|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: matka manipulantka hipokrytka
No i tak wlasnie zamierzam sobie zaoszczedzic, generalnie jest tak, ze jak prosze tate o jakiekolwiek pieniadze to nie robi problemow, amama zawszemowi, ze ona nie ma, dlatego az trudno mi o cokolwiek prosic, bo mamy nieciekawa sytuacje finansowa aktualnie. Ale ja musze sie wyprowadzic i chce zeby ona wiedziala, ze mowie powaznie o tej wyprowadzce, bo ja juz tego nie wytrzymuje, siedze w pokoju przed kompem i placze, tak wygladal caly moj rok szkolny. Ona twierdzi, ze jest mi za dobrze, ze mam wszystko, co mi jest niezbedne do zycia... Kombinuje jak moge, zeby cos zrobic z ta sytuacja, ale najwieksza przeszkoda na mojej drodze sa te pieniadze...
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
A nie masz jakiejś babci, czy cioci, do której mogłabyś się przeprowadzić?
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Nie, mam bardzo slaby kontakt z rodzina... jedynymi osobami, na ktore moglabym ewentualnie liczyc to znajomi, ale z tego co wiem, z tych, co mieszkaja na stancjach raczej nie maja mi jak pomoc... jestem wiec w kropce.
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
No faktycznie, nieciekawie... Pozostaje Ci ignorowanie matki, bo inaczej ona wykończy Cię nerwowo... Rób swoje, i tyle... Może pogadaj z tatą poważnie, że jej zachowanie Cię meczy, sprawia Ci przkrość.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.