![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: XS/S letni kramik 'you love my lady lumps' PART III
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie wymieniamy bluzkę na bolerko?
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() już nazbierałam troszkę cudeniek by Ci zaproponować.... ale chciałabym żebyś mi napisała wycenę rzeczy.... Bo nie wiem na co mnie stać u ciebie i co zaproponować ![]() 9. Żel kolorowy IBD Soak Off- Passion- 7 g, 1 sztuka, nowe, nieużywane 8. Żel kolorowy IBD Soak Off- Maxed Out- 7 g, 2 sztuki, nowe, nieużywane ------- 1 sztuka 7. Żel kolorowy IBD Soak Off- Midnight Special- 7 g, 1 sztuka, nowe, nieużywane 6. Żel kolorowy IBD Gel Polish - Spicy Terracota- 14 g, 2 sztuki, nowe, nieużywane ------ 1 sztuka 5. Żel kolorowy IBD Gel Polish - Champagne Toast- 14 g, 2 sztuki, nowe, nieużywane ------ 1 sztuka 4. Żel IBD Gel Polish kolekcja baśnowa - Eternal Daydream - 14 g, 2 sztuki, nowe nieużywane ------ 1 sztuka to najbardziej bym chciała.... ewentualnie jeszcze (gdyby było mnie stać ![]() 1. Air dry topcoat 5 second IBD 14 ml - 3 sztuki, nowe nieużywane wszystkie 2. ESI UV Top Coat 15 ml - 2 sztuki, nowe nieużywane wszystkie 3. 5 second Nail Rebuilder 3.7 ml - 3 sztuki, nowe nieużywane wszystkie Kolczyki do pazurków wszystkie i spodobało mi się jeszcze pół twojego nowego wątku... ale to już nie piszę. ![]() Jutro postaram Ci się wypisać wszystkie zdobycze i zobaczymy czy coś zechcesz.
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Ok, no to czekam na wieści szelkowe
![]() ![]()
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam : Benefit High beam <KLIK> 70zł Benefit some kind-a gorgeous <KLIK> 90zł (maznęłam go raz leciutko sprawdzając kolorek ![]() Benefit róż <KLIK> <KLIK> <KLIK KWC> 100zł odlewka (jedynie) Thierry Mugler Angel edp (kupiłam 100ml za coś koło 700zł) - 1ml wyceniam na 7zł - mogę oddać 25ml --- czyli 175zł- jako że odlewka to powiedzmy 150zł Zapach Shiseido Zen 5ml miniatura nowa - 15zł Dior One Essential 10ml Capture Total <KLIK> zapłaciłam 120zł czyli w miarę porównywalnie do pełnowartościowego produktu. 30ml kosztuje 420zł. Używam go odkąd się pojawił na rynku - i szczerze powiem, że działa. Chcesz coś? ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- mam ewentualnie jak byś chciała torebkę chloe ... mam z wymiany- dałam równowartość 150zł... mogę fotki zrobić- ecri ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- fotki rzeczy które wybrałaś czy wszystkich rzeczy?
![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
coś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1276451721 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 3191490 ---- logo na środku torebki małe nie rzucające się w oczy
Załącznik 3191491 ---- bok torebki Załącznik 3191492 ---- bok torebki Załącznik 3191493 ---- cała torebka Załącznik 3191494 ------ środek torebki Załącznik 3191495 ---- wygląd pierwszej bocznej kieszonki / przegrody Załącznik 3191496 ---- wygląd bocznej kieszonki / przegrody Załącznik 3191497 ------ środkowa przegroda Załącznik 3191498 Załącznik 3191499 ------ środek- przegroda na komórkę
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 3191500 ------- spód A4 może troszkę więcej...
Załącznik 3191501 --------- na rączkach dodatkowa osłonka żeby się nie przecierały
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
torebka wykonana z bardzo dobrego gatunkowo materiału
wygląda jak skóra- być może to skóra ale nie znam się. dno wielkości A4. Ma jedną dużą komorę w której jest zapinana na suwak przegroda + przegroda na komórkę. Obok dużej (środkowej ) przegrody są dwie dodatkowe. Torebka niesamowicie pojemna. W niepowtarzalnym stylu. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- a nie załatwiłaś tej sprawy z przekupką? Zło Ci jej nie usunął??? Mam jeszcze prostownico -karbownicę jak byś chciała.... Też z wymiany. Super działa ale w pokarbowanych włosach wyglądam idiotycznie a prostownicę używam inną więc raz użyłam i leży się marnuje.
