|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *Różności kosmetyczne :)*
podoba mi sie u Ciebie sporo kosmetykow
mianowiciehttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...-do-biustu.htm DAX COSMETICS -Perfecta Mama =AnneMarie Borlind- Energie Double Fleur d'Oranger- =EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed- no to by bylo na tyle...domyslalam sie ze za bardzo zaszalalam moze cos dobierzesz?
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
trudno mi sie zdecydowac na jakas rzecz, wiec jednak zrezygnuje z ewentualnej wymiany
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
hej
podobają mi się u Ciebie tylko perfumki...
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Myślałam i myślałam i ...mogłabym go oddać Choć w zmaiarze miał być ten róż tylko za coś * ![]() Mnie u Ciebie interesują : 1. Murad Acne Complex Kit: (wszystkie 4 -ry specyfiki) 2. Neutrogena Visibly Clear, Peeling do pielęgnacji przeciw wągrom 3. Neutrogena Visibly Clear, Peelingujący żel do mycia twarzy Nyx szminka Jak jesteś chętna na jakąś zamiankę, to daj znaka Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-07-10 o 14:14 Powód: dopis |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolałabym jednak:Murad Acne Complex Kit: (wszystkie 4 -ry specyfiki)
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ciekawi mnie ta firma
Dobrze, to zarezerwuj mi proszę te specyfiki ...i daj znać , jak przemyślisz A nic z kolorowych kosmetyków nie posiadasz na zbyciu? Ok, ja będę wieczorkiem przed 22.pa!
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem najbardziej łasa właśnie na perfumki
tak więc ja bym była chętna na YR ale co Ty na to...?
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
oki, myślałam, że jak o niego pytasz, to jesteś chętna
w takim razie pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Robimy jakąś zamiankę? A co dolega żelowi Neutrogena z pompką? I czy daty wazności Murada są długie? |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ten żel z pompką, to normalnie można takie butelki zamknąć obracając pompkę w jedną stronę jak wskazuje strzałka, w tym przypadku ten stoper jest chyba zepsuty, bo mogę tą pompką kręcić w kółko i nic. Jeśli dalej jesteś zainteresowana, to możemy się wymieć
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic nie wybrałam Witaj - MAC Blot Powder - matujący puder prasowany 12g, odcień medium użyłam 2x pędzlem, Czy jest aktualny? Zakupiłaś go osobiście? Czemu Ci nie pasuje? Pytam, bo zastanawiam się też nad odcieniem...wydaje się dość jasny, wrecz bladziutk,i ale może to złudzenie. No i czy chciałabyś się zamienić ?
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-07-12 o 19:04 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Puder zakupiłam na Allegro u zaufanego sprzedawcy (mogę Ci podesłać na priv jego nick), osobiście dawno nie miałam okazji zajrzeć do MAC'a bo mam trochę ponad 200km do W-wy
A szkoda mi oj szkoda ![]() Odcień jest jasny, naturalny. A czemu oddaję? Bo na mnie nie działa tak wspaniale jak to w recenzjach pisali, szukam dalej ideału Tyle, że kosztował mnie około 120 zł z przesyłką - musiałabym coś dobrać, a nie wiem czy cóś znajdę jeszcze ![]() Podpowiedz coś o odcieniu SVR, czytałam w recenzjach, że podobno pomarańczowy jakiś jest
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
JUSTYD- Rozumiem Ciebie. Nieee, nie musisz podawać nicka z All (chcociaż może póżniej na pw, tak z ciekawości oczywiście w razie naszej miłej wymianki ) No właśnie, ja też zaczęłam poszukiwania jakiegoś "wykańczacza"...bardz o chciałabym go przetestować ![]() SVR pomarańczowy? Nie sądzę by ten odcień, u mnie tego nie było efektu, raczej to pośredni beżyk, może z delikatną" nutą" różu, przez co twarz nie wygląda płasko i blado. Ogólnie polecam, ale nie namawiam. Proszę wybierz coś jeszcze ode mnie Czekam z niecierpliwością na wieści.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Hm.. trochę boję się tego różu bo mam tendencję do czerwienienia. Ale chętnie bym przetestowała
Niestety nic w wątku "do dobrania" dla siebie nie widzę. Może masz skąd wyczarować Garnier z kofeiną (roll-on) pod oczy? Tak jakoś mi się ostatnio zamanił... |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
To cieszę się, że Jesteś tak 3/4 na TAK
Pozostajemi zaproponować Tobie spoza wątku, bo Garniera nie mam...La Roche Posay Hydraphase Yeux-Eyes 15 ml dopiero niedawno zakupiłam, nie mniej jak 3/4, data 04.2012 (kartonik poleciał do kosza ![]() http://aptekajakmarzenie.pl/-p-9327.html?from=skapiec Nie mam nic innego pod oczy. Oddam Tobie, to co mam ![]() Byłabyś chętna ?
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę Pw
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już spałam, jak to pisałaś Napisałam pewu![]() Bardzo dziękuję, ale obecnie nic |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

mianowicie

No i czy chciałabyś się zamienić ?
) No właśnie, ja też zaczęłam poszukiwania jakiegoś "wykańczacza"...bardz o chciałabym go przetestować 

szukam jasnych minerałów i pudru perłowego