|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;19685155]anka1709, mój jak się dorwał do kokosowego to już nie mam
i teraz kupił sobie kakaowe... i to nie tylko do mycia się, ale też wielkie opakowanie kremu hehehe [/QUOTE]Mój słodkich zapachów typu kokos/karmel/kakao nie lubi, więc to moja jedyna szansa, by całe mydełko zachować dla siebie. ![]() Tylko muszę z tym troszkę poczekać, bo na lato jakoś mi bardziej pasują świeże, cytrusowe zapachy. Cytat:
Cytat:
Zdarzyło mi się parę razy na ten sam kod kupić więcej, niż jeden z promocyjnych produktów i jeszcze podrzucać kod koleżance, która również korzystała. Dodam, że transakcji dokonywałyśmy w tym samym Rossie, stojąc w kolejce jedna za drugą- nie było żadnych problemów. Przypuszczam, że "jednorazowość" kodów dotyczy jedynie prezentów. |
||
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
podajżewam, ze zarzad Rosmana doskonale zdaje sobie sprawę z tego, ze kody sa wielokrotnie wykozystywane i że jest im to wybitnie na rękę. Zastrzerzenie kodów nie jest wcale skomplikowana sprawą, skoro większość promocji opiera sie na jednorazowych kodach.
1000 kodów to jest niewiele jak na skalę Polski (pod koniec 2008 Rossman miał ponad 300 placówek, teraz pewnie o wiele wiecej, co daje ok 2 kody na sklep )Im sie zwyczajnie opłaca to, że kody sa przekazywane, bo o wiele więcej zarobią rzucając jakiś towar na promocję niż jakby stał na półce i kwitł tam. A hasło 1000 kodów jest dodatkowym wabikiem dla konsumenta. Sumując, kody są wielorazowe i nikt nie posądzi nas o oszustwo ORAZ nie martwiłabym się wizją wprowadzenia przez Rossman kodów jednorazowych
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Gdyby ktoś pragnął
![]() Elseve Cement Ceramidy odżywka do włosów 200ml KOD: 2981553665268 CENA: 11.29 PLN |
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Elseve Cement Ceramidy odżywka do włosów 200ml
14,99 PLN ---> 11,29 PLN 2981553618301 Częstujcie się
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypuszczalnie jest tak, że w tej akcji biorą udział producenci promowanych towarów, przekazując Rossowi owe produkty po cenach o wiele niższych, niż standardowe. Zyskuje każdy- Ross ma reklamę i większą sprzedaż (bo która z nas, oprócz promocyjnego produktu, nie wrzuci do koszyka czegoś jeszcze? ), producenci "przyzwyczajają" nas do swoich produktów (potem wiele z nas i tak je kupi, tylko po normalnej cenie) a my cieszymy się z okazji do tańszego zakupu. ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- W sumie wychodzi na to, że oni zyskują długofalowo a my jednorazowo.
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#100 |
|
Klientka w krawacie
|
Mój rekord to 5 razy. Ale wszystko zależy od "pracowitości" kasjerki. Jak jej się nie chce wpisywać i próbować to nie wpisze.
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny akurat ten Rossman do którego chadzam najczęściej ma spoko kasjerki, zawsze jak poproszę sprawdzą mi zanik kupie. Wczoraj Pani kilka razy wpisywała te 2 kody z wątku VI no i niestety nie działały. Rozmawiałam z nią o tym jeszcze i mówiła, że kiedyś owszem było tak że na jeden kod mogło się pare razy kupić albo pare osób, tak jak my się tutaj wymieniamy, ale teraz się pozmieniało i każda z nas jak jest zalogowana na rossnet.pl i klika żeby pobrać kod, system generuje dla niej kod jednorazowy. a to, że np. ja w Częstochowie i np dziewczyna na drugim końcu Polski np w Szczecinie będziemy miały ten sam kod na coś tam np. z wizażu i ona kupi pierwsza to mnie się już nie uda
no nić, zajrzę dziś do Rosska, może coś jeszcze uda mi się zdziałać ![]() dla chętnych przesyłam kod na dzisiejszą odżywkę z L'oreal (ja kupować nie będę ) 2981553694220
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie skorzystam z kodu na odżywkę. Co ma się zmarnować
![]() 2981553624562
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jeżeli wiecie gdzie w W-wie można jescze dostać spiralki, to dajcie znać, najlepiej w centrum
na wschodni to daleko dla mnie
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
W następnym poście już napisałam, że udało mi się je dorwać.
