|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zlot miłośników decoupage
No tak przy tak dużej ilości zawartości naszych pięknych butelek, spanie będzie pewnie gdzie kto będzie dekupazował
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Jestem dokładnie z Czeladzi więc stosunkowo niedaleko Bytomia chętnie też spotkam się z Wami, bo decoupage mnie strasznie pochłonął, ale mam straszne braki patrząc na wasze prace to czuję się jak szara myszka nic nie umiejąca. Od niedawna wyczaiłam Wasze forum i w końcu mam trochę czasu żeby posiedzieć na nim(mam malutkie dziecko)Chciałabym się od Was dużo nauczyć. Ja robię tylko skrzynki na drewnie nigdy nie próbowałam na żadnym innym przedmiocie robię skrzynki ślubne, na chrzest, komunię, przez przypadek zrobiłam sobie a potem znajomi zaczęli u mnie zamawiać takie skrzynki. |
|
|
|
|
#93 |
|
BAN stały
|
cześć funfelka ja mam dokładnie taką dzidzię jak Ty
spokojnie wszystkiego się nauczysz tylko potrzeba na to czasu.Ja jestem z Pozniania,więc kawał drogi mam przed sobą,ale na razie kombinuję opiekę do moich dwóch synów bo pech chciał,że mąż w tym czasie ma służbówkę,a niania ślub córki.ehhh mam jeszcze do Was pytanie dziewczyny bo nie skumałam ile będzie trwał zjazd? 3 dni?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Założyłam już swój wątek dołożę jeszcze zdjęć dziękuję bardzo za rady i pewnie będę jeszcze nie raz z nich korzystać pozdrawiam
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#96 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Nie, nie mylisz się, umawialiśmy się na weekend 7-8 sierpnia
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobię wszystko, żeby przyjechać choćby na praę godzin w sobotkę
|
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
A do kiedy trzeba dac 100% odpowiedź.
Moze i ja "całkiem nowa" bym skorzystała ??? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#99 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
No Ty Kochanie to masz rzut beretem.Nie wymigiwać się tu!!! ![]() Cytat:
|
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
no ja z Poznania bym jechała,więc kawałek mam. I jak tam udało się trochę miejsca na podłodze dla mnie wygospodarować hehehe. Tak 169cm długość,a na szerokość to nie mówię bo moja dzidzia dopiero 4,5 miesiąca ma więc trochę zejdzie
autem raczej nie pojadę bo potem zginę w tłumie,więc w grę wchodzi pociąg,ale cholerka co potem.....?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ciągle biję się z myślami czy jechać swoim autem czy nie bo powiem szczerze Kraków mnie troszkę przeraża myślę że w odpowiednim czasie Jola - Jambolaja poda nam adresik mety na którą mamy się stawić
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Dojechać jest prosto.Gorzej potem z parkowaniem.Od dworca jest rzut beretem i jeszcze prościej.Nic sie nie bójcie.Wszystkie drogi prowadzą na zlot
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na poważnie Jolu czy lepiej żebyśmy przyjechały na dworzec PKP czy PKS? bo np. u mnie lub w moim mieście wojewózkim te dworce są koło siebie a jak u was się sprawa przedstawia w tej materii? W Krakowie bywałam ale z wycieczkami więc zawsze mnie wożono
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
no ja mam ten sam problem.pks blisko pkp.a może byśmy się spotkały gdzieś? jakiś znak rozpoznawczy np.róża za kołnierzem
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będziemy myśleć dalej
|
|
|
#107 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Oba dworce są koło siebie.Z dworca idzie się zwykle baaardzo długo bo mamy tak rozwiązane dziwnie,że trzeba przejść przez Galerie Krakowską a tam jest empik i NanuNana z przydasiami,nie wspominając o sklepach z ciuchami(teraz wyprzedaże letnie już są więc idzie się jeszcze dłużej
A w ogóle to za bardzo martwicie się i przejmujecie przyziemnymi sprawami.Tylko wena jest Nam potrzebna.A rozpoznamy się rozgorączkowanych weną oczach ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Ostatecznie-popieram Ewcię-pędzel pod pachą.
