![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Różności kosmetyczne :)*
podoba mi sie u Ciebie sporo kosmetykow
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...-do-biustu.htm DAX COSMETICS -Perfecta Mama =AnneMarie Borlind- Energie Double Fleur d'Oranger- =EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed- no to by bylo na tyle...domyslalam sie ze za bardzo zaszalalam ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
trudno mi sie zdecydowac na jakas rzecz, wiec jednak zrezygnuje z ewentualnej wymiany
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Choć w zmaiarze miał być ten róż tylko za coś * ![]() Mnie u Ciebie interesują : 1. Murad Acne Complex Kit: (wszystkie 4 -ry specyfiki) 2. Neutrogena Visibly Clear, Peeling do pielęgnacji przeciw wągrom 3. Neutrogena Visibly Clear, Peelingujący żel do mycia twarzy Nyx szminka Jak jesteś chętna na jakąś zamiankę, to daj znaka ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-07-10 o 13:14 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Murad Acne Complex Kit: (wszystkie 4 -ry specyfiki) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Tak, ciekawi mnie ta firma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
ja jestem najbardziej łasa właśnie na perfumki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
oki, myślałam, że jak o niego pytasz, to jesteś chętna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ten żel z pompką, to normalnie można takie butelki zamknąć obracając pompkę w jedną stronę jak wskazuje strzałka, w tym przypadku ten stoper jest chyba zepsuty, bo mogę tą pompką kręcić w kółko i nic. Jeśli dalej jesteś zainteresowana, to możemy się wymieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic nie wybrałam ![]() Witaj ![]() - MAC Blot Powder - matujący puder prasowany 12g, odcień medium użyłam 2x pędzlem, Czy jest aktualny? Zakupiłaś go osobiście? Czemu Ci nie pasuje? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-07-12 o 18:04 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Puder zakupiłam na Allegro u zaufanego sprzedawcy (mogę Ci podesłać na priv jego nick), osobiście dawno nie miałam okazji zajrzeć do MAC'a bo mam trochę ponad 200km do W-wy
![]() ![]() Odcień jest jasny, naturalny. A czemu oddaję? Bo na mnie nie działa tak wspaniale jak to w recenzjach pisali, szukam dalej ideału ![]() Tyle, że kosztował mnie około 120 zł z przesyłką - musiałabym coś dobrać, a nie wiem czy cóś znajdę jeszcze ![]() Podpowiedz coś o odcieniu SVR, czytałam w recenzjach, że podobno pomarańczowy jakiś jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() SVR pomarańczowy? Nie sądzę by ten odcień, u mnie tego nie było efektu, raczej to pośredni beżyk, może z delikatną" nutą" różu, przez co twarz nie wygląda płasko i blado. Ogólnie polecam, ale nie namawiam. Proszę wybierz coś jeszcze ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Hm.. trochę boję się tego różu bo mam tendencję do czerwienienia. Ale chętnie bym przetestowała
![]() Może masz skąd wyczarować Garnier z kofeiną (roll-on) pod oczy? Tak jakoś mi się ostatnio zamanił... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
To cieszę się, że Jesteś tak 3/4 na TAK
![]() mi zaproponować Tobie spoza wątku, bo Garniera nie mam...La Roche Posay Hydraphase Yeux-Eyes 15 ml dopiero niedawno zakupiłam, nie mniej jak 3/4, data 04.2012 (kartonik poleciał do kosza ![]() http://aptekajakmarzenie.pl/-p-9327.html?from=skapiec Nie mam nic innego pod oczy. Oddam Tobie, to co mam ![]() Byłabyś chętna ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Piszę Pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za olej/macerat z kocanki?
![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już spałam, jak to pisałaś ![]() ![]() Bardzo dziękuję, ale obecnie nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.