiana zakurzonych dekoracji na inne, które się zakurzą i jedno popisowe danie: to trochę za mało. Może starczy na schow, ale na prawdziwą restauracyjną rewolucje to nie wygląda. Pic na wodę a szkoda, bo pomysł konwencji programu rewelacyjny. Może ktoś inny, niż pani MG by się bardziej sprawdził?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: juz znalazłam w google
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2010-09-03 o 20:57 |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
a pisało może kiedy będzie ten odcinek leciał?
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
piszą tyle ze albo zobaczymy jesienią albo we wrześniu, więc konkretnie to nie podają.
nie pozostaje nam nic innego jak uważnie śledzić zapowiedzi odcinków ![]() BTW podobno w sobotę była na wizycie w czarciej
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje że nowe odcinki będą leciały jak będe mogła oglądać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
W pierwszym odcinku pierwszej serii była knajpa blisko mnie. Chodziłam tam z przyjaciółką bo miałyśmy blisko
![]() Tak się śmiałam przy oglądaniu tego, że mnie brzuch rozbolał. Znam właściciela (współ jak się okazało) i śmiesznie wyglądał taki sprowadzony do parteru. Wystrój fajnie zmieniła, żarcie nie wiem, bo nie byłam tam już dawno. Ale nie pokazali jednego... KIBLI! Łazienki tam straszą dosłownie. A i jeszcze piękna antresola, widoczna dla gości a tam rupiecie wszelkiej maści. Tego też nie tknęła. Ogólnie samą panią Gessler lubię Jakoś jest mi bliska i mi właśnie bardzo się podoba jak przeklina Jeśli będę miała czas to chętnie obejrzę następną serię.
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wg gazet zmieniła tam wystrój i dodatki. odcinki to pewnie sie i na necie pojawią ;D
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej podobał mi się odcinek gdzie byli tacy młodzi kucharze to była w dzień restauracja a w nocy klub. Tam przynajmniej się pośmiali troche, widać że i Gesslerowej tam fajnie było.
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
zapomniałam, że już nowe odcinki lecą.
i dziś załapałam się tylko na końcówkę. koniecznie muszę obejrzeć powtórkę, bo knajpa w moim mieście.
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
odcinek za darmo
http://vod.onet.pl/kuchenne-rewolucj...8,odcinek.html |
|
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
niedługo powtórka, to obejrzę.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
widziałyście o knajpie w Lublinie? Antyreklama.............. ............
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Po emisji programu chyba mogą się pożegnać z dalszą działalnością.
|
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Widziałam końcówkę, nigdy bym nie zjadła w tej restauracji..
|
|
#116 |
|
kobieta za ladą
|
witam
po dzisiejszym odcinku jestem w szoku...a na miejscu włascicieli a zwłaszcza tego co na końcu sie z Geslerową spotkał wyjechalabym z kraju ![]() widać naprawde porwali sie z motyką na słońce,chciała pomóc naprawde mieli szanse ,ale zepsute mięso ![]() żenada....fuj
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez widziałam, chyba mogą się pożegnać z restauracją
chociaz swoja droga zgłaszajać sie do takiego programu powinni miec swiadomosc ze jak nie bedzie tak jak Gesslerowa pomogła, tylko tak jak przedtem to mogą mieć jeszcze większe problemy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Włączyłam w połowie, nie oglądałam zbyt dokładnie. Co się stało w tej końcowej scenie? Naprawdę podali zepsute mięso?
|
|
#119 |
|
kobieta za ladą
|
Geslerowa wypluła to co ugryzła potem kazała włascicielowi samemu spróbować,potem pzrekroila mięso i pokazala mu co je
![]() sie tłumaczył ze nie wie jak to możliwe...tiaaa
|
|
#120 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do lodówki, którą dostali od Gessler włożyli jakieś frytki Wyrzucili z menu wszystko to, co dodała Magda Na jej specjalne życzenie przyrządzili to, co chciała. Zamówiła hamburgera i coś tam jeszcze. W tym pierwszym było zepsute mięso (pleśń była na połowie kotleta ). Właściciel nijak się nie tłumaczył.---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Edytowane przez Jamie69 Czas edycji: 2010-09-11 o 22:08 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

ona też chyba jest restauratorką, ale nie jestem pewna. wszystko zostaje w rodzinie. 

flejksy
i dziś załapałam się tylko na końcówkę. koniecznie muszę obejrzeć powtórkę, bo knajpa w moim mieście.

). Właściciel nijak się nie tłumaczył.