|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bacik w akcji :D - wątek dbających o portfele! Oszczędzania cz.II :)
Cytat:
przeniosłam się do mBanku.
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam konto internetowe w ING banku jestem zadowolona mam tez bezpłatne konto oszczednościowe , płace 2 zł na miesiąc za karte ale jesli w ciągu miesiąca zapłace kartą w sumie za 100zł to nie mam opłaty za tą karte
jestem bardzo zadowolona
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dotychczas odkładałam pieniądze do koperty Po prostu za bardzo kusi mnie, jak widzę pieniądze na koncie, do którego mam dostęp![]() Konto mam w PKO BP. Jest to konto student, za które płacę miesięcznie 2,5 zł + przelewy poza PKO 0,50 gr. Nie wiem czy nie zmienie na coś innego, bo jednak trochę kasy to zżera. |
|
|
|
|
#94 |
|
after hours
|
ja mam w ing, aliorze i mbanku. alior i mbank bezpłatne, ing płatne, ale nie mogę się zebrać z wnioskami, żeby przelewy szły mi na mbank zamiast do ing
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, spodobał mi się wasz pomysł na odkładanie drobniaków
Tylko że moja skarbonka już jest pełna 1groszówek. Wiecie może gdzie mi bez marudzenia wymienią? W banku, w sklepie?
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#97 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Farba z Joanny i Mamuśka mi maluje ![]() dziewczynki ja właśnie podniosłam się z łóżka po wczorajszej imprezie wiec uciekam ![]() wczoraj wydałam 32 zł |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam konto w ing, na które przelewają mi wypłatę, w tym samym banku konto oszczędnościowe - jedno i drugie za free
poza tym mam internetowe konto w pko bo tu gdzie aktualnie mieszkam mają oddział i bankomat zaraz obok domu na samym początku robie przelewy /za free/ za wszystkie rachunki z ing, i przelewam na konto pko kasę jaką planuję wydać w ciągu całego miesiąca tym sposobem w ciągu jednego miesiąca jedyne opłaty jakie ponoszę na korzyść banków to 0,99gr za prowadzenie konta w pko
|
|
|
|
#99 | |
|
after hours
|
Cytat:
no to ładnie zabalowałaś
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej laski, musze się Wam wyżalić, bo mam mega doła i nawet sie popłakałam przed chwilką jak to mówiłam siostrze
![]() przeszło mi koło nosa 85.000 tys złotych jestem zła na siebie i na cały świat Wczoraj kilka razy ktos do mnie dzwonił z NUMERU PRYWATNEGO. za 1) razem nie zdarzylam odebrać po kilku godzinach za 2)razem odebralam ktos powiedzial "Dzien dobry" i przerwało... gdy zadzwonił 3 raz sie wkurzyłam, nie odebralam i wyąłczylam telefon - to był duży mega bład, teraz to wiem Jak wlaczylam tel dostalam smsa " TVP: Dzwonilismy do Ciebie w sprawie mercedesa i kasy, ale nie odebrałaś. Masz jeszcze szanse na nagrode pieniażna w innym losowaniu.... " Po fakcie przeczytalam regulamin,ze wczoraj było losowanie mojego auta, wartosc 85tys. mercedes, ktorego sama wybralam z 5 innych aut + kasa na roczne paliwo + 10tys na wydatki + ubezpiecznie i zapłącony podatek ![]() jednym słowem DAŁAM DUPY ![]() Za tydzien znowu losowanie tym razem gotówki 32tys. bodajże. Mogli juz nie wysyłąc tego smsa,ze do mnie dzwonili i bym teraz sie nie dręczyła od teraz bede systematycznie grac w duzego lotka i wysylac smsmy choc na RMF FM P.S. Obiecałam sobie ten tydzien temu, że jak wygram auto to wreszcie zrobie prawo
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-05-09 o 18:46 |
||
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
flotynko ak mi przykro, ale pomysl musialabys ogromny podatek zapłacić od nagrody
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki za pocieszenie - masz klika
oby tak było... ale fakt był taki,ze w tym smsmie tez pisało by wyslac jeszcze jednego i miec kolejną szanse ![]() malina właśnie nie, bo podatek był juz opłacony - stad tyle mnie kosztowały te smsmy,bo wzielam full serwis a kazdy sms 3,66 a smsmow było chyba 6 lub 7
