Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-27, 09:05   #91
Tincia
Wtajemniczenie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
Ja wczoraj cały dzien spędziałma na zakupach.Mój Tz kupił sobie wcześniej gajer w Sunset i wczoraj szukaliśmy kamizelki.Były w innych sklepach,ale on powiedziała,że jak w sunset kupił gajer to i tam musi kupic kamizelkęFaceci.
Poza tym odwiedziliśmy Makro...masa zakupów.Rozglądamy się za wódką.Niby promocje,ale nie jest jeszcze tak tanio.W piątek ruszamy do hurtowni.Awy macie już dziewczyny alkohol??My musimy kupić 350 butelek o,5
My tez garnitur w sunset kupiliśmy I kamizelke też hehe :P Niech juz bedzie w komplecie Ale ladnie jest

Alkohol w makro u nas wychodził taniej niż w sklepie, ale nie aż tak. Kupiliśmy w hurtowni, na Martini wychodzilo nawet po 6.5 taniej, na wodce chyba podobnie moze 5zl, nie orientuje sie ile teraz w sklepie kosztuje :P Wiec trzeba hurtownie odwiedzac i pytac bezposrednio, jaka cena przy danej ilosci butelek. Bo na polkach byly wyzsze cenny niz nam dali
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 09:15   #92
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Ja wczoraj cały dzien spędziałma na zakupach.Mój Tz kupił sobie wcześniej gajer w Sunset i wczoraj szukaliśmy kamizelki.Były w innych sklepach,ale on powiedziała,że jak w sunset kupił gajer to i tam musi kupic kamizelkęFaceci.
Poza tym odwiedziliśmy Makro...masa zakupów.Rozglądamy się za wódką.Niby promocje,ale nie jest jeszcze tak tanio.W piątek ruszamy do hurtowni.Awy macie już dziewczyny alkohol??My musimy kupić 350 butelek o,5
Tyle butelek?? To ile macie gości? Często w hurtowniach wychodzi drozej niz w marketach, takze trzeba posprawdzac, a i w marketach warto pogadac z kierownikiem dzialu ze bedzie brana taka ilosc bo wtedy cena moze sie nie zmieni, ale mozna dostac gratis w postaci coli czy sokow.

My kupilismy Żołądkową Czystą De Lux, tania i dobra A do tego będzie swojski wyrób i jakies winka.

W ogole bylismy w sobote na weselu, byla wlasnie czysta wodka i "starostowka" no i jak sprobowalismy tej starostowki to juz czystej nie pilismy taka byla dobra

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 10:37   #93
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:

Ojejjjjjjjjj......kochana ilu będzie gości u ciebie....Bo u mnie jakieś 130 -+ i nie mam zielonego pojęcia ile kupić wódki oczywiście licząc poprawiny...... Właścicielka lokalu powiedziała,że jeżeli będziemy chcieli stolik z kolorowymi trunkami czyli wina,whisky,brendy,teqila itp..to wystarczy 0,7 na pare a niżeli nie będzie kolorowego stolika to po 0,5 na głowe....Już sama nie wiem....
Dziewczyny jak myślicie ile powinniśmy kupić wódki i chyba też zdecydujemy się na żołądkową gorzką de luxs
ania2631 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 10:49   #94
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

My mamy 200 butelek po 0,5 na 2 dni na 120 gosci - wyborową.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 10:54   #95
ewa2207
Raczkowanie

GG do ewa2207

My na 100 gości planujemy kupić 150 butelek. Chcielismy kupic w hurtowni, ale pan nam taka cene powiedział, że w normalnym supermarkecie kupujemy o zlotowke taniej. Na razie w piwnicy jest 50 butelek. W sobote dokupimy kolejne 20
Ale juz wiem, ze gosci bedzie mniej, bo kilka osob powiedzialo, ze nie przyjada. Troche mi przykro,bo mam mala rodzine, a jeszcze polowa nie przyjedzie, w tym moj chrzestny i babcia. A rodzina TŻ ma dwa wesela w sierpniu i prawie wszyscy powiedzieli, ze beda. No, ale nie bede sie przed nikim plaszczyc. Nie chca, to nie. Niech tylko nie mysla, ze ja ich bede odwiedzac.
ewa2207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 10:54   #96
wanilliowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zdzislawa Pokaż wiadomość
Ja też długo szukałam butów. W końcu udało mi się kupić tutaj: http://www.butyslubne.com.pl/ Mają siedzibę w Krakowie i sklep w Katowicach.
Na innym forum ślubnym wizażanka polecała sklep Akces 2 z Krakowa "który robi buty taneczne na zamówienie, dopasowane idealne do stopy klienta i bardzo wygodne, a do tego zwyczajnie ładne" Cena 160-180 zł.

