|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Dlaczego ludzie wrzucaja na zdjecie profile w Facebooku czy NK zdjecia swoich d
Przynajmniej nie bękarta.
Cytat:
Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 Czas edycji: 2010-06-09 o 05:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego ludzie wrzucaja na zdjecie profile w Facebooku czy NK zdjecia swoich d
Cytat:
![]() ja uwazam ze durne zdjecia- z kazdego etapu dnia dziecka wstawiane na nk tez nic nie wnosza ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- [1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;19865463]Przynajmniej nie bękarta.[/QUOTE] no to dowalilas, gratulacje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2010-06-08 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Magdo, zapędziłas się strasznie.
Jako przyszła matka (jak wnoszę z tego co jest w awku) tym bardziej powinnaś jednak hamować język/klawisze. Wszak i o twoim dziecku ktos może powiedziec brzydko, będzie Ci miło?
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otoz to, ale poza tym, nie maja poczucia, ze zawsze lepiej mniej pokazac niz wiecej, a nie wklejac wszystko co popadnie, po to, zeby ktos pod zdjeciem napisal: jak slicznie, jak ladnie, słit itd. To tez pewnie proba dowartosciowania sie w oczach innych (samochodym wycieczki).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;19865771]Lepiej niż Ciebie.[/QUOTE]
no jak wypominasz komus ze jego dziecko jest nieslubne to nie wiem czy jestes ladnie wychowana(aczkolwiek nie uwazam ze swiete matki polki i dziewice orleanskie sa lepsze w czyms) a jezdzisz po mnie tylko dlatego ze nie lubie zawalonych galerii z dziecmi na nk.. gratluacje ![]() ![]() ![]() Luba jeszcze milej jak taka olencja nazwie dziecko bekartem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Wyrazić swoje zdanie można w sposób przyzwoity, a nie o takim poziomie jaki Ty reprezentujesz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to jeszcze pól biedy. Ale kiedyś, jak już Twoje dziecko będzie na świecie to ono moze usłyszec cos nieprzyjemnego tylko dlatego, że jego mamusia nie potrafiła trzymac buzi zamkniętej, albo kogos obraziła. Miej na względzie to, że za Twój niewyparzony język kiedys moze swoje odcierpiec Twoje dziecko.
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Osobiście lubię jak znajomi umieszczają zdjęcia swoich pociech - mieszkam daleko, nie ma okazji się spotkać....
Jedyne co mnie czasem zastanawia, to czy takie umieszczanie zdjęć dziecka odbywa się z pełnym poszanowaniem godności takiego małego człowieka. Wiadomo, jest małe, nie możne zaprotestować ani się wypowiedzieć na ten temat, ale czy daje to pełne prawo rodzicowi traktować zdjęcia malucha jako przedmiot rozrywki? Z mojego dzieciństwa nie zachowała się żadna fota gdzie latam z gołym tylkiem, czy z przewijania - rodzice zawsze mówili mi, że specjalnie pilnowali, by takich zdjęć nikt nie robił. I jestem im bardzo wdzięczna. A co z dzieciakami, ktorym za 10-15 lat ktoś wyciągnie fotę (cokolwiek umieszczone jest na sieci, powinno zostać uznane z nieodwracalnie upublicznione i uwiecznione), jak siedzą na nocniku, czy przecier im wycieka z buzi? Czy Ci sami rodzice, którzy umieszczają takie zdjęcia, umieścili by swoje własne w takich sytuacjach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego uważasz, że zdjęcia dzieci zaśmiecają profil rodzica tego dziecka na n-k? Przecież to bzdura ![]() ![]() ![]() Mnie nie interesują twoje suwaczki i na nie nie wchodzę. Proste ![]() I tak jak napisała Luba - niedługo zostaniesz matką. Chciałabyś, aby twoje dziecko było nazywane bachorem??? (w różnych sytuacjach, teraz odbiegam od n-k). Przemyśl na spokojnie swoje słownictwo, styl swoich wypowiedzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
o rety...ale problemy
jeśli kogoś nie interesuje, co się dzieje u jego "znajomego", to po co zagląda w jego profil? Po co w ogóle ma taką osobę w znajomych? a ja z radością oglądam zdjęcia bobasków moich koleżanek, cieszę się razem z nimi z ich szczęścia i sama nie mogę się doczekać własnego maluszka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ciąża tak działa na ludzi, to ja dziękuję bardzo. Chociaz podejrzewam, że to wrodzone i jeszcze z dumą pielęgnowane ![]() A suwaczków też nie lubię. ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z drugim zdaniem się zgadzam. Też wychodzę z takiego założenia. To tak jak w watku o wrednych staruszkach. Wredne staruszki to byłe wredne nastolatki itd.
