|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik '94 cz. X - wakacjujemy! :D
Bound co tam Dziubku
Dziękuję Wam Kochane za te chwile mile spędzone z Wami... Za Wasze rady, za Wasze wsparcie, za to, że zawsze umiałyście mnie rozbawić... Nie zapomnijcie tu o mnie... I pamiętajcie, że Was kocham... Obiecuję, że wrócę! |
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Wiola no to nie jedź do Niej. Ona Cię olewa, a Ty i tak do Niej jedziesz - to po co ma się zmieniać?
Bound <333
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Kashte nie wiem po co... Bo jestem naiwna i się chyba nie zmienię... Ale mimo jej zachowania po prostu nie mogę jej samej zostawić... Bo wiem jak to jest cierpieć w samotności i najgorszemu wrogowi tego nie życzę i nie chce, żeby ona czułą się tak jak ja wtedy... Bo wiem jak to boli...
Dziękuję Wam Kochane za te chwile mile spędzone z Wami... Za Wasze rady, za Wasze wsparcie, za to, że zawsze umiałyście mnie rozbawić... Nie zapomnijcie tu o mnie... I pamiętajcie, że Was kocham... Obiecuję, że wrócę! |
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
<3
Wiola w zasadzie nic.. ;-) wchodziłam wczoraj na Babią Górę, potem schodziłam.. męczące. zjarałam sobie ramię^^ ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- ps. dobre serce masz
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Bound ale wiesz ile kalorii poszło
Mnie tak zawsze motywują jak nie mam siły Ale też bym się tak przeszła I kolejna co się opala a ja ciągle biała![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Jeśli to dobre serce było do mnie To się muszę nie zgodzić
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Wiola to mam nadzieję, że ona Cię nie zostawi kiedy będziesz tego potrzebowała...
Bound z kim byłaś? ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- W ogóle to oh oh 800 postów Lubię zmieniać avy Zmienić go? Zmienię, a Wy mi powiecie czy dobra decyzja ok?
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Kashte już zostawiła w takiej sytuacji
ale ten avek mi się podoba
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Wiola ... zabrakło mi słów, przyjaźń jednostronna nie jest fajna
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola dlaczego nie? Sądzę, że masz;-)
wiem i brzuch przy tym mniejszy, bo to więcej daje niż brzuszki ale ja tam pojechałam jakby z przymusu, mama mnie zmusiła tylko ręce sobie opaliłam, kark i dekolt, i troche nogi, ale bardzo troche Kashte to taka wycieczka była.. głównie takie uczennice z 1 kl gim, które nie sprawiają kłopotu, a że było jeszcze miejce, a moja mama (bo ksiądz to organizował) się z ks zna więc wziął mnie i ją też.
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Dobra to zaczekam z tym avatarem do 900, bo ten też mi się wyjątkowo podoba
![]() Bound fajne są takie wycieczki Ale to jednodniowa tylko?
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Kashte wiem, ze nie fajna
Ale ja nie lubię jak ktoś cierpi A ona może kiedyś to zrozumie i mi podziękuję A wtedy będę wiedzieć, że było warto I słusznie zostaw go bo fajny![]() Bound bo ja podobno straszną egoistką jestem Ja zaczęłam biegać właśnie bo chce mieć fajny brzusio na wakacje Ale chyba warto było jechać Ale zawsze coś jak godzinami jestem na słońcu i nic![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Ja zmykam Bo tatuś wrócił i już jedziemy ![]() Kocham Was wiecie?? I dziękuję, że Was mam![]()
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Kashte- Ale dla mnie będzie,jakoś wykombinuje go
.Mmm tort dobey będzie *.* Prostuje bo...nie wiem, ochota mnie naszła ![]() A z jakiego sklepu? ![]() Martyś - Proszę <daje kawałek torta> ![]() Ej wiesz że może tak kiedyś zrobię ?Ciekawe jaka by była reakcja ludzi .Mari - A no teraz cię rozumiem .Ale chyba tatę poproszę o resztę na bilety, w Polsce jest,rzdko mnie widuje wiec pownien się zgodzić .Wiola - Truskawki są mniaaaaaaaaaam <3 Macie mojego torta,nacieszcie oczy ![]()
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Kashte tam to niby zazdroszczą.. ale nie ma czego
Vo suuper zakupy ![]() martyś jeeeeeej co za dzień świetnie ![]() blanka no śpię ![]() Mari to fajnie, że komers udany ![]() jestem już w domku ognisko, na którym miało być około 30 osób zmieniło się w domówkę u Rafałka. tzn. podzieliliśmy się tak jakby.. ale mniejsza o to spaliśmy u niego ja, Łukasz, Kamil, Michał, Monika. i było bosko. cała noc spędzona z Ł. i takie tam ![]() ogólnie spoko.. ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-06-13 o 16:39 |
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Wob, skrzacie
co sie działo tam z tym Ł. ? ciekawość mnie zżera ![]() Just, fajnie wziąć kogoś do takiego czegoś, bo jest niezły ubaw niedojż że fajnie wtedy spędziłyśmy dzień, to jeszcze na banana poszłyśmy ![]() a w ogóle jesteś prze zdolna, bo tort wygląda przeapetycznie ![]() Kashte, czekaj do 900 bo tej jest spoko w cipeczke kto ode mnie wziął numer bo nie zrozumiałam chyba ![]() fioluś, znając mnie zrobiła bym na Twoim miejscu tak samo, znam siebie.. I to nie raz tak miałam.. bound, ja sama nie umiem uwierzyć w nasze szczęście. to jest aż niewiarygodne.. i jesteś zdolna ! wątek ekstraklasa ![]() a co do tego chudnięcia itd. to wczoraj poszłam biegać.. i zaczęła się burza i oczywiście wylądowałam pod jakimś daszkiem i nie chciałam się ruszyć, bo ja cipa jestem jeśli chodzi o grzmoty itd. Boje się
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
martyś ahhh
booosko było.. mimo wszystko nadal jestem dziewicą ![]() jaka zmuła dzisiaj..