Mam jeszcze pytanie do wizażanek, które kupują powyżej 100 butelek wódki - czy u Was będzie tylko wódka czy może przewidujecie również wino? Nasze wesele (jednodniowe) będzie na ok. 100 osób (większość dorośli) i planujemy kupić ok. 50 butelek wódki 0,7l oraz przynajmniej drugie tyle wina plus może jakieś alkohole kolorowe (gin, whisky etc.). Czy myślicie, że taka ilość jest w porządku? Wzięłam pod uwagę fakt, że przynajmniej 30% gości to kierowcy, a kobiety piją zdecydowanie mniej niż panowie.

klikam na www.pajacyk.pl

Edytowane przez wanilliowa
Czas edycji: 2010-05-27 o 11:03
wanilliowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 11:27   #97
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość

A tak poza tym. Dziś odebraliśmy obrączki są śliiiczneeee. i kupiłam biżuterię do sukni ślubnej :P i nie mogę się na nią napatrzeć :P i dostaliśmy od "Kruka" upominek, na którym pisało, żeby otworzyć dzień po ślubie, ale ciekawość wzięła górę :P hehe...

Aaaa i pani z salonu zadzwoniła, że przyszła dziś moja suknia ślubna już nie mogę się doczekać przymiarki, ale buty wyślą mi dopiero 8 czerwca (czas realizacji zamówienia), więc muszę jeszcze trochę wytrzymać.

Się nagadałam, ale jakoś dziś się uzbierało

Pokazesz fotki obraczek i bizuterii???
No a co w koncu bylo w tym upominku od Kruka????

Widze dziewczyny, ze wiekszosc z was ma slub juz w tym roku i przygotowania pelna para....ahhh zazdroszcze.
Wczoraj moj Tz mial urodziny i tak sobie skojarzylam, ze jeszcze jedne jego urodziny musze wyczekac, zeby do slubu bylo juz blisko hehe. Rok!!! ja nie wiem jak ja to wytrzymam

O alkoholu slyszalam ze 0,7 wodki na osobe powinno starczyc na dwa dni. Zastanawialam sie czy by nie kupic alkoholu juz w tym roku, bo podobno ceny maja wzrastac...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 11:32   #98
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Widze dziewczyny, ze wiekszosc z was ma slub juz w tym roku i przygotowania pelna para....ahhh zazdroszcze.
Wczoraj moj Tz mial urodziny i tak sobie skojarzylam, ze jeszcze jedne jego urodziny musze wyczekac, zeby do slubu bylo juz blisko hehe. Rok!!! ja nie wiem jak ja to wytrzymam

O alkoholu slyszalam ze 0,7 wodki na osobe powinno starczyc na dwa dni. Zastanawialam sie czy by nie kupic alkoholu juz w tym roku, bo podobno ceny maja wzrastac...
Jeszcze w zeszłym roku wydawalo mi sie ze do slubu tak daleko, a to tak szybko zlecialo.. Juz nie bedzie swiat/urodzin jako niemalzenstwo Zobaczysz, nie obejrzysz sie a bedzie trzeba dopinac wszystko na ostatni guzik bo ślub bedzie tuz tuz

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 11:36   #99
ultraradiola
Wtajemniczenie

gwiazdeczka rok minie w oka mgnieniu ja sama na sierpnioweczki dolaczylam rok temu i tak dziewczyna zazdroscilam a teraz w koncu moja kolej upragniona chwila takze nim sie obrocisz juz bedziemy mieli sierpien 2011 :P

my kupilismy 120 butelek wodki na 80 gosci plus do tego 20 utelek wina czerwonego i 15 butelek wina bialego :P
u nas w sklepach nie chcieli sprzedawac takiej ilosci alkoholu a na raty nie chcielismy kupowac bo tz mowic ze to nie zadobrze :P dlatego bylismy zmuszenia na hurtownie bo w makro ceny byly o wiele wyzsze

