![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GOUTAL, JPG,róże LANCOME, NOUBA, cienie DIOR, EL. Lucidity, NUXE i inne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GOUTAL, JPG,róże LANCOME, NOUBA, cienie DIOR, EL. Lucidity, NUXE i inne...
cos u mnie za monitor dell?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Witam chetnie wymienilabym sie na perfumki, tylko czy Pani chcialaby sie wymienic dwa kremy za te perfumki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
może któres kulki................
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Boszszszsz............... ............ ![]() ![]() ![]() Całą powagą, swego statecznego wieku wyrażm zdanie, ![]() ![]() Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-06-12 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imperiale? ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- a czemu sie pozbywasz tego monitora? cos z nim nie tak? napisalas ze jest nowy, tak? ale nie na gwarancji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
hej, moze bylabys zainteresowana halloween fresia jdp ?
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio sie przeprowadzałam, meblowałam etc i zanim zdążyłam stanowisko komp. złozyć, to dost, monitor 19" ![]() Co do kulek, to musiałabym poczytać, pomyślec, skonsultowac z kolezankami ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- dziękuje, ale to nie mój zapach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, ja chyba zrezygnuje, bo jednak 17 nie bedzie dla mnie robil wielkiej roznicy. sorki za zamieszanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() zacznijmy jeszcze raz ![]() Siemka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Witaj!
Podobają mi się Geoxy (i ewentualnie czerwone balerinki). Ja niestety nie posiadam żadnych butów ani ubrań w moim wymiankowym wątku, ale może znajdziesz coś, co Cię zainteresuje? Pozdrawiam serdecznie!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1274283776
po to przylazłam znowu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() CHANEL Levres Scintillantes Glossimer nr 38 limitowanka sezonowa, soczysty różowy kolor opalizujący na łososiowo -pomarańczowy .Bez drobinek . Piękny efekt. Ubytek około 20 % ESTEE LAUDER Pure Color Gloss 104 Fresh Berry 5/6 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
BAN stały
|
Cytat:
Powiedz mi tylko czy ten Lancomowy róż to róż różowy czy róż nie różowy ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() p.s Lucidity daj !!!! ![]() Edytowane przez yazoo Czas edycji: 2010-06-14 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki landrynkowy efekt, taki różowy, to jest po zmieszaniu z "różą " |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
nie, nie widziałam ps`a
![]() ![]() Wiesz co? u mnie jest tak. Kupuje róż bo podoba mi się kolor, i myśle, że będzie inny od tego co już mam, a w domu się okazuje , że odcieniem jest podobny do przeze mnie już posiadanych ![]() I tak Shiseido, Lancome, Nouba , wszystkie sa podobne. Jedynie Clinique jest zupełnie inny. I właściwie, to wszystkie mi pasują, tylko po co mi tyle róży ![]() A nic innego za błyszcze u mnie nie widzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() za błyszczydła nic nie widzę P.S oprócz Lucidity ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do kotów się zgadzam, dom bez kota, to smutny dom. ![]() Ach, jakie to wspaniałe uczucie, jak kot z nienacka skoćzy na plecy. Albo akurat ma chęć bawic się mychą koło nóg, drapiąc je nie miłosiernie Coż to za uczucie wspaniałe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Może za A. Goutal chciałabyś L'eau d'issey A Drop of Cloud 100 ml?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439961 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
To limitowana wersja L'eau d'issey Isseya Miyake. Po francusku Une Goutte de Nuage, po angielsku A drop of Cloud
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.