|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemowlę na basenie...
Byłam dziś z córką pierwszy raz na basenie. Początkowo wystraszyła się i trochę płakała ale pod koniec już było lepiej. Na pewno pójdziemy kolejny raz
Grupa była mała, 3 osoby, płytki basen max 130cm, ciepła woda powyżej 30st. W wodzie były różne zabawki dla dzieci, piłeczki, kaczki, piłki plażowe. Instruktor specjalnie jest dla takich maluchów Za 1 wejście 30zł, w karnecie za 20zł czyli za raz w tyg wychodzi 80-100zł/mc. Polecam |
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam zapisać córę na basen a tu klops, nie ma miejsc, jesteśmy na liście rezerwowej
Nie sądziłam, że aż tak popularne są takie zajęcia dla maluchów.Mamusie dziewczynek, czy córki nie miały żadnych problemów po basenie? Już od kilku osób słyszałam, że dla dziewczynek basen nie za bardzo... |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
my tez bylismy w srode i bardzo sie malemu podobalo,
Tz mowil ze mial nawet w pewnym momencie znudzona mine,a byly zabawy i podrzucanie co by mu za zimno w wodzie nie bylo. Bedziemy chodzic co tydzien jak bedzie możliwość. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.

Grupa była mała, 3 osoby, płytki basen max 130cm, ciepła woda powyżej 30st. W wodzie były różne zabawki dla dzieci, piłeczki, kaczki, piłki plażowe. Instruktor specjalnie jest dla takich maluchów

Nie sądziłam, że aż tak popularne są takie zajęcia dla maluchów.