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Nikt Wam nie każe siedzieć kilka godzin dziennie i przeglądać zdjęcia cudzych, jak to piszecie "bachorów" (btw, jak można na czyjeś dziecko, na dziecko znajomych, pisać bachor? Fajnie by Wam było, jakby na Wasze dzieci ktoś za plecami wołał "bachory"? bądź co bądź, jest to pejoratywne określenie.)
W ogóle nie rozumiem idei ani wrzucania setki zdjęć w sieć, ani siedzenia i przeglądania tychże, więc ja nie mam problemu typu "po co ludzie wrzucają takie i siakie zdjęcia", po prostu mnie nie interesują to i nie oglądam. Konto na n-k i fb mam, ale korzystam tylko po to, by skontaktować się z kimś, do kogo nie mam innego kontaktu typu mail/telefon/komunikator. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- [1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;19863809]po pierwsze, po drugie, po trzecie nic tak mnie nie wkurza w necie jak te idiotyczne suwaczki do ślubu --- z moim misiaczkiem -- zostało 8 miesiecy -- i 25 dni -- -- och, ech[/QUOTE] Mnie te suwaczki nie tyle wkurzają (no przecież się nie będę bzdurkami w necie denerwować ![]() Zawsze jak widzę u kogoś z kilka takich suwaczków, to sobie myślę "biedna osoba, całe jej życie to misiaczek i odliczanie dni" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() żeby nie było,lubie dzieciaczki ale przesady nie lubie. ![]() Smieszy mnie najbardziej foteczki z brudną buźką dziecka-opis zdjecie np Julici smakowala marcheweczka,albo julcia i jej pierwsza marcheweczka.Fascynujące, że aż trzeba strzelić foteczke i dać na nk. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-08 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chciałam , żeby ktoś mi wyjaśnił po co ludzie nastawiają sobie licznik: pierścionek zaręczynowy noszę już ...... i nie wyjaśnił Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 Czas edycji: 2010-06-08 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Nie rozumiem pytania watku? Chodzi o to dlaczego ludzie ustawiaja zdejcia dzieci jako zdjecie głowne? Czy dlaczego zamieszczaja zdjecia swoich dzieci w profilu?
Jezeli to drugie to: -rózni ludzie sa- niektorzy robia to bo chca pokazac swoje dziecko dalszej rodzinie - inni zeby sie pochwalic przed znajomymi i nieznajomymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej irytuje albo i dziwi jak ktoś wrzuca fotke dziecka w wannie, albo sobie słodko leży nago na kocyku
![]() raz zwróciłam uwage jakiejś babce co wrzuciła fotke dziecka w wannie że daje niezłą zabawe pedofilom |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Ludzie po prostu chcą się"pochwalić" swoim dzieckiem
Moim zdaniem jedno zdjęcie jest jeszcze w miarę normalne, ale jak widzę 100 zdjęć typu" córusia uśmiechnięta" ,"córusia smutna" "córusia poważna", "córusia groźna" - to mi się po prostu robi niedobrze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Mnie to nie denerwuje, ale raczej dziwi... ze sie nie boją.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba z takimi ludźmi coś jest nie tak, jak można dać dziecko nagie? To tak jakbym wstawiła na n-k siebie nagą... MASAKRA!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez miiisiek Czas edycji: 2010-09-23 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
Ja nie lubię niechlujnych zdjęć, z syfem w tle, z czerwonymi oczami ....
dziewczynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Mi zdjęcia dzieci nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie, lubię spojrzeć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.