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za :
Przedmiot: Kobaltowa H&M Opis: sukienka zip tulipan Stan: nowa Rozmiar: XS Uwagi: tylko za inną sukienkę odp u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
a mogę poprosić żebyś napisała co tam jeszcze skrywasz do pazurków? (od razu z wyceną
![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz cos za :
Opis: biała sukieneczka, bardzo dziewczęca, w stylu baby doll, zdobiona gipiurą, odcinana pod biustem, z tyłu wiązana kokarda Stan: bardzo dobry Rozmiar: XS/S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
ta sukienke reserved wolalabym wymienic na jakas wieczorowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Może wypatrzysz coś tutaj ![]()
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ewentualnie mogę też mieć na zbyciu czarny tusz Diorshow Iconic Extreme, użyty kilka razy, jeszcze z pudełeczkiem ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję- kochana jesteś
![]() Póki co wybrałaś ode mnie: Thierry Mugler Angel25ml- 150zł Benefit High beam70zł Dior One Essential 10ml Capture Total120zł razem: 340zł w tej cenie zmieściłabym: 3. Oliwka brzoskwiniowa na skórki Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 10%, cena nowej 10zł 4. Czyścik pędzla Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek 5%, cena 10zł 6. Neon róż żel kolorowy Sun Flower, poj. 5g, nieużywany, cena 20zł 20. Rożowa podstawka pod dłoń, 15zł 7. Zestaw 5 pudrów akrylowych kolorowych Sun Flower, idealne do zdobień kwiatkami, praktycznie nieużywane, kolory: czerwień, blękit, róż, biel, fiolet, cena 20zł/szt ------- 100zł 1. Tip Blender Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 5%, cena nowego 30zł (20zł) 2. Primer bezkwasowy Sun Flower, poj. wyjściowa 5ml, nieużywany, cena 30zł (20zł ze względu na to że w środku pływa zawiesina, taki kupiłam i szczerze to nie wiem czy tak powinien wyglądać) + oczywiście wszystko co za free (przyda się na pewno) 18. Ozdoby, troszkę bulionu w różnych kolorkach i jakieś plasterki miodu, niewiele tego więc free 19. Białe frenche tipsy Ez Flow jak sie nie mylę, będzie coś koło 20szt, free 14. Oliwka brzoskwiniowa w markerze, nie wiem ile jej zostało bo byla używana, więc free 4. Żel IBD Gel Polish kolekcja baśnowa - Eternal Daydream - 14 g, 2 sztuki, nowe nieużywane --- 1sztuka 65zł 7. Żel kolorowy IBD Soak Off- Midnight Special- 7 g, 1 sztuka, nowe, nieużywane------- 59zł + z karuzeli: Załącznik 3197269 oraz Załącznik 3197270 20zł więc razem 339zł więc do zaproponowania mam jeszcze: Benefit some kind-a gorgeous 90zł (maznęłam go raz leciutko sprawdzając kolorek Benefit róż 100zł Zapach Shiseido Zen 5ml miniatura nowa - 15zł to już wiesz..... + Cerruti image 10ml - 40zł Dior Miss Dior Cherie odlewka około 20ml - 120zł Lancome Magnifique odlewka 30ml- 150zł chciałabyś coś z tych zapachów jeszcze... i z tych rzeczy co wcześniej zaproponowałam???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
nic
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- w pierwszym poście jest lista poszukiwanych rzeczy ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
To może napiszę jak by to wyglądało ze wszystkimi Benefitami i Miss Dior Cherie. Jest to Miss Dior Cherie woda toaletowa- ta najnowsza. Moim zdaniem dużo ładniejszy zapach niż woda perfumowana ta co była.