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki )Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2010-06-24 o 12:18 |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
WITAJCIE DZIEWCZYNY
zaczął się lipiec i myślę że można zacząć odliczanie do naszego zlociku ![]() zaczynamy również nas liczyć żeby Jambolaja wiedziała ile nas będzie i czy zmieścimy się u kochanej Joli w Dziupli za co dziękujemylistę wstępnej obecności podam jutro będzie można się do niej oczywiście dopisywać ![]() i tak jak wcześniej było pisane moje kochane zapraszamy wszystkie dekupażystki i te z dużym i z te z małym stażem w decu
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym czasie będę chyba na Ukrainie
Więc raczej nie dam rady
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda Joaś ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- A!I jesli któraś zainteresowana zakupami w drewnianejdolinie to prosze o listę z podsumowaniem na prv i ewentualny przelew do 20 lipca
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki )Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2010-07-02 o 23:18 |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
OGŁOSZENIE NACZELNEGO RACHMISTRZA SIÓSTR DECOUPAŻYSTEK
![]() Lista Sióstr Decoupażystek na sierpniowy zlocik ![]() 1) Jambolaja nasza kochana Matka Przełożona 2) Pupil nasza kochana Matka Nauczycielka 3) Cycol11 rachmistrz ![]() 4) Zielona Butelka 5) Babagaga 6) Figamaga (?) 7) Sioodemka 8) Arche 1982 9) Asieńczyk 10) Ryniu 11) Hejasz 12) Rosier 13) Solagne (?) 14) Kicia 0940 15)Funfelka 26 16) Wendy 66 17) Joasiunia (?) tak na dziś wygląda nasza lista obecności DZIEWCZYNY PROSIMY O INFO I WSTĘPNE POTWIERDZENIE OBECNOŚCI W KRAKOWIE ![]() do listy możan się dopisywać oczywiście ![]() miłego dnia
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy mnie nie będzie. A czy na pewno mnie nie będzie to będę wiedzieć za jakieś 2 tygodnie...
|
|
|
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
ja będę na 90%
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na stronie 4 wątku lista uczestniczek zlotu
Malowane miotłą Sutasz Zakątek Kreatywnych Kobiet Turkusowy Hamak Perła Art blog ![]() Uroczysko Luny blog Edytowane przez cycol11 Czas edycji: 2010-07-03 o 12:21 |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę się niestety wypisać
Do 8 sierpnia wędruję sobie po Ukrainie Ale mam nadzieję, że jeszcze nie raz przyjdzie mi się z Wami zobaczyć.
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio pezydażyło ,mi się coś niesamowitego. Wzięłam udział w Candy pewnego sklepu. Było to podwójne losowanie czyli dwa zestawy do wygrania. Jeden zestaw skrapkowy, a drugi decou i co?
Hihi wygrałam drugie w moim życiu "cukieraski" i to zestaw decou. Co Wy na to moje kochane Siostry Dekupażystki? Nie mam już wyjścia, bo przecież nie wypada nie podłubać czegoś w decou jak się wygrało taką nagrodę. No a spotkanie nasze w Krakowie jest najlepszą okazją ku temu aby to było sensowne dłubanie. Coraz mniejszy procent wątpliwości jeśli chodzi o moją obecność. Przyznam się Wam jeszcze, że musiałam odczekać jakiś czas, aby emocje trochę wyciszyć, nabrać dystansu i podzielić się z Wami tą wiadomością. Hihihi....
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie wątpliwości? wygranie zestawu decu to znak od nieba, że należy przyjechać na zlot
|
|
|
#119 |
|
BAN stały
|
Dziewczęta mam pytanko bo sprawę surowizny mamy wyjaśnioną,a chemia?
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
popieram pytanie co z chemią? wiadomo że większość specjalistycznych środków troszkę kosztuje
więc pytanie jest dość istotne ale wydaje mi się że każda z nas przywiezie co nie co swojego jeśli się mylę to napiszcie
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

spokojnie wszystkiego się nauczysz tylko potrzeba na to czasu.
ile będzie trwał zjazd? 3 dni?

Więc raczej nie dam rady