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 11:39   #100
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Waniliowa my bedzie kupowac winko i myslimy nad piwem na poprawiny. Zobaczymy jak to bedzie, narazie nie mam czasu by o tym myslec.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 14:39   #101
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Ja mam wesele na 120 osób.Wódki potrzebuję na piatek (polter-tłuczenie szkła na szczęcie ),sobota wesele i porawiny w niedzielę.W poniedziałek tez jeszcze będą pić na pewno.Jak to na wsi,nie odgonisz od kieliszka jak sie wiara zjedzie

Ceny wódek.aktualne z wczoraj i dziś za 0,5 l
MAKRO:
-
sobieski 21zł
- bols 22,88zł
- palace 22zł
- wyborowa 23zł
-żołądkowa czysta 18,00
- absolwent 26zł

Bierda Shop,czyli BIEDRONKA:
-soplica 17,40zł
-bols 19,75zł
- luksusowa 17,40

TESCO
- wyborowa 27zł

Słuchajcie jak weszłam do biedronki tojaka tania wódka.Chyba zdecydujemy sie na Luksusowa.Nowa butelka bardzo łądnie się prezentuje.

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 16:37   #102
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

hej

Cytat:
Napisane przez zdzislawa Pokaż wiadomość
Ale mam zamiar kupić awaryjnie jakieś wygodne, jasne sandałki. Chyba zdecyduję się na różowe albo fiołkowe (pod kolor bukietu), żeby potem je wykorzystać.
dobry pomysł. Buty pod kolor sukni fajnie wygladaja i fakt, przydadzą sie później

Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia Pokaż wiadomość
My też mieliśmy spotkanie z księdzem, na którym wypełniał protokół. Było nawet miło i bez żadnych trudnych pytań. Proboszcz okazał się życiowym realistą
Ciekawe jak bedzie u nas. Mój Proboszcz długo był w Stanach i jest dość specyficznym człowiekiem. Jak dla mnie za dużo mówi o pieniądzach

Cytat:
A kupiliście w końcu ta kamizelkę??

Cytat:

A wiesz, że ja kilka dni temu tak właśnie powiedziałam Tż, że jescze jedne urodziny i już kolejne życzenia będe mu składała jako jego żonka

Cytat:
Słuchajcie jak weszłam do biedronki tojaka tania wódka.Chyba zdecydujemy sie na Luksusowa.Nowa butelka bardzo łądnie się prezentuje.
Fakt, w biedroonkce można tanio alkohol kupić. Jak wychodziła za mąz córka kumpla mojego ojca, to właśnie w Biedronce kupowali, bo było najtaniej.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 16:46   #103
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:

Fotki pstryknę wieczorkiem, bo dopiero weszłam z pracy
A o upominku specjalnie nie powiedziałam, bo jeśli któraś sierpnióweczka też zamówiła w Kruku obrączki, to bym spaliła niespodziankę :P

Kahunia -Pewnie, że rok szybko minie

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Co do alkoholu, to my kupiliśmy POLSKĄ 0,5l za 16,90 (hurtownia) Mamy 70 butelek na 100os (wesele jednodniowe) Podpowiedziano nam, żeby liczyć 0,7 na parę. Ale oprócz tego mamy stolik z alkoholami kolorowymi whisky, brandy, wina, martini (30zł butelka 1l ) itp.

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2010-05-27 o 16:43
Stary 2010-05-27, 17:22   #104
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
hej

A kupiliście w końcu ta kamizelkę??

Fakt, w biedroonkce można tanio alkohol kupić. Jak wychodziła za mąz córka kumpla mojego ojca, to właśnie w Biedronce kupowali, bo było najtaniej.
nie,nie kupiliśmy-innym razem
Ja nigdy do Biedronki nie chodziłam..byłam w szoku jak zobaczyłam tak tanią wódkęJak kupimy to ruszam z etykietami.Nie moge się doczekać,żeby je nakleić

Stary 2010-05-27, 17:22   #105
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Fotki pstryknę wieczorkiem, bo dopiero weszłam z pracy
A o upominku specjalnie nie powiedziałam, bo jeśli któraś sierpnióweczka też zamówiła w Kruku obrączki, to bym spaliła niespodziankę :P