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-06-13 o 18:00 |
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
wob a ja kurde liczyłam na jakieś pikantne szczegółki
i się przeliczyłam to co się dzieje, że zamuł ? ;*
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Fioluss..ja tez ostatnio duzo przebywalam na sloncu..i brak opalenizny..moze ciut ciutenka na rekach ale taka praktycznie nie zauwazalna ;p
Just..zlosnica! pokazujesz nam swojego torta zeby nam smaka narobic ! ![]() z tata to dobry pomysl..mysle ze dalby Ci te kase..skoro rzadko sie widujecie. ![]() Wob..fajnie ze ognisko <domowka> sie udalo ! ;D Bound..;* reszta <333 musze Wam powiedziec ze mam zdjecia na ktorych jestem..tzn. nie z mojego aparatu..bede Wam mogla pokazac jak wygladalam..tylko twarzy na tym najlepszym zdjeciu nie widac..ale kij z tym moze to i lepiej.. ;] i jak tylko zdobede od kolezanki te foty to zamieszcze te $weEt@$n@ f0c!e xD tymczasem spadam na spacer
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
martyś
![]() nie ma co robić.. i głowa mnie boli dalej. ;/ Mari oo to Cię zobaczę miłego spaceru
Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-06-13 o 18:40 |
|
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
Kashte Tomaszów Maz.
Blanka Widzę, że Ostrego słuchasz ![]() Martysia widzę że nie tylko ja wczoraj zmokłam przez te burzę. Wgl spałam w piatek 1,5 godz, a w sobotę Karolina namówiła mnie na wyjście z domu. (Tej blondynce poprostu nie potrafię odmówić. Pomijam fakt że poprosu straszyłam ludzi moimi przekrwionymi, niewyspanymi oczyma .) Zaciągnęła mnie na jakąś działkę do kumpla. Szłyśmy same przez ciemny las i na domiar tego zaczęło padać. Normalnie pół kilo w gaciach! Wszedzie widziałyśmy jakieś leśne zwierzęta. Naszczęście wyszli po nas. No ale nie byłysmy tam długo w sumie to doszłyśmy na działkę Karolina wypaliła szluga i zaczęła się burza. Speniałyśmy się i musiałyśmy wracać. Na szczęście przyjechał po nas Adaś i nie musiałyśmy wracac z kapcia. Noramalnie nie wytrzymam z tą pogodą ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Nawet nie wiecie jak nie chcę roztawać się z moimi ludźmi Chodzę do beznadziejnej szkoły ale ludzie są tam za***iści. Z jednej strony chciałoby się tam zostać, a z drugiej nie można juz wytrzymać![]() Też tak macie?