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-05-09 o 18:54 |
||
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Off foltynko - pech niezły. Ale to mogła być podpucha, żebyś dalej grała i wysyłała sms
Oni są nieźle zakłamani. Więc nie ma co się dręczyć tym. Graj w lotka i jak coś wygrasz oddaj Ani nawet 1 procent![]() A dziś nic. Jestem dumna. |
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
nowa część
![]() ojej Foltynka ja ostatnio niestety trochę wydałam kupiłam urządzenie wielofunkcyjne- 179 zł (dałam 100 resztę rodzice dołożyli ) 15 zł papier do tego urządzenia 10 zł komplet koszulek na dokumenty 26 zł kolczyki 49 zł piżama dla mamy na prezent wczoraj: 40 zł buty, ale była przecena z 80 ![]() Dziś: 0,98 jabłko 1,49 x 2 - wody 2,99 wkładki higieniczne |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja juz mialam plan by go sprzedac i by byłą kasa na mieszkanie
![]() ale powoli dociera do mnie co sie stało i że to pewnie tak było naciaganie na kolejne smsy i nie wiadomo jakby sie zakonczyła taka rozmowa tel. ![]() - apteka 15 zł - 2 szejki 5,50 - w Lidlu 48 zł ( 8 jogurtów, Calgonit, płyn do płukania, 2 serki do smarowania pieczywa, 2 wafelki, przyprawa ziarenka smaku, 4 oranżady, 2 smietany, kawa 3w1, maślanka, banany) + 0,50 gr znalazłam w pracy na placu na chodniku, bedzie jutro na kawke z automatu
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-05-09 o 20:01 |
||
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Doczytałam Was kobietki
4 stronki, ładnie produkujecie ![]() Dziś nic nie wydałam bo mi się cora pochorowała i siedzimy w domu ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Foltynka
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Ja dzisiaj: 12zł bilet 19zł taksówka miałam tak ciężką walizę z jedzeniem, że musiałam
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli napisali "kasy" i "odebrałaś" to podpucha jakaś.
|
|
#111 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Foltynka tak mi przykro, ale nie martw się, jeśli masz takie szczęście to na pewno Cię nie ominie i przypuszczam, że niedługo coś wygrasz, musisz tylko w to intensywnie wierzyć a prawko polecam zrobić tak czy inaczej, zawsze się przyda a ceny robią się coraz wyższe...Ja od czasu do czasu wysyłam smsy do rmf ale zaraz po wysłaniu wątpię że naprawdę można coś wygrać i pewnie dlatego się nie udaje:P Postanowiłam zacząć grać w różnych grach, szczególnie w lotto, a nóż się poszczęści ![]() Wydałam dziś 26zł na zamówione jedzenie bo nie chciało mi się nigdzie ruszać a z lodówki na nic nie miałam ochoty teraz żałuję bo robię się powoli coraz grubsza od tych fast foodów, a za taka cenę to mogłabym sobie zrobić co najmniej dwa pyszne domowe obiadki no ale co zrobić jak się jest leniem a do tego pisze się na ostatnią chwilę pracę i szkoda czasu na gotowanie...
|
||
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Coffe nieno 100 co miesiac tez niedam za farbowanie , sama sobie z tym radze to raptem moze 6 euro mnie wynosi za ta przyjemnosc
ja dzis mialam isc do sklepu po pracy ale tz zapomnial do pracy portfela i nie wyjal kasy a jak doszlam do domu to juz bylam na tyle zmeczona ze tylko siedze pzy kompie i nigdzie sie nie ruszam . oj malaczarna ja tez kawusie zawsze z rana le mamy tak z tż ze kto pierwszy wstaje to robi kawe ![]() ja mam w mbanku w sumie teraz 3 rachunki i jedyna kasa jaka w ciagu 5 lat za oplaty mi policzyli to co roku 25 zl jak sie nie myle za ekarte i tyle . zero za prowadzenie konta itp foltynko tak mi przykro ale to dlatego ze w totla wygrasz w tym tyg wiec glowa do gory miliony czekaja Tiny princess a coz to za urzadzenie wielofuncyjne? faceta zastepuje? czy wogole wszystko w domu robi?