wzięłabyś: Benefit High beam70zł Benefit some kind-a gorgeous 90zł (raz maźnięty tak jak mówiłam, ale nie używany) odlewka Thierry Mugler Angel150zł Dior One Essential 10ml Capture Total120zł Benefit róż 100zł Miss Dior 120zł razem 650zł zapomniałam jeszcze napisać o tym kremie pod oczy co raz użyłam... Givenchy wyceniam po użyciu na około 150zł... bo zapłaciłam za niego 170zł (od koleżanki) w sklepie chyba 205zl kosztuje. Jak byś chciała... Daj znać... Krem mocno nawilża skórę pod oczami- również niweluje cienie i opuchnięcia. Ja wzięłabym od Ciebie (za tą kwotę 650zł): 1. Tip Blender Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 5%, cena nowego 30zł (20zł) 2. Primer bezkwasowy Sun Flower, poj. wyjściowa 5ml, nieużywany, cena 30zł (20zł ze względu na to że w środku pływa zawiesina, taki kupiłam i szczerze to nie wiem czy tak powinien wyglądać) 3. Oliwka brzoskwiniowa na skórki Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek ok 10%, cena nowej 10zł 4. Czyścik pędzla Sun Flower, poj. wyjściowa 15ml, ubytek 5%, cena 10zł 5. Żel podkładowy Bonder UV Sun Flower, poj. wyjściowa 15g, ubytek ok 15%, cena 60zł (40zł) 6. Neon róż żel kolorowy Sun Flower, poj. 5g, nieużywany, cena 20zł 7. Zestaw 5 pudrów akrylowych kolorowych Sun Flower, idealne do zdobień kwiatkami, praktycznie nieużywane, kolory: czerwień, blękit, róż, biel, fiolet, cena 20zł/szt100zł 11. Wzmacniacz 5 second, coś jak klej, naprawia złamane lub pęknięte pazurki, cena 40zł 12. Odżywaka w oliwce na skórki 5 second, trójkolorowa, nawilża, odżywia i chroni, jest nowa, ale byla źle dokręcona i minimalna ilość wyciekła przez co opakowanie się zalało i starł się napis z buteleczki, cena 30zł 14. Oliwka brzoskwiniowa w markerze, nie wiem ile jej zostało bo byla używana, więc free 15. Dwa żele budujące IBD, kolor turkusowy z brokatową trawką, dają fajny efekt, nie są dostępne w Polsce, pojemność 14g, są nowe, ale po odkręceniu wyglądają jakby była ich połowa, może to przez kolor, bo napewno nie były używane, cena 65zł 18. Ozdoby, troszkę bulionu w różnych kolorkach i jakieś plasterki miodu, niewiele tego więc free 19. Białe frenche tipsy Ez Flow jak sie nie mylę, będzie coś koło 20szt, free 20. Rożowa podstawka pod dłoń, 15zł 4. Żel IBD Gel Polish kolekcja baśnowa - Eternal Daydream - 14 g Załącznik 3198595 65zł 7. Żel kolorowy IBD Soak Off- Midnight Special- 7 g Załącznik 3198606 59zł 8. Żel kolorowy IBD Soak Off- Maxed Out- 7 g Załącznik 3198607 59zł 5. Żel kolorowy IBD Gel Polish - Champagne Toast- 14 g Załącznik 3198608 65zł 2. ESI UV Top Coat 15 ml Załącznik 3198614 45zł razem 663zł Gdybyś chciała krem pod oczy Givenchy (150zł)- wzięłabym za niego: 1. Air dry topcoat 5 second IBD 14 ml 45zł 9. Żel kolorowy IBD Soak Off- Passion- 7 g 59zł 6. Żel kolorowy IBD Gel Polish - Spicy Terracota- 14 g 65zł czyli 169zł wybrałam na troszkę więcej niż ty ode mnie dokładnie o 32zł- dorzuciłabym Ci do tego np... te poszewki na jaśki które ostatnio chciałaś. Za sztukę płaciłam 25zł - więc 4 sztuki warte 100zł (- pranie więc około 70zł---- czyli pokryło by to te 32zł co więcej nabrałam a reszta gratis) A do spróbowania... Cerruti image 10ml- gratis do tej wymiany by było + jakieś olewki zapaszków Ci zrobię mniejsze na powąchanie ... Napisz co o tym myślisz.... Czy Ci pasuje czy nie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
witaj, mialam dokladke moze teraz cos znajdziesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
jasne że znajdę...
jeszcze jeden żel 8. Żel kolorowy IBD Soak Off- Maxed Out- 7 g czerwony już jeden taki wybrałam- to dwa będę miała to jak pasuje to zapraszam na PW podaj adresik - bo nie zapisałam sobie s skasowałam skrzynkę ![]()
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1276681909?
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Niestety tego tuszu już nie mam, może wybierzesz coś innego?
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
coś za spódniczkę?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1276599370 z tego co pamiętam coś u mnie cię interesowało ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
COS ZA Przedmiot: Eko-bolekro AMISU
Opis: czarne bolerko z ekoskóry Stan: wymaga czyszczenia, poza tym stan bardzo dobry Rozmiar: 34 Uwagi: łatwo nie oddam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
Mnie się podoba: Tulipan Tally Weijl Fioletowy nietoperz Szmaragdowy topik Monsoon
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Biodermę to za spódniczkę albo nietoperza.
A może dobierzesz coś jeszcze to wymieniłybyśmy się na dwie rzeczy;-)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
A nic sobie nie dobierzesz?
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
cos za spodniczke w panterke?
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się pierścionek z czerwonym oczkiem ten wieeelki i baza pod podkład, wymienisz to za szorty?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.