![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co głupiego robiłaś po porzuceniu, by odzyskać faceta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
limonka1983
Wątek boski! Ale nadzieje, że którejś z Was pomoże - płonne. Świeżo porzucona, cierpiąca, mająca mętlik w sercu kobieta ostatnim czym się kieruje w swoim postępowaniu, to rozum i logika. Zapytana ile jest 8 * 7 odpowie, że pewnie tyle, ile lat ma ta lafirynda, z którą odszedł. Tak to niestety działa. Z resztą z facetami jest niewiele lepiej. Ale opowieści - miód. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#94 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
W sumie więcej głupich rzeczy robiłam w czasie trwania związku
![]() ![]() ![]() A najgłupszą rzeczą było chyba błyskawiczne związanie się z kimś innym, kto mnie wyciągał z dołka. To był wielki błąd, bo to nie było "to" a ja się za szybko zdecydowałam na związek, a potem musiałam zrywać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Prawda. Może te historie pomogą choć jednej, porzuconej dziewczynie ustrzec się od niegodnych zachowań
![]() Kurczę, gdyby za moich młodych lat funkcjonowało forum wizażu, gdybym mogła wtedy czytać o Waszych problemach i sposobach na ich rozwiązanie, w wielu sytuacjach postąpiłabym inaczej. A tak to mija ćwierć wieku i człowiek dopiero wie, że ma tam jakąś namiastkę wiedzy; zdobytą niestety "dzięki" gorzkim doświadczeniom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
cos mi sie przypomnialo, moj ex TZ rzucil mnie na kilka dni w trakcie trwania zwiazku... on byl "dziwny" i mial problemy, o ktorych nie wiedzialam (ze soba), napisalam mu uwaga, list
![]() i po jego przeczytaniu do mnie wrocil ![]() kiedy sie rozstawalismy na dobre wyznal dlaczego - napisalammu, ze jestem "dumna z tego jaka ma prace" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
W całym tym bezmiarze średnio mądrych akcji pocieszające jest to , że nie tylko ja takie głupoty robię
![]() Ja to klasycznie : -picie do lustra i pisanie w środku nocy -picie z kumpelami i pisanie w środku nocy -dzwonienie w środku nocy -szukanie laski po osiedlu ( ale to dawno było) -totalna inwigilacja jego i nowej laski (cały internet przeszukany, zdjęcia odnalezione, nienawiść zakorzeniona ![]() -opisy na gg i innych portalach jaka to ja szczęśliwa jestem.... - i niestety nadal powtarzany błąd: rzucanie sie na wszystko co się rusza i nie ucieka na drzewa, chyba żeby sobie samej udowodnić, że też potrafię być szczęśliwa z facetem. Oczywiście jak się możecie domyślać, nic z tego nie wychodzi, kilka randek, potem uruchamia się moja skłonność to bycia bluszczem i po sprawie...ciągle obiecuje sobie poprawę, ale potem pojawia się kolejny delikwent i w tango lecę ![]() może jest jakaś opcja by telefon się blokował powyżej promila co? ![]() ![]() a co do nienawidzenie nowej laski exa - pewnie mi to przejdzie, ale na razie lepiej by mi nie wchodziła w drogę...
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Napisałam list czemu nie może mnie zostawić, którego oczywiście nie zrozumiał. Potem pojechałam za miasto do niego ale nawet nie chciał ze mną rozmawiać.