Ja swoje spiralki kupiłam w Rossmannie na Marszałkowskiej w Domach Centrum, ale było to ostatnie lub przedostatnie pudełko jakie mieli. |
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
No może być ciężko. W tym Rossmannie na terenie hali głównej Dworca Centralnego nie było spiralek jak w nim byłam. Nie wiem jak z tym Rossmannem naprzeciwko Dworca, w budynku Marriottowym. Wydaje mi się, że teraz trzeba się wybrać do jakiegoś mało uczęszczanego punktu. Mi się udało dopiero w 4 miejscu kupić te spiralki.
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie w moim Rossie zrobili półke z CND
był tusz Maybelline z płynem micelarnym, krem Isana na noc chyba, serwetki z wielkanocy, prześcieradła i jeszcze coś ale już nie pamietam ja dziś do R. poszłam po drobiazgi, ale nie odmówiłam sobie masła kakaowego pod prysznic.
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
a pamiętasz może jaki tusz i w jakiej cenie?
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny udało mi się dziś kupić podkład Astora z kodu, który podała jagaba. Wielkie dzięki dla Niej
a dziś mi dziewczyna pracująca w Rossie znów coś nnego o kodach, że wcale nie są jednorazowe, tylko że się jednego dnia na ten sam nie da kupić. To już nie wiem jak to jest, bo jedna sprzedawczyni mówiła inaczej i druga inaczej. Tak czy owak warto polować na kody, hihi
Edytowane przez ancyk86 Czas edycji: 2010-06-01 o 18:09 |
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
ja użyłam dziś dwa razy tego samego kodu
więc chyba z kodami wszystko po staremu
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
a ja się dziwiłam,dlaczego nikt nic nie pisze w VI części,a to dlatego,że jest już następna część ![]() pozdrawiam i oczywiście będę i tą część odwiedzała
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Po opisie wydaje mi się, że może to być Lash Stiletto
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
też mi się tak wydaje, bo zresztą on był w zestawie z płynem micelarnym, jutro polecę do Rossmanna w poszukiwaniu tego zestawu, mam nadzieję, że trafię i będzie w korzystnej cenie
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi sie coś, chyba żadna z was nie pisała nic takiego. Otóż jest nowość w Rossie: balsam albo krem do ciała Synergen, kosztuje niecałe 10zł, ma opakowanie takiego słoiczka jakby ale niestety nie można powąchać bo jest zaklejony
ale ciekawe.i jeszcze jedna nowość balsam do ciała Garnier, żółty z cytryną, z tej samej serii jest też peeling do ciała
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
No w sumie to ja też już nie wiem jak to jest z tymi kodami. Raz jak coś kupowałam z kodu ( kod pobrałam sama na rossnecie, więc był użyty tylko 1 raz), to kasjerka powiedziała mi, że kod mogę wyrzucić, bo on "wejdzie" tylko 1 raz.
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części.
Czy któraś z Was używa (bądź używała) tego podkładu? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...&produkt=27559 Czytałam opinie na KWC i sama nie wiem co mam myśleć. Poszukuję jakiegoś w miarę dobrego i niedrogiego podkładu dla początkującej. (Wstyd przyznać ale moje doświadczenie odnośnie makijażu jest praktycznie zerowe .) Z góry wielkie dzięki za wszystkie porady i sugestie ![]() Już się nie mogę doczekać poniedziałku.
Edytowane przez chrzescijanka Czas edycji: 2010-06-01 o 21:29 |
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm...dziwna sprawa z tymi kodami...
gdy po raz pierwszy (jak na razie jedyny ale nie ostatni ) kupowałam z kodów podkład dream creamy, to kasjerka zabrała sobie tą kartkę z wydrukowanym kodem... Jeśli był on jednorazowy, to nie było takiej potrzeby (tzn. zabierać kartki z kodem), bo przecież 2 raz kod by nie wszedł. Więc jeśli był wielorazowy, to czyżby chcieli się w ten sposób ustrzec przed wielokrotnym wykorzystywaniem tych samych kodów Już pomijam fakt, że można sobie wydrukować kilka razy ten kupon (czy odbić, czy spisać na kartce i wykorzystać kilka razy...)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

i teraz kupił sobie kakaowe... i to nie tylko do mycia się, ale też wielkie opakowanie kremu hehehe
dostalam je kiedys i teraz hcialam sobie kupic ale nie wiem gdzie mozna na nie trafic

a dziś mi dziewczyna pracująca w Rossie znów coś nnego o kodach, że wcale nie są jednorazowe, tylko że się jednego dnia na ten sam nie da kupić. To już nie wiem jak to jest, bo jedna sprzedawczyni mówiła inaczej i druga inaczej. Tak czy owak warto polować na kody, hihi 
.)