Kahunia -Pewnie, że rok szybko minie

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Co do alkoholu, to my kupiliśmy POLSKĄ 0,5l za 16,90 (hurtownia) Mamy 70 butelek na 100os (wesele jednodniowe) Podpowiedziano nam, żeby liczyć 0,7 na parę. Ale oprócz tego mamy stolik z alkoholami kolorowymi whisky, brandy, wina, martini (30zł butelka 1l ) itp.
to może napisz nam PW, bo też jestem ciekawa co to za niespodzianka

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 18:00   #106
zdzislawa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Roksita Pokaż wiadomość
Zdzisława dzięki za tego linka, już sobie upatrzyłam tutaj butki dla mnie a Ty które wybrałaś??
Ja swoje kupowałam w marcu. Były ze starej kolekcji i już ich nie ma. A Ty które upatrzyłaś?

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Ojejjjjjjjjj......kochana ilu będzie gości u ciebie....Bo u mnie jakieś 130 -+ i nie mam zielonego pojęcia ile kupić wódki oczywiście licząc poprawiny...... Właścicielka lokalu powiedziała,że jeżeli będziemy chcieli stolik z kolorowymi trunkami czyli wina,whisky,brendy,teqila itp..to wystarczy 0,7 na pare a niżeli nie będzie kolorowego stolika to po 0,5 na głowe....Już sama nie wiem....
Dziewczyny jak myślicie ile powinniśmy kupić wódki i chyba też zdecydujemy się na żołądkową gorzką de luxs
Ja myślę, że właścicielka lokalu dobrze prawi Kobitka nie jedno wesele przeżyła i myślę, że się zna. My będziemy mieć 180 butelek na 2 dni na 100 gości. Do tego piwo, jeszcze nie wiem ile i jakieś "kolorowe" alkohole. A wódkę mamy Nemiroff. Już próbowałam - bardzo dobra, wchodzi jak woda
zdzislawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:06   #107
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

jej ale macie duzo tej wodki....
moj tesc powiedzial ze zenil corke niedawno i bylo 150 osob mieli 170 butelek, z czego zostalo im 40!!!wiec na dwa dni tez mieli bo z poprawinami, my mamy w sumie tez tylu gosci teraz, bo wtedy to bylo wesele siostry tz, i mamy 176 butelek ale juz na szlabany w tym jest i na poprawiny, myslimy ze starczy, tylko ze mamy jeszcze wina, beda drinki. wiec wiecie, pozatym u nas wiecej wina pojdzie niz wogki tak myslimy

razem od 18.03.2009 r.

Z nadzieją za rękę idę przez ten czas....

Qdlatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:11   #108
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

u mnie w rodzinie to wódka królujedodatkowo będą tez inne alkohole.No i na pewno bimber.Tata jak uruchomi przetwórnię swoją to wyciśnie z 20 l

Stary 2010-05-27, 19:22   #109
Tincia
Wtajemniczenie

Załączam fotki naszych obrączek i biżu do sukni ślubnej

Tylko nie mam jeszcze pomysłu na pransoletke, a jakąś muszę mieć, bo bez bransoletki czuję się jak bez ręki :P

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2010-05-27 o 19:24

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 19:24   #110
JennyAniolek
Zakorzenienie

Tincia, dzięki za PW fajny prezent

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:26   #111
zamona
Przyczajenie

U nas też będzie bimber We wtorek pomagaliśmy dziadkowi mojego M nastawiać produkcję mam nadzieję że do 7 zdąży ściągnąć kilka litrów A co do wódki to słyszałam że liczy się 0,5 l na osobę na jeden dzień a 0,7 l na osobę na dwa... Kwestię ile kupić mam jeszcze przed sobą...
zamona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:43   #112
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Edytowane przez hajduczkawojtusia
Czas edycji: 2010-09-26 o 20:52
hajduczkawojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:45   #113
kasiualka0507
Raczkowanie

GG do kasiualka0507

my na 200 osób kupiliśmy 250 butelek Żołądkowej Czystej De Lux, troszkę przepłaciliśmy do kupowaliśmy jeszcze w listopadzie za 18 zł a teraz widziałam ja po 16 zł. no ale to nic u nas wesele jest dwudniowe i myślę że powinno wystarczyć jeszcze do tego mamy piwo. wiec chyba będzie ok