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Mari to czekam na te słitaśne fociaczki ^^
Wob ja tam już sobie powyobrażałam niektóre sceny ; d Just na miniaturce widzę, że musiał być przepyszny Martyś mogłabyś mnie zmobilizować do biegania, bo jakoś od 3 tyg się zbieram i nie mogę.. ja lubię burzę ;dWiola dlaczego egoistką? nie wierzę nooo, warto to było Kashte tak, jednodniowa to była. tylko ta biabia gora i do domu. sama droga to 5h, potem zejście i wejście jakieś 4h, postoje, mcdonald i do domu o 21:30 ![]() tamci znów w siatę popylają za lo.. a dzisiaj mija roczek, a to nic przy tym ile czasu jeszcze przede mną
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Wiola może zrozumie
![]() Just taki... na L Nie pamiętam już, cena kazała mi wyrzucić go z pamięci ![]() aaaa tort! Daj mi ![]() Wob Ciebie, kochasz go, skarb znalazł! ![]() Co mam rozumieć przez "cała noc spędzona z Ł. i takie tam ? ![]() Martyś spoko w cipeczkę W sensie, że miał Cię na facebooku znaleźć przynajmniej tak zrozumiałam ![]() Mari czekam na zdjęcia tym bardziej, że ja Cię nigdy nie widziałam ![]() Gav o to nie tak daleko ![]() Palisz? ![]() U mnie nie padało ![]() Ja już się nie mogę doczekać końca ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Bound no to trochę drogi jest, powinien być nocleg chociaż ![]() Dlaczego tak w ogóle rozstałaś się z K.? Nie wiem czy już nie pytałam, ale nie pamiętam -.-
Edytowane przez Kashte Czas edycji: 2010-06-13 o 20:04 |
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Kashte no mógłby
![]() a na to pytanie to nawet ja Ci nie odp, bo nie wiem. pewnie nie mógł ze mną już wytrzymać, albo po prostu się odkochał nie mam pojęcia
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
Just właśnie wcinam truskawki
A torocik ![]() Wob to pogratulować tak świetnej imprezy A jakie tam?? Hm..??Martyś ale najśmieszniejsze jest to, że za każdym razem powtarzam, że już nie będę lecieć jak ma problem ![]() Mari chociaż tyle, że nie tylko ja taki białasek jestem dawaj zdjęcia dawaj zdjęcia![]() Gava mam to samo ogóle klasę mam niezaciekawą, ale szkoda mi tych kilku moich wariatów ![]() Bound tak mi M. powiedział, że jestem egoistką Ale ja nigdy nie ukrywałam, że jak mam do wyboru swoje szczęście a cudze wole swoje Ale to nie znaczy, że nie chce pomagać innym Bo lubię pomagać bo nie lubię patrzeć na czyjeś nieszczęście![]() Kashte mam nadzieję, że zrozumie Jak na razie na wyczekane "dziękuję" się nie doczekałam ale może kiedyś
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola najwyżej egoistka z dobrym sercem
![]() to na prawdę miłe, jeżeli chcesz komuś pomóc
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Bound dziękować
Sama sporo przeżyłam więc nie chce żeby inni to przeżyli A w piątek widziałam się z A. i doszłam do wniosku, że głupia jestem
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego ? nie jesteś
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Bound jestem
Bo on mnie chciał pocałować a ja w ogóle porażka i nic z tego nie wyszło![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Dziubaski kochane ja uciekam *****
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Heeej <333
dziękuje za pochwalenie ;* Martyśka, zadroszcze Ci iii dzieliło nas 80 km ![]() Kashte, jeżeli spotkasz sie z D. to bedziesz cierpiec. Wiola, nie zaczaiłam ![]() Bound, ja tez ztrzaskana jak ziemia w Pakistanie :p ale tylko na dekolcie ;// Mari, no no. ale jak to musiało wygladac ja jak taka słiiit gIrL^^ załozyłam tą jeansową spódnicę i pomarańczową boksrerkę,miałam loczki( nie prostuje ost włosów ) i z takim tekstem wyskoczyłam i czekamy na zdjęciaa ![]() ![]() ![]() Just, ja mam sernik ![]() ![]() ![]() Fiooluss, to ze M. tak powiedział to nie znaczy ze tak jest. to ze wybierasz własne dobro nie znaczy ze jestes egoistką. postanowiłam! mówie K. ze nic z tego nie bedzie. kuniec owijania w bawelne o ! i komary mnei znów pogryzły. głupia pogoda na jtr zapowiadana. burzowo. ;/// INF INF INF !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() nie odezwałaś się o Nas ![]()
Edytowane przez Voici Czas edycji: 2010-06-13 o 22:00 |
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
vo, 80 km, to jeszcze dużo
mnie z Kingą dzieliło o wiele mniej, i nie umiem sobie tego wybaczyć, że się nie spotkałyśmy kocham sernik fioluś, też tak mówie.. czemu z A. nic ? Kashte, a no tak Jak mój Maric napisze, to zaraz Wam zdam relacje <3 Bound, mobilizuje cię ! dzisiaj też byłam, i jestem z siebie dumna a później jeszcze chwila z Nikoliną <3 czemu nie pójdziesz z nimi popykać ? ;*gavasha, jak Ty się zwiesz ? bo ja Cię chyba tu pierwszy raz widzę ![]() wob, a to takie buty.. ale niech Cię się przypomni wczorajszy wieczór, odrazu Ci się humor poprawi
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
.
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Martyś no wiem własnie i musze mu powiedziec. a tymczasem uciekam na łózko ;*
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.

Mnie tak zawsze motywują jak nie mam siły
Ale też bym się tak przeszła

Ale to jednodniowa tylko?

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)