Na szczęście po tym wiedziałam, że jest kretynem xD
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
To i ja coś dorzucę
![]() Tyle że to akurat akcja faceta, który okropnie chciał byc ze mną, ale ja nawet nie chciałam o tym słyszeć. Facet był niepoprawnym romantykiem, szalal na punkcie Władcy Pierścieni, a ja takich nie lubię, a facet mi dosłownie zyć nie dawał, pytał się 3 x czy będziemy razem. Nawet gdy wyjechał do Anglii, nie dawal mi spokoju. Jednak jednym sms mnie rozwalił. Brzmiał on dokładnie tak: ,, Co porabiasz zielonooka piękności w tej odleglej górskiej krainie?? dalej zapuszczasz włosy?? bo ja ostatnio zapuściłem brodę, i no wiesz, mogę być twoim Aragornem ![]() A moja reakcja: ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Pocieszałam byłego (przytulałam i ocierałam łzy, nawet kakao zrobiłam), który rzucił mnie dla innej, a kilka dni potem przyszedł z płaczem twierdząc że "ona nie jest taka, jak myślałem"
![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-05-24 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Przypomniało mi sie
![]() ![]() ![]() Wiedziała jakiego ma on jopla na punkcie samochodu więc może myślała że tym go złapie za serce... oczywiście się nie udało ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Inna kolezanka pisała "przypadkowo" do byłego smsy o wyjsciu na impreze... potem mówiła że miał on trafić do koleżanki albo kolegi ![]() (w sumie też kiedyś miałam taki głupi pomysł) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ze mna moj ex zerwal przez... GG!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Chyba nic głupiego nie robiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypadkowe smsy też były ![]() Ale nigdy nie zapomnę akcji tuż po olaniu mnie. Postawiłam na wzbudzenie zazdrości ![]() Tuż po zerwaniu przyjechał do mnie kumpel. Tzn. nie do mnie. Wracał skądś i poprosił mnie o nocleg. A ponieważ byłam całkiem sama w mieszkaniu i byłam już singlem, stwierdziłam, ze ok. Koleś nieprzyzwoicie umięśniony, tryskający testosteronem, mrrr... A ja mam takie hobby, że robie amatorskie masaże (pleców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiałam się i zastanawiam aż w końcu sobie coś przypomniałam. Trzy lata temu w środku nocy zobaczyłam mojego byłego przechadzającego się z moją dawną przyjaciółką. Kilka dni później weszłam na jej konto na fotce (jakiś czas wcześniej dostałam od niej hasło) i sprawdziłam wszystkie wiadomości, a później zaczęłam korespondować ze swoim byłym. Napisałam mu w jej imieniu, że jest zołzą i lafiryndą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wogole z tym odsniezaniem ![]() a masaz kumpla hahahahaaha chcialabym wiedziec twojego ex pingpong mu walił o ziemię ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Ja przyznam, ze unosiłam sie dumą i mimo checi nie dzwoniłam, nie pisałam do zadnego z eksów. Pierwszego tylko poprosiłam po tym , jak zerwałam o rozmowe, chciałam zebysmy spróbowali jeszcze raz, ale nie chciał. Msc pozniej dowiedziałam sie, ze mnie zdradzał, wiec dlatego. BYło wiele razy ciezko ,ale sie nie upokarzałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Yyyyy, serio? ![]() Pamiętam tamte czasy - hitem był onet i czat onetowski (ach, pierwsza wirtualna miłość). No i icq miast gg ![]() Wizażu nie pamiętam; widać przeznaczone mi było trwanie w niebłogiej nieświadomości i testowanie relacji, relacyjek i wszystkiego co z nimi związane na własnej skórze. ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
przypomniało mi się jak w sylwestra dawno dawno temu bieglam za ex, ktory wkurzył się ze siadlam bez pytania obok niego i go przytulałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm... z tego co sobie przypominam nic głupiego nie robiłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() najlepszy wątek w ostatnim czasie,po prostu leżę ze śmiechu ja nie mam takich przygód na swoim koncie,przy facetach zawsze starałam się pokazywać jako to ja silna (a w zaciszu domowym odstawiało się cyrk przed samą sobą),ale też nie mogę się teraz sama z siebie pośmiać ![]()
![]() |
#117 |
astro-loszka
|
Oj, ile to ja głupot zrobiłam, gdy rzucił mnie jeden z moich ex...
- obiecał mi na odczepnego przyjaźń, więc wydzwaniałam, smsowałam, nalegałam na spotkania - na spotkaniach w koło Macieju wałkowalismy temat rozstania i naszego byłego związku - ja dociekałam, co bylo nie tak i czy nie da się wrócić - dzwoniłam do niego po pijaku - wysłałam mu walentynkę i zamieściłam w niej wiersze miłosne - każdy nasz kontakt kończył się kłótnią i moimi łzami a potem powiedziałam sobie dość, zakazałam sobie kontaktów z nim, a niedługo potem poznałam mojego TŻ ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
![]() Idealna demonstracja po rozstaniu ![]()
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Buc
|
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
jak przeczytacie co ja zrobilam ... ojj nie chcecie wiedziec ;o
otoz rozstalam sie nie dawno z chlopakiem. wiecie ze milosc oslepia? na poczatku dzwonilam do niego i prosilam o rozmowe, mowilam ze sie zabije ... (ale glupia bylam) myslalam ze wywiore na nim wpływ lecz sie nie udało. dałam sobie spokoj na troche lecz znow cos mnie tkneło i zadzwoniłam do niego przepraszałam go mowilam ze sie zmienie. A on mnie olał. powiedział ze nie ma do mnie szacunku itp.. za to co mu zrobiłam. hah tylko go sprawdziłam i sie kapnal ze to ja. sie takich rzeczy nie robi chlopakowi ale teraz wiem ze to był pretekst do rozstania.. juz nigdy do niego nie napisze, chociaz bylam z nim pol roku to tak mnie potraktował. nawet sie nie znamy na ulicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.