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
6 pak piwa na grilla 9,99e
cukierki dla dziecka znajomych 2,99e i z Tż byliśmy na lodach 2,80e Teraz jak będę w Polsce chce założyć konto oszczędnościowe, mam zamiar co tydzień wysyłać kasę na to konto, bo za dużo wydaję tylko nie wiem w jakim banku i czy nie lepsza byłaby lokata? Jak myślicie? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
22zł - kino
Ale zarobilam dzisiaj 3 dyszki prawie, bo dostalam skladke na paliwo od znajomych, z ktorymi smigam do szkoly
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie bijcie, ale wczoraj wydałam duuuuuuuuuuuużo na bransoletki Lilou, ale cały weekend je oglądałam i nie mogłam się oprzeć
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
O Bosche następny wątek!!!!ale się rozwinął!!!!
![]() nie było mnie ledwie weekend a tak szalejecie!!! foltynka to podpucha była, nie przejmuj sie ja w sobote ciuchów nakupiłam i butów ![]() -szpilki szare-39,9 -czarne na koturnie-28,00 ![]() -sukienka bez pleców-26,00 -podkolanowki+ponczochy-15,00 i chyba tyle
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
ja w weekend nic nie wydałam oprócz prezentu dla kumpeli no i 6zł - wściekły pies
|
|
|
|
#118 | |||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
i podziwiam że dałaś radę ![]() Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19183483]O Bosche następny wątek!!!!ale się rozwinął!!!! ![]() nie było mnie ledwie weekend a tak szalejecie!!! foltynka to podpucha była, nie przejmuj sie ja w sobote ciuchów nakupiłam i butów ![]() -szpilki szare-39,9 -czarne na koturnie-28,00 ![]() -sukienka bez pleców-26,00 -podkolanowki+ponczochy-15,00 i chyba tyle [/QUOTE]Pochwal się butami ![]() Witam wszystkie nowe oszczędzające ![]() U mnie weekend szkoła - 10 zł - (3x herbata, sałatka) Carry - 95 zł - dla mamy koszulka, bluzka, dla mnie sukienka Mam mały dylemat... jak wiecie z TŻ-tem od lata remontujemy mieszkanie dla nas no i teraz trafiła nam się okazja kupić lodówkę i kuchenkę z płytą indukcyjną - nowe za połowe ceny... zastanawiam się czy wziąć teraz... jakieś 2 tys by poszło no ale byśmy mieli już do kuchni a i tak musimy kupić...
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Ayo podziwiam ze dalas rade .
a ja dopiero wstalam , dzis wolne mam musze sie w koncu wybrac do sklepu ( od 3 dni sie wybieram i nic z tego ale przynajmniej oszczedzilam na tym bo tak to bym pewnie kupila jakies *******y ... ) no ale dzis musze isc bo i do apteki trzeba . kolano mnie boli ( stara kontuzja ) musze cos z tym zrobic a wszelkie masci i tego typu rzeczy mi sie pokonczyly . myslalam ostatnio o jednym z moich celow rowerku stacjonarnym ( ale to dopiero jak z urlopu wroce ) i myslalam ze przy kolanie chorym nie bardzo ale na szczescie wyczytalam ze mozna jak najbardziej yuuuupi takze bede jak najbardziej odkladac na ten cel z przyjemnoscia . lepiej na to niz cukierki Dagunia pewnie ze brac . teraz wydasz 2 tys ale oszczedzisz na tym bo jak sama mowisz za polowe ceny . jesli tylko masz gdzie to teraz wstawic i macie kase to pewnie ze brac. |
|
|
|
#120 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

chciałabym po prostu wpłacić moje dotychczasowe oszczędności, i dokładać jak coś dostanę czy zarobię (jestem konsultantką Avon
przeniosłam się do mBanku.

4 stronki, ładnie produkujecie