Edytowane przez kasiualka0507
Czas edycji: 2010-05-27 o 19:47
kasiualka0507 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-27, 19:48   #114
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilliowa Pokaż wiadomość
Mam jeszcze pytanie do wizażanek, które kupują powyżej 100 butelek wódki - czy u Was będzie tylko wódka czy może przewidujecie również wino? Nasze wesele (jednodniowe) będzie na ok. 100 osób (większość dorośli) i planujemy kupić ok. 50 butelek wódki 0,7l oraz przynajmniej drugie tyle wina plus może jakieś alkohole kolorowe (gin, whisky etc.). Czy myślicie, że taka ilość jest w porządku? Wzięłam pod uwagę fakt, że przynajmniej 30% gości to kierowcy, a kobiety piją zdecydowanie mniej niż panowie.
U nas na ok 120 gości na dwa dni + trzeci dzień w domu i bramy i na konkursy mamy 160 butelek palace, do tego będzie stół z kolorowymi alkoholami bo na 4 weselach u rodziny TŻ miał duże powodzenie
A to co Ty podałaś to myślę ze będzie w porządku

Cytat:

Tylko nie mam jeszcze pomysłu na pransoletke, a jakąś muszę mieć, bo bez bransoletki czuję się jak bez ręki :P
Śliczna biżuteria i obrączki

Ależ produkujecie
Była tu też mowa o garniturach - my o już mamy na szczęście z głowy. Mój Tż po prostu wchodzi do pierwszego sklepu mierzy i kupuje brak tylko koszuli na poprawiny i butów, ale to już pikuś (pan pikuś)

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:49   #115
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:

Śliczna biżu i obrączki też chcemy dwu kolorowe
czy ja tez moge prosic o PW z prezentem??

Qrcze, ja myslałam, że liczy sie 0,5l wódki na głowe

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2010-05-27, 19:54   #116
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Śliczna biżu i obrączki też chcemy dwu kolorowe
czy ja tez moge prosic o PW z prezentem??

Qrcze, ja myslałam, że liczy sie 0,5l wódki na głowe
Gdzieś słyszałam nawet ze powinno się liczyć 0,5 na głowę ale na dzień

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 20:01   #117
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam wesele na 120 osób.Wódki potrzebuję na piatek (polter-tłuczenie szkła na szczęcie ),sobota wesele i porawiny w niedzielę.W poniedziałek tez jeszcze będą pić na pewno.Jak to na wsi,nie odgonisz od kieliszka jak sie wiara zjedzie

Ceny wódek.aktualne z wczoraj i dziś za 0,5 l
MAKRO:
-
sobieski 21zł
- bols 22,88zł
- palace 22zł
- wyborowa 23zł
-żołądkowa czysta 18,00
- absolwent 26zł

Bierda Shop,czyli BIEDRONKA:
-soplica 17,40zł
-bols 19,75zł
- luksusowa 17,40

TESCO
- wyborowa 27zł

w szoku jestem - tak tanio w Biedronce. A my jeździmy do Makro, po hurtowniach, dzwonimy do hurtowni w pobliskich miastach, a tu taka niespodzianka
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 20:06   #118
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

a my czysta de luxe mamy i po 16 zl za 0,5

razem od 18.03.2009 r.

Z nadzieją za rękę idę przez ten czas....

Qdlatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 20:06   #119
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Gdzieś słyszałam nawet ze powinno się liczyć 0,5 na głowę ale na dzień
już sama nie wiem. Jak brat G się żenił, to było chyba po 0,5 ale na poprawinach było też piwko. U nai na głowe trzeba to jescze mocno przemysleć, głupio żeby na weselu wódki zabrakło

Leoś 29.12.2014 
Stary 2010-05-27, 20:22   #120
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
w szoku jestem - tak tanio w Biedronce. A my jeździmy do Makro, po hurtowniach, dzwonimy do hurtowni w pobliskich miastach, a tu taka niespodzianka
ja też byłam zdziwiona.Warto czasem pochodzic po sklepach.Jutro jedziemy do hurtowni.Zobaczymy jakie sa ceny.U nas kucharka i my liczyliśmy po 0,5 na głowe na 1 dzień.Na pewno nam zostanie wódka.Dlatego mamy inne etykiety i wtedy butelki pójda na pożegnanie dla gości

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości