|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to normalne u faceta?
jeżeli nic złego sie nie stało, a milczy specjalnie to należy mu się...
![]() a może kurde, w Maroku było fajnie
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli nic złego sie nie stało a milczy specjalnie to się mu może stać coś złego jak tylko wróci i stanie ze mną twarzą w twarz...
![]() No może było aż za fajnie z jakimiś marokańskimi ciziami =.= |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, jakie masz marzenia, plany życiowe, czy np. chcesz załozyc rodzinę, myslisz o dziecku...... itd. jeśli tak to postaw sobie pytanie: czy chciałabyś by ten człowiek był ojcem Twoich dzieci? czy wyobrażasz sobie Go w tej roli?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
teraz to już nie wiem...nic juz nie wiem...jeśli to jeszcze pociągnie i jakoś się rozwinie to zobaczymy...a jeśli nie zostawię go..mam jeszcze czas na myślenie o rodzinie.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ok., tak tylko pytałam. U mnie to jest tak, że odpowiedź na pytanie: czy z tym facetem chciałabym mieć dziecko? zawsze pomagała mi w zdefiniowaniu czy rzeczywiście kocham tego kogoś.
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Widzisz, ja myślałam że wszystko jest poukładane i idzie w dobrym kierunku..a Tu bach..masz pytanie za 100 pkt o.O jak ma mi tak co jakiś czas wyskakiwać z takimi cudownymi propozycjami to dziękuje ja wysiadam...
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
musiałam to przeczytać 2 razy, żeby w to uwierzyć ..... i muszę Ci powiedzieć ,że bardzo Ci współczuję , bo gdybym ja usłyszała coś takiego to chyba nie umiałabym tego "przęknąć". I radze abyś się na to nie godziła, bo możesz kiedyś usłyszysz ,że On też chce spróbować z inną diewczyna skoro ty mogłaś... i co wtedy zrobisz?
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli się nie odezwie, to pakuj walizkę i wyjedź gdziekolwiek, sama, czy z psiapsiółą. Dobrze Ci to zrobi. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem wszystko się dzisiaj sypie...nie mam już na nic siły
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Zadzwonił...o matko....czuje się jakby lżejsza...aż się popłakałam z ulgi
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
no i na czym stanęło? czemu tak długo milczał?
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj padła mu bateria.(nawiasem mówiąc przez moje ciągłe wydzwanianie)..dojechali na lotnisko ale były jakieś problemy więc zostali przesunięci na lot na dzień następny, nie miał się jak skontaktować bo koczowali na lotnisku, jest już w kraju (dzwonił z budki telefonicznej) a na koniec wywalił tekst: "Mam nadzieje że się chociaz trochę martwiłaś o swojego Misia"
No myślałam że przelezę przez ta słuchawkowe i mu nakopie.Ja tu prawie biurko zagryzłam, ściany zdrapałam i łzami mieszkanie zalałam a on sie mnie pyta czy sie TROCHĘ martwiłam.... |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Pozwolę sobie skreślić kilka słów odnośnie do tego, co wyżej.
Feariel, wiesz, że to takie...typowe ![]() Z jednej strony, pół żartem, z drugiej wywołuje atak wściekłości i ma się ochotę powiedzieć 'Nie, właśnie dlatego rwę włosy z głowy!'. Ale on chyba musi utwierdzić się w przekonaniu, że tak, tęskniłaś. Musi to usłyszeć, ale 'wymusza' to w irytujący sposób. |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Chavasse w bardzo irytujący sposób....nie wiem kiedy będzie w domu(z tego wszystkiego zapomniałam zapytac), nie wiem czy mam czekać w seksownej bieliźnie czy najzwyczajniej w świecie zrobić mu na złośc, walnąć sie na lozku w powyciąganym dresie i spać w najlepsze kiedy on wpadnie do mieszkania stęskniony i głodny.
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Sama sobie odpowiedz
![]() Ja osobiście jestem świnią, chyba zrobiłabym troszkę na złość. Jeśli zasłużył. |
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Czyli powyciągany dres :P i kartka na lodówce: "Zrób sobie jedzonko Bozia raczki dała xD"
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Mój facet nie przepada za eksperymentami a trójkącik to już totalna rewolucja
Ja jestem pewna, że nie zgodziłabym się na żadną formę trójkąta i innej figury geometrycznej też |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a potem.... maybe dress ![]() tak czy siak, udanego weekendu
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Weekend nie jest udany...
Wyjechał z kumplem po kogoś na lotnisko, nie wrócił wczoraj, nie odbiera, nie pisze a widze że wchodzi na portale społecznościowe...więc coś mi się zdaje że to takie male danie mi do zrozumienia że to jednak koniec... super =.=
|
|
|
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
Teraz Ci przykro, ale po co Ci facet, który chce Cię wmanewrować w coś, co Ci nie odpowiada, a gdy nie piejesz z zachwytu i nie zgadzasz się w 5 minut, to zaczyna Cię olewać i robić jakieś dziwne akcje? To nie jest układanie sobie z kimś życia i planowanie przyszłości, a podejście "ma być przyjemność, zabawa, jak nie Ty, to inna". Niby tak między Wami dobrze było, a widzisz co się dzieje i to w ciągu niedługiego czasu. Takich panów już od dawna omijam z daleka, bo dla nich się liczy tylko realizacja ich marzeń, pragnień, chwilowych przyjemności, a nie coś na dłużej, coś ze spojrzeniem przyszłościowym, nawet jeżeli z czegoś trzeba zrezygnować, coś sobie podarować. Nie daj mu się złamać, zmanipulować.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Martwię się tylko że cos się stało
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, na pewno coś się stało, zwłaszcza, jeśli wchodzi na portale społecznościowe.
Dziewczyno, albo ten chłopak zacznie cię traktować poważnie, albo wymiksuj się z tego układu. Na twoim miejscu napisałabym teraz bardzo zasadniczego smsa (bo telefonów nie odbiera, smsa raczej przeczyta, nawet jesli nie odpisze), w którym uświadomisz mu, że nie życzysz sobie takiego lekceważenia i wymagasz szacunku. Postaw sprawę na ostrzu noża. A potem czekaj na rekację, powiedzmy że 24 godziny. Jeśli po tym czasie nie zareaguje - uznaj się za oficjalnie wolną i zachowuj jak wolna osoba. Nie daj sobą manipulować, nie daj mu wpływać na twoje decyzje. Dziewczyno, ty już w tym momencie uzależniasz całe swoje samopoczucie od faceta, a to przecież TY powinnaś być dla siebie najważniejsza, to jak TY się czujesz. Nie może być tak,że chłopak się nie oddzywa, a ty cała w nerwach. Mówię o tym z doświadczenia, bo sama tak miałam, dopiero psycholog pomógł mi zmienić nastawienie i sposób myślenia (aczkolwiek do psychologa chodzę z innych powodów, to było pobocznym problemem, którego sobie nie uświadamiałam), co w dużym stopniu uzdrowiło mój związek, aczkolwiek w moim zwiazku takich akcji nigdy nie było, to zwykle ja przesadzałam i nadinterpretowałam. Teraz powolutku zmierzam ku dobremu myśleniu, pracuję nad sobą. Nie możesz się stresować, martwić i denerwować przez jego milczenie. Jego zachowanie nie może tak wpływać na twój nastrój. A poza tym rzadko kiedy daję tutaj takie rady, ale dziś dam - kopnij pajaca w dupę.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam już x zasadniczych smsów...teraz jest faza wyładowywania złości na pracach domowych, koszeniu ogrodu...byłam na basenie bo musiałam jakoś rozładować frustracje.
Nie pisze n9ie odzywam się, dzisiaj wychodzę na piwo, nie będę gniła w mieszkaniu bo ON nie raczy sie odezwać co się dzieje...zobaczymy kiedy sie odezwie o ile się odezwie... |
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ehhh, faceci są czasem takimi okropnymi tchórzami, że brak słow. Zamiast powiedziec wprost rozstajemy się, to koniec, to kombinuja, wymyslają preteksty nie z tej ziemi, jakieś dziwne propozycje itd, zeby sprowokować dziewczynę do odejścia. Głowa do góry dziewczyno, lepiej teraz niż później. Daj sobie z nim spokój. Szkoda życia na takiego gogusia. |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dewiacja straszna, dla mnie to nienormalne
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz autorko wątku ,faceci są różni , ty się zakochałaś w takim co lubi dodać do pożycia w związku więcej pieprzu niż "przeciętny" mężczyzna
. Zazdrość u faceta może być podniecająca , może dawać większy bodziec seksualny , odwracając sytuację to Ciebie jak dało się zauważyć niespecjalnie kręci taka rola , robisz to w stu procentach z miłości . Twojego faceta może też niepokoić fakt że w twoim poprzednim związku który trwał cztery lata było z twojej perspektywy po prostu nudno, jak sam przyznał . Zaaplikuje solidną szokującą dawkę czegoś co trudno nazwać "nudne" to Cię przy sobie zatrzyma , faceci czasem lubią operować takimi schematami pytanie do Ciebie brzmi czy tego chcesz czy się zgadzasz , to różnica drugie pytanie to czy chcesz się poświęcić dla miłości czy rzucisz wszystko na szale i się bardziej zakochasz po tym akcie , albo wręcz przeciwnie |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za wsparcie i za rady...wszystko się posypało..wczoraj skończyło się raczej na dobre...i jeszcze dzisiaj musiałam uspać mojego kochanego psiaka...ten rok się na mnie coś uparł
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, ze to pierwsze. Nie smuć się, on nie jest tego wart ![]() A jeśli chodzi o psiaka, to współczuję... trzymaj się mocno, teraz może być już tylko lepiej ;*
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Raczej on...zerwał kontakt, wczoraj dostałam tylko wiadomośc o treści "koniec".Dzwoniłam, pisałam...zero odzewu....jestem już wykończona płakaniem i czekaniem na telefon
|
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyno, stop. Nie dzwoń, nie pisz, nie płacz. On na to nie zasługuje!
Zachował się jak ostatnia świnia, traktuje cię strasznie, naprawdę powinnas się cieszyć, że to koniec! Wyłącz telefon, wypij melisę lub rumianek i idź spać. To najlepsze, co mogło cię spotkać, znajdziesz partnera,który będzie cię kochał i szanował i któremu w łóżku wystarczy tylko jedna osoba, czyli ty.Wiem, że jest ci teraz trudno, ale zerwanie kontaktu, niepisanie, niedzwonienie, wykasowanie jego numeru - to jedyne, co możesz zrobić.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

Ja jestem pewna, że nie zgodziłabym się na żadną formę trójkąta i innej figury geometrycznej też

masz prawo wiedzieć co jesz.